Jóóó reggelt mindenkinek! Látom ismét a kajákról vitáztok.
Szegedet nagyon szeretem, elég sűrűn járok Szegedre, a nővéremnek van ott lakása. Sok szép élménnyel szoktam hazatérni, főleg, amikor a házmester kiakad és lebasz minket, hogy mit dörömbölünk stb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 09:08

Törölt felhasználó (21812)
Admin

No, próbáljuk meg a közös városnak a nagyokat:
Debrecen, Miskolc, Szeged, Pécs, Győr
Győr részemről kilőve
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 09:08
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
Gyurikám, azért nincs a listán, mert Willy kilőtte...
(vagy vegyük úgy, hogy meggyőztük, hogy jó az, ha jól csinálják?)
Jó, a húslevest visszateszem a listára. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 07:22
Gyurikám, azért nincs a listán, mert Willy kilőtte...
(vagy vegyük úgy, hogy meggyőztük, hogy jó az, ha jól csinálják?)
Jó, a húslevest visszateszem a listára. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Reggelt!
Esik ez a francos...
Te,Char néni,a húslewes mét nintse fönn a kaják között az első helyen..nm értem...hmm
Zwack unikum...nah arról csak rókás emlékem wan...nekem az nm gyűn be...
Képzeljétek azt álmodtam,hogy megkefélem az
exszomszédasszonyomat...a fűnyíróst..mán 1szer írtam róla...borzasztó rémálmaim wannak...
Esik ez a francos...

Te,Char néni,a húslewes mét nintse fönn a kaják között az első helyen..nm értem...hmm
Zwack unikum...nah arról csak rókás emlékem wan...nekem az nm gyűn be...
Képzeljétek azt álmodtam,hogy megkefélem az
exszomszédasszonyomat...a fűnyíróst..mán 1szer írtam róla...borzasztó rémálmaim wannak...

Jó reggelt!
eső, eső és munka...
eső, eső és munka...

maradok a szódáná!
osztán hozok hozzája bor szörpöt!
hehe még jobb ha zelli saját magán tálalja a kaját
zelli ezt megjegyezted
Vegetári János
ha nem emlékeztecc rá el is feledem!
szeva gyurkabátyó! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 08:36
osztán hozok hozzája bor szörpöt!

hehe még jobb ha zelli saját magán tálalja a kaját
zelli ezt megjegyezted

ha nem emlékeztecc rá el is feledem!
szeva gyurkabátyó! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Most kaptam a hírt,hogy minden irodába beállítanak egy ilyen gépezetet....
...szegény Surdi...

Jaj de szeretem, ha dícsérgetnek! Gyühettek ketten is! De galambot hozzál, abból is lehet finom húslevest csinálni rozmaringgal. Aztán szépen +főzöm/lek Titeket!
Hé, Gyuri, Te meg hova mész! Hát nem kiléptél?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 08:40

Hé, Gyuri, Te meg hova mész! Hát nem kiléptél?

Tojásos nokedláj galambpürkültel...az igazi...
...arra engemetet is meghíwhatnál Surdiwal egyetembe...oszt utána jóóól +dicsérnénk a konyha asztalon...

Húú ,wazze máá ennyi az idő...lassan mennem kő...

Tojásos nokedláj galambpürkültel...az igazi...
...arra engemetet is meghíwhatnál Surdiwal egyetembe...oszt utána jóóól +dicsérnénk a konyha asztalon...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 08:37

Én azt szeressem, amikor a hús Bennem van!
Nem vagyok Én Vegetári János, ahogy írtad egy topicban Surdikám, de túlzásba sem viszem a húsevést, mondjuk heti 3x. Na majd meghívlak tojásos nokedlizésre!
Nem vagyok Én Vegetári János, ahogy írtad egy topicban Surdikám, de túlzásba sem viszem a húsevést, mondjuk heti 3x. Na majd meghívlak tojásos nokedlizésre!

Én azt szeressem, amikor a hús Bennem van!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 08:33

pfúúúúújjjj
abba semmi hús nincs!
áááááá
a nokedli pörkölthöz való!!!
abba semmi hús nincs!
áááááá

a nokedli pörkölthöz való!!!
Most kaptam a hírt,hogy minden irodába beállítanak egy ilyen gépezetet....
...szegény Surdi...

pfúúúúújjjj
abba semmi hús nincs!
áááááá
a nokedli pörkölthöz való!!! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 08:31
abba semmi hús nincs!
áááááá

a nokedli pörkölthöz való!!! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát nokedli ráütött tojással, ami a meleg hatására "megmerevedik"!

nem lehet oljan rövidre törni, h ne csapkoggya a levet
Soós féle tészta ... hmmm lehet ha nem lenne házi tészta még be is jönne, de így számomra íztelen
haggyámá a hús nélküli húslevessel
bár szívesebben megeszem a leveskockából készültet belefőzött tésztával, mint a tasakos szarokat /akkor má inkább az instant/ (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 08:26
Soós féle tészta ... hmmm lehet ha nem lenne házi tészta még be is jönne, de így számomra íztelen
haggyámá a hús nélküli húslevessel
bár szívesebben megeszem a leveskockából készültet belefőzött tésztával, mint a tasakos szarokat /akkor má inkább az instant/ (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez lükeségg, mert itt nem reklámként, de leírom, Én a Soós-féle tésztát veszem, mert jó! Ha túl hosszú, tördelem. Utáltam, amikor a napköziben a gyerekek szívták a tésztát! A hétvégén hús nélkül csináltam húslevest, és nagyon jó volt!

Hát nokedli ráütött tojással, ami a meleg hatására "megmerevedik"!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 08:29

a csíkot én se nagyon ceressem. ha lehet kerülöm. de cerintem nem csak evvel lőtte ki a húslét, csak evvel utálja a legjobban
kocka; csiga; gombóta; csipetke, de mindegyik házi verzióba ...
zelli! a rakottkrumpli klasszik kilőve, mer régen agyonettem belőle magam.
a pörkölt nokedlivel kovi ubival
de mi i sa za tojásos nokedli?

de mi i sa za tojásos nokedli?
a csíkot én se nagyon ceressem. ha lehet kerülöm. de cerintem nem csak evvel lőtte ki a húslét, csak evvel utálja a legjobban
de mi i sa za tojásos nokedli? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 08:22

de mi i sa za tojásos nokedli? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Nah..akkor nm jól olwastam...úgy emlékeztem csak a téttára dühős + arra aki kitanáta a metéltet...én áldom az eszét...nah nm Wilikának...

Ez lükeségg, mert itt nem reklámként, de leírom, Én a Soós-féle tésztát veszem, mert jó! Ha túl hosszú, tördelem. Utáltam, amikor a napköziben a gyerekek szívták a tésztát! A hétvégén hús nélkül csináltam húslevest, és nagyon jó volt!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 08:15

a pezsgő túl tág meghatározás
a lényeg lányokkal a doux édes-et ceretem
well: mondjuk a zegyik legfinomabb a Martini pezsgő, de a magyarok közül a BB Arany cuvée; Törley Charmante, muscotaller stb ...
gyurka, mer a közös többszöröst keressük osztán a willonyos kilőtte a húslét ...
megértem ha a csíkra gondolok
még a házi cérnametélt is idegesítő hogy eszi az embör oszt a jobb fülétől a bal füléig leveses lesz a csíktól! ááááá

well: mondjuk a zegyik legfinomabb a Martini pezsgő, de a magyarok közül a BB Arany cuvée; Törley Charmante, muscotaller stb ...
gyurka, mer a közös többszöröst keressük osztán a willonyos kilőtte a húslét ...

Nah..akkor nm jól olwastam...úgy emlékeztem csak a téttára dühős + arra aki kitanáta a metéltet...én áldom az eszét...nah nm Wilikának...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 08:15

még a házi cérnametélt is idegesítő hogy eszi az embör oszt a jobb fülétől a bal füléig leveses lesz a csíktól! ááááá

Ser: zlatyi bozont...heinekken...soproni...arany ászok...gösser...radeberger...de mindet megelőzte,hogy wmikor a köbányai sörgyárnál lehetett
kapnyi liters házisert...nah az a legjobb wót...
Siófok nm...tihany igen...káptalanfüred...kenese...földwár...füred...igen
Tatán kisz tábor...nyúú...ott síkitoztak a csajok...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 08:00
kapnyi liters házisert...nah az a legjobb wót...

Siófok nm...tihany igen...káptalanfüred...kenese...földwár...füred...igen
Tatán kisz tábor...nyúú...ott síkitoztak a csajok...

ha szűkíteni akarsz így jó: a tihanyi révnél a puncidban ...
gyuri!
seminyő gabonapálesz nem jön be nékem, így a whiskey sem, de a vodka és a kognac sem /a metaxa a kivétel/ de a jager /ill szinte az összes gyomorkeserű/ a fehér hp; becher a kedvenceim ...
a rántott izék
és erről jut eszembe kihagytam a zegyik legfinomabb kaját a tintahalkarikát ...
zelli! Te fehérszemély Teeeee!
a sör az cseh és nem szlovák!
merev elutasítás: Heineken -jellegtelen szar, a "minőségiek" közüll ennél jobban csak a Gössert utálom!
ser /sorrend is/: Budweiser, Staropramen gránit; Pilsner; zöld címkés Kozel; eredeti Zlaty; Borsodi hínáros, Radaberger ...
ja és pillécske!
a nevedben megemlítem az Absinthot

gyuri!
seminyő gabonapálesz nem jön be nékem, így a whiskey sem, de a vodka és a kognac sem /a metaxa a kivétel/ de a jager /ill szinte az összes gyomorkeserű/ a fehér hp; becher a kedvenceim ...
a rántott izék

zelli! Te fehérszemély Teeeee!
a sör az cseh és nem szlovák!
merev elutasítás: Heineken -jellegtelen szar, a "minőségiek" közüll ennél jobban csak a Gössert utálom!
ser /sorrend is/: Budweiser, Staropramen gránit; Pilsner; zöld címkés Kozel; eredeti Zlaty; Borsodi hínáros, Radaberger ...
ja és pillécske!
a nevedben megemlítem az Absinthot
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Surdikám, a pián nem fogunk összeveszni! Az is jó, amit Te szeretsz! Meg az absint. De az nagyon drága, és nagyon ütős, és szép színe van, szülcsinapra kérek! Igen, mivel itt sok szűz van, mostanában sok lesz!
Te, Nyú, akkor Te Zánkán belestél a fürdőmbe?
Charlotte esti kérdéseire:
1. Szeretem Én puszilgatni, harapdálni mindenhol a Kedvest! Fülcimpa, nyak, köldök, de a férfi mellbimbó is igen érzékeny!
2. Az exnek röviden annyit mondanék:Kabbe!
Ja és Willy a cérnametéltet lőtte ki, pedig anélkül is finom, és tévesen a csipetkét írta a leveshez!
Újabb felvetések: paprikáskrumpli, pörkölt, rakottkrumpli, tojásos nokedli, mondjuk minegyik salátával! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Surdikám, a pián nem fogunk összeveszni! Az is jó, amit Te szeretsz! Meg az absint. De az nagyon drága, és nagyon ütős, és szép színe van, szülcsinapra kérek! Igen, mivel itt sok szűz van, mostanában sok lesz!

Te, Nyú, akkor Te Zánkán belestél a fürdőmbe?

Charlotte esti kérdéseire:
1. Szeretem Én puszilgatni, harapdálni mindenhol a Kedvest! Fülcimpa, nyak, köldök, de a férfi mellbimbó is igen érzékeny!

2. Az exnek röviden annyit mondanék:Kabbe!

Ja és Willy a cérnametéltet lőtte ki, pedig anélkül is finom, és tévesen a csipetkét írta a leveshez!
Újabb felvetések: paprikáskrumpli, pörkölt, rakottkrumpli, tojásos nokedli, mondjuk minegyik salátával! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)