Szewa Sanyi!
Mire tetszel gondolni?
Métis gondoljam + magam??
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 15:45
Mire tetszel gondolni?
Métis gondoljam + magam??

Helló gyuri,nem gondoltad még meg magad?Tudod az őszintén magamról,én is sokat gondolkoztam de sikerült megalkotni,szivesen olvasnék mindenkiről saját véleménytDE CSAK ŐSZINTÉN!!!!

Helló gyuri,nem gondoltad még meg magad?Tudod az őszintén magamról,én is sokat gondolkoztam de sikerült megalkotni,szivesen olvasnék mindenkiről saját véleménytDE CSAK ŐSZINTÉN!!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 28. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 15:40

Nm lehet,hogy az új macskádtól wiszketel???
Mijóta elhoztad azóta mondógatod,hogy wistketsz...erre nm gondutál???

Nm lehet,hogy az új macskádtól wiszketel???
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 28. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 08:31

Jóóó reggelt! Nem tudom ki hogy van vele, de én az utóbbi két éjszaka kurva szarul aludtam, nem tudok elaludni, meg állandóan viszketek, csipásszerű foltok jönnek ki rajtam, azt hiszem, hogy idegi alapon történik ez az egész, vagy nem tudom.
Ti mit gondoltok? Én már megháborodok.

Nm is bántásiból wolt...csak wannak napok amikor köhömm...nm bíroooom a csöpögést...sorry...bocsánat mindenkitől...de ez is a gyagyás wiszkasz szerelő 1ik tulajdonsága...hmmm...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 15:26

Törölt felhasználó (94621)

Láttam Gyuri! de nem vettem komolyan. tudom magamról, vannak ilyen napok.
Láttam Gyuri! de nem vettem komolyan. tudom magamról, vannak ilyen napok.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 28. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 15:24

Szia Hipp!
Tennap átkoztalak...
...istenem...szar napom wót...egy idióta házaspárnál melóztam és jól kijakasztottak...baccák +...mennyi hülye wan...pfff
Ma +köwetlek...w...megköwezlek...höhö
Tennap átkoztalak...

Ma +köwetlek...w...megköwezlek...höhö
Szia Hipp!
Tennap átkoztalak...
...istenem...szar napom wót...egy idióta házaspárnál melóztam és jól kijakasztottak...baccák +...mennyi hülye wan...pfff
Ma +köwetlek...w...megköwezlek...höhö (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 15:12
Tennap átkoztalak...

Ma +köwetlek...w...megköwezlek...höhö (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szevasztok, állandóan kóvályogtok, nekem is van munkám bőven. üdv neketek!
Önnek ugrásra kész Herczegnőm...
...csak a korbács is legyen magánál...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 28. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 07:26

egyébként jóregg
nem látta valaki a világ leggyönyörűbb és legcsodálatosabb wiz- és gáz- meg ilyesmi szerelőjét?

nem látta valaki a világ leggyönyörűbb és legcsodálatosabb wiz- és gáz- meg ilyesmi szerelőjét?
Szevasztok, állandóan kóvályogtok, nekem is van munkám bőven. üdv neketek!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 28. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 15:11

Álohá!
Mi a pálya skacok???
Mára wégeztem az utolsó céges munkámmal...holnap leszámolok...wégre...ma már csak a tgkocsiba kell bepakolnom egy rahadásnyi szerszámotot...bzzz
Mi a pálya skacok???

Mára wégeztem az utolsó céges munkámmal...holnap leszámolok...wégre...ma már csak a tgkocsiba kell bepakolnom egy rahadásnyi szerszámotot...bzzz
Álohá!
Mi a pálya skacok???
Mi a pálya skacok???

végreeee
elfenekelsz!!!!
sajna lépnem kell, de ezt az elfeneklést holnap vállalom tőled!
üdv mendenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 13:20
elfenekelsz!!!!

sajna lépnem kell, de ezt az elfeneklést holnap vállalom tőled!
üdv mendenkinek!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Mindennel egyetértek, amit a házassági szerződésről írtál, én is pont így érzem és gondolom.
DE, mi ez a dolog a hsz második részében??? Te minden héten legalább egy kérdésemre megjegyzed, hogy az eddigi leghülyébb. Ezért most megbüntetlek.
TÉRDELJ LE! AZT MONDTAM TÉRDELJ LE!
DE, mi ez a dolog a hsz második részében??? Te minden héten legalább egy kérdésemre megjegyzed, hogy az eddigi leghülyébb. Ezért most megbüntetlek.

Megérdemelted,de csúny dolog ilyet elhalgatni
.
Legfőbbkép hogy zelli is ott volt a sorba.Hát fiuk???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 13:23

Legfőbbkép hogy zelli is ott volt a sorba.Hát fiuk???

Ja persze, nem mondtam el, azért, hogy ne irígykedjetek.
Tom meghívta nekem Demi Moore-t aki egy vetkőzőtáncot mutatott be, a képen az az ősz hajú pasas én vagyok akinek táncol.

és utána, mert látta, hogy felizgattam magam, befizetett a kupiba, egy szopásra:
Tom meghívta nekem Demi Moore-t aki egy vetkőzőtáncot mutatott be, a képen az az ősz hajú pasas én vagyok akinek táncol.

és utána, mert látta, hogy felizgattam magam, befizetett a kupiba, egy szopásra:

Ja persze, nem mondtam el, azért, hogy ne irígykedjetek.

(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 13:02

HIPP nem is dicsekedet hogy tom vendégül látta,megérdemelte volna hisz úri ember volt és átengedte 10000 hozzászólást.
Mindennel egyetértek, amit a házassági szerződésről írtál, én is pont így érzem és gondolom.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 11:45

Sárl!
várjámá Te fehérszemély!
lököd itt a kérdéseket, h az embör csak kapkodja a fejét!
Te szégyenteljes!
rögtön lenyúlod a lenyűgözőeket!
sztem a szivárványért rajong szinte mindenki!
de egy naplemente/napkelte se kutya!
pl a napfogyatkozásért nem igazán értettem mi volt az a nagy rajongás ...
a házassági szerződéshez engedtessék meg, h én is hozzászóljak!
olyan ambivalens egy dolog!
teljesen igaz, amit "kekeckedve" jegyeztél meg: hol a szerelem amikor ilyen megfordul az ember fejébe.
de sok esetben nagyon sok kellemetlenséget el lehet kerülni vele. pl. a mi házasságunk válságának egyik okaként lehet említeni olyan dolgokat, amit egy jó szerződéssel meg lehetett volna előzni...
de el bírtok képzelni magatoknál oljan szitut, h vkit szívből szerettek és előjöttök egy házassági szerződéssel? én saját magamnál nem igazán. ha a párom tenné mindenképp megkérdezném magamtól, h szeret ez igazán engem.
pedig teljesen igaz amit Szilva ill. Molly írt. sőt a szülői beleszólás nem csak akkor következik be, ha télleges különválásra kerül sor, hanem addig is minimumm éreztetika szülők a mennyel/vővel, h "én többet adtam, mint a Te szüleid ..." csak arra nem gondolnak /az én szüleim, ill. inkább jóanyám/, h emiatt tönkre mehet a párommal a kapcsolatom, de Őt se tudom anyaként szeretni. ha adja akkor adja önzetlenül és ne úgy, h valaha is az ember fejéhez vágja.
tehát ha újrakezdeném az egész életem és tudnám, h milyen következmények várhatóak akkor sem tudnám megmondani, h felvetném-e a házassági szerződés kérdését vagy sem...
télleg megalázó a partnerre nézve /ahogy zelli írta/, h nem bízok meg benne ...
elengedhetetlen mondatok!
Sárl! Ösmersz ami a szívemen az a számon! az eddigi leghülyébb kérdéseid egyike ez!
veszek egy utikönyvet az adott országról, amibe biztosan benne vannak a fontosabb mondatok! oszt jónapot! ilyenen agyalni ...
tudod ami a szivemen a számon! de ez fordítva is működik? mert akkor ami a számon az a szívemen is! tehát a puncid a szívemre való! a számmal meg ez cselekedném a punciddal:
várjámá Te fehérszemély!
lököd itt a kérdéseket, h az embör csak kapkodja a fejét!
Te szégyenteljes!
rögtön lenyúlod a lenyűgözőeket!
sztem a szivárványért rajong szinte mindenki!
de egy naplemente/napkelte se kutya!
pl a napfogyatkozásért nem igazán értettem mi volt az a nagy rajongás ...
a házassági szerződéshez engedtessék meg, h én is hozzászóljak!
olyan ambivalens egy dolog!
teljesen igaz, amit "kekeckedve" jegyeztél meg: hol a szerelem amikor ilyen megfordul az ember fejébe.
de sok esetben nagyon sok kellemetlenséget el lehet kerülni vele. pl. a mi házasságunk válságának egyik okaként lehet említeni olyan dolgokat, amit egy jó szerződéssel meg lehetett volna előzni...
de el bírtok képzelni magatoknál oljan szitut, h vkit szívből szerettek és előjöttök egy házassági szerződéssel? én saját magamnál nem igazán. ha a párom tenné mindenképp megkérdezném magamtól, h szeret ez igazán engem.
pedig teljesen igaz amit Szilva ill. Molly írt. sőt a szülői beleszólás nem csak akkor következik be, ha télleges különválásra kerül sor, hanem addig is minimumm éreztetika szülők a mennyel/vővel, h "én többet adtam, mint a Te szüleid ..." csak arra nem gondolnak /az én szüleim, ill. inkább jóanyám/, h emiatt tönkre mehet a párommal a kapcsolatom, de Őt se tudom anyaként szeretni. ha adja akkor adja önzetlenül és ne úgy, h valaha is az ember fejéhez vágja.
tehát ha újrakezdeném az egész életem és tudnám, h milyen következmények várhatóak akkor sem tudnám megmondani, h felvetném-e a házassági szerződés kérdését vagy sem...
télleg megalázó a partnerre nézve /ahogy zelli írta/, h nem bízok meg benne ...
elengedhetetlen mondatok!
Sárl! Ösmersz ami a szívemen az a számon! az eddigi leghülyébb kérdéseid egyike ez!
veszek egy utikönyvet az adott országról, amibe biztosan benne vannak a fontosabb mondatok! oszt jónapot! ilyenen agyalni ...
tudod ami a szivemen a számon! de ez fordítva is működik? mert akkor ami a számon az a szívemen is! tehát a puncid a szívemre való! a számmal meg ez cselekedném a punciddal:

Mondom Én, hogy itt voltam!
De valóban, Hipp úriember!
Csak Én szűz vagyok, ezért a nyereménytől kicsit tartottam!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 13:02
De valóban, Hipp úriember!
Csak Én szűz vagyok, ezért a nyereménytől kicsit tartottam!

HIPP nem is dicsekedet hogy tom vendégül látta,megérdemelte volna hisz úri ember volt és átengedte 10000 hozzászólást.
Csak egyet?
Akkor, hogy építjük fel a házamat?
Ja, és az 5000.-ért még nem lettem kielégítve!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:54

Akkor, hogy építjük fel a házamat?

Ja, és az 5000.-ért még nem lettem kielégítve!

ha zellié a 15000es akkor választhat /minimum/ egy férfiút akinek ki kell elégítenie Őt!
ha szerencséd van Téged választ!
csak nehogy ez legyen:
-kicsim mennyi a tarifád?
-5000!
-és azért mit csinálsz?
-mindent!
-nesze akkor itt a vödör és irány betonozni!
csak nehogy ez legyen:
-5000!
-és azért mit csinálsz?
-mindent!

ha zellié a 15000es akkor választhat /minimum/ egy férfiút akinek ki kell elégítenie Őt!
csak nehogy ez legyen:
-5000!
-és azért mit csinálsz?
-mindent!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:51
csak nehogy ez legyen:
-5000!
-és azért mit csinálsz?
-mindent!

zellikém én a 150000 gondoltam a jutalmazás terén konkrétan,
Tudom olvastalak titeket volt egy úriember aki át engedte tomnak.De majd szoritok neked hogy tiéd legyen a 15000
Tudom olvastalak titeket volt egy úriember aki át engedte tomnak.De majd szoritok neked hogy tiéd legyen a 15000

Ha meg lány nyert volna, a következő GG-bulin meg lett volna dugva.....
Na de komolyan, Tom eredetileg a fiúknak vendéglátást ígért(kaja, pia). A lányoknak meg azt amit az előbb írtam.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:49

Na de komolyan, Tom eredetileg a fiúknak vendéglátást ígért(kaja, pia). A lányoknak meg azt amit az előbb írtam.

tomnak a jutalma?
elvileg seggbe kellett volna kúrnia saját magát, és mindezt fotóval illusztrálnia, de eddig adós vele!
elvileg seggbe kellett volna kúrnia saját magát, és mindezt fotóval illusztrálnia, de eddig adós vele!

zellikém én a 150000 gondoltam a jutalmazás terén konkrétan,
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:43

Ha kicsit mélyebben visszaolvasol, akkor rájössz mi volt a jutalom! Egyébként itt voltam a 10000.-nél, de nem csaptam le rá!

tomnak a jutalma?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:36

És mi a jutalom a 15000re?Gratulálni gratuláltam tomnak 10000.Neki mi volt a jutalma?HÁT MI FÓRUMOZÓK