énnálam már kicsapták!
a doki eddig az igényességéről volt híres! és csatlakozott a macskoszmanhez az igénytelenségben!
ezt mivel kapcsolatban írtad: Macskoszal kapcsolatban nem értelek DE IGAZAD VAN?
vagy pont a fásyról van szó
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 09:07
a doki eddig az igényességéről volt híres! és csatlakozott a macskoszmanhez az igénytelenségben!
ezt mivel kapcsolatban írtad: Macskoszal kapcsolatban nem értelek DE IGAZAD VAN?
vagy pont a fásyról van szó

Szevasz surdi,Mindenben igazat adok neked(fásy),
Amúgy szépjó reggelt mindenkinek,
Adminok figyelem sanyisanyi74re lehet hogy ma elér egy tiltást?
Jó nappom van,megfialt a macskánk,tegnap megszületet a kiskutyám,a reggel egy jó dugással indult,a fúrumba se csapta ki nálam senki a biztositékot,
Jó nappom van,megfialt a macskánk,tegnap megszületet a kiskutyám,a reggel egy jó dugással indult,a fúrumba se csapta ki nálam senki a biztositékot,

Te new1 a szex jelmezben a "kolleganő" cimét nem tudod,vagy legalább hol dolgozik?Istenien jól fogja a sztetoszkópot
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Szevasz surdi,Mindenben igazat adok neked(fásy),
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 08:59

deeee!
épp az, h igazán szeretlek és azt akarom, h Neked legyen a lehető legjobb! félretéve a saját érzéseim is!
épp az, h igazán szeretlek és azt akarom, h Neked legyen a lehető legjobb! félretéve a saját érzéseim is!
deeee!
épp az, h igazán szeretlek és azt akarom, h Neked legyen a lehető legjobb! félretéve a saját érzéseim is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 12. szerda 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 16:24
épp az, h igazán szeretlek és azt akarom, h Neked legyen a lehető legjobb! félretéve a saját érzéseim is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 12. szerda 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Csak így odadobsz egy másiknak? Nem is szeretsz igazán

Jó reggelt, hűűű mennyi kaja

nagyon helyes.
jóreggelt! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 07:47

jóreggelt! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóó reggelt le másztam már a fárol de még kell egy pár millió év hogy tovább fejlödhesek

Oda aztán minek???Ugy sem figyel rám senki akkor mit keresek olyan társaságba, ahol nem szivesen látnak???Nem látom értelmét bocsika
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 12. szerda 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 17:06
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 12. szerda 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Eeeez jóóóó naaaaagy aaaasztal... nem csak étkezésre
Na mostmáraztán... tessék szíves lejelentkezni a megyében is

Na mostmáraztán... tessék szíves lejelentkezni a megyében is

Jóó reggelt le másztam már a fárol de még kell egy pár millió év hogy tovább fejlödhesek

Jó regg!

Szervusztok, kellemes napot mindenkinek!

lehetsz!
az utolsó cseppig
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 06:35

fagyiiiiiiiiiiiiii
Lehetek önző dög?
A többiek még úgyis szunyálnak.. és hát... elolvad...

Lehetek önző dög?

fagyiiiiiiiiiiiiii
Lehetek önző dög?

Lehetek önző dög?

jóregg
hoztam én is valakinek biztos hogy izleni fog

Jóóó reggelt!
Reggeli...
Legyen szép napotok!

Reggeli...
Legyen szép napotok!

18 pontra voltam jó!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 12. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)

van egy új topicod, birtokba vehetnéd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 12. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 21:10

Törölt felhasználó (24620)

nem, mert itt nincsen morfológiai vizsgálat. :P
Rostokat mikroszkópoztunk, és pajtással túllelkesedtük a műkörmös kiscsajokat.
("Te, ez... ez olyan mit a makaróni, ez meg spagetti, csak pikkelyes!")

További szép estét de sajnos mennem kell.

nem, mert itt nincsen morfológiai vizsgálat. :P
("Te, ez... ez olyan mit a makaróni, ez meg spagetti, csak pikkelyes!")
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 12. szerda 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)

2sanyi74...solo kártyáwal...solozni szoktunk...
...jóóó kis kártya játék....
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 12. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 20:40

Szépjó esté mindenkinek,puszi a csajoknak,
Surdikám igazad van tényleg szar a vers de szivből jöt és őszintén,lekellet hogy irjam,de hát akinek cimeztem pont az nem olvasta
Macskoszal kapcsolatban nem értelek DE IGAZAD VAN
Gyurikám milyen kártya játékot szoktál játszani,én a texas holden pókert játszom.
Tisztelt tom1019 örömmel tájékosztatom hogy még egyszersem tiltott,ellenben sanyisanyi74től 1 kaptam egy 24órás tiltást
amit beis tartott(nem volt nehéz 24 órás ügyeletben voltam és ott nincs net)
Amúgy meg mi ez a csendesség 3 órája sennki nem volt itt!
Surdikám igazad van tényleg szar a vers de szivből jöt és őszintén,lekellet hogy irjam,de hát akinek cimeztem pont az nem olvasta

Macskoszal kapcsolatban nem értelek DE IGAZAD VAN

Gyurikám milyen kártya játékot szoktál játszani,én a texas holden pókert játszom.
Tisztelt tom1019 örömmel tájékosztatom hogy még egyszersem tiltott,ellenben sanyisanyi74től 1 kaptam egy 24órás tiltást

Amúgy meg mi ez a csendesség 3 órája sennki nem volt itt!
Ismered el jobb itt a GG mint a fősulin,
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 12. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 20:49

Törölt felhasználó (24620)

MEEEEEGÖÖÖÖLLLEEEEEEK TESZEMÉÉÉT!!!
Najó, nem...
Mijazhogy berúgás, csacsi faszát, azt!
Ribikkel meg nem kezdek. (ők sem velem persze)
Najó, nem...
Mijazhogy berúgás, csacsi faszát, azt!
Ribikkel meg nem kezdek. (ők sem velem persze)