Figyi!
Wíz-gáz-fűtésszerelő waok...még mindig...bezony...ez nm 1 székhez w irodához kötött szakma...hawonta kb. 1200 km megyek wárosban...néha widéken is dolgozom...dehogy is bizonyíthatnám Neked(?)...mondjuk ha kipucolgatnám azt a kis szörős konwektorodat...
Az elég bizonyíték wóna???
Amúgy bordó kisteherrel járok...ha meglátsz integess lécci...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 29. szombat 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 08:54

Wíz-gáz-fűtésszerelő waok...még mindig...bezony...ez nm 1 székhez w irodához kötött szakma...hawonta kb. 1200 km megyek wárosban...néha widéken is dolgozom...dehogy is bizonyíthatnám Neked(?)...mondjuk ha kipucolgatnám azt a kis szörős konwektorodat...

Az elég bizonyíték wóna???
Amúgy bordó kisteherrel járok...ha meglátsz integess lécci...

figyi! te valójában sájtséjinges vagy? te jársz avval a sárga levágott tetejű busszal? mindig azt írod, hogy soroksár-óbuda-csepel-budafok-lőrinc...össze-vissza mész a városban...nem is vagy te gázszerelő
Még most is zombisan mozgok, időbe tellik míg a koffein az agyamba elér! Szóval a"tádé" az első, mert így hívom. Ha itthon van a férjem, kinyitom a szemem, és megszólalok: Tádé! És jön a kávé!
Amíg suliba, vagy dolgozni jártam mindig gyorsan, és nagyon korán ébredtem. Általában egy órával korábban. Most kicsit szeretek lustizni! Természetesen este mindent előkészítettem, hogy reggel ne keljen idegeskedni! És szeretek reggel is zuhanyozni szépen, kényelmesen!
A legizgalmasabb helyszín: Egy szikla tetején, a hempergőzés nem volt javasolt, mert feltárult volna a mélység!
Lekalkalmatlanabb: Trabant!
Voltak olyan korszakaim, amikor verseket írtam. Pl. 7. környékén. Nem voltam akkor szerelmes, de a legjobb versem akkor született. Itt a nappaliban is szoktunk verseket írni! Mostanában inkább a szabadverses, szabad gondolatmenet formát használom a füzetembe.
Moncy, nem is figyeltem a 13000 hsz.-re! Jenő, ez is kerek szám!
Az 5000.-ért sem kaptam meg a díjazásom!
Amíg suliba, vagy dolgozni jártam mindig gyorsan, és nagyon korán ébredtem. Általában egy órával korábban. Most kicsit szeretek lustizni! Természetesen este mindent előkészítettem, hogy reggel ne keljen idegeskedni! És szeretek reggel is zuhanyozni szépen, kényelmesen!
A legizgalmasabb helyszín: Egy szikla tetején, a hempergőzés nem volt javasolt, mert feltárult volna a mélység!

Lekalkalmatlanabb: Trabant!

Voltak olyan korszakaim, amikor verseket írtam. Pl. 7. környékén. Nem voltam akkor szerelmes, de a legjobb versem akkor született. Itt a nappaliban is szoktunk verseket írni! Mostanában inkább a szabadverses, szabad gondolatmenet formát használom a füzetembe.
Moncy, nem is figyeltem a 13000 hsz.-re! Jenő, ez is kerek szám!

figyi! te valójában sájtséjinges vagy? te jársz avval a sárga levágott tetejű busszal? mindig azt írod, hogy soroksár-óbuda-csepel-budafok-lőrinc...össze-vissza mész a városban...nem is vagy te gázszerelő
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 29. szombat 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 08:38

Üdwölet!
Bassszus...mire wégig olwasom,nincs kedw wálaszolni...bocs Charl(!)...mostanában picit leharcolt és herwadt waok...
Tegnap példul úgy indult a napom,hogy 6.40-kor a XIII. ker-ben woltam...6.55-kor híwom a kulcsos embert,hogy húl wan...."Ő" elfelejtette,hogy aznap kell találkoznunk....(kapd be a káró ászt) gondoltam és mosolyogwa közöltem,hogy nm baj majd jöwő hét utáni héten ráérek(faggyá meg)...ha rajtam múlik...utána zugló...oszt erzsébet...soroksár...wégül csepel...onnan haza indulás este 10.00-kor...dilyóhéjában ennyi...(milyen nyelw újító waok)...dijóhélyában...így is tetszik...nah...assszem látszik,hogy bepihent wagyok...
Bassszus...mire wégig olwasom,nincs kedw wálaszolni...bocs Charl(!)...mostanában picit leharcolt és herwadt waok...

Tegnap példul úgy indult a napom,hogy 6.40-kor a XIII. ker-ben woltam...6.55-kor híwom a kulcsos embert,hogy húl wan...."Ő" elfelejtette,hogy aznap kell találkoznunk....(kapd be a káró ászt) gondoltam és mosolyogwa közöltem,hogy nm baj majd jöwő hét utáni héten ráérek(faggyá meg)...ha rajtam múlik...utána zugló...oszt erzsébet...soroksár...wégül csepel...onnan haza indulás este 10.00-kor...dilyóhéjában ennyi...(milyen nyelw újító waok)...dijóhélyában...így is tetszik...nah...assszem látszik,hogy bepihent wagyok...

Jó reggelt, jó reggelt!
Mivel most keltem, először 2 adag kávé intravénásan, aztán elovasok mégegyszer mindent, hogy meg is értsem!
Mivel most keltem, először 2 adag kávé intravénásan, aztán elovasok mégegyszer mindent, hogy meg is értsem!

Üdwölet!

Szilva nem olyan ! Ceret minket ! Igaz ?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 29. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Megyek is vissza mert jön vmelyik admin aztán a fejünkre koppint
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 29. szombat 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak mert hogy kergetőzünk itt a megye, meg a nappali között !!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 29. szombat 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem bírom Én már a pörgő forgó micsodákat... Elég a dodgem
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 29. szombat 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 08:16

Szóval szenyázól kora reggel !
Én meg ugrok rá, mint egy nyeretlen 2 éves !!!
Birod a ringispilt, nem szédülsz benne ?

Szóval szenyázól kora reggel !

Hát valahogy a matek soha nem volt az erősségem
(Tudtam mire gondoltál, de ezt nem hagyhattam ki
)
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 29. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 08:10

(Tudtam mire gondoltál, de ezt nem hagyhattam ki

Hát...már megint lebuktam ??!!
Igazából a hastáncból nem (sem) vagyok büfé...
Pusztán arra céloztam, hogy a vizszintes nyolcas a végtelen jele. A matematikában... ( s nem a hastáncban) !!!
Pusztán arra céloztam, hogy a vizszintes nyolcas a végtelen jele. A matematikában... ( s nem a hastáncban) !!!

Hát...már megint lebuktam ??!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 29. szombat 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 08:07

Te Jenó... ez a vízszintes nyolcas!! Honnan veszed? van vízszintes meg függőleges nyolcas is a hastáncban
Gyanús vagy Te Nekem!!

Gyanús vagy Te Nekem!!
Te Jenó... ez a vízszintes nyolcas!! Honnan veszed? van vízszintes meg függőleges nyolcas is a hastáncban
Gyanús vagy Te Nekem!! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 29. szombat 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 07:21

Gyanús vagy Te Nekem!! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 29. szombat 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)

A nappaliban csak kerek számokra mozdulnak rá !
10.000 - 15.000 - 20.000 - vizszintes nyolcas

Szombat reggel nem szoktunk olyan sokan itt lenni.
De a fűtésszezonnal vlszeg igazad van.
Dugás...az vajon mi ???!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 29. szombat 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 07:44
De a fűtésszezonnal vlszeg igazad van.
Dugás...az vajon mi ???!!!

jaja...gyurka biztos már dolgozik...mindenki észbe kapott, hogy jön a fűtésszezon
sanyi2 meg munkahelyet váltott...surdi ma szabadnapos...de hol vannak a többiek???
vagy alszanak, vagy dugnak
remélem az utóbbit
akinek van lehetősége az igazán berakhatná a "nászágyának" fotóját
csak érdekességképpen
sanyi2 meg munkahelyet váltott...surdi ma szabadnapos...de hol vannak a többiek???

jaja...gyurka biztos már dolgozik...mindenki észbe kapott, hogy jön a fűtésszezon
remélem az utóbbit
csak érdekességképpen
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 29. szombat 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 07:39

Már éppen ideje volt !!
Hiányoltalak a szombat reggeli vircsaftból.
Gyurka még mindég nincs itt.
Előbb-utóbb beirom neki a H betűt !!!

Már éppen ideje volt !!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 29. szombat 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 07:36

jóregg
legizgalmasabb hely: nem tudok mondani ilyet...mitől izgalmas? mert megláthatnak? vagy mert a legszenvedélyesebbet lehet ott szexelni? ha az első, akkor este dunapart, csillagok az égen, a holdfény világítja az arcodat...lefekszel a fűbe, és nem tudhatod, hogy mibe feküdtél bele...ettől függetlenül szenvedélyes is, mert érzed a fű illatát az orrodban...főleg, amikor a vágy hevében beletépsz...ha a második, akkor az inkább személyfüggő...de például lehet egy szép hely, egy vaskos faasztal
legalkalmatlanabb: ahol nem férsz el rendesen...ha már nem tudod kinyújtani a lábadat a kellő pillanatban, és az begörcsöl, már alkalmatlan a hely
reggeli ébredés:
- ágyba kapom a kávémat, megiszom, aztán felkelek és indul a nap
VAGY
-kimegyek megfőzni a kávémat, megiszom, elolvasom közben a fórumot, és indul a nap
-sose fekszem vissza, ha már egyszer kibújtam az ágyból
-az öltözködés változó...van amikor előkészítem, van, amikor ott tipródok, hogy mit vegyek fel...attól is függ, hogy mikor és hova megyek
- csak a szükségeset szoktam mondani reggel: huh...vágd be tövig...ahhh...mmm...de jóóóóó
egyébként tényleg csak a szükségeset...kell pár perc, amíg magamhoz térek
-csak a kávézás a rituálé...nescafé forrón, cukorral, sok tejjel, nagy bögrében...szoktam venni kávézós bögrét, és a reggeli kávémat csak abból iszom...ha eltörik, akkor tuti nem kapok már olyat...most először bevásároltam kettőt egy olyanból, amilyen egyszer már volt
versek: írtam egyetlen szerelmes verset, de már nincs meg...csak 11 éves lehettem akkor...és írtam humoros verseket iskolai előadásokra, iskolaújságba

legizgalmasabb hely: nem tudok mondani ilyet...mitől izgalmas? mert megláthatnak? vagy mert a legszenvedélyesebbet lehet ott szexelni? ha az első, akkor este dunapart, csillagok az égen, a holdfény világítja az arcodat...lefekszel a fűbe, és nem tudhatod, hogy mibe feküdtél bele...ettől függetlenül szenvedélyes is, mert érzed a fű illatát az orrodban...főleg, amikor a vágy hevében beletépsz...ha a második, akkor az inkább személyfüggő...de például lehet egy szép hely, egy vaskos faasztal
legalkalmatlanabb: ahol nem férsz el rendesen...ha már nem tudod kinyújtani a lábadat a kellő pillanatban, és az begörcsöl, már alkalmatlan a hely
reggeli ébredés:
VAGY
-kimegyek megfőzni a kávémat, megiszom, elolvasom közben a fórumot, és indul a nap
-az öltözködés változó...van amikor előkészítem, van, amikor ott tipródok, hogy mit vegyek fel...attól is függ, hogy mikor és hova megyek
- csak a szükségeset szoktam mondani reggel: huh...vágd be tövig...ahhh...mmm...de jóóóóó

-csak a kávézás a rituálé...nescafé forrón, cukorral, sok tejjel, nagy bögrében...szoktam venni kávézós bögrét, és a reggeli kávémat csak abból iszom...ha eltörik, akkor tuti nem kapok már olyat...most először bevásároltam kettőt egy olyanból, amilyen egyszer már volt

versek: írtam egyetlen szerelmes verset, de már nincs meg...csak 11 éves lehettem akkor...és írtam humoros verseket iskolai előadásokra, iskolaújságba
jóregg
reggeli ébredés:
VAGY
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 22:09

reggeli ébredés:
VAGY

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Kérdések:
1) Mi lehet a legizgalmasabb és mi a legalkalmatlanabb hely a szexre?
2) Reggel hogyan ébredtek?
- kipattantok az ágyból vagy még lustálkodtok,
- a tervezett indulás előtt mennyivel keltek,
- mi az első dolog, amit ébredés után csináltok,
- este kikészítitek a ruhát másnapra vagy reggel bénáztok a szekrény előtt,
- van kedvetek reggel beszélni vagy csöndben szerettek megérkezni a valóságba,
- egyéb szokások.
3) Írtatok valaha verseket? Célzottan valakinek vagy csak úgy? Öröm vagy bánat miatt inkább?
1) Mi lehet a legizgalmasabb és mi a legalkalmatlanabb hely a szexre?
2) Reggel hogyan ébredtek?
- kipattantok az ágyból vagy még lustálkodtok,
- a tervezett indulás előtt mennyivel keltek,
- mi az első dolog, amit ébredés után csináltok,
- este kikészítitek a ruhát másnapra vagy reggel bénáztok a szekrény előtt,
- van kedvetek reggel beszélni vagy csöndben szerettek megérkezni a valóságba,
- egyéb szokások.
3) Írtatok valaha verseket? Célzottan valakinek vagy csak úgy? Öröm vagy bánat miatt inkább?

A nappaliban csak kerek számokra mozdulnak rá !
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 29. szombat 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Hééééééééé csajóca!
Tied a 13.000-ik hsz
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 09:34
Tied a 13.000-ik hsz

Szép jó reggel!
Dehogy nem bírjuk a szagodat!
De most az évszázad migrénjével küzdök. Pedig a bugyis kérdésre akartam már válaszolni tegnap.
Mindennapokra kényelmes, természetes alapanyagút hordok. A tangát nem szeretem, a francia bugyit igen, de ami Nekem a legjobban beválik az a kettő közötti, magasan felvágott bugyi.(derékig) Lehet fekete, fehér, kék, zöld! Szettem is van, de nagyon rég használtam.
A csipőfazontól, a poli-eszterektől a falra mászok!
Dehogy nem bírjuk a szagodat!

De most az évszázad migrénjével küzdök. Pedig a bugyis kérdésre akartam már válaszolni tegnap.
Mindennapokra kényelmes, természetes alapanyagút hordok. A tangát nem szeretem, a francia bugyit igen, de ami Nekem a legjobban beválik az a kettő közötti, magasan felvágott bugyi.(derékig) Lehet fekete, fehér, kék, zöld! Szettem is van, de nagyon rég használtam.

A csipőfazontól, a poli-eszterektől a falra mászok!