hé te cerelem istene mit nem tudok én?
mijé köllött Tégedet köszönteni?
de sokkk bódogságot! + szorítós punc/ka/t! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
mijé köllött Tégedet köszönteni?
de sokkk bódogságot! + szorítós punc/ka/t! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Én az egy asszony illatát kötelezővé tenném...
egri vár, egri vár
hol is van az?
egyébként jányok rátok egy egri vár!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 29. szerda 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 05:50

hol is van az?
egyébként jányok rátok egy egri vár!

jóregg
tetszik a legkisebb közös többszörös
csak hát...bassza meg...most kiderül majd, hogy mekkora bunkó vagyok, és milyen alapműveket nem olvastam, és láttam
szóval:
könyvet-NEM KÖTELEZŐ OLVASMÁNYOK KÖZÜL: szerintem ez nehéz lesz, de csak találunk valami olyat...próbálkozzunk íróval, talán jobban lehet szűkíteni...vagy például a káma szútra?
humoristát: Hofi nálam is oké
egy ételt: willy kilőtte a húslevest (mert nem evett még az én csigatésztás tyúkhúslevesemből)de úgy láttam a kajásban, hogy a tojás általában kedvelt kaja valamilyen formában
egy filmet: a bakterház nyerő befutónak tűnik, de nálam mehet a roncsfilm, a csapd le csacsi, az egészséges erotika, a legényanya is
egy helyet: szerintem nincs ma magyarországon olyan ember, aki iskolásévei alatt ne ment volna el kb. 100x az egri várat megnézni tanulmányi kirándulás keretén belül
nos?
utoljára vásárolt könyv: tegnap vettem éppen...sablonok és lenyomatok (fantasztikus ötletek modellekhez, képeslapokhoz, képekhez és díszítéshez) krumplinyomda és mindenféle festékes lenyomatos technikák vannak benne...nem egy nagy szám, de hasznosítható
előtte a fonyódi piacon vettem használt könyvet (inkább mesés és gyerekkönyvek voltak)
egyébként az antikvárium klassz dolog, nagyon sok jó könyvet lehet megvenni jó állapotban jó áron

tetszik a legkisebb közös többszörös

szóval:
könyvet-NEM KÖTELEZŐ OLVASMÁNYOK KÖZÜL: szerintem ez nehéz lesz, de csak találunk valami olyat...próbálkozzunk íróval, talán jobban lehet szűkíteni...vagy például a káma szútra?

humoristát: Hofi nálam is oké
egy ételt: willy kilőtte a húslevest (mert nem evett még az én csigatésztás tyúkhúslevesemből)de úgy láttam a kajásban, hogy a tojás általában kedvelt kaja valamilyen formában
egy filmet: a bakterház nyerő befutónak tűnik, de nálam mehet a roncsfilm, a csapd le csacsi, az egészséges erotika, a legényanya is
egy helyet: szerintem nincs ma magyarországon olyan ember, aki iskolásévei alatt ne ment volna el kb. 100x az egri várat megnézni tanulmányi kirándulás keretén belül

nos?
utoljára vásárolt könyv: tegnap vettem éppen...sablonok és lenyomatok (fantasztikus ötletek modellekhez, képeslapokhoz, képekhez és díszítéshez) krumplinyomda és mindenféle festékes lenyomatos technikák vannak benne...nem egy nagy szám, de hasznosítható

előtte a fonyódi piacon vettem használt könyvet (inkább mesés és gyerekkönyvek voltak)
egyébként az antikvárium klassz dolog, nagyon sok jó könyvet lehet megvenni jó állapotban jó áron
Köszönöm! Igen még benne (voltál)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)

érdekes az cerintem is ott vót! de ponty az egri csillagokat akartam volt mondani, h aztat mindenki ceresse.
akkó olvasd a Háború és békét.
kötelező nem kötelező, de én cerettem a Vörös és feketét!
ma is! Charl+a Madám! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 00:45
akkó olvasd a Háború és békét.
kötelező nem kötelező, de én cerettem a Vörös és feketét!
ma is! Charl+a Madám! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Ohohohó! Pedig az Átváltozás szerintem fantasztikus volt, én legalábbis nagyon élveztem.
Könyvből amúgy az ultimate nekem az 1984.
Könyvből amúgy az ultimate nekem az 1984.
Sajnos nem láttam még! De Én inkább érezni szeretem azt!
Szia Eros! Utólag is boldog szülinapot kívánok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:06

Szia Eros! Utólag is boldog szülinapot kívánok!

Harcosok klubja!
De egyszer az Egy asszony illatát is meg akarom már nézni.
Látta valaki amúgy a Mindent az orgazmusról-t? (ma éjjel néztem, jópofa)
Látta valaki amúgy a Mindent az orgazmusról-t? (ma éjjel néztem, jópofa)
A genyába, már megint nagyon el vagyok maradva
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Harcosok klubja!
Látta valaki amúgy a Mindent az orgazmusról-t? (ma éjjel néztem, jópofa) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:03
Látta valaki amúgy a Mindent az orgazmusról-t? (ma éjjel néztem, jópofa) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Yo Reggeltet...
Filmek? Harcosok klubja, Szemtől szemben, 1 Asszony Illata... szerintem...
Szia, BigJoe!
Jaj de szerettem ezeket! Meg a varázsceruzát! Meg a Jamei, meg a csodalámpát! Ott, ha jól emlékszem a macska fordítva beszélt!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:03
Jaj de szerettem ezeket! Meg a varázsceruzát! Meg a Jamei, meg a csodalámpát! Ott, ha jól emlékszem a macska fordítva beszélt!

ha mesefilm akkor a Vuk, Szaffi is, vagy a Mézga család, Hohohhhoho.
a külföldiek közül Rumcájsz, Moha és Páfrány /lolekék mellett/
de igaza van simisnek a Fapumát is ide köll sorolni!
de igaza van simisnek a Fapumát is ide köll sorolni!
ha mesefilm akkor a Vuk, Szaffi is, vagy a Mézga család, Hohohhhoho.
de igaza van simisnek a Fapumát is ide köll sorolni! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 00:20
de igaza van simisnek a Fapumát is ide köll sorolni! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Eddig szinte minden bejött!
Lolka Bolka?
Dögkeselyű!
Te, Willy! Én teleteszem mindenféle zöldséggel is a szokásoson túl.

Lolka Bolka?

Dögkeselyű!
Te, Willy! Én teleteszem mindenféle zöldséggel is a szokásoson túl.
Yo Reggeltet...
A Kopasz Kutyát, Te szépembör?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
csipetke, eperlevél, stb...
meg erőspista. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:59
meg erőspista. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)

nanemmáá! csak csíkkal bírod elképzelni
jó kis házi csigatésztával vagy kockával

Boncz, Markos, Nádas?
Cseppet avas, én sepciel nem bírom. Kicsit olyan linóleum-műanyagszék-szocreál szagú az egész nekem. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:49
Cseppet avas, én sepciel nem bírom. Kicsit olyan linóleum-műanyagszék-szocreál szagú az egész nekem. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)

de ezt úgy tudjuk meg ha azt soroljuk fel miket is ceretünk ...
Tehát humorista: cerintem a Boncz Géza is oljan, amit mindenki ceret. de cerintem a társaik /Markos és Nádas/ is naon ott vannak!
Könyveknél meg a Rejtő könyvek
Tehát humorista: cerintem a Boncz Géza is oljan, amit mindenki ceret. de cerintem a társaik /Markos és Nádas/ is naon ott vannak!
Könyveknél meg a Rejtő könyvek
még eccer se láttam végig Hobo filmjét!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
nanemmáá! csak csíkkal bírod elképzelni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 00:17

Hűsleves... Árrgh, a szükséges rossz ahhoz, hogy ehessek leveshúst.
Hogy lehet arra a híg sós lére azt mondani, hogy LEVES? Grrrr...
És melyik barom állat találta ki, hogy a cérnametéltet kanállal meg lehet zabálni?! És hogy olyan egyszerűen ki lehet fésülni apám szakállából?! Feldugdosnám az összes cérnametéltet a húgycsövébe annak a rohadéknak aki kitalálta, ha még élne.
Két utolsó barátnőm is odavolt érte.
A nyugdíjas, az amelyik nem bír másban gondolkodni, csak "húsleves".
Nem, nem és nem!
Hogy lehet arra a híg sós lére azt mondani, hogy LEVES? Grrrr...
És melyik barom állat találta ki, hogy a cérnametéltet kanállal meg lehet zabálni?! És hogy olyan egyszerűen ki lehet fésülni apám szakállából?! Feldugdosnám az összes cérnametéltet a húgycsövébe annak a rohadéknak aki kitalálta, ha még élne.
Két utolsó barátnőm is odavolt érte.
A nyugdíjas, az amelyik nem bír másban gondolkodni, csak "húsleves".
Nem, nem és nem!
akkó vigyük béja /lehet győzike itt hallotta, h így köll ejteni?/ fényt a nappaliba!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
nah a védett férfiakat már egyszer el fogom olvasni. (tényleg olyan mint a lengyel "Seksmisja" (szexmisszió) című film?)
Hofit végülis bírjuk
Sültcsülökt imádjuk
mátrixot is nagyon szeressük, bár talán inkább a ámsodik rész volt ami igazán tetszett
balatonon meg rengeteget voltam nagyszülők nyaralójában régen. (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Hofit végülis bírjuk
Sültcsülökt imádjuk
mátrixot is nagyon szeressük, bár talán inkább a ámsodik rész volt ami igazán tetszett
balatonon meg rengeteget voltam nagyszülők nyaralójában régen. (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Logos-tudomány, nekünk így tanították! De tök mindegy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:54
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)

tipoGRÁFIA :P
tipoGRÁFIA :P
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:51

Amióta leírtad!
Valamennyi tipológiai dolgot mondott a tanár nekünk a suliban! A képeket meg szeretem.

Valamennyi tipológiai dolgot mondott a tanár nekünk a suliban! A képeket meg szeretem.