Kevés munkát,sok pénzt!!
Idekukucska,második műszak előtt..
Hát a csajszikák?
#aprólékosantekintőszmájli

Hát a csajszikák?
Második műszak?? Hát te Crazy vagy!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 24. kedd 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 24. kedd 14:31

Idekukucska,második műszak előtt..
Hát a csajszikák?

Hát a csajszikák?
Az..
Suliba járok én is,heti kétszer
Nem elég a bajom
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 24. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Suliba járok én is,heti kétszer

Nem elég a bajom

Suliba?? Hm,én eddíg is okos Medvének tartottalak!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 24. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Néha a netről próbálok okosodni. Tegnap megnéztem egy videó- blog-ot: Milyen a jó puncinyalás? Az igazságot az első percekben elárulták. Minden nő más és más!
Hát nagyon rámfér,mert kevésbé
azért köszi
Puncinyalós videóblog?
Hát miért is nem lepődök meg a témán, hogy nem pl."hogyan fugázzunk járólapot" vagy hasonlót nézegetsz
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 24. kedd 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Puncinyalós videóblog?

Hát legyél óvatos a netes tanulással... Ebben a témában szerintem sok punci tud segíteni, nem a sok videó
Legyen diplomád belőle!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 24. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 24. kedd 17:01

Néha a netről próbálok okosodni. Tegnap megnéztem egy videó- blog-ot: Milyen a jó puncinyalás? Az igazságot az első percekben elárulták. Minden nő más és más!
Hihi! Nézek járólapszintezőset is! Le kéne burkolnom az erkélyt! Már csak a hangulat hiányzik hozzá!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 24. kedd 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 24. kedd 19:29

Hát nagyon rámfér,mert kevésbé
azért köszi
Puncinyalós videóblog?
Hát miért is nem lepődök meg a témán, hogy nem pl."hogyan fugázzunk járólapot" vagy hasonlót nézegetsz

Puncinyalós videóblog?

Meg mindig a puncinyalós blogra tévedsz,és még nem tudod hogyan kell....
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 24. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 24. kedd 19:42

Hihi! Nézek járólapszintezőset is! Le kéne burkolnom az erkélyt! Már csak a hangulat hiányzik hozzá!
Szia Öcsy! Új dolgot nem tudtam meg,csak kivàncsi voltam! Amúgy autodidakta vagyok,gitározni is úgy tanultam meg! De pl. kàlyhàt építeni nem akarok megtanulni! A végeredmény baró,de a kivitelezést láttam párszor,szopós tud lenni!
"diploma" ez jó!
Én is ezt kívánom,meg mestervizsgát
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 24. kedd 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 24. kedd 19:40
Én is ezt kívánom,meg mestervizsgát

Hát legyél óvatos a netes tanulással... Ebben a témában szerintem sok punci tud segíteni, nem a sok videó
Legyen diplomád belőle!

Az se baj Crazy! Biztos vannak csajszik,akik értékelik az odaadó kisérletezésemet!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 24. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 24. kedd 19:47

Meg mindig a puncinyalós blogra tévedsz,és még nem tudod hogyan kell....

Jó reggelt! Ma visszatér a classic coffe. Katjáék inkább a munkába temetkeztek, mintsem beugorjanak egy kávéra
Ha nagyon rákeresnénk biztos találnánk nyalós képzést. Cáfoljanak meg a hölgyek, de van mit tanulnunk e téren.
Micsoda ötlet! Orál fakultáció egy sw klubban.

Ha nagyon rákeresnénk biztos találnánk nyalós képzést. Cáfoljanak meg a hölgyek, de van mit tanulnunk e téren.
Micsoda ötlet! Orál fakultáció egy sw klubban.

Reggeli csá

Te is reggel írod a házi feladatod?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 25. szerda 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok sracok!
A csokicsaj jelentkezik kavera.

Te mar biztos rendelkezel erettsegivel.....
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 24. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 24. kedd 19:47

Szia Öcsy! Új dolgot nem tudtam meg,csak kivàncsi voltam! Amúgy autodidakta vagyok,gitározni is úgy tanultam meg! De pl. kàlyhàt építeni nem akarok megtanulni! A végeredmény baró,de a kivitelezést láttam párszor,szopós tud lenni!
Katja is elveszett? Tesztoszteron domping van a nappaliban.

Még ha nem ittál szívesen csinálok egyet..amilyet szeretnél..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 25. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 25. szerda 09:03

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok sracok!