ne szólj bele mindenbe, nem veszed észre, hogy a nappalisok szexuális sziesztát tartanak!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 21:20

Gyerekek ez a nappali történetének egy új negativ csúcsa.4 órán át sennki még csak bele se szólt
Vagy sárl kérdésén gondolkodtok

Gyerekek ez a nappali történetének egy új negativ csúcsa.4 órán át sennki még csak bele se szólt

Igen a sajátom,templom,állunk a pap előtt és ott tartunk hogy kezdjük az esküvői szöveget.
Pap:én
s2:én..(nem jutott eszembe a fojtatás)
pap:(halkan súgva)a nevedet
s2:(nem hallotam mit mond ezért én hangosabban)mit?
pap:(kicsit bosszusan)mond már a nevedet
s2:(mostmár hangosan)a nevemet kell mondani
pap:(most már teljesen ideges)igen!
s2:(leeset a tantusz)igen és mondtam a nevem
De ekkora már nevetet a násznép,de utána már minden ment gördülékenyen, (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 15:25
Pap:én
s2:én..(nem jutott eszembe a fojtatás)
pap:(halkan súgva)a nevedet
s2:(nem hallotam mit mond ezért én hangosabban)mit?
pap:(kicsit bosszusan)mond már a nevedet
s2:(mostmár hangosan)a nevemet kell mondani
pap:(most már teljesen ideges)igen!
s2:(leeset a tantusz)igen és mondtam a nevem
De ekkora már nevetet a násznép,de utána már minden ment gördülékenyen, (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Üdvözletem.
Esküvőre megyünk a hétvégén és erről eszembe jutott két esküvői sztori:
- egy barátnőm nővére a menyasszonytánc után úgy összeveszett friss urával, hogy a nászéjszakát már külön töltötték és utána rögtön el is váltak.
- egy másik barátnőm meg volt olyan esküvőn, ahol a lakodalom közben az ifjú arát rajtakapták a vécében dugni az ifjú férj testvérével.
Vannak durva dolgok, igaz?
Nektek esküvői történetek?
- egy barátnőm nővére a menyasszonytánc után úgy összeveszett friss urával, hogy a nászéjszakát már külön töltötték és utána rögtön el is váltak.
- egy másik barátnőm meg volt olyan esküvőn, ahol a lakodalom közben az ifjú arát rajtakapták a vécében dugni az ifjú férj testvérével.
Üdvözletem.
igénytelen vagy TE, főleg a kommunikációdba!
menj át a dühöngőbe az adminokhoz, vagy az offba, mert a következő offolásodnál tiltalak, hogy megüssön a guta!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 09:10

menj át a dühöngőbe az adminokhoz, vagy az offba, mert a következő offolásodnál tiltalak, hogy megüssön a guta!

énnálam már kicsapták!
a doki eddig az igényességéről volt híres! és csatlakozott a macskoszmanhez az igénytelenségben!
ezt mivel kapcsolatban írtad: Macskoszal kapcsolatban nem értelek DE IGAZAD VAN?
vagy pont a fásyról van szó
a doki eddig az igényességéről volt híres! és csatlakozott a macskoszmanhez az igénytelenségben!
ezt mivel kapcsolatban írtad: Macskoszal kapcsolatban nem értelek DE IGAZAD VAN?

kérésed számomra parancs!
menek is haza!
ja és majd elfeledtem: kellemes 7végét holnam nem wok! /lehet 7főn se!/
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 14:24
menek is haza!
ja és majd elfeledtem: kellemes 7végét holnam nem wok! /lehet 7főn se!/

Hát Teeee... bolond vagy.. szóba sem állsz Velünk csak a képeket hozod
Tessék udvarolni

Tessék udvarolni

Hát Teeee... bolond vagy.. szóba sem állsz Velünk csak a képeket hozod
Tessék udvarolni
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 08:03

Tessék udvarolni

Oda aztán minek???Ugy sem figyel rám senki akkor mit keresek olyan társaságba, ahol nem szivesen látnak???Nem látom értelmét bocsika
Utoljára 8 éves koromban viselkedtem ennyire gyerekesen...
Nehogy már azt gondold, hogy majd könyögni fognak neked...ha durcizni akrsz, hát durciz.
Csak ne csodálkozz ha magad maradsz.
Próbáld meg felnőttként kezelni a dolgokat !
Jah...és a fentiek jószándékú tanácsok, nem személyeskedések.
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 08:03
Nehogy már azt gondold, hogy majd könyögni fognak neked...ha durcizni akrsz, hát durciz.
Csak ne csodálkozz ha magad maradsz.
Próbáld meg felnőttként kezelni a dolgokat !

Jah...és a fentiek jószándékú tanácsok, nem személyeskedések.

Oda aztán minek???Ugy sem figyel rám senki akkor mit keresek olyan társaságba, ahol nem szivesen látnak???Nem látom értelmét bocsika
Én eddig sem ittam,inkább a jó házi szilva,sajnos az idén nem tudtam főzni,tavaszal az időjárás elintézte
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
http://www.
de tovább nem,úgyis paprikás a hangulat
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
de tovább nem,úgyis paprikás a hangulat

Te new1 a szex jelmezben a "kolleganő" cimét nem tudod,vagy legalább hol dolgozik?Istenien jól fogja a sztetoszkópot

És keresennek valakit aki tüzel
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 09:50

nagyon kevés macskát bántottam, az pedig igazán megérdemelte!
én magam is így érzem minden egyes irányomba tett megnyilvánulásaidon!
aszem eccer-kéccer volt az, h fordítva tűnt szemtelenségnek, a tisztelet hiányának. de aszem ezeket letisztázva azok a hsz-eim is a tisztelet jelének voltak tekinthetőek!
sanyinégyzet!
nos nálam nem szoktak kibaszatlanok lenni, mert olyankor úgy kibaszom Őket, h öröm nézni az ívet ahogy repülnek!
aszem eccer-kéccer volt az, h fordítva tűnt szemtelenségnek, a tisztelet hiányának. de aszem ezeket letisztázva azok a hsz-eim is a tisztelet jelének voltak tekinthetőek!
sanyinégyzet!
nos nálam nem szoktak kibaszatlanok lenni, mert olyankor úgy kibaszom Őket, h öröm nézni az ívet ahogy repülnek!

nagyon kevés macskát bántottam, az pedig igazán megérdemelte!
sanyinégyzet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 09:37
sanyinégyzet!

Törölt felhasználó (94621)

Tévedsz, mert én téged tisztellek!
Csak jókat röhögök (pedig most nincs kedvem) a dühöngéseiden!
A macskákat + szeretni kell, nem bántani.
Emlékeztetőül:

Búcsuzóul:

Ja és ne feledd, én csak azzal viccelek akit tisztelek!
Fred bátyád, a piszkos
Emlékeztetőül:

Búcsuzóul:

Fred bátyád, a piszkos
Nekem vannak macskáim,nagyon szeretem őket,de a kandur néha elég öööö...... szemtelen?nem ez nem jó inkább kibaszatlan
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 09:37

Emlékeztetőül:

Búcsuzóul:

Fred bátyád, a piszkos
Emlékeztetőül:

Búcsuzóul:

Fred bátyád, a piszkos
Emlékeztetőül:

Búcsuzóul:

Fred bátyád, a piszkos (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 09:32
Emlékeztetőül:

Búcsuzóul:

Fred bátyád, a piszkos (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Fred bátyám!
ilyen finoman is kevés ember adja a tudtomra, h egy pöcs vagyok!
Üdv ecséd: Jimmy
Üdv ecséd: Jimmy
te jó ég!
én beteg vagyok! hol van egy ilyen doktornő! a gyógyítására vágyok!
mondom bejövök oszt kiírom magamból a skót geci által okozott dühöt, erre a hülye tom kora reggel felbassza az idegemet!
utálom, mikor a mundér becsületét védi! elvtelenül! agyatlanul! /na de mit is várok Tőle!/ (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
én beteg vagyok! hol van egy ilyen doktornő! a gyógyítására vágyok!
mondom bejövök oszt kiírom magamból a skót geci által okozott dühöt, erre a hülye tom kora reggel felbassza az idegemet!
utálom, mikor a mundér becsületét védi! elvtelenül! agyatlanul! /na de mit is várok Tőle!/ (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Te new1 a szex jelmezben a "kolleganő" cimét nem tudod,vagy legalább hol dolgozik?Istenien jól fogja a sztetoszkópot

Fred bátyám!
Üdv ecséd: Jimmy (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 09:25
Üdv ecséd: Jimmy (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Szervusz surdikám! mindenben egyetértek! (miről is van szó?)
Engedd meg, hogy egyetértésem jeléül, átadjam (mint senior) a nappali díját számodra.
Az igazság bajnoka, és a fütyibajnok megtisztelő díjat. (nyelvbajnok is egyben, de olyant nem találtam)

Fred a piszkos
Engedd meg, hogy egyetértésem jeléül, átadjam (mint senior) a nappali díját számodra.
Az igazság bajnoka, és a fütyibajnok megtisztelő díjat. (nyelvbajnok is egyben, de olyant nem találtam)

Fred a piszkos
Szervusz surdikám! mindenben egyetértek! (miről is van szó?)

Fred a piszkos

Fred a piszkos
Surdikám ennyire reggel van még nálad?
Minden véleményeddel egyetéretek
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden véleményeddel egyetéretek

énnálam már kicsapták!

Nézd el dokinak,a kenőcsös ember macskoszt,macskosz dokit,még szerencse hogy nem vagyok köztük
Inkább élvezem a csajokat

Inkább élvezem a csajokat

énnálam már kicsapták!