Értem még lófaszt sem
Amúgy nem hiszem el rólad,ha lenne lovam,én simán adnék érted 5-öt is! Már csak azért is,mert mi a toszt csinálnék én velük
Kicsit seggfej poén,bocsesz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 30. kedd 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 30. kedd 13:33

Amúgy nem hiszem el rólad,ha lenne lovam,én simán adnék érted 5-öt is! Már csak azért is,mert mi a toszt csinálnék én velük

Kicsit seggfej poén,bocsesz...

Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Ma mar egy lovat sem adnanak ertem.

Láttál már..szerinted? Inkább elzavartak
Komolyra.
Jutottam sokszor előnyhöz,protekcióhoz,álláshoz,hölgy által is,de nem gondolnám hogy vonzalom miatt,mert de jó faszi vagyok,hanem inkább a személyiségem,ismerettségem által. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 30. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 30. kedd 13:48

Komolyra.
Jutottam sokszor előnyhöz,protekcióhoz,álláshoz,hölgy által is,de nem gondolnám hogy vonzalom miatt,mert de jó faszi vagyok,hanem inkább a személyiségem,ismerettségem által. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 30. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Macko te jutottal mar valamifele elonyhoz az irantad taplalt vonzalom miatt?
Igen. Ez ertheto. Aki megismer, az megkedvel.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 30. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 30. kedd 14:30

Láttál már..szerinted? Inkább elzavartak
Komolyra.
Jutottam sokszor előnyhöz,protekcióhoz,álláshoz,hölgy által is,de nem gondolnám hogy vonzalom miatt,mert de jó faszi vagyok,hanem inkább a személyiségem,ismerettségem által.

Komolyra.
Jutottam sokszor előnyhöz,protekcióhoz,álláshoz,hölgy által is,de nem gondolnám hogy vonzalom miatt,mert de jó faszi vagyok,hanem inkább a személyiségem,ismerettségem által.

Szerintem cifrábbakat is...

Minnyá szedek neked virágot...

Kedvenc? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 30. kedd 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Igen. Ez ertheto. Aki megismer, az megkedvel.

Dehogynem szokás beszélgetni. Illetve szem a lélek tükre, egy pillantás is sokat elárul az emberről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 30. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 30. kedd 12:17
VIP

Na es a swinger eletmod? Vegulis ott is vadidegen emberekkel tortennek meg a dolgok. Elotte sem sokat beszelgettek, utana sem latod oket.....Szoval. akkor ?

Nem rég fogtam egyet a Tiszából! Kopott műanyag, már csak három lába van, de ló! Igaz csak olyan 15 centi körüli De ki a kicsit nem becsüli... kérem... az bizony a nagyot sem érdemli.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 30. kedd 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 30. kedd 13:33

VIP

Ma mar egy lovat sem adnanak ertem.

Akkor adnal ertem egy 15 cm-es muanyag 3 labu lovat. Nagy dilemma. Had gondolkozzam meg rajta kicsit.....
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 07. 30. kedd 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 30. kedd 16:38

Nem rég fogtam egyet a Tiszából! Kopott műanyag, már csak három lába van, de ló! Igaz csak olyan 15 centi körüli De ki a kicsit nem becsüli... kérem... az bizony a nagyot sem érdemli.

Jól gondold meg! 3 lába is megvan! Nem rozsdásodik,keveset eszik,leér róla az ember lába
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 30. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 30. kedd 20:00

VIP

Akkor adnal ertem egy 15 cm-es muanyag 3 labu lovat. Nagy dilemma. Had gondolkozzam meg rajta kicsit.....

Jogos. Ezek mellette szolo ervek. Bar ennyi erovel sepru is lehetne...gyerekkoromban meg azon imitaltuk a lovaglast.

Tudtam én hogy boszi vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 30. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 30. kedd 20:27

VIP

Jogos. Ezek mellette szolo ervek. Bar ennyi erovel sepru is lehetne...gyerekkoromban meg azon imitaltuk a lovaglast.

Sziasztok! Rommá dolgozom magam,így lemaradok az izgi témákról! Crazy,vigyázz Édes Nővel!!! Nekem privátban megigérte öt tevéért megnézhetem a popsiját paplannnal betakarva!!!!

Nem boszi a csaj,szerintem inkább Szexistennő,de egyszerű halandók sose tudják meg!

Na jó,a fáradtságtól kínomban bepezsgöztem és h7lyeségeket írogatok! After Eight akkor is.... mit kínlódok,tudjátok ti is! Csodás Nő!!!
Szeva haver!
Ne melózz annyit, pihenni is kell.
Nem is írtál hülyeséget
Oszt mennyi tévét szedtél már össze?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 30. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 30. kedd 21:17
Ne melózz annyit, pihenni is kell.
Nem is írtál hülyeséget

Oszt mennyi tévét szedtél már össze?

Törölt felhasználó (3901512)

Na jó,a fáradtságtól kínomban bepezsgöztem és h7lyeségeket írogatok! After Eight akkor is.... mit kínlódok,tudjátok ti is! Csodás Nő!!!
Mára csá!

Szép napot,és egyebek

Sziasztok!
Kutyu, hat elokerultel? A platoi szerelem....
Nemi pia tamogatassal meg szebb vagyok nem?
Ma kicsit agressziv stilusban toltam a vezetest. Rendori iranyitas volt baleset miatt es hosszu tomott sor allt Halasztelekig a Csepeli uton. A baromja nem abbol az iranybol engedi el a tobb autot, ahonnan a sok szerencsetlen probal bejutni a munkaba, hanem Pest felol, ahonnan percenkent jott vagy 5 auto. Komolyan az emberi logikatlansag nem ismer hatarokat.
Kutyu, hat elokerultel? A platoi szerelem....

Nemi pia tamogatassal meg szebb vagyok nem?
Ma kicsit agressziv stilusban toltam a vezetest. Rendori iranyitas volt baleset miatt es hosszu tomott sor allt Halasztelekig a Csepeli uton. A baromja nem abbol az iranybol engedi el a tobb autot, ahonnan a sok szerencsetlen probal bejutni a munkaba, hanem Pest felol, ahonnan percenkent jott vagy 5 auto. Komolyan az emberi logikatlansag nem ismer hatarokat.
Szia!
Ilyent én is tapasztaltam,sosem a munkába igyekvő tömött sort nyomatják,hanem a másikat,ahol gyér a forgalom...én is a tömött sorban vagyok mindig
Ilyent én is tapasztaltam,sosem a munkába igyekvő tömött sort nyomatják,hanem a másikat,ahol gyér a forgalom...én is a tömött sorban vagyok mindig

De ennek mi az ertelme? Fel a kocsiktol? Vagy direkt szivatja a nepet. En oszinten megmondom radudaltam, amikor elhajtottam mellette. Egy idiota.
Az a baj, ahogy idosodom egyre kevesbe birom elviselni a hulyeket magam korul. Ha ez meg rosszindulattal is parosul, akkor gyorsan kihoz a sodrombol az illeto. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 31. szerda 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 31. szerda 09:51
Az a baj, ahogy idosodom egyre kevesbe birom elviselni a hulyeket magam korul. Ha ez meg rosszindulattal is parosul, akkor gyorsan kihoz a sodrombol az illeto. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 31. szerda 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!

Lehet hogy úgy gondolják,ha egy irányba sor van már úgyis,a másikban ne legyen már
Azért beértél időre?
Engem az szokott bosszantani,hogy még véletlenül sem kések...csak idegeskedés meg kapkodás az eredménye.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 31. szerda 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 31. szerda 10:52

Azért beértél időre?
Engem az szokott bosszantani,hogy még véletlenül sem kések...csak idegeskedés meg kapkodás az eredménye.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 31. szerda 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

De ennek mi az ertelme? Fel a kocsiktol? Vagy direkt szivatja a nepet. En oszinten megmondom radudaltam, amikor elhajtottam mellette. Egy idiota.
Az a baj, ahogy idosodom egyre kevesbe birom elviselni a hulyeket magam korul. Ha ez meg rosszindulattal is parosul, akkor gyorsan kihoz a sodrombol az illeto.
Az a baj, ahogy idosodom egyre kevesbe birom elviselni a hulyeket magam korul. Ha ez meg rosszindulattal is parosul, akkor gyorsan kihoz a sodrombol az illeto.