Jol dontottel szerintem is. Sok boldogsagot nektek.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 07. 19. péntek 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 19:31
Köszi srácok a néhány dumálást. Csak azért ugrottam be hogy elköszönjek. Hála az itt jelenlevő embereknek, valaki rá ébresztett, hogy talán türelmesebben kellene hozzá állnom ex nőm dolgaihoz. Mivel nála rosszabb is van és nem is kellett keresni sokáig az első szembe jövő már bizonyította
Tehát gondoltam akkor inkább leszek türelmes azzal aki meg is érdemli
szóval vissza kapcsolatba.
Ezért én már nem leszek jelen tovabb itt. Talán egyszer egyszer együtt
Sok szép puncit kívánok nektek.
szóval vissza kapcsolatba. Ezért én már nem leszek jelen tovabb itt. Talán egyszer egyszer együtt
Minden jó,ha .....örülök ha boldogság van
Sok puncit neked is,csá
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 07. 19. péntek 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 19:31
Sok puncit neked is,csá
Köszi srácok a néhány dumálást. Csak azért ugrottam be hogy elköszönjek. Hála az itt jelenlevő embereknek, valaki rá ébresztett, hogy talán türelmesebben kellene hozzá állnom ex nőm dolgaihoz. Mivel nála rosszabb is van és nem is kellett keresni sokáig az első szembe jövő már bizonyította
szóval vissza kapcsolatba.
Ezért én már nem leszek jelen tovabb itt. Talán egyszer egyszer együtt
szóval vissza kapcsolatba. Ezért én már nem leszek jelen tovabb itt. Talán egyszer egyszer együtt
És az ilyen pasit nem kell megpróbàlni megtartani???????
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 18:44
Törölt felhasználó (4052772)
Erre sem. Annyira illett a kulcs a zarba, hogy cca.5 perc alatt volt orgazmusom vele. Igy ertettem. Esztvesztoen passzoltunk. Ha tudnek fuggo lenni barmitol is, akkor o veszelyes lett volna ram.
Igy ertettem. Nem volt o kulonleges szepseg vagy ilyesmi.
Igy ertettem. Nem volt o kulonleges szepseg vagy ilyesmi.
Nem, ha csak ez kozos bennunk. En eleve sem gondolom, hogy barkit is meg kell tartani. Akivel passzolunk az marad, ha megteheti. En senkit nem befolyasolok semmiben. Mindenki tegye azt, ami neki jo.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 19:43
Törölt felhasználó (3901512)
És az ilyen pasit nem kell megpróbàlni megtartani???????
Nem mindenki tudja,mi jó neki igazán! De ,meg kell szerezni,meg kell tartani,harcolni érte ha érdemes!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 19:47
Nem, ha csak ez kozos bennunk. En eleve sem gondolom, hogy barkit is meg kell tartani. Akivel passzolunk az marad, ha megteheti. En senkit nem befolyasolok semmiben. Mindenki tegye azt, ami neki jo.
Nem hiszek a harccal elert dolgokban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:13
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem mindenki tudja,mi jó neki igazán! De ,meg kell szerezni,meg kell tartani,harcolni érte ha érdemes!!!
Legalabbis parkapcsolati vonalon nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:26
Nem hiszek a harccal elert dolgokban.
Miért? Az öledbe pottyant sültgalambra vársz? Megvan annak is az esélye,csak kicsi az esély! Nehéz elhinnem,hogy egy ilyen klassz csaj,mint Te,ilyen nehezen talál megfelelő párt!! Mi a fa...sz van ezzel a világgal???
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:27
Marha egy világ ez.....
És a pasikat sem értem. Nem vagyok én se szuperpasi,csak normális,őszinte. Ötvenkét éves vagyok,és az elmúlt egy évben nyomulnak rám a csajok. Elmondom nős vagyok,sokat dolgozok,van plussz kapcsim és mégis!! 20 évestől,60 évesig bepróbálkoznak! Pedig csak Nőknek nézem őket,semmi több!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:27
Néha az,így van Crazy! Ezért örültem,mikor rátok találtam a nappaliban! Squirt Lady,Szexjátékok,Nockedlee,Crazy Bear,Deadpool,Anita....kedvemre való emberek! Bocsi tóbbiek,csak a régieket soroltam,aki idetalált jóformán mind szimpatikus
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Még ha volt köztük Furafigura is!!!
Na latod ok "harcolnak" es kellenek? Nem. Miert nem? Mert aki kell neked azt megerzed. Jo esetben o is megerzi, de legalabbis nyitott lesz rad. Kuzdjek? Kiert? Valakiert, aki a kapcsolatabol kitekintve kellemes idotoltesnek szeretne? Vagy olyasvalakiert, aki nem tudja lezarni a regi szerelmet, de ram haragszik azert, mert mindezt nem szeretnem vegigaszisztalni, mig eldonti mit is szeretne? Vagy olyan ferfiert, aki halomra gyujti a noket, mert azt gondolja attol Ferfi?
Nem hiszem, hogy szamomra ezek opciok...
Nincs baj egyeb a ferfiakkal, mint az, hogy nem igazan ferfiak mar a legtobben. Tisztelet a kivetelnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:46
Nincs baj egyeb a ferfiakkal, mint az, hogy nem igazan ferfiak mar a legtobben. Tisztelet a kivetelnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
És a pasikat sem értem. Nem vagyok én se szuperpasi,csak normális,őszinte. Ötvenkét éves vagyok,és az elmúlt egy évben nyomulnak rám a csajok. Elmondom nős vagyok,sokat dolgozok,van plussz kapcsim és mégis!! 20 évestől,60 évesig bepróbálkoznak! Pedig csak Nőknek nézem őket,semmi több!
Ja. Bolond Urasag. Jol eltunt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:52
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Még ha volt köztük Furafigura is!!!
Öreg nem vagy,azt mondják akkor vagy öreg ha a fingástól is megfájdul a derekad
Hasonló gondolkodásúak és mentalitásúak vagyunk,érdeklődő nekem is akad.Mikor jobban megismernek és rájönnek hogy a "Crazy" nem csupán fantizanév,lelépnek a térképről,itthagyják az oldalt,elköltöznek más galaxisba stb
Ilyenkor mégjobban értékelem az asszonykámat
Női fronton is vannak problémák,persze tisztelet a kivételnek,tisztelgős szmájli nincsen sajna,csapnék ide egyet. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:46
Hasonló gondolkodásúak és mentalitásúak vagyunk,érdeklődő nekem is akad.Mikor jobban megismernek és rájönnek hogy a "Crazy" nem csupán fantizanév,lelépnek a térképről,itthagyják az oldalt,elköltöznek más galaxisba stb
Ilyenkor mégjobban értékelem az asszonykámat
Női fronton is vannak problémák,persze tisztelet a kivételnek,tisztelgős szmájli nincsen sajna,csapnék ide egyet. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Na mára csá!
Az élet szép,a bohóc legyen kemény, a punci "szoríjjon",stb..stb..
Jó éccakát,derűs reggelt
A rolót baccátok le magatok után ..
Jó éccakát,derűs reggelt
Hmm,végül is...az ilyen gondolataid miatt értékellek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:59
Na latod ok "harcolnak" es kellenek? Nem. Miert nem? Mert aki kell neked azt megerzed. Jo esetben o is megerzi, de legalabbis nyitott lesz rad. Kuzdjek? Kiert? Valakiert, aki a kapcsolatabol kitekintve kellemes idotoltesnek szeretne? Vagy olyasvalakiert, aki nem tudja lezarni a regi szerelmet, de ram haragszik azert, mert mindezt nem szeretnem vegigaszisztalni, mig eldonti mit is szeretne? Vagy olyan ferfiert, aki halomra gyujti a noket, mert azt gondolja attol Ferfi?
Nincs baj egyeb a ferfiakkal, mint az, hogy nem igazan ferfiak mar a legtobben. Tisztelet a kivetelnek.
Nincs baj egyeb a ferfiakkal, mint az, hogy nem igazan ferfiak mar a legtobben. Tisztelet a kivetelnek.
Zárok,Crazy,zárok! Sziasztok,jó éjszakát!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 19. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 21:25
Na mára csá!
Jó éccakát,derűs reggelt
Jó éccakát,derűs reggelt
En sem okoskodok tovabb. Csak ugye meg lettem szolitva ( igaz megnevezve nem ) egy bejegyzesben. Igy ekepp valaszoltam is.
Jo ejt mindenkinek.
Azert nem depizek, mert egyebkent meg nincs okom panaszra.
Azert nem depizek, mert egyebkent meg nincs okom panaszra.

GG-ufsz

xlsss1
Rachel W