1962 Október 11. (45 éve történt)
Megszületett Szőke András színész, filmrendező (Vattatyúk, Citromdisznó, Európa kemping, Kisvakond).

ezt imádom tőle
Megszületett Szőke András színész, filmrendező (Vattatyúk, Citromdisznó, Európa kemping, Kisvakond).

ezt imádom tőle
Elképzelt szituáció!
-Te, Baby miért olyan nagy a szerszámod ma?
-Mert ma nagyon felizgattál, nőtt is néhány centit!
-Sokkal vadabb vagy ma! Baby, ezentúl is így akarom!
-Ez is a Te hatásod!
De komolyan, számomra ez tabu, és Én se hajtottam a barátnőim pasijaira!
Gyuri, Tőled meg azt a választ vártam amit írtál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 11. csütörtök 21:20
-Te, Baby miért olyan nagy a szerszámod ma?
-Mert ma nagyon felizgattál, nőtt is néhány centit!
-Sokkal vadabb vagy ma! Baby, ezentúl is így akarom!
-Ez is a Te hatásod!

De komolyan, számomra ez tabu, és Én se hajtottam a barátnőim pasijaira!
Gyuri, Tőled meg azt a választ vártam amit írtál!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jaja, nagyon keményen nyomjuk.....
Én feltettem egy kérdést, csak az Elküld gomb lenyomásakor lefagyott megint, úgyhogy írhatom be megint.
Szóval, ha lenne egy ikertestvéretek, aki teljesen úgy néz ki, mint ti, cserélnétek néha partnert titokban a hecc kedvéért?
Ez tök izgi gondolat, nem?
Én feltettem egy kérdést, csak az Elküld gomb lenyomásakor lefagyott megint, úgyhogy írhatom be megint.
Szóval, ha lenne egy ikertestvéretek, aki teljesen úgy néz ki, mint ti, cserélnétek néha partnert titokban a hecc kedvéért?
Ha meg lennék halwa a páromért akkor tuodmikó cserélnék a zikertesówal!!! Egy Faxot neki csere!
De ha mondjuk Én lennék otthon mikor jön a csaja...nah jól elszorakoznék a csajáwal...
Húúúú de mártír waok,nm?! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)

De ha mondjuk Én lennék otthon mikor jön a csaja...nah jól elszorakoznék a csajáwal...

Húúúú de mártír waok,nm?! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

háááát...nem is tudom...igazából tényleg izgalmas...de nem vagyok benne biztos, hogy a testvérem pasijával akarnék-e dugni...én még a barátnőim pasijaival sem akartam sose
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jóówannaaa!
Még nm tippeltem...elfelejtettem...nehéz napom wolt!
Mindzsó tippelek...
...csak wálaszolok a szép Char-nak mee még Ő is lebax...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 11. csütörtök 21:18
Még nm tippeltem...elfelejtettem...nehéz napom wolt!
Mindzsó tippelek...

te például tippeltél már? vagy csak jössz ide dumálni? az eszedbe sem jut, hogy miattad nem írunk?...mert sosincs időd olvasgatni a fórumot

Ez tök izgi gondolat, nem? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez tök izgi gondolat, nem? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
te például tippeltél már? vagy csak jössz ide dumálni? az eszedbe sem jut, hogy miattad nem írunk?...mert sosincs időd olvasgatni a fórumot
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Tyűűűha!
Ez mind a maji termés?!Pfff
Ez mind a maji termés?!Pfff

Ez jó ötlet, mert ez már a múltkori tippelgetősön is előnyt jelentett
Akkor menjen Prunéhoz mailban, hétfőn, pedig bemásolja a tippjeinket. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 11. csütörtök 08:00

Akkor menjen Prunéhoz mailban, hétfőn, pedig bemásolja a tippjeinket. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó reggelt!
Viszont lenne egy ajánlatom. Ha ide beírom a verziómat, a következő ember tudni fogja, melyik vagyok én. Aztán még pár tipp, és az utolsó emberkének már nem lesz semmi érdekes a játékban.
Priviben kéne tippelni is, nem?
Viszont lenne egy ajánlatom. Ha ide beírom a verziómat, a következő ember tudni fogja, melyik vagyok én. Aztán még pár tipp, és az utolsó emberkének már nem lesz semmi érdekes a játékban.
Priviben kéne tippelni is, nem?
köszönjük egymásnak szépen
aszem ,meg fogom tenni,hogy beszkenelem,nyú 0.-tól mostanig.és az utólsón fogok a legjobban kinézni.
vagy,hmm.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)

aszem ,meg fogom tenni,hogy beszkenelem,nyú 0.-tól mostanig.és az utólsón fogok a legjobban kinézni.
vagy,hmm.

Én is jobban mutatok a régebbi képeimen!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 11. csütörtök 12:29

nem! nekem sem szinemmel, sem méreteimmel,nincsennek problémáim
a kilóimmal,hát,egy kicsi(

nem! nekem sem szinemmel, sem méreteimmel,nincsennek problémáim
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagy fogyás: Biznic!
Ha gépezek, háttal vagyok a tv-nek, ezért nem néztem!
A férjem, aki vasággyal 50 kg, és 187 cm, azt mondta, nem ez a "művészet", hanem őt meghízlalni!
Tényleg mindent kipróbáltunk, eszik is rendesen! Még injekciókat is adtam neki!
A dokik annyit mondtak neki, ez alkati kérdés!

Ha gépezek, háttal vagyok a tv-nek, ezért nem néztem!

A férjem, aki vasággyal 50 kg, és 187 cm, azt mondta, nem ez a "művészet", hanem őt meghízlalni!

A dokik annyit mondtak neki, ez alkati kérdés!

Te Nyú, a mikrohullámúban?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)

most ott lenne a helyem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 11. csütörtök 09:19

Admin

Látta valaki a NAGY FOGYÁST?
Vélemény?
Vélemény?

akkor most neked,háromszoros:
hipp vipp,húrrá!hipp vipp,húrrá!hipp vipp,húrrá!
na megyek dolgozóba,jó fórumozást!
szeva mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 11. csütörtök 08:24
hipp vipp,húrrá!hipp vipp,húrrá!hipp vipp,húrrá!
na megyek dolgozóba,jó fórumozást!
szeva mindenkinek!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szia new1, gondoltam Tom közbenjárását kérem, hogy nálam a VIP-et módosítsák kettő P-re, mennyival jobban hangzana.

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Örülök, hogy sok öröm van a nappaliban!
Surdikám, a kislányodhoz nagyon gratulálok, abban sajnos már nem vagyok biztos, hogy a levelezőm átküldte-e frissiben a gratulát!
És nagy öröm, Hipp-Vipp-tagsága is, már igazán kijárt Neked!
Örülök, hogy sok öröm van a nappaliban!
Surdikám, a kislányodhoz nagyon gratulálok, abban sajnos már nem vagyok biztos, hogy a levelezőm átküldte-e frissiben a gratulát!
És nagy öröm, Hipp-Vipp-tagsága is, már igazán kijárt Neked!

Látta valaki a NAGY FOGYÁST?
Vélemény?
Vélemény?

Most olvastam egy hírt, hogy egy kórházban összecseréltek 2 csecsemőt, és így életük első 10 hónapjában másik családnál nevelkedtek.
Azért ez durvább szituáció, mint gondolnánk elsőre. Mert amikor kiderül a turpisság és vissza kéne cserélni a gyerekeket, akkor egyfelől benne van az emberben, hogy mégiscsak a vér szerinti gyerekét kéne nevelni, de az is bejátszik, hogy 10 hónap alatt iszonyatosan meg lehet szeretni egy gyereket (főleg az anya kötődhet hozzá borzasztóan).
Ha ilyen helyzetbe kerülnétek, és vissza kéne cserélni a babátokat, utána szeretnétek őt látni és nyomon követni az életét, vagy az lenne kevésbé fájdalmas, ha elfelejtenétek az egészet és a saját (idegen) gyerekre koncentrálnátok?
Azért ez durvább szituáció, mint gondolnánk elsőre. Mert amikor kiderül a turpisság és vissza kéne cserélni a gyerekeket, akkor egyfelől benne van az emberben, hogy mégiscsak a vér szerinti gyerekét kéne nevelni, de az is bejátszik, hogy 10 hónap alatt iszonyatosan meg lehet szeretni egy gyereket (főleg az anya kötődhet hozzá borzasztóan).
Ha ilyen helyzetbe kerülnétek, és vissza kéne cserélni a babátokat, utána szeretnétek őt látni és nyomon követni az életét, vagy az lenne kevésbé fájdalmas, ha elfelejtenétek az egészet és a saját (idegen) gyerekre koncentrálnátok?