Sziasztok! Újra a fedélzeten! Sajnos csak ma délutánra állt be a net és a telefon tökéletesen! De pont mára voltam előjegyezve a fogdokihoz is. Próbálom feldolgozni a felgyülemlett adatmennyiséget, az e-mail-ekre kicsit később válaszolok. Puszi Mindenkinek! A szex-tesztem szerint Én egy nimfomán qrva vagyok!

Erre csak azt tudom mondani meghatottan: köszönöm.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 14:03
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)

hello evribádi
itten van pár fotográfia...a két ünnepeltnek...remélem ők tudják majd, melyik kié
az egyik:

és a másik:

itten van pár fotográfia...a két ünnepeltnek...remélem ők tudják majd, melyik kié

az egyik:

és a másik:

Sárlot-Sárlott!
sokat gondolkoztam mi is legyen a Te ajándékod!
Én ezt kaptam a szülinapomra!
remélem Neked pedig én lennék a legnagyobb ajándék, de sajnos ezzel nem szolgálhatok!
ezért ez számodra a szülinapi ajándékom!
sokat gondolkoztam mi is legyen a Te ajándékod!
Én ezt kaptam a szülinapomra!
remélem Neked pedig én lennék a legnagyobb ajándék, de sajnos ezzel nem szolgálhatok!
ezért ez számodra a szülinapi ajándékom!
Én először az elveszett bárányunknak Pillécskének hozok ajándékot. A kedvencével kedveskedem Neki!
hello evribádi
az egyik:

és a másik:

az egyik:

és a másik:

Na figyuzz Jimmy ecsém, asztat nem te döntöd el, hoty én kinek küld7ek fotot a pofalemezemről, vetted, te halatlan rokony.
köllök nem köllök itt a kípem,.. hogy ne tuggyá alunni:

majd ha xarban leszel te halatlan, akkor meg majd mon6od sivalkod6cc, hoty igy Fredi batyó-meg úty Freddy batyó, nem foksz meg6ni.
Fred bratyod a piszkos
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
köllök nem köllök itt a kípem,.. hogy ne tuggyá alunni:

majd ha xarban leszel te halatlan, akkor meg majd mon6od sivalkod6cc, hoty igy Fredi batyó-meg úty Freddy batyó, nem foksz meg6ni.
Fred bratyod a piszkos

nem is kérek rólad fotót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 09:13

Törölt felhasználó (94621)

Természetesen, bizonyos feltételek mellett:
1. Kölcsönös szimpátia.
2. Hosszabb ismeretség után.
3. Ő is adjon fotót.
4. Azonos neműnek ha baráttá válik fotót akkor sem, minek?
5. Teljes nevet, címet nagyon meggondolom kinek.
6. Alapvetően bizalmatlanul, láttam varjút karón...
1. Kölcsönös szimpátia.
2. Hosszabb ismeretség után.
3. Ő is adjon fotót.
4. Azonos neműnek ha baráttá válik fotót akkor sem, minek?
5. Teljes nevet, címet nagyon meggondolom kinek.
6. Alapvetően bizalmatlanul, láttam varjút karón...
tudod a hipp által emlegetett karón varjú esete áll fenn!
Nektek sem adtam ki rögtön magam. meg kell ismerni a másikat, meg kell bízni benne. aztán az is jó ajánlólevél ha egy általunk nagyra becsült ember megbízik már az illetőbe /ugye nyú-Te tudod kiről is szól a fáma!/
aztán ma már sokkal nehezebben adom ki magam, mint a kezdetekkor. pusztán óvatosságból.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 09:07
Nektek sem adtam ki rögtön magam. meg kell ismerni a másikat, meg kell bízni benne. aztán az is jó ajánlólevél ha egy általunk nagyra becsült ember megbízik már az illetőbe /ugye nyú-Te tudod kiről is szól a fáma!/
aztán ma már sokkal nehezebben adom ki magam, mint a kezdetekkor. pusztán óvatosságból.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Még egy kérdés, aztán elhúzok innen.
Tegyük fel, hogy cseten vagy fórumon megismerkedtek valakivel. Milyen körülmények között, feltételek mellett adnátok meg neki teljes neveteket, címeteket? (pl. ha ő is ad címet, fotót, vagy ha régóta leveleztek és szimpatikus, vagy ha ugyanolyan nemű, mint ti, stb.)
Alapvetően bizalommal vagy bizalmatlanul kezelitek az interneten kezdődő kapcsolatokat?
Csalódtatok már valakiben (neten) úgy, hogy visszaélt a bizalmatokkal?
Tegyük fel, hogy cseten vagy fórumon megismerkedtek valakivel. Milyen körülmények között, feltételek mellett adnátok meg neki teljes neveteket, címeteket? (pl. ha ő is ad címet, fotót, vagy ha régóta leveleztek és szimpatikus, vagy ha ugyanolyan nemű, mint ti, stb.)
Alapvetően bizalommal vagy bizalmatlanul kezelitek az interneten kezdődő kapcsolatokat?
Csalódtatok már valakiben (neten) úgy, hogy visszaélt a bizalmatokkal?

áááááááá Pryor már nem él!
Dutyi Dili Vaklárma stb ...
elszomorodtam!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 09. 18. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 13:11
Dutyi Dili Vaklárma stb ...
elszomorodtam!

Kicsit keresgélnem kellett, de azt hiszem megvan a Vaklármában mondta ezt Richard Pryor miközben valami csaj mellét tapogatta
Nem egy egyszerű arc volt Richard Pryor.

Nem egy egyszerű arc volt Richard Pryor.
makaó
nagyon hasonlóan játsszuk mi is de vannak eltérések
:
minden játékos számára 5 lapot kiosztunk és egy lapot felcsapunk. színre színt, számra számot kell tenni, ha nincs, akkor fel kell húzni egy lapot. a VII-est bármilyen színre vagy alakra ki lehet tenni és színt lehet kérni vele(változtatni lehet)ha meg azzal végzel akkor a partnerek veszteségét duplán írjuk fel, alakot semmivel nem lehet kérni. ha alsó kerül ki, akkor - ha a következőnek nincs alsója - 2 lapot kell felhúznia. ha van alsója, akkor a következő már négy lapot húz fel, stb. ha valaki ász-t tesz, akkor a következő játékos "alszik" (nem húz és nem rak - kimarad.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon hasonlóan játsszuk mi is de vannak eltérések

minden játékos számára 5 lapot kiosztunk és egy lapot felcsapunk. színre színt, számra számot kell tenni, ha nincs, akkor fel kell húzni egy lapot. a VII-est bármilyen színre vagy alakra ki lehet tenni és színt lehet kérni vele(változtatni lehet)ha meg azzal végzel akkor a partnerek veszteségét duplán írjuk fel, alakot semmivel nem lehet kérni. ha alsó kerül ki, akkor - ha a következőnek nincs alsója - 2 lapot kell felhúznia. ha van alsója, akkor a következő már négy lapot húz fel, stb. ha valaki ász-t tesz, akkor a következő játékos "alszik" (nem húz és nem rak - kimarad.

ezek szerint engem nem utálsz! kicsit kevésbé felháborodottan de hasonlókat írtam!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 13:31

nekem van véleményem erről
de majd biztos mgkövez érte valaki
utálom ezt a szülés körüli túllihegést...utálom, hogy hónapokkal előtte az a téma, hogy megkeresd a megfelelő szülésznőt...lehet, hogy azon a napon menstruál, és tökre undok lesz veled a szülésnél...utálom az egésznek a túlmisztifikálását...utálom, hogy a terhesrendelésen ott ülnek az apukák, és tördelik a kezüket, és azt mondják: "kicsim, jól vagy?"...utálom ezt a "vissza a múltba" elméletet, ami az otthonszülést illeti...a szülés egy olyan esemény, ami nem előre kiszámítható, és ráadásul elég sok mocsokkal jár...akarna a fene otthon takarítani...és persze lehet veszélyes is, az orvosi ellátás pedig nem tart ott, hogy pillanatok alatt kéznél legyen speciális segítség, speciális eszközökkel (amit szerintem el sem lehet várni)...nem akarnék soha otthon szülni...arról nem is beszélve, hogy szükség van arra a kis pihenésre, amit a kórházi bentlét biztosít
és tulajdonképpen meggondolatlanul azt írom, hogy megérdemli az a nő, aki így járt...ha meg átgondolom, és megpróbálok intelligensen viselkedni, akkor meg ezt:
mindent utálok, ami ellenkezik az elveimmel

de majd biztos mgkövez érte valaki

utálom ezt a szülés körüli túllihegést...utálom, hogy hónapokkal előtte az a téma, hogy megkeresd a megfelelő szülésznőt...lehet, hogy azon a napon menstruál, és tökre undok lesz veled a szülésnél...utálom az egésznek a túlmisztifikálását...utálom, hogy a terhesrendelésen ott ülnek az apukák, és tördelik a kezüket, és azt mondják: "kicsim, jól vagy?"...utálom ezt a "vissza a múltba" elméletet, ami az otthonszülést illeti...a szülés egy olyan esemény, ami nem előre kiszámítható, és ráadásul elég sok mocsokkal jár...akarna a fene otthon takarítani...és persze lehet veszélyes is, az orvosi ellátás pedig nem tart ott, hogy pillanatok alatt kéznél legyen speciális segítség, speciális eszközökkel (amit szerintem el sem lehet várni)...nem akarnék soha otthon szülni...arról nem is beszélve, hogy szükség van arra a kis pihenésre, amit a kórházi bentlét biztosít
és tulajdonképpen meggondolatlanul azt írom, hogy megérdemli az a nő, aki így járt...ha meg átgondolom, és megpróbálok intelligensen viselkedni, akkor meg ezt:

mindent utálok, ami ellenkezik az elveimmel

a nyomvonalat arréb is vihették volna
biztos csak akkor /aszem/ szárszón pár 10 házat el kellett volna dózerolni és másik pár 10et elzártak wóna a balatontól! no és építenek nekik felüljárót!
normális helyen kisajátítják az ilyen helyekezt! itt meg?
teljesen jogos amit írtok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 08:40

biztos csak akkor /aszem/ szárszón pár 10 házat el kellett volna dózerolni és másik pár 10et elzártak wóna a balatontól! no és építenek nekik felüljárót!
normális helyen kisajátítják az ilyen helyekezt! itt meg?
teljesen jogos amit írtok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Gyuri! Az igazság szerintem az, hogy nem lett volna szükség erre a hídra. Valaki /k/ álmodott /álmodtak/ egy nagy hidat, valakinek /-kiknek/ szüksége volt nagy munkára. Szerintem mivel azt a tájat nagyon jól ismerem, kár volt elrontani. A nyomvonalat odébb is elvihették volna. Attól függetlenül szép mérnöki teljesítmény, és tkp. látványnak szép.
És aki mégis otthon akar szülni, azt kényszerítsék kórházba, vagy saját felelősségre megtehesse? -a válaszom benne van a kérdésedben!
de viselje is az anya /és az otthon szülésnél segédkező nő/ a következményeit!
az esetről annyit, h ez a kisbaba a kórházba vszínű túlélte volna, mert ott megműtik az anyát /gátmetszést csinálnak/. tehát vki vmit nem jól mért fel. ezért, mint minden más gondatlanságból elkövetett emberölésnél itt is bűnhődnie kell az elkövetőnek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 08:23
de viselje is az anya /és az otthon szülésnél segédkező nő/ a következményeit!
az esetről annyit, h ez a kisbaba a kórházba vszínű túlélte volna, mert ott megműtik az anyát /gátmetszést csinálnak/. tehát vki vmit nem jól mért fel. ezért, mint minden más gondatlanságból elkövetett emberölésnél itt is bűnhődnie kell az elkövetőnek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Van egy kérdésem, remélem hogy nem vált ki túl nagy indulatokat és parázs vitát, hanem szépen meg tudjuk beszélni.
Talán tudjátok, hogy nemrég meghalt egy kisbaba otthonszülés közben, mert beakadt a válla és nem tudták a világra segíteni időben. Ilyen eset természetesen kórházban is előfordulhat, csak annak nincs ekkora visszhangja, mivel az otthonszülést nem támogatja annyira az orvosi társadalom.
Mi a véleményetek az otthonszülésről? Legyen a nőknek joga otthon szülni vagy tiltsák be?
Igaz, hogy nem is olyan régen még mindenki otthon szült, de vajon a mai nők képesek erre?
És aki mégis otthon akar szülni, azt kényszerítsék kórházba, vagy saját felelősségre megtehesse?
Mi legyen azzal a doktornővel (Geréb Ágnes), aki a folyamatos támadások ellenére otthon vezet szüléseket?
Talán tudjátok, hogy nemrég meghalt egy kisbaba otthonszülés közben, mert beakadt a válla és nem tudták a világra segíteni időben. Ilyen eset természetesen kórházban is előfordulhat, csak annak nincs ekkora visszhangja, mivel az otthonszülést nem támogatja annyira az orvosi társadalom.
Mi a véleményetek az otthonszülésről? Legyen a nőknek joga otthon szülni vagy tiltsák be?
Igaz, hogy nem is olyan régen még mindenki otthon szült, de vajon a mai nők képesek erre?
És aki mégis otthon akar szülni, azt kényszerítsék kórházba, vagy saját felelősségre megtehesse?
Mi legyen azzal a doktornővel (Geréb Ágnes), aki a folyamatos támadások ellenére otthon vezet szüléseket?

éhány érdekes adat:
- A legtöbb férfi úgy tizenhárom éves korában végez először önkielégítést-stimm
- Egy éjjeli alvás közben átlagosan kilencszer van merevedés, körülbelül 70-100 percenként -mennyi alvással számolnak? nálam folyamatos a merevedés! /sanyi: lassan a derekamban is!/
- Egy ejakuláció átlagos mennyisége: 1-2 teáskanál -ez kimaradt a tesztből, h teáskanálba élveztünk-e!
- Élete során egy átlagos férfinak nagyjából 7200 magömlése van
- Ebből az önkielégítések száma: 2000
- Egy átlagos férfi élete során körülbelül 60 liter ondót lövell ki, melynek kilövellési sebessége kb. 40-45 km/h.
- Egy átlagos ejakuláció időtartama 4 mp.
- A férfiak bal heréje általában nagyobb, mint a jobb, és kicsit lejjebb is lóg, mint a másik. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 16. vasárnap 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 16. vasárnap 23:22
- A legtöbb férfi úgy tizenhárom éves korában végez először önkielégítést-stimm
- Egy éjjeli alvás közben átlagosan kilencszer van merevedés, körülbelül 70-100 percenként -mennyi alvással számolnak? nálam folyamatos a merevedés! /sanyi: lassan a derekamban is!/
- Egy ejakuláció átlagos mennyisége: 1-2 teáskanál -ez kimaradt a tesztből, h teáskanálba élveztünk-e!

- Egy átlagos férfi élete során körülbelül 60 liter ondót lövell ki, melynek kilövellési sebessége kb. 40-45 km/h.
- A férfiak bal heréje általában nagyobb, mint a jobb, és kicsit lejjebb is lóg, mint a másik. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 16. vasárnap 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Néhány érdekes adat:
- A legtöbb férfi úgy tizenhárom éves korában végez először önkielégítést
- Egy éjjeli alvás közben átlagosan kilencszer van merevedés, körülbelül 70-100 percenként
- Egy ejakuláció átlagos mennyisége: 1-2 teáskanál
- A férfiak bal heréje általában nagyobb, mint a jobb, és kicsit lejjebb is lóg, mint a másik.
- A legtöbb férfi úgy tizenhárom éves korában végez először önkielégítést
- Egy éjjeli alvás közben átlagosan kilencszer van merevedés, körülbelül 70-100 percenként
- Egy ejakuláció átlagos mennyisége: 1-2 teáskanál
- A férfiak bal heréje általában nagyobb, mint a jobb, és kicsit lejjebb is lóg, mint a másik.
drágaszágom! látom szilva rés/ed/nél volt, és rámutatott a lényegre!
de hová rejtetted az elándékot?

nem lelem!
pedig a Te meglepidre vagyok a legkíváncsibb!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 16. vasárnap 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 16. vasárnap 21:59
de hová rejtetted az elándékot?

nem lelem!
pedig a Te meglepidre vagyok a legkíváncsibb!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 16. vasárnap 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Surdimókucim!
Csak azért tudtak a többiek megelőzni a szülinapi köszöntővel mert nem voltam gépnél.
Viszont fogadjunk, hogy az én ajándékomnak fogsz a legjobban örülni!
Csak azért tudtak a többiek megelőzni a szülinapi köszöntővel mert nem voltam gépnél.
Viszont fogadjunk, hogy az én ajándékomnak fogsz a legjobban örülni!

gyönyörűségesek!
de jobban örülnék, ha Te adnál személyesen elő hasonló táncot. a ruháid elvesztéséről majd én gondoskodnék!
hippi! nyú! néktek is köszönet! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 16. vasárnap 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)

pinát a farkamra?
én má annak is örülnék ha a 220 V verné ki!
tudod farkas harmad!
sanyi! gyuri!
nektek is köszi! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 15. szombat 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 15. szombat 16:07
én má annak is örülnék ha a 220 V verné ki!

tudod farkas harmad!
sanyi! gyuri!
nektek is köszi! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 15. szombat 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)

de hol van a kedves ünnepelt?
boldog szülinapot surdi!
legyen sok szerencsét, hozzá jó egészséged és rengeeteg pina a farkadra!

boldog szülinapot surdi!
legyen sok szerencsét, hozzá jó egészséged és rengeeteg pina a farkadra!

bazdmeg!
hangosan felkacagtam: "a biztonsági öv rajtam volt (úgy szoktam fórumozni)mert majdnem leestem a székről"

a #12715-re tessék lefotózni a biztonsági övvel ellátott fotelt is!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 15. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 15. szombat 08:43
hangosan felkacagtam: "a biztonsági öv rajtam volt (úgy szoktam fórumozni)mert majdnem leestem a székről"

a #12715-re tessék lefotózni a biztonsági övvel ellátott fotelt is!!!

Így van kedves Prune! Egy randa seprűn lovagoló nagyorrú vénlánynak képzeltelek, aki a cekcuális életét abban éli ki, hogy basztassa a fórumozókat.
Amikor megláttam a fényképedet, még jó, hogy a biztonsági öv rajtam volt (úgy szoktam fórumozni)mert majdnem leestem a székről. Valóban egy aranyos barna nőt láttam, és rögtön be is indult az a piszkos fantáziám, amit nem merek ide leírni, a jólneveltségem nem engedi. Magyarul megdugnálak. Te már aztán ezután hiába ijesztegetsz, nem félek tőled, mert tudom az ijesztegetésed, csak az ellenség félrevezetése.
Amikor megláttam a fényképedet, még jó, hogy a biztonsági öv rajtam volt (úgy szoktam fórumozni)mert majdnem leestem a székről. Valóban egy aranyos barna nőt láttam, és rögtön be is indult az a piszkos fantáziám, amit nem merek ide leírni, a jólneveltségem nem engedi. Magyarul megdugnálak. Te már aztán ezután hiába ijesztegetsz, nem félek tőled, mert tudom az ijesztegetésed, csak az ellenség félrevezetése.
igeeennn a lotyókám-Te-és én hármasról amint a lotyóm a számon ül Te meg úgy szopod a farkam, h a termékével akarsz jól lakni!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 14. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 21:24

írtam willy topicjába, hogy gyuri egyszer álmodott willikával, amint éppen bográcsban sütött palacsintát...erről jutott eszembe:
álmodott már valamelyikőtök valakivel innen a gg-ről?

nos a hsz-eid olvasva egy ronda dögnek képzeltelek
a képeid látva meg egy agyatlan hülye picsának!
és még ez sem igaz, h nem állsz szóba velem!
Te egy okos és cép nő vagy aki szóba is áll velünk!
nos a KFT erről írjon értelmes gondolatot! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 14. péntek 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 20:42
a képeid látva meg egy agyatlan hülye picsának!
és még ez sem igaz, h nem állsz szóba velem!
Te egy okos és cép nő vagy aki szóba is áll velünk!
nos a KFT erről írjon értelmes gondolatot! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 14. péntek 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)

már akkor is olvastam, csak nem írtam rá semmit
gyönyörű volt sanyi, eszméletlenül szép
nah...
"Egy utolsó kérdés persze van:
Ma azt írta nekem valaki innen a gg-ről, hogy csúnyábbnak képzelt, mint amilyen vagyok.
Mi alapján képzelünk el vajon valakit a hsz-eit olvasva? Ha kedves, akkor biztosan szép? Ha szexiseket ír, akkor biztosan nagy lepedőakrobata?
Bizonyára mindannyiótokban él egy kép mindenkiről, akivel itt találkozott, aztán egyszercsak jön egy fénykép, és megdöbbenünk.
Pozitívat vagy negatívat csalódunk... "
nem hiszem, hogy szépíteni kéne azt a tényt, hogy a szép, dekoratív, nagyon mutatós nők ostobák...és az okos, értelmes, intelligens nők kevésbé szépek...én az utóbbiba sorolom magamat
amikor olvasom valaki hszét, akkor azért próbálok egy képet kialakítani magamban, és amikor képet is kapok róla, akkor általában nem csalódom...nagyjából tudja az ember, hogy mire számíthat...persze nem két hsz után

nah...
"Egy utolsó kérdés persze van:
Ma azt írta nekem valaki innen a gg-ről, hogy csúnyábbnak képzelt, mint amilyen vagyok.
Mi alapján képzelünk el vajon valakit a hsz-eit olvasva? Ha kedves, akkor biztosan szép? Ha szexiseket ír, akkor biztosan nagy lepedőakrobata?
Bizonyára mindannyiótokban él egy kép mindenkiről, akivel itt találkozott, aztán egyszercsak jön egy fénykép, és megdöbbenünk.
Pozitívat vagy negatívat csalódunk... "
nem hiszem, hogy szépíteni kéne azt a tényt, hogy a szép, dekoratív, nagyon mutatós nők ostobák...és az okos, értelmes, intelligens nők kevésbé szépek...én az utóbbiba sorolom magamat

amikor olvasom valaki hszét, akkor azért próbálok egy képet kialakítani magamban, és amikor képet is kapok róla, akkor általában nem csalódom...nagyjából tudja az ember, hogy mire számíthat...persze nem két hsz után