-védett féfiak -
-Hofi -yessssss
-sült csülök -
-mátrix (1)
-balaton
Szerelem első vérig láttam, de erről jut eszembe szerintem a rózsajány kivételével mindenki látta a Házibuli filmeket.
Ja és nem hiszem, h a Bud Spancer-Terence Hill filmek nagy részét ne látta volna mindenki /Piadone filmek, Dühbe jövünk sorozat/ (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)

-Hofi -yessssss
-sült csülök -

-mátrix (1)

-balaton

Szerelem első vérig láttam, de erről jut eszembe szerintem a rózsajány kivételével mindenki látta a Házibuli filmeket.
Ja és nem hiszem, h a Bud Spancer-Terence Hill filmek nagy részét ne látta volna mindenki /Piadone filmek, Dühbe jövünk sorozat/ (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Amióta leírtad!
Valamennyi tipológiai dolgot mondott a tanár nekünk a suliban! A képeket meg szeretem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:45

Valamennyi tipológiai dolgot mondott a tanár nekünk a suliban! A képeket meg szeretem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Mióta érdekel téged a nyomdaipari elektronikus képefldolgozás?

de ezt úgy tudjuk meg ha azt soroljuk fel miket is ceretünk ...
Tehát humorista: cerintem a Boncz Géza is oljan, amit mindenki ceret. de cerintem a társaik /Markos és Nádas/ is naon ott vannak!
Könyveknél meg a Rejtő könyvek (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:48
Tehát humorista: cerintem a Boncz Géza is oljan, amit mindenki ceret. de cerintem a társaik /Markos és Nádas/ is naon ott vannak!
Könyveknél meg a Rejtő könyvek (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)

várjámá!
itt azt kell eltaláűlni, h mi az amit mindannyian ceretünk?
vagy fel kell sorolni kategóriánként mit is szeretünk.
és ebből megtalálható mi is az amit mindenki.
én az első verzó szerint válaszoilok!
Pl.
- egy könyvet, amit mindannyian olvastunk (de nem a kötelező olvasmányok közül)-Dörmögő dömötör-de igazán passz,
- egy humoristát, akit mindannyian szeretünk -a világ legnagyobb alakját Hofit mondom én is,
- egy ételt, amit mindannyian örömmel fogyasztunk a húsleveszt említettem vna én is, de ezé nem olvastam tovább, mert befolyásolt volna. de cerintem a palacsintát mindannyian ceretjük,
- egy filmet, amit mindannyian meg tudnánk nézni ezerszer is Bohumil Hrabal: Szigorúan ellenőrzött vonatok, de mondhatnám életem legjobb filmjét is: egy cseh komédia Örökség a címe /Bohus főszereplésével/, de a Kosturica filmjei is ide valóak, vagy a magyarok közül /a legjobban az/ Egészséges erotika, a Legényanya, vagy a Monty Pytonos Gyalog galopp! a leginkább mégis a szigorúan ellenőrzött vonatok, vagy az Egészséges erotika lenne idevaló. és igen Sárl a Bakterház nem is jutott az eszembe!
- egy helyet, ahol mindannyian jártunk (de persze nem Bp-et), Kékestetű!
- ilyesmit.
Pl.
- egy könyvet, amit mindannyian olvastunk (de nem a kötelező olvasmányok közül)-Dörmögő dömötör-de igazán passz,
- egy humoristát, akit mindannyian szeretünk -a világ legnagyobb alakját Hofit mondom én is,
- egy ételt, amit mindannyian örömmel fogyasztunk a húsleveszt említettem vna én is, de ezé nem olvastam tovább, mert befolyásolt volna. de cerintem a palacsintát mindannyian ceretjük,
- egy filmet, amit mindannyian meg tudnánk nézni ezerszer is Bohumil Hrabal: Szigorúan ellenőrzött vonatok, de mondhatnám életem legjobb filmjét is: egy cseh komédia Örökség a címe /Bohus főszereplésével/, de a Kosturica filmjei is ide valóak, vagy a magyarok közül /a legjobban az/ Egészséges erotika, a Legényanya, vagy a Monty Pytonos Gyalog galopp! a leginkább mégis a szigorúan ellenőrzött vonatok, vagy az Egészséges erotika lenne idevaló. és igen Sárl a Bakterház nem is jutott az eszembe!
- ilyesmit.
várjámá!
Pl.
- ilyesmit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 23:39
JÁTÉK
Az a neve, hogy LEGKISEBB KÖZÖS TÖBBSZÖRÖS(ÖK)
Arra vagyok kíváncsi, hogy van-e olyan dolog, amiben az összes nappalis megegyezik.
Nem általánosságokra gondolok, mint pl. hogy mindannyian elmúltunk 18 évesek, mindannyian szeretünk itt lébecolni a nappaliban vagy hogy mindannyian beszélünk magyarul.
KONKRÉT dolgok keresek.
Pl.
- egy könyvet, amit mindannyian olvastunk (de nem a kötelező olvasmányok közül),
- egy humoristát, akit mindannyian szeretünk,
- egy ételt, amit mindannyian örömmel fogyasztunk,
- egy filmet, amit mindannyian meg tudnánk nézni ezerszer is,
- egy helyet, ahol mindannyian jártunk (de persze nem Bp-et),
- ilyesmit.
Megpróbálok egyet, és meglátjuk, hogy bejön-e:
Pl. az a tippem, hogy HOFIT mindannyian szeretjük.
Van egyéb ötlet, hogy mi lehet közös?
Pl.
- ilyesmit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Az a neve, hogy LEGKISEBB KÖZÖS TÖBBSZÖRÖS(ÖK)
Arra vagyok kíváncsi, hogy van-e olyan dolog, amiben az összes nappalis megegyezik.
Nem általánosságokra gondolok, mint pl. hogy mindannyian elmúltunk 18 évesek, mindannyian szeretünk itt lébecolni a nappaliban vagy hogy mindannyian beszélünk magyarul.
KONKRÉT dolgok keresek.
Pl.
- egy könyvet, amit mindannyian olvastunk (de nem a kötelező olvasmányok közül),
- egy humoristát, akit mindannyian szeretünk,
- egy ételt, amit mindannyian örömmel fogyasztunk,
- egy filmet, amit mindannyian meg tudnánk nézni ezerszer is,
- egy helyet, ahol mindannyian jártunk (de persze nem Bp-et),
- ilyesmit.
Megpróbálok egyet, és meglátjuk, hogy bejön-e:
Pl. az a tippem, hogy HOFIT mindannyian szeretjük.
Van egyéb ötlet, hogy mi lehet közös?

Félre ne érts, a húst ami benne van, imádom, de hogy utána még azt a löttyöt is be kelljen lapátolnom azzal a k_rva cérnametélttel (amely feltalálójának a veséjén táncolnék).
Nagyon sok erőspista kell nekem ahhoz. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:44
Nagyon sok erőspista kell nekem ahhoz. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt, szép napot. Délben - ha nem jön közbe semmi - csinálok egy listát az addig összegyűlt többszörösökből, addig jöhetnek a szavazatok, ellenszavazatok.
Javaslom, hogy főzzünk (vagyis a főzni tudó csajok főzzenek) Willynek egy húslevest, hogy megváltoztassa a véleményét
Javaslom, hogy főzzünk (vagyis a főzni tudó csajok főzzenek) Willynek egy húslevest, hogy megváltoztassa a véleményét

Mióta érdekel téged a nyomdaipari elektronikus képefldolgozás?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:37

Sajnos Drága Hipp!
Látszik is a hiányod a nappaliban!
Willy, ezt az összeállítást elfogadnám!

az igazi poén:
Ti mind egyéniségek vagytok!
Mi mindnyájan egyéniségek vagyunk!
É nem!
KUSS!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:39
Ti mind egyéniségek vagytok!
Mi mindnyájan egyéniségek vagyunk!
É nem!
KUSS!

Nah...bejugrott egy nagy kedwenc film:
Gyalog galopp...
...Brian élete
...idézek:- a nép:-mondjál wmit!!!
Brian:-menjetek a picsábaaa...
De az se semmi mikor a kőwezésen csak "férfiak wannak"!!!!
Ez két film...csak elragadtattam magam...höhö
Gyalog galopp...

Brian:-menjetek a picsábaaa...

De az se semmi mikor a kőwezésen csak "férfiak wannak"!!!!

Ez két film...csak elragadtattam magam...höhö
Sajnos Drága Hipp!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:35

Törölt felhasználó (94621)

Szervusztok!
Pár napra eltűntem sokak örömére. Ebéd után indulok Szegedre, két-három napra, mindenkinek kellemes napot kívánok.
Pár napra eltűntem sokak örömére. Ebéd után indulok Szegedre, két-három napra, mindenkinek kellemes napot kívánok.

megnézem a bookline-os historymban...
...
Na itt is van:
Buscaglia, Leo F.: A szeretet - Hétköznapi pszichológia
David Servan-Schreiber: Szíveddel figyelj
Sade márki: A szerelem stratégiája
Sade márki: Juliette története avagy a bűn virágzása
Buzás Ferenc: Nyomdaipari elektronikus képfeldolgozás
Nnah, ez a legutóbbi rendelésem. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 01:19
...
Na itt is van:
Buscaglia, Leo F.: A szeretet - Hétköznapi pszichológia
David Servan-Schreiber: Szíveddel figyelj
Sade márki: A szerelem stratégiája
Sade márki: Juliette története avagy a bűn virágzása
Buzás Ferenc: Nyomdaipari elektronikus képfeldolgozás
Nnah, ez a legutóbbi rendelésem. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Kérdést szeretnék feltenni kedves nappalisok:
Milyen könyvet vásároltatok utoljára
1991-ben jelent meg annak a könyvnek egy kiadása(akkor nem tudtam megvenni), amit nemrég megpillantottam az antikvárium kirakatában!
Ez a könyv Barcsay Jenő: Művészeti Anatómiája.
Nagyon megörültem Neki, meg is vettem! Ráadásul 1953-as kiadás.
Na, de mára búcsúzom, mert csörög a pizsamám!

1991-ben jelent meg annak a könyvnek egy kiadása(akkor nem tudtam megvenni), amit nemrég megpillantottam az antikvárium kirakatában!
Ez a könyv Barcsay Jenő: Művészeti Anatómiája.
Nagyon megörültem Neki, meg is vettem! Ráadásul 1953-as kiadás.

Na, de mára búcsúzom, mert csörög a pizsamám!

Te Fred!
é sha nem engedlek el?
írom az igazolatlan hiányzásokat ám!
ha jól cámolok a 7en má nem is találkozunk?
remélem nem meló hanem pihi! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:35
é sha nem engedlek el?
írom az igazolatlan hiányzásokat ám!
ha jól cámolok a 7en má nem is találkozunk?

remélem nem meló hanem pihi! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Szervusztok!

nekem a wót sajnos fönököm imígyen mondta:
a puding próbája ...
hogy meg kell enni!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
a puding próbája ...
hogy meg kell enni!

Szervusztok!

Pá Nyú! Pá Gyuri!
A pudling próbálja az evést!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
A pudling próbálja az evést!

az illent csak próbával lehet megállapítani!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:14

Csak nem tudom, hogy kompatibilis-e az én dugaljammal!
Tom, gratulálok a macskád gyermekeihez!

öööö izééé
mekwannn!
róla születtek a Móriczka viccek!
gyurka kellemetes ucsó napot! nyú jó melót! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 28. kedd 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 22:01
mekwannn!
róla születtek a Móriczka viccek!

gyurka kellemetes ucsó napot! nyú jó melót! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 28. kedd 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja, ez jó ötlet! Az első cicám az életemben szintén egy hatalmas kandúr macska volt, Móricnak hivták, borzasztó torkos volt, meg az alsó konyhában felállt a csapra és nyalogatta, ha szomjas volt, nem ivott sosem tálból.
Nagyon szerettem, a macskákért mindig is örjöngtem, meg még most is.

na meek szólitanak
sziasztok! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak nem tudom, hogy kompatibilis-e az én dugaljammal!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)

cekcis-cekcis
haggyuk a jányokra! majdan ők megítélik! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)

haggyuk a jányokra! majdan ők megítélik! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig a zén tőtőm pont szabadon meredezik!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:04

Nem szoktam sokat alukálni!
Pedig nem is voltam töltőre dugva!
Meg Duracell-nyuszi sem vagyok!
Pedig nem is voltam töltőre dugva!

Meg Duracell-nyuszi sem vagyok!

sacc ennyire vok szexis
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)