Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1889 1890 1891 1892 1893 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10946   2007. 08. 28. kedd 08:35
X Törölt felhasználó (21812) Admin
A rossz alvásra magyarázat lehet a telihold, de a foltokra nincs ötletem. Vagy idegi alapon van, van allergia, esetleg hangyacsípés, bolha, ágyi poloska...

Egyszer, amikor albérletben laktam, a házinéni macskája teleszórta az ágyamat bolhával, a bokám és a derekem körbe tiszta csípés volt. Jáááááááj de szar volt....
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 28. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 08:31
Jóóó reggelt! Nem tudom ki hogy van vele, de én az utóbbi két éjszaka kurva szarul aludtam, nem tudok elaludni, meg állandóan viszketek, csipásszerű foltok jönnek ki rajtam, azt hiszem, hogy idegi alapon történik ez az egész, vagy nem tudom. confused Ti mit gondoltok? Én már megháborodok. idiota
#10945   2007. 08. 28. kedd 08:31
Rosemary Rosemary
Jóóó reggelt! Nem tudom ki hogy van vele, de én az utóbbi két éjszaka kurva szarul aludtam, nem tudok elaludni, meg állandóan viszketek, csipásszerű foltok jönnek ki rajtam, azt hiszem, hogy idegi alapon történik ez az egész, vagy nem tudom. confused Ti mit gondoltok? Én már megháborodok. idiota
#10944   2007. 08. 28. kedd 08:29
Nemrég olvastam egy dalszöveget, és abban volt az alábbi eszme:

"Egy férfiban az alábbi három dologgal lehet fenntartani a szerelmet:
- gazdag fantázia,
- fogékonyság a hangulatára és vágyaira,
- bátorság új szexuális technikák, csábító szituációk és helyek kipróbálására.

Vélemény? Esetleg mivel egészítenétek ki a listát?

kerdes

(ja, ugyanebben a dalszövegben volt ez is:
"a szopás, a farok, a dugás, a fasz nem csúnya szavak wink )
#10943   2007. 08. 28. kedd 08:19
De hát a szövegben benne van: jóban-rosszban, egészségben-betegségben, holtomiglan, holtodiglan... ezek a dolgok hova tűntek?
confused

(Csak kötözködök kicsit, nem kell komolyan venni.)

De azért marha furcsa volt, hogy a barátnőm azt mondta a hétvégén, hogy a vőlegényének (pár hét múlva házasodnak) csak kölcsönbe adja azt a pénzt, amit a házuk építésébe fektetnek, hogy az esetleges váláskor tiszták legyenek az anyagi viszonyok. Hát, furcsa...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 28. kedd 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 28. kedd 08:12
ahhha...a vagyonmegosztásnál hol vannak az érzelmek?
szerintem egy végtelenül praktikus dolog a szerződés...el kell különíteni az érzelmektől...ha valakit igazán, érzelemmel szeretsz, akkor nem a vagyonáért szereted, tehát nincs jelentősége hogy készül szerződés...egyébként meg sokszor bizony az alattomos rokonok nyüstölik az embert..."az még téged illetne, mert mennyi mindent tettél, blablabla" főleg az anyósok/anyák hajlamosak erre hehe
és sok esetben az ember tényleg azért dilizik be, mert két oldalról piszkálják smile az egyik innen magyaráz, a másik onnan...egy házassági szerződéssel meg lezárható a dolog: "anyuka! nincs mit tenni...ezt annak idején én döntöttem el így, változtatni nem lehet!" és akkor van rá esély, hogy csak pár napig hallod, hogy:"hülye voltál, édes gyerekem!" és nem hosszú hónapokig, hogy: "de menj másik ügyvédhez, majd az kipréseli abból a szemétből, ami neked még jár!"

ez kicsit kusza lett, asszem, de azért érthető, ugye? smile
#10942   2007. 08. 28. kedd 08:12
MmePrune MmePrune VIP Admin
ahhha...a vagyonmegosztásnál hol vannak az érzelmek?
szerintem egy végtelenül praktikus dolog a szerződés...el kell különíteni az érzelmektől...ha valakit igazán, érzelemmel szeretsz, akkor nem a vagyonáért szereted, tehát nincs jelentősége hogy készül szerződés...egyébként meg sokszor bizony az alattomos rokonok nyüstölik az embert..."az még téged illetne, mert mennyi mindent tettél, blablabla" főleg az anyósok/anyák hajlamosak erre hehe
és sok esetben az ember tényleg azért dilizik be, mert két oldalról piszkálják smile az egyik innen magyaráz, a másik onnan...egy házassági szerződéssel meg lezárható a dolog: "anyuka! nincs mit tenni...ezt annak idején én döntöttem el így, változtatni nem lehet!" és akkor van rá esély, hogy csak pár napig hallod, hogy:"hülye voltál, édes gyerekem!" és nem hosszú hónapokig, hogy: "de menj másik ügyvédhez, majd az kipréseli abból a szemétből, ami neked még jár!"

ez kicsit kusza lett, asszem, de azért érthető, ugye? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 08. 28. kedd 08:00
Jó reggelt!

Hát a legtöbben nem vagytok valami romantikusak.

A házasságnál már a válásra gondoltok és megcsalásra.

Mindenki két lábbal áll a földön? Hol vannak az érzelmek???
#10941   2007. 08. 28. kedd 08:10
new1 new1
Dehogynem!

Sziasztok!szép napot mindenkinek
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 08:00
Jó reggelt!

#10940   2007. 08. 28. kedd 08:00
Jó reggelt!

#10939   2007. 08. 28. kedd 07:26
egyébként jóregg smile
nem látta valaki a világ leggyönyörűbb és legcsodálatosabb wiz- és gáz- meg ilyesmi szerelőjét?
#10938   2007. 08. 28. kedd 07:20
te moncy! utána néztem ennek a pontozásos dolognak...mióta írtad, azóta mocorog az agyamban...szóval én azért kezdtem el pontozni, mert nem akartam vesződni a nagybetűkkel, és a 3 pont pont smile elválasztja a gondolatokat...de megnéztem, és te régebb óta használod, amit nem figyeltem, amikor beestem fórumozni...szóval, ha magadénak érzed ezt a pontozásos módszert, akkor hajlandó vagyok lemondani róla smile és alkalmazni fogok valami más technikát
wave
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 28. kedd 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 06:55
A hintaágyról nem mondok le:

Azt hiszem most míg jó idő van lenne keletje:

#10937   2007. 08. 28. kedd 07:16
ilyen sarok a nappaliba?

a kérdésekre pedig: házassági szerződés teljesen rendben van...ha valaki elég okos, akkor nem fog besértődni ilyeneken...az a baj, hogy hiába vagyunk szépek, aranyosak, bájosak, imádnivalóak, ha egyszer sérelem ér bennünket, akkor képesek vagyunk kifordulni magunkból...vagyis, ha az egyik fél bejelenti, hogy: bocs, mással szeretnék élni, és váljunk el!- akkor a megcsalt garantáltan dühös lesz, és az utolsó vagyonából is ki akarja forgatni a hűtlent...(tisztelet a kivételnek)
szóval a házassági szerződés egy elfogadható dolog...elvégre egy jó házasságba nem a vagyonért megyünk...egy rosszba persze mindenképpen hehe

a többi kérdésre nem tudok válaszolni

jaaaaaah: hát édes egyetlen charlotte-om! isten hozott itthon smile
#10936   2007. 08. 28. kedd 06:55
Moncy Moncy
A hintaágyról nem mondok le:

Azt hiszem most míg jó idő van lenne keletje:

#10935   2007. 08. 28. kedd 06:48
Moncy Moncy
nyes wave

Igazad van... a hátunk közepére kívánjuk...

Üdvölet Néked újra itthon:
Hogy stílusos legyek: egy szelet charlotte...

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 22:50
Azt hiszem, ideje lenne egy kicsit felújítani a nappali berendezését.
(elnézést Moncytól és Hipptől, nekik ebből biztosan elegük van)

Ha van valakinek kedvenc bútora, berendezési tárgya, kérem, most hozza be magának.

És hozzatok egy olyan bútort is, amit ti annyira nem szerettek, de úgy gondoljátok, hasznos lesz.

smile
#10934   2007. 08. 28. kedd 03:32
zelli zelli
Válaszok, válaszok, válaszok.....
Surdikám, a szívóerőm csak nő, mióta gyógyulok, jelenleg a porszívót már leköröztem(1600 W). Ez már jó?
1. A házassági szerződés Engem megaláz, de ha az elsőnél kötök, nem "csupasz puncival" jövök ki belőle. Azt sem adta meg, amit a bíróság megítélt, és azt is elvette, ami gyerekkoromtól az Enyém volt! Tetű!!!!! mf3
2. Idegen nyelven arabul, és ferdeszeműen nem tudok. Ott talán tárgyalási alapként a kecske, vagy tevebeli értékeimről beszélhetnénk. Amúgy még a csadorom színéről esetleg! hehe Na itt a szexuális vágyaimért biztos kövezés járna! eplus2
3. Ahol meg amúgy, ott angol, német, spanyol, olasz, latin nyelven valamit megértenének, meg a nonverbális kommunikációból.
De fontos lenne tudnom:
-Hol van jó orvos, kórház?
-Hol van jó kaja?
-Javasoljatok egy valóban különleges szórakozóhelyet! Ahol jókat táncolhatok, énekelhetek!
-Miért büntetnek nálatok nagyon?
-És hol van netező-hely, mert GG-zni akarok?
A szexről azért nem nagyon szoktam kérdezni, mert azt személyes befolyás alapján szoktam intézni! hehe Eddig bejött ez így is! vigyor5
4. Én a szmájli-tárat inkább bőviteném, javaslatot erre már többen tettünk, pl. sírós szmájli, többféle szexes-szmájli, stb.
Amúgy, szép jó reggelt e hajnali órán!
#10933   2007. 08. 27. hétfő 23:46
X Törölt felhasználó (24620)
szerintem ennél királyabb kevés van

#10932   2007. 08. 27. hétfő 23:38
gazosgyuri gazosgyuri
Nah...1 hasznos de baromi randa fotel...

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#10931   2007. 08. 27. hétfő 23:38
X Törölt felhasználó (24620)
...
hol van a swinger klub?
mennyibe kerül egy HIV-teszt és hol tudom megcsináltatni?

nyes
úgy adja az egyik a másikat nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 27. hétfő 22:48
1) Mi a véleményetek a házassági szerződésről? Ez jelzi, hogy nem bíznak meg egymásban? Jelzi, hogy nem is igazán szerelmesek? Vagy nincs ilyen jelentése? Ti csinálnátok ilyet, ha most házasodnátok? Mit szólnátok, ha a párotok javasolná, hogy csináljatok ilyet?
----------------------------------------------------------------------
A mai világban teljesen természetes és előrelátó, okos dolognak tartom a házassági szerződéseket, főleg ott, ahol nem lyukas alsóatyó/bugyiban házasodnak össze az emberek.
A házasságok több mint a 60-70 % Mo-gon válással végződik, Európában majdnem listavezetők vagyunk. Sokkal könnyebb és korrektebb az osztozkodás a válásnál, ha előtte mindenki tudja, mit követelhet, ill. vihet magával a válás után. Ráadásul nem kell törvényszerűen a szülőknek sem félteniük csemetéiket, nem kell azon rágódniuk, hogy a gyermekeik hasonló kondíciókkal rendelkező párt válasszon, mert akár az anyagi előnyöket és hátrányokat is el lehet felejteni a szerződés révén, a párkapcsolatok kezdeténél, mert mindenki a vagyonánál marad a válás után is. Más kérdés a házasság ideje alatt megszerzett közös vagyon kérdése, ami nyilván valóan fifti-fifti arányt képez a válás után is. Magyarul: egy csóró fiút is "elvehet" egy gazdag lány nyugodtam, ha éppen szerelmes lesz, nem kell félnie sem neki, sem a szüleinek az utólagos következményektől (vagy fordítva)!
nyes

2) Tegyük fel, hogy olyan országba mentek nyaralni, amelynek a nyelvét egyáltalán nem beszélitek.

Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) mondat, amit feltétlenül ki kell előre keresni a szótárból, hogy ne legyen baj?
2.
- mi a faxért nem tanultam nyelveket!
- mi a faxért jöttem ide, de ha már itt vagyok, akkor
- hol a picsában van x szálloda?
- hol található a kórház, rendőrség, magyar követség, külképviselet stb.
- mennyibe kerül...?
- hol van a discó, kocsma stb?
- hol lehet Internetezni?
- van e bérgyilkos a városban, aki megszabadít a feleségemtől?

Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) SZEXSZEL kapcsolatos mondat, amit ki kell keresni a szótárból?

2/a.
- hol van a vigalmi negyed?
- mennyibe kerül ez, az, amaz....?
- hol található szexshop?
- hol van a swingers klub?
- hol van a gyógyszertár, kórház?

#10930   2007. 08. 27. hétfő 23:10
tom1019 tom1019 VIP Admin
ebben a modernül gusztustalan, de kényelmes sarokban sokan elférnénk... eplus2

ez a szobarész jobban tetszik, igaz csak két v. több személyes (2 nő 1 pasi):

#10929   2007. 08. 27. hétfő 23:03
gazosgyuri gazosgyuri

Ez kedwenc... wink
#10928   2007. 08. 27. hétfő 23:02
Önreklám:
Utazásunk képei megtekinthetők a Turisztikai topicban: #253

smile
#10927   2007. 08. 27. hétfő 22:55
new1 new1
na és éjszakára egy?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 27. hétfő 17:42
egy du-i fekete kafe jöhet?

vagy hosszú kávé?

Ébresztő, ma nagyon langyosan írkáltok! eplus2

... 1889 1890 1891 1892 1893 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48746db
Utolsó üzenet: ma 13:46

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!