Na leleptem. Munka van.

Akkor ez a próba nem jól sült el..:-(
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 08:43

Aha még előtte.... hogy míg ő tusolt a csaj elkezdett már engem kényztetni
Egy kis sex hogy ide tud szögezni titeket!!

Hát...érdekesebb mint a munka.

Az viszont igaz!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 27. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)

♡♡♡♡♡
After, ez Neked!
A bombáért
After, ez Neked!
A bombáért

Barátom téged jól kihasználtak, csak a féltékenységi jelenethez kellettél statisztának! Most lesz oka a lovagnak félrekúrni! Ha szerencséd van a lány meglesz privátban, ha nem akkor így jártál.
A két jelen lévő Hölgy nekiesne a páromnak én is nagy jelenetet rendeznék!
Légyszives adjatok okot rá! Aztán persze hagyom magam kiengesztelni
Tudjátok, szülinapom lesz!

Légyszives adjatok okot rá! Aztán persze hagyom magam kiengesztelni

Tudjátok, szülinapom lesz!

Nem is akármilyen bomba
Koffein bomba
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 27. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Koffein bomba

Csak az igazat irtam.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 27. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Nana, a szex es a penz mozgatja meg legjobban az embereket. Akiknek mindez megvan, azok meg mar a hatalmi jatekokat elvezik. A manipulaciot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 10:24

Törölt felhasználó (3901512)

Egy kis sex hogy ide tud szögezni titeket!!

Ahh. Van ez igy....
Ha annyira bejott a csajszinak o, akkor majd privatban osszejonnek.
(Ez egy válasz becske üzenetére (2019. 08. 27. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyszer a Tik-Tak ban voltam részese egy kínos eseménynek..nem egyeztettek otthon mit szabad,és mit nem..és amíg a pasi el volt foglalva egy hölggyel,a Csajszit megkörnyékezte két srác..és ez kivágta a pasinál a biztosítékot..na de ha az esett volna jól neki?? Nem értem az embereket..Háborúznak nem szeretkeznek..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 12:41

Törölt felhasználó (4052772)

Ahh. Van ez igy....

Csak helyeselni tudok.
Pasi szemmel is kellemes végig tekinteni,és kicsit elidőzni ilyen irtó dögös látványon...de ha egy csajszinak is feltűnik..hm..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 12:37

Pasi szemmel is kellemes végig tekinteni,és kicsit elidőzni ilyen irtó dögös látványon...de ha egy csajszinak is feltűnik..hm..

Csak az igazat irtam.

Sokan kibuknak, mikor a kopfkinot felváltja a valóság.
Én sokáig ez miatt futottam helyben, mert nem tudtam, mit fog kiváltani belőlem, ha a fantázia helyett igazi résztvevől lesznek. (Ez egy válasz becske üzenetére (2019. 08. 27. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 12:52
Én sokáig ez miatt futottam helyben, mert nem tudtam, mit fog kiváltani belőlem, ha a fantázia helyett igazi résztvevől lesznek. (Ez egy válasz becske üzenetére (2019. 08. 27. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyszer a Tik-Tak ban voltam részese egy kínos eseménynek..nem egyeztettek otthon mit szabad,és mit nem..és amíg a pasi el volt foglalva egy hölggyel,a Csajszit megkörnyékezte két srác..és ez kivágta a pasinál a biztosítékot..na de ha az esett volna jól neki?? Nem értem az embereket..Háborúznak nem szeretkeznek..

Jár a szivecske
♡♡♡
Pláne, hogy most írtottam ki egy vadmálna dzsungelt a kertben.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 27. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 12:59

♡♡♡

Csak helyeselni tudok.

Igazad van,de ez nem volt egy különleges sztori. Amennyit olvastam,egy többes randi sokszor alakul így!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 12:38

Nana, a szex es a penz mozgatja meg legjobban az embereket. Akiknek mindez megvan, azok meg mar a hatalmi jatekokat elvezik. A manipulaciot.

Ilyen csini csaj csinál ilyent is?!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 27. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 13:16

Jár a szivecske
♡♡♡

♡♡♡

Kösz a szivecskét
(Bezzeg After 5-öt kapott...na egyet elkunyizok,aztán egál
)
Miért irtottad ki a vadmálnát? Nagyon vad volt?
No kéne kicsit melózni még..

Medvét nem tarthatok a szomszédok miatt, így nem kell vadmálna
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 27. kedd 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 13:28

Kösz a szivecskét
)