ha zellié a 15000es akkor választhat /minimum/ egy férfiút akinek ki kell elégítenie Őt!
ha szerencséd van Téged választ!
csak nehogy ez legyen:
-kicsim mennyi a tarifád?
-5000!
-és azért mit csinálsz?
-mindent!
-nesze akkor itt a vödör és irány betonozni!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:51
ha szerencséd van Téged választ!
csak nehogy ez legyen:
-kicsim mennyi a tarifád?
-5000!
-és azért mit csinálsz?
-mindent!
-nesze akkor itt a vödör és irány betonozni!

zellikém én a 150000 gondoltam a jutalmazás terén konkrétan,
Tudom olvastalak titeket volt egy úriember aki át engedte tomnak.De majd szoritok neked hogy tiéd legyen a 15000
Tudom olvastalak titeket volt egy úriember aki át engedte tomnak.De majd szoritok neked hogy tiéd legyen a 15000

Ha meg lány nyert volna, a következő GG-bulin meg lett volna dugva.....
Na de komolyan, Tom eredetileg a fiúknak vendéglátást ígért(kaja, pia). A lányoknak meg azt amit az előbb írtam.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:49

Na de komolyan, Tom eredetileg a fiúknak vendéglátást ígért(kaja, pia). A lányoknak meg azt amit az előbb írtam.

tomnak a jutalma?
elvileg seggbe kellett volna kúrnia saját magát, és mindezt fotóval illusztrálnia, de eddig adós vele!
elvileg seggbe kellett volna kúrnia saját magát, és mindezt fotóval illusztrálnia, de eddig adós vele!

zellikém én a 150000 gondoltam a jutalmazás terén konkrétan,
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:43

Ha kicsit mélyebben visszaolvasol, akkor rájössz mi volt a jutalom! Egyébként itt voltam a 10000.-nél, de nem csaptam le rá!

tomnak a jutalma?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:36

És mi a jutalom a 15000re?Gratulálni gratuláltam tomnak 10000.Neki mi volt a jutalma?HÁT MI FÓRUMOZÓK

Ha kicsit mélyebben visszaolvasol, akkor rájössz mi volt a jutalom! Egyébként itt voltam a 10000.-nél, de nem csaptam le rá!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:36

És mi a jutalom a 15000re?Gratulálni gratuláltam tomnak 10000.Neki mi volt a jutalma?HÁT MI FÓRUMOZÓK

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:30

Pedig a macskoszmant már kezdem megkedvelni!
Olyan sok közös érdeklődési területünk van!
No, akkor pörgessük a topicot!(korbácsos szmájli)
Már a 15000.-re is ki van írva egy jutalom! Akkor Én az 5000.-re miért nem kaptam?

Már a 15000.-re is ki van írva egy jutalom! Akkor Én az 5000.-re miért nem kaptam?

Akkor én szerencsés vagyok engem már virtuálisan megkorbácsolt
.
A házzasági szerződés kötés?én ha vissza pörgetném az időt 13évvel akkor is igy döntenék és kimondanám a boldogitó igent.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:22

A házzasági szerződés kötés?én ha vissza pörgetném az időt 13évvel akkor is igy döntenék és kimondanám a boldogitó igent.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

én meg a beigért pikáns fotókat Rólad!
csak írjunk valami értelmeset is! mert jön a macskoszman és cset elekkel vádol!
bár ha a Sárlottom vagy a korbácsos admin lány fenyíten még élvezném is!

Pedig a macskoszmant már kezdem megkedvelni!
Olyan sok közös érdeklődési területünk van!
2007. 08. 28. kedd 12:22

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt a smájlit akartam újra látni!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:18

képzeld!
oljan hülye mókahelyem van, h dógoznyi is köll!
SZép embör ... hmmm
SZép embör ... hmmm

képzeld!
SZép embör ... hmmm
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:08
SZép embör ... hmmm

20000. Az is a Tomé lesz! Sziasztok Fiúk!
Jaj az erogén zónás kérdésre Charlotte, annyit tudok mondani, hogy Nekem az egész testem az, még az agyam is, meg a lelkem is! És imádom a visszhangot! A pozitívat!
Surdi Te meg hol kolbászoltál? Te szép embör!
Jaj az erogén zónás kérdésre Charlotte, annyit tudok mondani, hogy Nekem az egész testem az, még az agyam is, meg a lelkem is! És imádom a visszhangot! A pozitívat!

20000. Az is a Tomé lesz! Sziasztok Fiúk!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 11:57

sanyi Wazze!
erre gyúrunk Wazze!
de cerintem amiljen sebesen halad mostanság a nappali, jó ha 2010re meglesz a 20000. hsz!
erre gyúrunk Wazze!

de cerintem amiljen sebesen halad mostanság a nappali, jó ha 2010re meglesz a 20000. hsz!
sanyi Wazze!
erre gyúrunk Wazze!
de cerintem amiljen sebesen halad mostanság a nappali, jó ha 2010re meglesz a 20000. hsz! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 11:48
erre gyúrunk Wazze!

de cerintem amiljen sebesen halad mostanság a nappali, jó ha 2010re meglesz a 20000. hsz! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha igy halad ez a topic év végén ünepelhetjük a 20000 hozzászólást
,
És énekelhetjük hogy:Szeresük egymást gyerekek......

ez az én kedvenc bútordarabom!
nyugalomban rápöfékelek egy pipára és beülök a hintaszékembe.
randa de hasznosnak egy retro sarokülőt képzelek el piros műbőr huzattal. ahol a nappalisok összegyűlünk és jót eszünk-iszunk ennél az asztalnál! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Azt hiszem, ideje lenne egy kicsit felújítani a nappali berendezését.
(elnézést Moncytól és Hipptől, nekik ebből biztosan elegük van)
Ha van valakinek kedvenc bútora, berendezési tárgya, kérem, most hozza be magának.
És hozzatok egy olyan bútort is, amit ti annyira nem szerettek, de úgy gondoljátok, hasznos lesz.
(elnézést Moncytól és Hipptől, nekik ebből biztosan elegük van)
Ha van valakinek kedvenc bútora, berendezési tárgya, kérem, most hozza be magának.
És hozzatok egy olyan bútort is, amit ti annyira nem szerettek, de úgy gondoljátok, hasznos lesz.

Ha igy halad ez a topic év végén ünepelhetjük a 20000 hozzászólást
,

Sárl!
várjámá Te fehérszemély!
lököd itt a kérdéseket, h az embör csak kapkodja a fejét!
Te szégyenteljes!
rögtön lenyúlod a lenyűgözőeket!
sztem a szivárványért rajong szinte mindenki!
de egy naplemente/napkelte se kutya!
pl a napfogyatkozásért nem igazán értettem mi volt az a nagy rajongás ...
a házassági szerződéshez engedtessék meg, h én is hozzászóljak!
olyan ambivalens egy dolog!
teljesen igaz, amit "kekeckedve" jegyeztél meg: hol a szerelem amikor ilyen megfordul az ember fejébe.
de sok esetben nagyon sok kellemetlenséget el lehet kerülni vele. pl. a mi házasságunk válságának egyik okaként lehet említeni olyan dolgokat, amit egy jó szerződéssel meg lehetett volna előzni...
de el bírtok képzelni magatoknál oljan szitut, h vkit szívből szerettek és előjöttök egy házassági szerződéssel? én saját magamnál nem igazán. ha a párom tenné mindenképp megkérdezném magamtól, h szeret ez igazán engem.
pedig teljesen igaz amit Szilva ill. Molly írt. sőt a szülői beleszólás nem csak akkor következik be, ha télleges különválásra kerül sor, hanem addig is minimumm éreztetika szülők a mennyel/vővel, h "én többet adtam, mint a Te szüleid ..." csak arra nem gondolnak /az én szüleim, ill. inkább jóanyám/, h emiatt tönkre mehet a párommal a kapcsolatom, de Őt se tudom anyaként szeretni. ha adja akkor adja önzetlenül és ne úgy, h valaha is az ember fejéhez vágja.
tehát ha újrakezdeném az egész életem és tudnám, h milyen következmények várhatóak akkor sem tudnám megmondani, h felvetném-e a házassági szerződés kérdését vagy sem...
télleg megalázó a partnerre nézve /ahogy zelli írta/, h nem bízok meg benne ...
elengedhetetlen mondatok!
Sárl! Ösmersz ami a szívemen az a számon! az eddigi leghülyébb kérdéseid egyike ez!
veszek egy utikönyvet az adott országról, amibe biztosan benne vannak a fontosabb mondatok! oszt jónapot! ilyenen agyalni ...
tudod ami a szivemen a számon! de ez fordítva is működik? mert akkor ami a számon az a szívemen is! tehát a puncid a szívemre való! a számmal meg ez cselekedném a punciddal:
várjámá Te fehérszemély!
lököd itt a kérdéseket, h az embör csak kapkodja a fejét!
Te szégyenteljes!
rögtön lenyúlod a lenyűgözőeket!
sztem a szivárványért rajong szinte mindenki!
de egy naplemente/napkelte se kutya!
pl a napfogyatkozásért nem igazán értettem mi volt az a nagy rajongás ...
a házassági szerződéshez engedtessék meg, h én is hozzászóljak!
olyan ambivalens egy dolog!
teljesen igaz, amit "kekeckedve" jegyeztél meg: hol a szerelem amikor ilyen megfordul az ember fejébe.
de sok esetben nagyon sok kellemetlenséget el lehet kerülni vele. pl. a mi házasságunk válságának egyik okaként lehet említeni olyan dolgokat, amit egy jó szerződéssel meg lehetett volna előzni...
de el bírtok képzelni magatoknál oljan szitut, h vkit szívből szerettek és előjöttök egy házassági szerződéssel? én saját magamnál nem igazán. ha a párom tenné mindenképp megkérdezném magamtól, h szeret ez igazán engem.
pedig teljesen igaz amit Szilva ill. Molly írt. sőt a szülői beleszólás nem csak akkor következik be, ha télleges különválásra kerül sor, hanem addig is minimumm éreztetika szülők a mennyel/vővel, h "én többet adtam, mint a Te szüleid ..." csak arra nem gondolnak /az én szüleim, ill. inkább jóanyám/, h emiatt tönkre mehet a párommal a kapcsolatom, de Őt se tudom anyaként szeretni. ha adja akkor adja önzetlenül és ne úgy, h valaha is az ember fejéhez vágja.
tehát ha újrakezdeném az egész életem és tudnám, h milyen következmények várhatóak akkor sem tudnám megmondani, h felvetném-e a házassági szerződés kérdését vagy sem...
télleg megalázó a partnerre nézve /ahogy zelli írta/, h nem bízok meg benne ...
elengedhetetlen mondatok!
Sárl! Ösmersz ami a szívemen az a számon! az eddigi leghülyébb kérdéseid egyike ez!
veszek egy utikönyvet az adott országról, amibe biztosan benne vannak a fontosabb mondatok! oszt jónapot! ilyenen agyalni ...
tudod ami a szivemen a számon! de ez fordítva is működik? mert akkor ami a számon az a szívemen is! tehát a puncid a szívemre való! a számmal meg ez cselekedném a punciddal:

Kellemes kérdés:
Melyek azok a természeti jelenségek, amelyek mindig lenyűgöznek titeket?
Én imádom a szivárványokat

A villámok pedig borzongatva nyűgöznek le

Most hirtelen ez a kettő jutott eszembe, de az írásaitok nyomán biztos a fejemre csapok sokszor, hogy jaaaa ez is, az is...
Melyek azok a természeti jelenségek, amelyek mindig lenyűgöznek titeket?
Én imádom a szivárványokat

A villámok pedig borzongatva nyűgöznek le

Most hirtelen ez a kettő jutott eszembe, de az írásaitok nyomán biztos a fejemre csapok sokszor, hogy jaaaa ez is, az is...
Na... mint frissen vált... mesélek majd a vagyonmegosztásról...
De most rohanok...
Szilva!
Használd nyugodtan....
Mármint az izé pontokat
Meg majd válaszolok a prividre is de most havazik
De most rohanok...

Szilva!
Használd nyugodtan....

sömör...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 28. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 08:31
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 28. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóó reggelt! Nem tudom ki hogy van vele, de én az utóbbi két éjszaka kurva szarul aludtam, nem tudok elaludni, meg állandóan viszketek, csipásszerű foltok jönnek ki rajtam, azt hiszem, hogy idegi alapon történik ez az egész, vagy nem tudom.
Ti mit gondoltok? Én már megháborodok.

Szervusztok, szép napot mindenkinek! Sok a dolgom ma nem nagyon leszek. Rosemary egy jó dugás szerintem megoldaná a problémád, gyógyulj meg, és vigyázz magadra.
Charlotte kérdésére: a házassági szerződés szerintem nagyon okos, hasznos dolog. Az élet olyan vicces dolgokat tud produkálni, hogy aki teheti feltétlen készíttessen.
Kellemes napot mindenkinek.
Charlotte kérdésére: a házassági szerződés szerintem nagyon okos, hasznos dolog. Az élet olyan vicces dolgokat tud produkálni, hogy aki teheti feltétlen készíttessen.
Kellemes napot mindenkinek.