az én macsekjaim : Shaxana (fekete boszorkánycica)
Szende (cirmos fehérhasú)
Roxy (tigrismintás)
Szende (cirmos fehérhasú)
Roxy (tigrismintás)
te joe! fenéken billentelek, ha offolsz a pöttyös topicban
most nem tudok mesre menni
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 25. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Én a kaja és édességnevekre szavazok ilyen téren. Kivétel az első höcsögöm, ő Pufóka volt. Az egereim már Bonbon és Marcipán. A tutyám Mazsola, s a 2 macska: Puszedli és Vanília!
De egy sziámi cicához illene a Szusi! Nem? óóó, ez jó, legyen Szusi! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 25. szombat 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 08:34
De egy sziámi cicához illene a Szusi! Nem? óóó, ez jó, legyen Szusi! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 25. szombat 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Good morning!
Gyurikám, micsoda egybeesés!
Én ma fogom elhozni a kiszemelt sziámi kiscicámat!
Olyan aranyos. Igaz, ezek a cicák egy picit agresszivak, de olyan mukik.
Van tippetek, hogy hivjam? Mi legyen a neve?
Én Micikére gondoltam először, de aztán...

A bárpultot feltöltöttem, kinyitottam a Chaten is

Néked is Tom!
Mindenkinek kellemes hétvégét!
csók a lányoknak:
csók a lányoknak:

halarihóó mindegykinek

Szervusztok, legyen kellemes napotok!
De nagy gondban vagytok. Az én németjuhász kutyámat meg "piciké"-nek neveztem el, aztán akkora, hogy mindenki hátrál ha meglátja. Nem is nagyon szívleli az idegent.
Legyen jó hétvégétek! megyek vidékre délután.
egy kis cukorka, addig szopogassátok ezt, jányok!
De nagy gondban vagytok. Az én németjuhász kutyámat meg "piciké"-nek neveztem el, aztán akkora, hogy mindenki hátrál ha meglátja. Nem is nagyon szívleli az idegent.
Legyen jó hétvégétek! megyek vidékre délután.
egy kis cukorka, addig szopogassátok ezt, jányok!

Hát nemhogy jófej, hanem...
Hát Surda meg a macskák...
Van egy olyan érzésem, hogy Surdika azért nem szereti a macskákat, mert Tom szereti.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 25. szombat 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 09:45

Höhö!Jófej lehet a nagypápó...
Wagy még Wilika tud segíteni mert Ő igazán imádja a makkákat!!!
Esetleg még a Surdi...mert nagy macskabuzi...

Höhö!Jófej lehet a nagypápó...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 25. szombat 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 09:42

Igen, Mónika!
Tudod, a nagyapámnak elég jó a humora, és hát igy mindig kieszel valami hülyeséget. A kutyáit Bunkónak, Güzünek meg Csontinak nevezte.
Általában az állat nevekben szokott legtöbbet hülyéskedni.
Zelli,az még jó is lenne, de lehet, hogy a végén Dr. Csábi Bettinának fogom hivni, mivel mindig bunyózik ez a macsek.

Igen, Mónika!
Tudod, a nagyapámnak elég jó a humora, és hát igy mindig kieszel valami hülyeséget. A kutyáit Bunkónak, Güzünek meg Csontinak nevezte.
Általában az állat nevekben szokott legtöbbet hülyéskedni.
Zelli,az még jó is lenne, de lehet, hogy a végén Dr. Csábi Bettinának fogom hivni, mivel mindig bunyózik ez a macsek.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 25. szombat 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 09:35

Mónikának????
(cink)
Akkor híwd koko-nak ha werekedős...
Amúgy nmrég dolgoztam 1 helyen és petinek híwták a kutyát...és azt mondták az ebnek,hogy -petikutya gyere ide...tök mókás wolt...

Amúgy nmrég dolgoztam 1 helyen és petinek híwták a kutyát...és azt mondták az ebnek,hogy -petikutya gyere ide...tök mókás wolt...

Mónikának????
(cink)
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 25. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 09:30

Hát köszönöm a kedves ajánlatokat, majdcsak eldöntöm, annyit tudok, hogy nagyon pofoszkodik.
Egyébként a másik macskámat Mónikának hivják.

A Pofiszkó, talán jó név lenne Neki!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 25. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 09:30

Hát köszönöm a kedves ajánlatokat, majdcsak eldöntöm, annyit tudok, hogy nagyon pofoszkodik.

Akkor már miért nem Gyurkának?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 25. szombat 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 09:05

Sziasztok!
Hát a micike elég tréé néw szerintem...kérdezzétek Tomot...Ő a macskás embör...biztos tud segíteni...
Én bélának w lajosnak híwnám...
Hát a micike elég tréé néw szerintem...kérdezzétek Tomot...Ő a macskás embör...biztos tud segíteni...

Sziasztok!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 25. szombat 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Good morning!

Sziasztok! Jó reggelt!
A sógornőméknek van egy sziámi cicájuk, aki egy kicsit bandzsa. Ezért Bon Jovi helyett, Bandzsovinak neveztük el. Szerintem a kinézete majd segít eldönteni a nevét, de a Micike sem rossz.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 25. szombat 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
A sógornőméknek van egy sziámi cicájuk, aki egy kicsit bandzsa. Ezért Bon Jovi helyett, Bandzsovinak neveztük el. Szerintem a kinézete majd segít eldönteni a nevét, de a Micike sem rossz.

Good morning!

Good morning!

Jóó reggelt...
Ma wan a nagy napja,hogy átköltöztetem a kutyám az új kennelbe...jönnek is a pikadorok...matadorok...wiadorok...radiátorok,hogy a wérkutyát biztonságosan átszállíssuk...
Mindenkinek kellemes hétwégét s egyebeket...

Ma wan a nagy napja,hogy átköltöztetem a kutyám az új kennelbe...jönnek is a pikadorok...matadorok...wiadorok...radiátorok,hogy a wérkutyát biztonságosan átszállíssuk...

Mindenkinek kellemes hétwégét s egyebeket...

Nah..majd figyelembe weszem...ha el nm felejtem...
...mostanában elég feledékeny wagyok...hmm...ígértem wkinek wmit???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 24. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 19:45

Remélem Nekem is...
Mert mostanában csak a hangosak jönnek és hiába rojtolok h. NINCS hangom
Mert mostanában csak a hangosak jönnek és hiába rojtolok h. NINCS hangom