Mit tennétek ha:
- 15 éves lányotok bejelentené, hogy terhes? nevelés, időbeni felvilágosítás kérdése... valószínűleg értelmes lányom okosabb lenne, mintsem teherbe essen
- Egy barátotok csuklóján friss falcolást fedeznétek fel? beszélgetést kezdeményeznék ha nem nyílik meg külsős segítségre beszélném rá
- Lánytestvéretek elmondaná nektek, hogy veri a férje. ha lenne és ilyen helyzetbe kerülne valószínű hatszemközt hoznám fel a témát...
- ősz barna
- ágy álom
- idő gyorsan rohan
- fórum gégé
- éjszaka csillagok
- 15 éves lányotok bejelentené, hogy terhes? nevelés, időbeni felvilágosítás kérdése... valószínűleg értelmes lányom okosabb lenne, mintsem teherbe essen
- Egy barátotok csuklóján friss falcolást fedeznétek fel? beszélgetést kezdeményeznék ha nem nyílik meg külsős segítségre beszélném rá
- Lánytestvéretek elmondaná nektek, hogy veri a férje. ha lenne és ilyen helyzetbe kerülne valószínű hatszemközt hoznám fel a témát...
- ősz barna
- ágy álom
- idő gyorsan rohan
- fórum gégé
- éjszaka csillagok
Sziasztok! Szép jó reggelt!
Nem akart beengedni a kezdőlapom!
Surdi, Én is teszek cukrot a lecsóba! Pedig nem is vagyok szakács! Jáj!
A szotyola:
Moncy, a végén már annyit házasodom, hogy nem tudom nyilvántartani a dátumokat!
Kaposvár tetszett! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 08:31
Nem akart beengedni a kezdőlapom!
Surdi, Én is teszek cukrot a lecsóba! Pedig nem is vagyok szakács! Jáj!

A szotyola:

Moncy, a végén már annyit házasodom, hogy nem tudom nyilvántartani a dátumokat!

Kaposvár tetszett! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Nm-nm a Stallonés...annak a címe Túl a csúcson...a Konwojba már nmtom ki a Főszereplő...de a becenewe gumikacsa wolt...így beugrik?

Ropi kilőve
Kaposváron sosem voltam, de elnézve a várost és az ottani emböröket /hipp, vivi stb/ vágyom oda
a mesébe komolyan nem tetszik vkinek pl a Vuk
a konvoj hmmm gumikacsa biztosan láttam, emlékeim szerint tetszett , de nincs meg a film ...
Gyuri: Túl a csúcson! azaz! nos az nagyon OK volt!
sárl! én az elején mondtam, h a piába /első sörbe willy miatt/ nem lesz egyezés ...
esetleg a falmelléki fehér? /hoivatalos nevén: csapvíz/
ásványvíz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 22:12
Kaposváron sosem voltam, de elnézve a várost és az ottani emböröket /hipp, vivi stb/ vágyom oda
a mesébe komolyan nem tetszik vkinek pl a Vuk

a konvoj hmmm gumikacsa biztosan láttam, emlékeim szerint tetszett , de nincs meg a film ...
Gyuri: Túl a csúcson! azaz! nos az nagyon OK volt!
sárl! én az elején mondtam, h a piába /első sörbe willy miatt/ nem lesz egyezés ...
esetleg a falmelléki fehér? /hoivatalos nevén: csapvíz/
ásványvíz

Törölt felhasználó (21812)
Admin

LEGKISEBB KÖZÖS TÖBBSZÖRÖS JELENLEGI ÁLLÁSA
Humor:
Hofi
Kaja:
Húsleves
Sült csülök
Palacsinta
Rántott sertéshús
Rántott sajt
Paprikáskrumpli
Pörkölt
Ropi
Film:
Indul a bakterház
Gyalog galopp
Szerelem első vérig
Csapd le csacsi!
Pogány Madonna
Hyppolit a lakály
Meseautó
Esőember
Csendőr és a sorozat (Funes)
Oscar (Stallone)
Macskajaj
Konvoj
Hely:
Tihany
Egri vár
Balatonfüred
Kaposvár
Mese:
Macskafogó
Magyar népmesék
Pia:
Sajnos az eddigi javaslatokban nincs egyezés.
Szerintem végül HOFI marad az egyetlen tétel a listán
Humor:
Hofi
Kaja:
Húsleves
Sült csülök
Palacsinta
Rántott sertéshús
Rántott sajt
Paprikáskrumpli
Pörkölt
Ropi
Film:
Indul a bakterház
Gyalog galopp
Szerelem első vérig
Csapd le csacsi!
Pogány Madonna
Hyppolit a lakály
Meseautó
Esőember
Csendőr és a sorozat (Funes)
Oscar (Stallone)
Macskajaj
Konvoj
Hely:
Tihany
Egri vár
Balatonfüred
Kaposvár
Mese:
Macskafogó
Magyar népmesék
Pia:
Sajnos az eddigi javaslatokban nincs egyezés.
Szerintem végül HOFI marad az egyetlen tétel a listán

de ha válogatni lehetne?
ne tán osztozni rétuk?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
Az ilyen kérdések arról szólnak, hogy beleképzeljük magunkat a szituációba.
Ne gyere azzal, hogy te ilyet nem tudsz, mert fogadjunk, hogy ha felvetnék egy ilyen szitut: Surdi és Charlotte egy ágyban, akkor lenne mondanivalód
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 08:28
Az ilyen kérdések arról szólnak, hogy beleképzeljük magunkat a szituációba.
Ne gyere azzal, hogy te ilyet nem tudsz, mert fogadjunk, hogy ha felvetnék egy ilyen szitut: Surdi és Charlotte egy ágyban, akkor lenne mondanivalód

- 15 éves lányotok bejelentené, hogy terhes? -várok 15 évet és reménykedek nem így lesz
- Egy barátotok csuklóján friss falcolást fedeznétek fel? -nos aszem ebben az esetben megpróbálnám arra terelni, h mondja el mi bántja és megpróbálnék /lelki/ segítséget nyújtani!
- Lánytestvéretek elmondaná nektek, hogy veri a férje. -nincs /lány/testvérem
- Egy barátotok csuklóján friss falcolást fedeznétek fel? -nos aszem ebben az esetben megpróbálnám arra terelni, h mondja el mi bántja és megpróbálnék /lelki/ segítséget nyújtani!
- Lánytestvéretek elmondaná nektek, hogy veri a férje. -nincs /lány/testvérem
én csak azért válaszolok, mert szeretlek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 22:10
Admin

Erre csak azt tudom mondani: ha szeretsz, válaszolsz.

Ó így,hogy barátok maradtatok így minden ok.
Maradjatok is ilyen "Szééép kis banda"
Így lenne ez jó mindenütt
Maradjatok is ilyen "Szééép kis banda"
Így lenne ez jó mindenütt

No, akkor mára is egy asszociációs játék:
- ősz -a sört lehet ősszel is innya
- ágy -a sört lehet ágyba is innya
- idő -régen is ittam sört
- fórum -a fórumozók közül sokan szeretjük a sört -nos ez komolyan: nagyon sok értékes embert ismertem meg közöttetek és sokan barátaim lettetek! és sok barátom nagyon ritkán /vagy sosem/ látom mostanság /igaz pillécske-cuncus-vad-rumi-para stb stb/
- éjszaka -éjszakai is szeretek sörözni (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:46
- ősz -a sört lehet ősszel is innya
- ágy -a sört lehet ágyba is innya
- idő -régen is ittam sört
- fórum -a fórumozók közül sokan szeretjük a sört -nos ez komolyan: nagyon sok értékes embert ismertem meg közöttetek és sokan barátaim lettetek! és sok barátom nagyon ritkán /vagy sosem/ látom mostanság /igaz pillécske-cuncus-vad-rumi-para stb stb/
- éjszaka -éjszakai is szeretek sörözni (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

No, akkor mára is egy asszociációs játék:
- ősz
- ágy
- idő
- fórum
- éjszaka
- ősz
- ágy
- idő
- fórum
- éjszaka
uuuuuh...wazze...ez nm az én esetem...
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Nm-nm a Stallonés...annak a címe Túl a csúcson...a Konwojba már nmtom ki a Főszereplő...de a becenewe gumikacsa wolt...így beugrik?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 08:23
lehet ösmerem, de nem tudom hová tenni
volt egy Stallonés /nagyon ritka az iljen/ kamionos film ami teccett arról van szó???

volt egy Stallonés /nagyon ritka az iljen/ kamionos film ami teccett arról van szó???
- 15 éves lányotok bejelentené, hogy terhes? -várok 15 évet és reménykedek nem így lesz
- Lánytestvéretek elmondaná nektek, hogy veri a férje. -nincs /lány/testvérem (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:50
- Lánytestvéretek elmondaná nektek, hogy veri a férje. -nincs /lány/testvérem (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Igérem holnap nem teszek be kérdést, mert ma sokat kaptatok. Az utolsó mára:
Elgondolkodtató kérdés!
Mit tennétek ha:
- 15 éves lányotok bejelentené, hogy terhes?
- Egy barátotok csuklóján friss falcolást fedeznétek fel?
- Lánytestvéretek elmondaná nektek, hogy veri a férje.
Elgondolkodtató kérdés!
Mit tennétek ha:
- 15 éves lányotok bejelentené, hogy terhes?
- Egy barátotok csuklóján friss falcolást fedeznétek fel?
- Lánytestvéretek elmondaná nektek, hogy veri a férje.

Exuram is számon tartja...
Talján meg előre figyelmeztet
Szééép kis banda vagyunk mi?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 08:23

Talján meg előre figyelmeztet

Szééép kis banda vagyunk mi?

Azért ez érdekes dolog tőled,hogy számon tartod.
A taljánnak ne emlitsd,
nem lessz kedve megünnepelni

A taljánnak ne emlitsd,

látom a Te surdid megihletett!
a bikaviadalt eccer megnézném, de elég állatkínzás jellegű
bikafuttatás=parifesztivál
1ébként gyakorolhatnád a férjed által preferált népszokást rajtam is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:44
a bikaviadalt eccer megnézném, de elég állatkínzás jellegű
bikafuttatás=parifesztivál
1ébként gyakorolhatnád a férjed által preferált népszokást rajtam is

Admin

No, a városokról, országokról eszembe jutott egy kérdés.
Mi a véleményetek az alábbi népszokásokról, eseményekről:
- Bikaviadal
- Pamplonai bikafuttatás
- Paradicsomdobáló fesztivál
(a kérdésen gondolkodva odafordultam a férjemhez:
- Mondj népszokásokat!
- Szopás.
- Az milyen népnek a szokása?
- A fehérnépnek.
Vicces embör az uram
Mi a véleményetek az alábbi népszokásokról, eseményekről:
- Bikaviadal
- Pamplonai bikafuttatás
- Paradicsomdobáló fesztivál
(a kérdésen gondolkodva odafordultam a férjemhez:
- Mondj népszokásokat!
- Szopás.
- Az milyen népnek a szokása?
- A fehérnépnek.
Vicces embör az uram

Azért ez érdekes dolog tőled,hogy számon tartod.
A taljánnak ne emlitsd,
nem lessz kedve megünnepelni
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)

A taljánnak ne emlitsd,

volt egy Stallonés /nagyon ritka az iljen/ kamionos film ami teccett arról van szó??? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Eszembe jutott egy gyerekkori nagy kedwenc film...
KONWOJ...
...akkor imádtam meg a 18 kereküeket...azóta is csodálom a remek főleg amarikai kamionokat...
KONWOJ...

ha elfogy még hozatunk
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)

ááááá
ezt tanítják a szakácsoknak
hogyan lehet a világ legjobb kajáját elcseszni!
ááááá a fasznak kell a lecsóba cukor?
a fejére önteném annak aki elém így teszi le!
a paradicsom kellő sütéssel enyhén karamellizálódik ....
áááá nekem köll elmondanom ezt egy szakácsnak!
ffffáááááááááááájjjjjjjjjjj
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:05
ezt tanítják a szakácsoknak

hogyan lehet a világ legjobb kajáját elcseszni!
ááááá a fasznak kell a lecsóba cukor?
a fejére önteném annak aki elém így teszi le!
a paradicsom kellő sütéssel enyhén karamellizálódik ....
áááá nekem köll elmondanom ezt egy szakácsnak!

ffffáááááááááááájjjjjjjjjjj

Kedvenc külföldi városaim:
Krakkó, Poprád, Zakopane, Moszkva, Bécs, Los Angeles, Las Vegas, Phönix
Kedvenc magyar városaim: Győr, Pécs, Sopron, Salgótarján, Vác, Balatonföldvár, Füred és Siófok, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeded és Szolnok
Anyós: mindegyikkel jóban voltam
Ropi: kizárólag társasági beszélgetés és pia közben
Lecsó: minden változatban szeretem (de a paradicsom bőrét soha nem főzőm bele, viszont friss petrezselymet mindig szórok a tetejére íznek és dísznek)--> natúr lecsó, vagy tojással, kolbásszal, gombával, virslivel, sonkával, császár szalonnával és ezek különböző együttes használatával is (lényeges, hogy a végén két kiskanál cukrot hintek az utolsó rottyanás előtt hozzá, valamint a paprikát nem főzőm benne szarrá, hanem csak enyhén ropogósra hagyom) stb.
Főnökök: régebben mindig hadilábon álltam velük, mert egy öntörvényű ember vagyok, ma már inkább magam főnöke szeretek lenni, és ez igaz a magánéletemre is (kivéve, ha szerelmes vagyok, mert akkor kicsit elhagyom magamat, és átadom az irányítást az általam preferált embernek)
milyen kérdéseket hagytam ki?
nem fért volna bele ezek a kérdések abba a topicba, ahol mindenki önmagáról és büntetlenül önvallomásozhat?
Krakkó, Poprád, Zakopane, Moszkva, Bécs, Los Angeles, Las Vegas, Phönix
Kedvenc magyar városaim: Győr, Pécs, Sopron, Salgótarján, Vác, Balatonföldvár, Füred és Siófok, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeded és Szolnok
Anyós: mindegyikkel jóban voltam
Ropi: kizárólag társasági beszélgetés és pia közben
Lecsó: minden változatban szeretem (de a paradicsom bőrét soha nem főzőm bele, viszont friss petrezselymet mindig szórok a tetejére íznek és dísznek)--> natúr lecsó, vagy tojással, kolbásszal, gombával, virslivel, sonkával, császár szalonnával és ezek különböző együttes használatával is (lényeges, hogy a végén két kiskanál cukrot hintek az utolsó rottyanás előtt hozzá, valamint a paprikát nem főzőm benne szarrá, hanem csak enyhén ropogósra hagyom) stb.
Főnökök: régebben mindig hadilábon álltam velük, mert egy öntörvényű ember vagyok, ma már inkább magam főnöke szeretek lenni, és ez igaz a magánéletemre is (kivéve, ha szerelmes vagyok, mert akkor kicsit elhagyom magamat, és átadom az irányítást az általam preferált embernek)

milyen kérdéseket hagytam ki?
nem fért volna bele ezek a kérdések abba a topicba, ahol mindenki önmagáról és büntetlenül önvallomásozhat?

Eh.. ma lenne a házassági évfordulóm ...

surdapapa az iljen kajcsiárt nagyon hálás tud ám lenni!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 08:15

Igaza van Gyurkának...
De ma szabizok és így sikerült is elaludnom
Jóóóó reggelt!
Azért hoztam Nektek reggelit ... bár lassan ebédnek is megteszi
De ma szabizok és így sikerült is elaludnom

Jóóóó reggelt!
Azért hoztam Nektek reggelit ... bár lassan ebédnek is megteszi

ropi

ami nasi az nálam szinte minden kilőve ... áááá semmi normális funkciója nincs!
bezzeg a szotyolának annak van! az

a zelli által felsoroltakból nem sok marad versenyben nálam, csak ezek: DUNAKAVICS, FRUTTI, ZIZI, SPORT SZELET. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

A városokat igazából azért soroltam fel, hogy ki melyikben járt már.
És Rosemarytől függ, hogy mi az eredmény, ugyanis Miskolc és Pécs van versenyben, és neki kell nyilatkozni, hogy járt-e már ott.
Aztán persze még várjuk a többiek válaszát (Prune, Hipp, stb)
A többi dolgot este összesítem.
De két új kaját bedobok a köztudatba:
- ROPI
- LECSÓ
Szeretitek?
És Rosemarytől függ, hogy mi az eredmény, ugyanis Miskolc és Pécs van versenyben, és neki kell nyilatkozni, hogy járt-e már ott.
Aztán persze még várjuk a többiek válaszát (Prune, Hipp, stb)
A többi dolgot este összesítem.
De két új kaját bedobok a köztudatba:
- ROPI
- LECSÓ
Szeretitek?