Menjél lejjebb az oldalakon és megtanánod a kaját amit béraktam...akkó majd érted...
jútúb + amit akarsz!Kérdözd mög Wilikát...ebben Ő az ász...meg a radiátor toszásban...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 12:24
milyen kaja?
nem értem!
gyuri!
én a neten gtam, h hátha fent lesz. mondjuk a jútúbon!
tán annyira szpíkelem a nyelvüket, h el tudjam olvasni a műsort ...

jútúb + amit akarsz!Kérdözd mög Wilikát...ebben Ő az ász...meg a radiátor toszásban...

nem értem!
gyuri!
tán annyira szpíkelem a nyelvüket, h el tudjam olvasni a műsort ...
noss pont emiatt wok tetkó ellenes!
de a delfinke az kebelnél, tangából kivillanva is Ok egy gyönyörű női testen.
és a bokát én is kihagytam a felsorolásból! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 15:21
de a delfinke az kebelnél, tangából kivillanva is Ok egy gyönyörű női testen.
és a bokát én is kihagytam a felsorolásból! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot mindenkinek!
Ne háborogjatok szerdán napközben csak 10 fokig fog emelkedni a hőmérséklet...
Tetkó?
Naná... cirill v. kínai betűkkel a talján nevét...
Gerincoszlopra...
Vmelyik bokámon eltudnám képzelni a kis delfinkét...
De.. mivel betoji, félős és uuutálom a fájdalmat.. marad a matricázás néha-néha
Charlotte Te gondolat olvasó vagy...
Elakartam mesélni mit láttam ma...
Ül a lépcsőn a 24 körüli csaj, mind a 140 kg-jával... gatyája a seggél lecsúszva, a derekán vmi tetkó... baccus.. naggggyon undormányos volt...nem a tetkó, hanem az összkép...
Ne háborogjatok szerdán napközben csak 10 fokig fog emelkedni a hőmérséklet...

Tetkó?
Naná... cirill v. kínai betűkkel a talján nevét...
Gerincoszlopra...
Vmelyik bokámon eltudnám képzelni a kis delfinkét...
De.. mivel betoji, félős és uuutálom a fájdalmat.. marad a matricázás néha-néha

Charlotte Te gondolat olvasó vagy...
Elakartam mesélni mit láttam ma...
Ül a lépcsőn a 24 körüli csaj, mind a 140 kg-jával... gatyája a seggél lecsúszva, a derekán vmi tetkó... baccus.. naggggyon undormányos volt...nem a tetkó, hanem az összkép...

ez teccik
de így tetováld: Sárlott és egy szívbe legyen!

de így tetováld: Sárlott és egy szívbe legyen!
már ezé érdemes volt gyünnöm!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 04. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)

nem értem!
gyuri!
tán annyira szpíkelem a nyelvüket, h el tudjam olvasni a műsort ... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Az ötlet nagyon jóóó...
Bigjoe...ahogy szeretnéd...szolgáld ki magad...
...megjegyzem...Surdinak is ez a kedwenc kajája csak titkolja...

Bigjoe...ahogy szeretnéd...szolgáld ki magad...

Kábbé...hüle...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)

A júrósport szokta ismételni...keresd meg a neten a tw műsorukat ha wágod inglist...ott biztos okosabb leszel...sajna más nm jut eszembe,hogy tunnék segíteni...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 12:19

a zén videjóm má szarból van ...
régebben csinyátam oljant, h felvettem dolgokat /pl F1/. osztán visszanéztem, de nagyon sokat nem is néztem vissza.
általában ha élőben nem nézhetem má nem is érdekel ! /pláne, h soxor z eredményt má megtudodm korábban./
spec ez érdekelne!
régebben csinyátam oljant, h felvettem dolgokat /pl F1/. osztán visszanéztem, de nagyon sokat nem is néztem vissza.
általában ha élőben nem nézhetem má nem is érdekel ! /pláne, h soxor z eredményt má megtudodm korábban./
spec ez érdekelne!

Bocs, arról az ajándékozásról lemaradtam, de nem baj. Majd egymás mellé teszi őket, középre beszerel egy harmadik ládát, húz rá egy sátorponyvát és kész a Sörvelorex.
Charlotte kérdésére:
A bal vállamra egy pici ördögöt úgy 3cm-eset.
És nevet, meg egyáltalán szöveget, soha nem tetováltatnék.
Charlotte kérdésére:
A bal vállamra egy pici ördögöt úgy 3cm-eset.
És nevet, meg egyáltalán szöveget, soha nem tetováltatnék.
mondjuk a hasadra söröshordót, a sörcsap + a pöcsöd lenne!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 08:52

Már nagyon régen szeretnék...a páromnak wan...Ő mindig győzköd...de wmi szép sast...wagy wmi rajzot...a non figuratíw nekem nm kéne...newet sem tuok elképzelni...

a zén videjóm má szarból van ...
spec ez érdekelne!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 04. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 12:14
spec ez érdekelne!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 04. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdwölet!
Rózsajány:-Hipp éppen egy óriásit szeretkezik...ezzé be kell érned welünk...
Surdi:-kár,hogy nm láttad Talma wersenyét...bazi wót...de nincs néked widejód teswírem amire felkopíznyád...heh?

Surdi:-kár,hogy nm láttad Talma wersenyét...bazi wót...de nincs néked widejód teswírem amire felkopíznyád...heh?

most olvasom a 7en leszel még
aztán méc a fricekhez, ott meg lehet nem lesz lehetőséged ránk
nekem hiányozni fogsz, ha nem jöhetsz, de remélem nem ez következik be! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 04. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 12:04
aztán méc a fricekhez, ott meg lehet nem lesz lehetőséged ránk

nekem hiányozni fogsz, ha nem jöhetsz, de remélem nem ez következik be! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 04. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Én mostmár délelőtt nem nagyon leszek, suli.
Most ellógtam, mivel nem vagyok köteles ide járni, a helyi gimibe, mivel pénteken már elmegyek, szóval úgyis mindegy.
Hol van Hipp?

tetoválás ...
hmmm
a melkasomra és az ágyékomra
a melkasomra mikor a melleddel összeér
az ágyékomon, mikor belémülsz. mindkét esetben a tetkó a Te bőrödön lenne, de rajtam lenne, mivel rajtam lennél!
Őszinte választ vársz? akkor ne kösd, ki mit nem válaszolhatunk. ösmersz má annyira, h én soha a büdös életbe nem tetováltatnék magamra semmit!
maximum ezt: Sárlott+Surdi LOVE egy szív belsejébe
ááááá tetkó ... egy női kebel felett gyönyörű, egy tangából kivillanó punciig érő /mondjuk kígyó/ OK, de énrám ...
tudod aki tetkóra vállalkozik nem szokott gondolni arra, h Öregedni fog, ill nőként arra, h gyermeket fog szülni.
annyi visszájára elsült esetet láttam!
legalább ha a piercinget kiveszik idővel elmúlik a nyoma, de a tetko örök!
a hennának meg mi értelme van???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 08:49
hmmm
a melkasomra és az ágyékomra
a melkasomra mikor a melleddel összeér
az ágyékomon, mikor belémülsz. mindkét esetben a tetkó a Te bőrödön lenne, de rajtam lenne, mivel rajtam lennél!

Őszinte választ vársz? akkor ne kösd, ki mit nem válaszolhatunk. ösmersz má annyira, h én soha a büdös életbe nem tetováltatnék magamra semmit!
maximum ezt: Sárlott+Surdi LOVE egy szív belsejébe

ááááá tetkó ... egy női kebel felett gyönyörű, egy tangából kivillanó punciig érő /mondjuk kígyó/ OK, de énrám ...
tudod aki tetkóra vállalkozik nem szokott gondolni arra, h Öregedni fog, ill nőként arra, h gyermeket fog szülni.
annyi visszájára elsült esetet láttam!
legalább ha a piercinget kiveszik idővel elmúlik a nyoma, de a tetko örök!
a hennának meg mi értelme van???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Kérdés: tegyük fel, hogy szeretnétek tetoválást (kérek mindenkit, hogy tartózkodjon a "soha nem tetováltatnék" választól)!
Milyen ábrát választanátok, mekkora lenne a tetkó és hova tetetnétek?
El tudjátok képzelni, hogy valakinek a nevét magatokra varrassátok?
Milyen ábrát választanátok, mekkora lenne a tetkó és hova tetetnétek?
El tudjátok képzelni, hogy valakinek a nevét magatokra varrassátok?

Üdwölet!

Sziasztok! Én mostmár délelőtt nem nagyon leszek, suli.
Most ellógtam, mivel nem vagyok köteles ide járni, a helyi gimibe, mivel pénteken már elmegyek, szóval úgyis mindegy.
Hol van Hipp?

Na jöjjenek a 2 hónapos válaszok
De tudsz mán kérdezni, ne gondolkodjál azon mi lesz 14 év múlva
Az tuti, hogy szétbaxna az ideg ha ez megtörténne, de asszem akkor egy kicsit el kellene gondolkodnom a gyereknevelési képességemen :S, de szinte biztos, hogy abortusz lenne a vége 15 évesen nem hiszem, hogy szabad gyereket vállalni. Sokat számítana a reakciómban az is, hogy baleset vagy hülyeség miatt, jött össze a terhesség.
Ha tényleg jó barát, akkor csodálkoznék, hogy nem vettem még észre, hogy problémája van, valószínűleg megpróbálnék vele beszélgetni és valahogy segítséghez juttatni, de szerintem ehhez mindenképp pszichológus/pszichiáter kell.
Valószínűleg azonnal magamhoz költöztetném, a férjnek meg kilátásba helyeznék egy kiadós verést, ha a közelébe mer menni a feleségének, másnap rendőrség aztán meg egy válóperes ügyvéd keresése.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:50

De tudsz mán kérdezni, ne gondolkodjál azon mi lesz 14 év múlva

Az tuti, hogy szétbaxna az ideg ha ez megtörténne, de asszem akkor egy kicsit el kellene gondolkodnom a gyereknevelési képességemen :S, de szinte biztos, hogy abortusz lenne a vége 15 évesen nem hiszem, hogy szabad gyereket vállalni. Sokat számítana a reakciómban az is, hogy baleset vagy hülyeség miatt, jött össze a terhesség.
Ha tényleg jó barát, akkor csodálkoznék, hogy nem vettem még észre, hogy problémája van, valószínűleg megpróbálnék vele beszélgetni és valahogy segítséghez juttatni, de szerintem ehhez mindenképp pszichológus/pszichiáter kell.
Valószínűleg azonnal magamhoz költöztetném, a férjnek meg kilátásba helyeznék egy kiadós verést, ha a közelébe mer menni a feleségének, másnap rendőrség aztán meg egy válóperes ügyvéd keresése.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Igérem holnap nem teszek be kérdést, mert ma sokat kaptatok. Az utolsó mára:
Elgondolkodtató kérdés!
Mit tennétek ha:
- 15 éves lányotok bejelentené, hogy terhes?
- Egy barátotok csuklóján friss falcolást fedeznétek fel?
- Lánytestvéretek elmondaná nektek, hogy veri a férje.
Elgondolkodtató kérdés!
Mit tennétek ha:
- 15 éves lányotok bejelentené, hogy terhes?
- Egy barátotok csuklóján friss falcolást fedeznétek fel?
- Lánytestvéretek elmondaná nektek, hogy veri a férje.

höhö
izi rájder öcséim!
izi rájder!
gyurka! ezt itten legelőször tán a Cuncustól /erdőkerülő Te hogy nem emléxel erre-vagy lehet nem is a cuncustól, hanem tőled kaptam
/, majd a nyútól, aztán Tőled is megkaptam.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 08:48
izi rájder öcséim!
izi rájder!
gyurka! ezt itten legelőször tán a Cuncustól /erdőkerülő Te hogy nem emléxel erre-vagy lehet nem is a cuncustól, hanem tőled kaptam

Höhö...ezt a mocit még én küldtem wmikor tawasszal a Surdinak...hogy ki ne fogyjon a sör a sátorból...mobilkocsma...nm nagyon használja a haszontalan...amúgy tényleg itt az ősz...wmelyik barom szomszéd már éget wmit...csak úgy jön a füst a zuccába...jóó büdi...
...kapnááá bééé

hehe ez ugrott be a húzzatok magatokra valami meleget-tel erre akarsz utasítani: hűzzátok magatokra Terry Blacket ... hehe
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 07:29

Jóregg Mindenkinek!
Hideg van ma reggel, húzzatok magatokra valami meleget
Hideg van ma reggel, húzzatok magatokra valami meleget

Jaj, most disztributálnom kell, vagy mit kell figyelni!
Mert akkor, nézzük csak:
Surdi
Nyú
iwiw
Msn!
Na de a Nő képes megosztani a figyelmét többfelé is! Surdi Neked csak 2 félére kellett volna figyelned a kocsiban!
Úgyhogy lehet kényeztetni! Masz-masz, töf-töf!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert akkor, nézzük csak:
Surdi
Nyú
iwiw
Msn!

Na de a Nő képes megosztani a figyelmét többfelé is! Surdi Neked csak 2 félére kellett volna figyelned a kocsiban!
Úgyhogy lehet kényeztetni! Masz-masz, töf-töf!

áááááá a ladikos de irtóra pöcs volt tegnap!
pedig általában egyet szoktam érteni Vele! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 22:18

pedig általában egyet szoktam érteni Vele! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jajdejóhogyszóltál, majdnem lemaradtam. Megyek nézni

remélem tettél be fotót is a turisztikába!
mingyá meg is nézem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 21:41
mingyá meg is nézem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó estét!
Vácon és Esztergomban voltunk kirándulni. Jó volt
Vácon és Esztergomban voltunk kirándulni. Jó volt