maradjunk annyiban, h nem teljesen igaz, amit írsz.
az ingatlannál lehet azt csinálni, h csak az egyikük nevén van, azén aki kapta a szüleitől. az ingó meg úgyis elértéktelenedik...
miért ne lenne köze a bizalomhoz. egy ilyen dolog a bizalom hiányát is jelentheti, ami adott esetben a szerelem hiányára is visszavezethető!
sőt okozhat ilyet is: úr isten ez házassági szerződést akar kötni. hisz tudom, h mit vittem a házasságba. minek néz ez engem. -tudod ez önmagában is elég ahhoz, h megmérgezze a kapcsolatot!
fel kell nőni? csak nem biztos, h ehhez, hanem ahhoz, h két fél kultúráltan el tudjon szakadni a másiktól...
Ti csak a praktikus észérveket hozzátok fel, ami teljesen igaz, de mindezt hidegen érzelmek nélkül teszitek!
egy házasság meg az érzelmekről kell, h szóljon, az anyagi kapcsolat az másodlagos kell hogy legyen!
az ingatlannál lehet azt csinálni, h csak az egyikük nevén van, azén aki kapta a szüleitől. az ingó meg úgyis elértéktelenedik...
miért ne lenne köze a bizalomhoz. egy ilyen dolog a bizalom hiányát is jelentheti, ami adott esetben a szerelem hiányára is visszavezethető!
sőt okozhat ilyet is: úr isten ez házassági szerződést akar kötni. hisz tudom, h mit vittem a házasságba. minek néz ez engem. -tudod ez önmagában is elég ahhoz, h megmérgezze a kapcsolatot!
fel kell nőni? csak nem biztos, h ehhez, hanem ahhoz, h két fél kultúráltan el tudjon szakadni a másiktól...
Ti csak a praktikus észérveket hozzátok fel, ami teljesen igaz, de mindezt hidegen érzelmek nélkül teszitek!
egy házasság meg az érzelmekről kell, h szóljon, az anyagi kapcsolat az másodlagos kell hogy legyen!
Nyugi, Surdikám!
De a franciában pörfekt vagy!
Hátbaveregetős szmájli!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 11:12
De a franciában pörfekt vagy!
Hátbaveregetős szmájli!

elolvasva amit írtam mán én izs rágyüttem, de mán késő vót!
félművelt vagyok no!
félművelt vagyok no!
elolvasva amit írtam mán én izs rágyüttem, de mán késő vót!
félművelt vagyok no! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 11:05
félművelt vagyok no! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Áááá, mikor jegyik már meg végre az emberek, hogy
Fun = Móka
Fan = Rajongó, FANatikus
Fun = Móka
Fan = Rajongó, FANatikus
úgy lehetsz vele, mint én a Fábryval + a Hollószínházzal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 11:07

Ismerem én valamennyire, meghát értem is én a poénjaikat. Csak egyszerűn valami undorszerű fog el tőlük.
Ismerem én valamennyire, meghát értem is én a poénjaikat. Csak egyszerűn valami undorszerű fog el tőlük.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:39

ebbe beavatni nem lehet.
mi azért értsük a poénjait, mert megéltük mindazt.
nem akarok oljan bezzeg az én időmben, meg Te fiatalvagyehhez címűt válaszolni, mert a hátamonfelállaszőr az iljen válaszoktól.
tehát a boncz volt a legjobb közülük, Ő örök. talán mert a Hofi geg csapatába tanulta a mesterséget!
a Hofi azért mindenkié, mert a mondandói ma is aktuálisak, még ha huszon-harminc évvel ezelőtt mondta is Őket.
a Markosékhoz, meg ösmerni az akkori élet szubkultúráit, h derülni tudj rajta ... ennyi
nem akarok oljan bezzeg az én időmben, meg Te fiatalvagyehhez címűt válaszolni, mert a hátamonfelállaszőr az iljen válaszoktól.
tehát a boncz volt a legjobb közülük, Ő örök. talán mert a Hofi geg csapatába tanulta a mesterséget!
a Hofi azért mindenkié, mert a mondandói ma is aktuálisak, még ha huszon-harminc évvel ezelőtt mondta is Őket.
a Markosékhoz, meg ösmerni az akkori élet szubkultúráit, h derülni tudj rajta ... ennyi
Áááá, mikor jegyik már meg végre az emberek, hogy
Fun = Móka
Fan = Rajongó, FANatikus (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:24
Fun = Móka
Fan = Rajongó, FANatikus (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)

cerintem is jó az a tim robbins film!
nem wok amerika fun, de azé amit uszkárra jelölnek, ill meg is kapja többnyire jó film.
nekm pl nagyon bejött a Rain man
vagy a Ryan közlegény megmentése ...
és ami nem ide vág: a Bodyguard
nem wok amerika fun, de azé amit uszkárra jelölnek, ill meg is kapja többnyire jó film.
és ami nem ide vág: a Bodyguard
1)
Az biztos, hogy egy kicsit megrontja az esküvő "ízét".
Nem gondolom azt, hogy ez az én anyagi szintemen jelenleg felmerülne bennem, de mondjuk egy 20 milliós vagyon felett már valószínűleg megfordulna a fejemben, de nem tudom, hogy adnám ezt elő, az tuti, hogy egy nő a bizalom hiányaként értékelné, egy férfit is biztos zavarna, de talán kevésbé.
Olyan nőt nem vennék el akiben nem bízok, vagy nem szeretem eléggé, de az is gaz, hogy ez nem csak azt az üzenetet hordozhatja, hogy nem bízok benne, hanem akár azt is, hogy a kapcsolat erősségében nem bízok, vagy akár magamban nem bízok!
2)
Ne akarj átverni te hüle kocsog!
Hol lehet a környéken berugni?
Hány tevét adsz az asszonyért? Nem, csere nem érdekel!
Hé geco kö kola?
Hazavihetlek? (fiuknak)
Meg hát, többször is! (lányoknak)
Gond lenne ha beszállna a haverom is?
Szeretnél egy csak természetes anyagokból álló arcpakolást? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 23:41
Az biztos, hogy egy kicsit megrontja az esküvő "ízét".
Nem gondolom azt, hogy ez az én anyagi szintemen jelenleg felmerülne bennem, de mondjuk egy 20 milliós vagyon felett már valószínűleg megfordulna a fejemben, de nem tudom, hogy adnám ezt elő, az tuti, hogy egy nő a bizalom hiányaként értékelné, egy férfit is biztos zavarna, de talán kevésbé.
Olyan nőt nem vennék el akiben nem bízok, vagy nem szeretem eléggé, de az is gaz, hogy ez nem csak azt az üzenetet hordozhatja, hogy nem bízok benne, hanem akár azt is, hogy a kapcsolat erősségében nem bízok, vagy akár magamban nem bízok!
2)
Ne akarj átverni te hüle kocsog!
Hol lehet a környéken berugni?
Hány tevét adsz az asszonyért? Nem, csere nem érdekel!
Hé geco kö kola?
Hazavihetlek? (fiuknak)
Meg hát, többször is! (lányoknak)
Gond lenne ha beszállna a haverom is?
Szeretnél egy csak természetes anyagokból álló arcpakolást? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó estét (a holnapiaknak Jó reggelt)!
Megérkeztünk.
Holnap majd teszek be képeket, hogy merre jártunk.
Jó volt
Puszi mindenkinek.
Ja, és kérdések:
1) Mi a véleményetek a házassági szerződésről? Ez jelzi, hogy nem bíznak meg egymásban? Jelzi, hogy nem is igazán szerelmesek? Vagy nincs ilyen jelentése? Ti csinálnátok ilyet, ha most házasodnátok? Mit szólnátok, ha a párotok javasolná, hogy csináljatok ilyet?
2) Tegyük fel, hogy olyan országba mentek nyaralni, amelynek a nyelvét egyáltalán nem beszélitek.
Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) mondat, amit feltétlenül ki kell előre keresni a szótárból, hogy ne legyen baj?
Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) SZEXSZEL kapcsolatos mondat, amit ki kell keresni a szótárból?
Megérkeztünk.
Holnap majd teszek be képeket, hogy merre jártunk.
Jó volt

Puszi mindenkinek.
Ja, és kérdések:
1) Mi a véleményetek a házassági szerződésről? Ez jelzi, hogy nem bíznak meg egymásban? Jelzi, hogy nem is igazán szerelmesek? Vagy nincs ilyen jelentése? Ti csinálnátok ilyet, ha most házasodnátok? Mit szólnátok, ha a párotok javasolná, hogy csináljatok ilyet?
2) Tegyük fel, hogy olyan országba mentek nyaralni, amelynek a nyelvét egyáltalán nem beszélitek.
Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) mondat, amit feltétlenül ki kell előre keresni a szótárból, hogy ne legyen baj?
Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) SZEXSZEL kapcsolatos mondat, amit ki kell keresni a szótárból?

Gózon
-kolléga úr!
-Kolléga
mióta vagyok én kurva!
a másik /elhívják egy színdarabra, h mi a véleménye róla/
-kérlekszépen ez egy fos!
-és ha összáll?
-hát ha összeáll még szar is lehet belőle!
de Jávor nekem nyálgép, Karádival egyetemben! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:33

-kolléga úr!
-Kolléga

a másik /elhívják egy színdarabra, h mi a véleménye róla/
-kérlekszépen ez egy fos!
-és ha összáll?
-hát ha összeáll még szar is lehet belőle!
de Jávor nekem nyálgép, Karádival egyetemben! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Gózon, Benkő, Bilicsi, Jávor!
"Apu, hod med be a nagy elefánt.....?

ebbe beavatni nem lehet.
a Markosékhoz, meg ösmerni az akkori élet szubkultúráit, h derülni tudj rajta ... ennyi (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:01
a Markosékhoz, meg ösmerni az akkori élet szubkultúráit, h derülni tudj rajta ... ennyi (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Boncz, Markos, Nádas?
Cseppet avas, én sepciel nem bírom. Kicsit olyan linóleum-műanyagszék-szocreál szagú az egész nekem.
Cseppet avas, én sepciel nem bírom. Kicsit olyan linóleum-műanyagszék-szocreál szagú az egész nekem.
Gózon, Benkő, Bilicsi, Jávor!

Na reggelizni mentem, ha 12-ig nem érek vissza ebédelni is.. bye
ma is lesz a pixi-mixi
amibe a Latyi, vagy a Kabos Gyula vagy Manyika jáccott mind jó film
má túlzásba esek, de a Louis de Funes filmek /csendőr sorozat, Fantomas, Oscar/
De a stallonés Oscar is
vagy a Mel Gibson féle Passió is OK (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:23

amibe a Latyi, vagy a Kabos Gyula vagy Manyika jáccott mind jó film
má túlzásba esek, de a Louis de Funes filmek /csendőr sorozat, Fantomas, Oscar/
De a stallonés Oscar is

vagy a Mel Gibson féle Passió is OK (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)

És ne felejtsük el az igazi régi magyar filmeket: 1szoknya - 1nadrág, Hypolit a lakály, Meseautó.... Temészetesen az eredetikre gondolok, nem a Stohl bucis takonyfilmekre...
cerintem is jó az a tim robbins film!
és ami nem ide vág: a Bodyguard (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
és ami nem ide vág: a Bodyguard (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
És ne felejtsük el az igazi régi magyar filmeket: 1szoknya - 1nadrág, Hypolit a lakály, Meseautó.... Temészetesen az eredetikre gondolok, nem a Stohl bucis takonyfilmekre...
a válaszaid mind OK, de itt közös többszöröst keres az én drágaszágom!
tehát nem csupán egyet kell választani, hanem fel kell sorolni miket is ceretsz és abbó össze lehet válogatni amit mindenki ceret!
a kajához aszem a gyurka írta a csülköt, nos az minen formában, de a legjobb pékasszony módon, vagy a kacsapecsenye is
de amit mindenki ecett mán az a zsíros deszka, a töpörtyű, a szalonna, a kolbi, a parizel stb. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 29. szerda 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 07:09
tehát nem csupán egyet kell választani, hanem fel kell sorolni miket is ceretsz és abbó össze lehet válogatni amit mindenki ceret!
a kajához aszem a gyurka írta a csülköt, nos az minen formában, de a legjobb pékasszony módon, vagy a kacsapecsenye is

de amit mindenki ecett mán az a zsíros deszka, a töpörtyű, a szalonna, a kolbi, a parizel stb. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 29. szerda 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóó reggelt!
Elvagyok maradva... még a múlt heti kérdések is előttem lebegnek...
De most gyors leszek...
- Gólya hozza?
- Hofi...
- húsleves...
- bakterház...
- Balaton
Elvagyok maradva... még a múlt heti kérdések is előttem lebegnek...
De most gyors leszek...
- Gólya hozza?

- Hofi...
- húsleves...
- bakterház...
- Balaton
Az egri csillagok olyan mint az internetekszplórer...
csak az szereti, aki nem tudja, hogy van annál 100X jobb is.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:08
csak az szereti, aki nem tudja, hogy van annál 100X jobb is.

érdekes az cerintem is ott vót! de ponty az egri csillagokat akartam volt mondani, h aztat mindenki ceresse.
akkó olvasd a Háború és békét.
kötelező nem kötelező, de én cerettem a Vörös és feketét!
ma is! Charl+a Madám!
akkó olvasd a Háború és békét.
kötelező nem kötelező, de én cerettem a Vörös és feketét!
ma is! Charl+a Madám!
És az első hsz amiben nem akarja a nappalis lányokat megdugni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 12:42

Törölt felhasználó (94621)

Bexarok! surdát most látom először elpirulni. hogy mik meg nem történnek ebben a nappaliban???
(surda te nem ittál???)
(surda te nem ittál???)

A Csöpi bácsit is nagyon szeressem! Meg a Blue Mamit, vagy mit! Dörner-Gáspár-Bán!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:16

származásügyileg /és méretileg/ vagyok bazi!
no jóskának is igaza van a Pogány madonna és társaival!
no jóskának is igaza van a Pogány madonna és társaival!
származásügyileg /és méretileg/ vagyok bazi!
no jóskának is igaza van a Pogány madonna és társaival! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:13
no jóskának is igaza van a Pogány madonna és társaival! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Bazze, nem BAZ-megyei vagy, Surdikám?
Az összes osztálykirándulásom Egerben volt! Az egri vár szerintem Egerben van! De nem biztos!
Az összes osztálykirándulásom Egerben volt! Az egri vár szerintem Egerben van! De nem biztos!

Balatonpartos, zsigulis rallizós, üldözős bunyózós... szerintem...
(Bújtor film)
(Bújtor film)