Igen,szerintem az a baj hogy rászoktattuk őket az ágyba kávéra,biztosan arra várnak reggelente
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 18. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok♡♡♡
Ágybakávé, miegymás... dejólenne
Fél 7től úton vagyok, nem is emlékszem az ágyamra

Szia!♧
Az nagyobb gáz lenne ha a visszaútra nem emlékeznél
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 18. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 18. szerda 09:58
Az nagyobb gáz lenne ha a visszaútra nem emlékeznél

Sziasztok♡♡♡

Sziasztok!
Munkahegyek ala vagyok temetve. Sajna a heten csak ritkan leszek itt. De olvaslak titeket a szabad perceimben.

Munkahegyek ala vagyok temetve. Sajna a heten csak ritkan leszek itt. De olvaslak titeket a szabad perceimben.

Szia
Már hiányoltalak
Tényleg sajna hogy keveset leszel.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 18. szerda 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 18. szerda 12:33

Már hiányoltalak

Tényleg sajna hogy keveset leszel.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 18. szerda 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok!

Jut eszembe...milyen modortalan vagyok hát...na..
Este is tudok ágyba szervírozni kávét,hacsak nem felejtetted el a hazautat valóban..
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 18. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 18. szerda 09:58
Este is tudok ágyba szervírozni kávét,hacsak nem felejtetted el a hazautat valóban..

Sziasztok♡♡♡

Már visszajöttünk.
Csak picit megküldtek munkával, ezért vagyok reggeltől estig úton.
Végülis nem olyan rossz autóban kávézni
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 18. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 18. szerda 14:39

Jut eszembe...milyen modortalan vagyok hát...na..

Vágom,munkából a hazaútra gondoltam
Mostmár ne dolgozz,kávézz otthon
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 18. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 18. szerda 16:53

Mostmár ne dolgozz,kávézz otthon

Már visszajöttünk.

Sorsközösséget vállaltam a Csajokkal,én is belehúztam a melóba,most végeztem. Viszont négy-öt kávét behörpöltem,az segített!
Szeva haver!
Úgy látszik hogy mindenkire rászakadt a meló,hát csak óvatosan
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 18. szerda 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 18. szerda 19:05
Úgy látszik hogy mindenkire rászakadt a meló,hát csak óvatosan

Sorsközösséget vállaltam a Csajokkal,én is belehúztam a melóba,most végeztem. Viszont négy-öt kávét behörpöltem,az segített!
Ez ilyen nap. De azert jó. Sőt van holnap is!
Már csak kettőt kell aludni,oszt péntek
Bár neked Öcsy,nem mindig pénteken van péntek...

Én hagyom, hogy a péntek máskor legyen. Ki vagyok én, hogy felül írjam mikor minek kell lennie? Inkább figyelem minek van ideje és akkor könnyebb!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 18. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 18. szerda 19:51

Már csak kettőt kell aludni,oszt péntek

Sziasztok! Nekem igazából csak a Vasárnap a szünet! Sokszor dolgozom Szombaton.
Nekem is van szombati,vasárnapi meló is,meg mindkettő is...bár az utóbbi időben ha lehet,akkor mellőzöm.
Jó reggelt! Ma reggel olyan kávéval készültem, ami be ha belekortyoltok, behunyjátok a szemetek, elvisz a nyugalom szigetére. Ahol nem számít a tegnap, se a holnap. Csak a most, a kávé és ti

Kb 13 éve sokat dolgoztam, szinte folyamatosan. Én, kis naív azt hittem úgy lehet többet keresni.
Aztán visszavettem a lendületet és normál munkaidőt szabtam magamnak, de az sem volt az igazi.
A mostani fő tevékenységem segített, hogy felismerjem, hagyni kell a lehetőséget a változatosságra. Ahogy jól esik, amennyire a szükség diktálja, úgy is kiegyenlítődik végül.
De ez az enyém.
Aztán visszavettem a lendületet és normál munkaidőt szabtam magamnak, de az sem volt az igazi.
A mostani fő tevékenységem segített, hogy felismerjem, hagyni kell a lehetőséget a változatosságra. Ahogy jól esik, amennyire a szükség diktálja, úgy is kiegyenlítődik végül.
De ez az enyém.
Reggelt

Kösz a csudakávét!
Ebből min 3-at iszok
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 19. csütörtök 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 19. csütörtök 04:59
Ebből min 3-at iszok

Jó reggelt! Ma reggel olyan kávéval készültem, ami be ha belekortyoltok, behunyjátok a szemetek, elvisz a nyugalom szigetére. Ahol nem számít a tegnap, se a holnap. Csak a most, a kávé és ti

Sziasztok srácok! Szép napot! A tegnaphoz. Nem a pénzt hajszolom,csak mindíg előkerül valaki,akit ki kell rángatnom a trutyiból.