Ja, meg kemencés, 400fokig mér, többféle hossz...
Hoppá! Máris hat a tabletta!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 17. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 17. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó éjt, vár az előmelegített ágyikó!
Ööö..kicsit sem tűnsz tífuszosnak,nem indokolt meghőmérőzni,nálam sincs tünet! Lappangás is kizárva
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 17. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 17. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Öcsy,szeva Crazy! Jó éjszakát!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 17. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hat bizony!
Hasznos az "életfilozófiám" is,miszerint amelyik probléma nem oldódik/oldja meg magát két napon belül,azzal nem érdemes foglalkozni
Jó éjt Kutyu! (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 17. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Hasznos az "életfilozófiám" is,miszerint amelyik probléma nem oldódik/oldja meg magát két napon belül,azzal nem érdemes foglalkozni
Jó éjt Kutyu! (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 17. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is L,reggel jövök kávézni
#csé,mindeni
#csé,mindeni
Jó éjt! Szép, hancúrozásban gazdag éjszakát kívánok mindenkinek!
Kakukk! Jól vagyok!
Viszont a Kedvesem csúnyán köhog... van valami ötlete DrMackó
Szia, köszi neked is!
(Ez egy válasz tibor-1987 üzenetére (2019. 09. 17. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 17. kedd 21:17
Jó éjt! Szép, hancúrozásban gazdag éjszakát kívánok mindenkinek!
Kávé bekészítve, 12db 6 személyes kotyogós
Korai lenne most lefőzni
Korai lenne most lefőzni
Sziasztok,jó reggelt! Na akkor én lefőzök egy adagot,gyertek mert kihül!
Szia Öcsy! Asszonykának jobbulást!
Reggelt,jöhet a kávé
Jobbulást asszonykának!
Egy hőmérőzés +párosizzadás mindenképp javíthat a dolgon
Én pl. csak ha halálomon vagyok,akkor gyógyszerezek,hagymateát szoktam inni,hatásosabb mint bármi (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 18. szerda 03:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 18. szerda 03:21
Én pl. csak ha halálomon vagyok,akkor gyógyszerezek,hagymateát szoktam inni,hatásosabb mint bármi (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 18. szerda 03:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Kakukk! Jól vagyok!
Szeva Crazy! Jó,majd nyomozok a neten,azt főzök nrked "leszarom hagymateát"!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 18. szerda 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 18. szerda 06:12
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 18. szerda 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Jobbulást asszonykának!
Én pl. csak ha halálomon vagyok,akkor gyógyszerezek,hagymateát szoktam inni,hatásosabb mint bármi
Én pl. csak ha halálomon vagyok,akkor gyógyszerezek,hagymateát szoktam inni,hatásosabb mint bármi
Kv habos jó reggelt!
Mindenki kidől lassan a szobába?
Mindenki kidől lassan a szobába?
Sziasztok! Köszönöm a jókívánságokat, a javallott kúúúrát megtartjuk
Addig is kv szünet.
Addig is kv szünet.
Nektek is feltünt, hogy sokáig alszanak a lányok?

GG-ufsz

Joci277
Angelica Sweet