Szervusztok!
Pár napra eltűntem sokak örömére. Ebéd után indulok Szegedre, két-három napra, mindenkinek kellemes napot kívánok.
Pár napra eltűntem sokak örömére. Ebéd után indulok Szegedre, két-három napra, mindenkinek kellemes napot kívánok.

Pá Nyú! Pá Gyuri!
A pudling próbálja az evést!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
A pudling próbálja az evést!

az illent csak próbával lehet megállapítani!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:14

Csak nem tudom, hogy kompatibilis-e az én dugaljammal!
Tom, gratulálok a macskád gyermekeihez!

öööö izééé
mekwannn!
róla születtek a Móriczka viccek!
gyurka kellemetes ucsó napot! nyú jó melót! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 28. kedd 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 22:01
mekwannn!
róla születtek a Móriczka viccek!

gyurka kellemetes ucsó napot! nyú jó melót! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 28. kedd 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja, ez jó ötlet! Az első cicám az életemben szintén egy hatalmas kandúr macska volt, Móricnak hivták, borzasztó torkos volt, meg az alsó konyhában felállt a csapra és nyalogatta, ha szomjas volt, nem ivott sosem tálból.
Nagyon szerettem, a macskákért mindig is örjöngtem, meg még most is.

na meek szólitanak
sziasztok! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak nem tudom, hogy kompatibilis-e az én dugaljammal!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)

cekcis-cekcis
haggyuk a jányokra! majdan ők megítélik! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)

haggyuk a jányokra! majdan ők megítélik! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig a zén tőtőm pont szabadon meredezik!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:04

Nem szoktam sokat alukálni!
Pedig nem is voltam töltőre dugva!
Meg Duracell-nyuszi sem vagyok!

sacc ennyire vok szexis
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)

húúúú mekkora pöcs wót ez a bíró a VB-n /vagy EB-n/
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:51

Bocs most egy kicsit offolok márha ez egyáltalán lehetséges itt
de ez a kép is kurvajó

na meg ez is.

de ez a kép is kurvajó

na meg ez is.
surdapapa jelentkezik húslevest főzni!
kéretik egy kukta! én rejád gtam!
aztán az ottan készült képeket tehettyük be a konyhai nyali-faliba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:44
kéretik egy kukta! én rejád gtam!
aztán az ottan készült képeket tehettyük be a konyhai nyali-faliba!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt, szép napot. Délben - ha nem jön közbe semmi - csinálok egy listát az addig összegyűlt többszörösökből, addig jöhetnek a szavazatok, ellenszavazatok.
Javaslom, hogy főzzünk (vagyis a főzni tudó csajok főzzenek) Willynek egy húslevest, hogy megváltoztassa a véleményét
Javaslom, hogy főzzünk (vagyis a főzni tudó csajok főzzenek) Willynek egy húslevest, hogy megváltoztassa a véleményét

Nem szoktam sokat alukálni!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:01

Szasz Zelli....felébredtél?...pedig sokáig fent wótál...
Nah ...én meg eltolom a cangát...szép napot...

ez mostan önarckép?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:43

Be akartam szexis spotolónak tenni
merhát ő is szexis valakinek
dehát ennyire nem offolak meg papa
igyhát ide teszem.
igyhát ide teszem.

Szasz Zelli....felébredtél?...pedig sokáig fent wótál...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:57

Sziasztok,! Jó reggelt!
Jaj, csupa jó filmeket soroltok. A remény rabjai az a Tim Robinsos, drága Nyú?
Gallipoli Mel Gibsonnal, Misszió Jeremy Iron-szal, Robert de Niroval. Meg a Nyugaton a helyzet változatlan!(Ian Holmes) Hátsó ablak James Stewarttal.
Halálsoron imádom! King-regényből!
Gallipoli Mel Gibsonnal, Misszió Jeremy Iron-szal, Robert de Niroval. Meg a Nyugaton a helyzet változatlan!(Ian Holmes) Hátsó ablak James Stewarttal.

Sziasztok,! Jó reggelt!
Halálsoron imádom! King-regényből!

Az a film wót az amelyikben könywelt az elítélt a börtönőröknek?
Melyik wolt az a börtönös amelyikben Tom Hanks játszik...hopp meg wan...Halálsoron...nekem az nagyon tetszett...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Melyik wolt az a börtönös amelyikben Tom Hanks játszik...hopp meg wan...Halálsoron...nekem az nagyon tetszett...

de ez a kép is kurvajó

na meg ez is.
nagyon bejött mint film
A remény rabjai.
A remény rabjai.
Jó reggelt, szép napot. Délben - ha nem jön közbe semmi - csinálok egy listát az addig összegyűlt többszörösökből, addig jöhetnek a szavazatok, ellenszavazatok.

Be akartam szexis spotolónak tenni
igyhát ide teszem.
igyhát ide teszem.