Pontatlan voltam
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 13. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen,pontatlan,mert nem akármilyen barackot falnál,igaz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 13. péntek 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 13. péntek 12:27

Törölt felhasználó (4184822)

Pontatlan voltam
Főleg nektarint
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 13. péntek 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)

A Pusztítóban volt az a jelenet Stalone és Bullock közt, amikor utóbbi megkérdezte volna-e kedve szexelni vele
Volt meglepetés

Volt meglepetés

No,hétvége:on
Remélem hogy pikk-pakk nektek is

Remélem hogy pikk-pakk nektek is

Mára ennyi. Holnap is meló... majd jövő héten lecsúsztatom.
Jó sokat melózol baszki.....hajnalban már itt vagy...de ugye nem a Skynet gyermeke vagy?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 13. péntek 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy másik világ gyermeke vagyok az biztos...
kicsit más a ritmusom és motívációm, de Anya szűlt!
Én titeket csodállak, hogy tudtok nap mint nap ugyanoda bejárni és ugyanazokat az embereket elviselni
Én tuti hamar stikkes lennék[#rángatózósfej]
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 13. péntek 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 13. péntek 19:26

Én titeket csodállak, hogy tudtok nap mint nap ugyanoda bejárni és ugyanazokat az embereket elviselni

Jó sokat melózol baszki.....hajnalban már itt vagy...de ugye nem a Skynet gyermeke vagy?

Mindjárt be is csukom a szemem és csak reggel nyitom ki
Jó éjt

Jó éjt

Áhh...a én melóhelyemen azokat kell csodálni,akiknek engem kell elviselni
Motívációm viszont nincs,engem amúgy is nehéz motíválni,kicsit öntörvényű vagyok
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 13. péntek 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 13. péntek 20:26

Motívációm viszont nincs,engem amúgy is nehéz motíválni,kicsit öntörvényű vagyok

Egy másik világ gyermeke vagyok az biztos...
kicsit más a ritmusom és motívációm, de Anya szűlt!
Én tuti hamar stikkes lennék[#rángatózósfej]

Jóccakátcsá
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 13. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Kölökmedve is mára L.

Nem olyan egyszerű dolog az hogy hogyan kommunikáljon az ember például a másik nemmel, különösen ha az nem akar vele kommunikálni. Aztán vannak omegahímek, incelek, akik jobb híján kénytelenek az egyéb élményszerző eszközökhöz fordulni. Például állítólag Japánban a 34 évesnél fiatalabb felnőttek kb. 40 százaléka szűz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 13. péntek 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 13. péntek 07:41
Törölt felhasználó (4052772)

Jo reggelt mindenkinek!
En siman el tudom kepzelni ezt. Az emberi erzelmi intelligencia sokaknal nem eros tenyezo. Fogalmuk sincs hogyan kellene kommunikalni a masik nemmel pl. A sikertelenseg elmeny elkerulese erdekeben siman mukodhet szerintem az egyeb elmenyszerzo technika. Csak annak tudok orulni, hogy ezt mar talan nem elem meg....Sivarnak erzem.
En siman el tudom kepzelni ezt. Az emberi erzelmi intelligencia sokaknal nem eros tenyezo. Fogalmuk sincs hogyan kellene kommunikalni a masik nemmel pl. A sikertelenseg elmeny elkerulese erdekeben siman mukodhet szerintem az egyeb elmenyszerzo technika. Csak annak tudok orulni, hogy ezt mar talan nem elem meg....Sivarnak erzem.
Jó reggelt! Kész a kávé? A hölgyek ágyba kérik?
Morning! Engedélyeztél magadnak kicsit több alvást? Jól tetted.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 14. szombat 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Vidám reggelt
Végre nem kellett korán kelnem..

Végre nem kellett korán kelnem..

Szeva Crazy,te is jól tetted! Lazulós hétvégét!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 14. szombat 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi,viszont.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 14. szombat 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Még nem volt Kávés Katja,hoztam helyette szívecskét