Huuu. Utana ilyen gondolatok szalljak majd meg az agyam? Akkor inkabb kihagynam....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem sikerül linkelni...megmutatják inkább személyesen...

Hát...a mai vidiben a csajszi milyen ügyetlen...mindig fordítva próbálja fel a felcsatolhatóst...

Jóvanna!
Akkor nem csak olvasok
De frankón veletek vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 05. hétfő 17:24
Akkor nem csak olvasok

De frankón veletek vagyok

Törölt felhasználó (4052772)

Nagyon pang a nappali. Tessek kijonni a dolgozoszobabol. Csajok meg gyertek ki vegre a furdoszobabol es a gardrobbol.

Hát...a mai vidiben a csajszi milyen ügyetlen...mindig fordítva próbálja fel a felcsatolhatóst...

Na azért....
Szeretjük a társaságod....
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretjük a társaságod....

Ezen a nőn nem fogunk összeveszni az biztos. Nekem túl csontos.
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem sem kellene...felcsatolósa van..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Felted a popsid mi?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Igaz lehet, legyen már gyanús, ha töke van...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)

No,mára csá!

Jó reggelt!
A mai videós hölgy már sokkal nőiesebb! Jó is tud lenni, egy gyors menet a kádban. Mondjuk ez a tempó nem indokolt, egy ügyes női kéz és száj finomabb tempóval is hamar megérzi a jól ismert lüktetést
A mai videós hölgy már sokkal nőiesebb! Jó is tud lenni, egy gyors menet a kádban. Mondjuk ez a tempó nem indokolt, egy ügyes női kéz és száj finomabb tempóval is hamar megérzi a jól ismert lüktetést

Vidám reggelt!
Sziasztok!
A mai csajszi az en izlesem is. Hmmm.
Jó reggelt!
Én meg pont arra gondoltam nem is tudom melyik a mai napi csajszi..De szerintem beállhatnál a sorba..szépségeddel
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 06. kedd 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 06. kedd 07:58
Én meg pont arra gondoltam nem is tudom melyik a mai napi csajszi..De szerintem beállhatnál a sorba..szépségeddel

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok!
Nem rossz csajszi,kellemesen gömbölyű
bejövős nekem is
Miért pont a kádban kell szopni?Nem kényelmetlen neki?

Miért pont a kádban kell szopni?Nem kényelmetlen neki?

Én is beállnék a sorba..a csajszihoz

Úgy látom jó ízlésünk van..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 06. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Hat a kadban terdelni nem a legkenyelmesebb. Mar volt modom tapasztalni.
Nahat milyen kedvelt vagyok.....koszonom sracok.
A ma csajszival valoban nagyon hasonlitunk alkatra.
Nahat milyen kedvelt vagyok.....koszonom sracok.

A ma csajszival valoban nagyon hasonlitunk alkatra.