Már megyek is, egy jó alapos olajos masszázs javasolt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 16. hétfő 14:36

Törölt felhasználó (4052772)

Hat azt en is varnam. Egy jo masszazs ramferne. Nagyon faj a jobb vallam.

Mackó, Kutyu akció van! Ne most aludjatok téli álmot, nekem csak két kezem van és ha bevetem a jeti lábaimat akkor is fel fog tűnni Afternek a létszám hiány

Ha Mentolos Csokiról van szó,nekem csak vágyni rá,esetleg megkóstolni szabad,simogatni nem!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 16. hétfő 15:12

Mackó, Kutyu akció van! Ne most aludjatok téli álmot, nekem csak két kezem van és ha bevetem a jeti lábaimat akkor is fel fog tűnni Afternek a létszám hiány

Szó nincs simikéről! Az roppant félrevezető a masszázsnál!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 16. hétfő 15:50

Ha Mentolos Csokiról van szó,nekem csak vágyni rá,esetleg megkóstolni szabad,simogatni nem!

Ha simikézni nem lehet,akkor meg heregörcsöt kapok! Tudod te milyen Szép Nő After??
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsit elfogult vagy velem. De jol esik nagyon. Bar egy ilyen parom lenne, akinek ennyire tetszem.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 16. hétfő 16:30

Ha simikézni nem lehet,akkor meg heregörcsöt kapok! Tudod te milyen Szép Nő After??
Általában az alany szokta csak becsukni a szemét, de most neked is ajánlott
Igen roppant nagy a kísértés, és a heregörcs is beficcenhet, de fáj a válla! Majd otthon finoman lekezelik a golyszlikat és talán értékelni is fogják önfeláldozásod
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 16. hétfő 16:30

Igen roppant nagy a kísértés, és a heregörcs is beficcenhet, de fáj a válla! Majd otthon finoman lekezelik a golyszlikat és talán értékelni is fogják önfeláldozásod

Ez nem elfogultság, egyszerű tény. JóNőVagy! Fogadd el!
És tök jó, hogy szóba állsz velünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 16. hétfő 16:47

És tök jó, hogy szóba állsz velünk.

Kicsit elfogult vagy velem. De jol esik nagyon. Bar egy ilyen parom lenne, akinek ennyire tetszem.

Öcsy,ha ez az Édes Nő ott feküdne előttem meztelenül,vagy akár egy szál türcsiben,én be nem csuknám a szemem!! Pár percig úgyis azzal lennék elfoglalva,hogy újra meg újra felvegyem őket a földről és visszategyem a helyükre!!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 16. hétfő 17:00

Általában az alany szokta csak becsukni a szemét, de most neked is ajánlott

Tenyleg nagyon faj a vallam. De csak a jobb. Tenyleg el kell menjek kimassziroztatni....
Crazy csajozik?
Ocsyke koszonom a jo megitelest. Persze csak azert irod, mert span vagyok. Tudom en. A triasz tagjakent ertem az osszefuggest.....
Crazy csajozik?
Ocsyke koszonom a jo megitelest. Persze csak azert irod, mert span vagyok. Tudom en. A triasz tagjakent ertem az osszefuggest.....

Majd azt mondjuk, mindíg így szoktad. Először a derekadat melegíted be, és összeszorított fogakkal könnyezni is szoktál. Ja és az a kazánlemez az ágyékodnál nem dísz, hanem munkavédelmi eszköz
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 16. hétfő 18:37

Öcsy,ha ez az Édes Nő ott feküdne előttem meztelenül,vagy akár egy szál türcsiben,én be nem csuknám a szemem!! Pár percig úgyis azzal lennék elfoglalva,hogy újra meg újra felvegyem őket a földről és visszategyem a helyükre!!!
Ó, bárcsak lenne okunk a pletykára és összefüggenénk
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 16. hétfő 19:07

Tenyleg nagyon faj a vallam. De csak a jobb. Tenyleg el kell menjek kimassziroztatni....
Crazy csajozik?
Crazy csajozik?

Én meg jobb híjján,küldök párszáz gyógypuszit After!!
Hello Drágáim♡♡♡♡
Megjártam kicsiny hazánkat
Hulla vagyok
Reggel kávékor találkozunk!
Jóéjtpuszi♡♡♡
Hulla vagyok

Jóéjtpuszi♡♡♡
Jó éjt Katja,nektek is srácok!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 16. hétfő 20:23

Hello Drágáim♡♡♡♡
Hulla vagyok
Jóéjtpuszi♡♡♡
Hulla vagyok

Jóéjtpuszi♡♡♡
Jó reggelt!
Akkor SzimplaDupla kávé a mai specialitás!
Akkor SzimplaDupla kávé a mai specialitás!
Szia Öcsy! Köszi,de nekem úgyis van még tarcsiban!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 17. kedd 05:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok nappalisok!
Johet a kave nekem is, most sok hideg tejjel, mert szomhas is vagyok.
Johet a kave nekem is, most sok hideg tejjel, mert szomhas is vagyok.

Jó reggelt!
Üdv mindenki.