ha mesefilm akkor a Vuk, Szaffi is, vagy a Mézga család, Hohohhhoho.
a külföldiek
de igaza van simisnek a Fapumát is ide köll sorolni! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 00:20
a külföldiek
kö
, Moha és Páfrány /lolekék mellett/ alf
zü alf
l alf
Rumcájszde igaza van simisnek a Fapumát is ide köll sorolni! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Eddig szinte minden bejött!
Lolka Bolka?
Dögkeselyű!
Te, Willy! Én teleteszem mindenféle zöldséggel is a szokásoson túl.
Lolka Bolka?
Dögkeselyű!
Te, Willy! Én teleteszem mindenféle zöldséggel is a szokásoson túl.
Yo Reggeltet...
Filmek? Harcosok klubja, Szemtől szemben, 1 Asszony Illata... szerintem...
Filmek? Harcosok klubja, Szemtől szemben, 1 Asszony Illata... szerintem...
A Kopasz
Ku
, Te szépembör?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ty alf
át
csipetke, eperlevél, stb...
meg erőspista. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:59
meg erőspista. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
nanemmáá! csak csíkkal bírod elképzelni
jó kis házi csigatésztával vagy kockával
Boncz, Markos, Nádas?
Cseppet avas, én sepciel nem bírom. Kicsit olyan linóleum-műanyagszék-szocreál szagú az egész nekem. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:49
Cseppet avas, én sepciel nem bírom. Kicsit olyan linóleum-műanyagszék-szocreál szagú az egész nekem. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
de ezt úgy tudjuk meg ha azt soroljuk fel miket is ceretünk ...
Tehát humorista: cerintem a Boncz Géza is oljan, amit mindenki ceret. de cerintem a társaik /Markos és Nádas/ is naon ott vannak!
Könyveknél meg a Rejtő könyvek
Tehát humorista: cerintem a Boncz Géza is oljan, amit mindenki ceret. de cerintem a társaik /Markos és Nádas/ is naon ott vannak!
Könyveknél meg a Rejtő könyvek
még eccer se láttam végig Hobo filmjét!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
nanemmáá! csak csíkkal bírod elképzelni
akkó vigyük béja /lehet győzike itt hallotta, h így köll ejteni?/ fényt a nappaliba!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
nah a védett férfiakat már egyszer el fogom olvasni. (tényleg olyan mint a lengyel "Seksmisja" (szexmisszió) című film?)
Hofit végülis bírjuk
Sültcsülökt imádjuk
mátrixot is nagyon szeressük, bár talán inkább a ámsodik rész volt ami igazán tetszett
balatonon meg rengeteget voltam nagyszülők nyaralójában régen. (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Hofit végülis bírjuk
Sültcsülökt imádjuk
mátrixot is nagyon szeressük, bár talán inkább a ámsodik rész volt ami igazán tetszett
balatonon meg rengeteget voltam nagyszülők nyaralójában régen. (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Logos-tudomány, nekünk így tanították! De tök mindegy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:54
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
tipoGRÁFIA :P
tipoGRÁFIA :P
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:51
Amióta leírtad!
Valamennyi tipológiai dolgot mondott a tanár nekünk a suliban! A képeket meg szeretem.
Valamennyi tipológiai dolgot mondott a tanár nekünk a suliban! A képeket meg szeretem.
-védett féfiak -
-Hofi -yessssss
-sült csülök -
-mátrix (1)
-balaton
Szerelem első vérig láttam, de erről jut eszembe szerintem a rózsajány kivételével mindenki látta a Házibuli filmeket.
Ja és nem hiszem, h a Bud Spancer-Terence Hill filmek nagy részét ne látta volna mindenki /
-Hofi -yessssss
-sült csülök -
-mátrix (1)
-balaton
Szerelem első vérig láttam, de erről jut eszembe szerintem a rózsajány kivételével mindenki látta a Házibuli filmeket.
Ja és nem hiszem, h a Bud Spancer-Terence Hill filmek nagy részét ne látta volna mindenki /
Pi
filmek, Dühbe jövünk sorozat/
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ad alf
on alf
e
Amióta leírtad!
Valamennyi tipológiai dolgot mondott a tanár nekünk a suliban! A képeket meg szeretem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:45
Valamennyi tipológiai dolgot mondott a tanár nekünk a suliban! A képeket meg szeretem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
Mióta érdekel téged a nyomdaipari elektronikus képefldolgozás?
de ezt úgy tudjuk meg ha azt soroljuk fel miket is ceretünk ...
Könyveknél meg a Rejtő könyvek (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:48
Könyveknél meg a Rejtő könyvek (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
várjámá!
itt azt kell eltaláűlni, h mi az amit mindannyian ceretünk?
vagy fel kell sorolni kategóriánként mit is szeretünk.
és ebből megtalálható mi is az amit mindenki.
én az első verzó szerint válaszoilok!
Pl.
- egy könyvet, amit mindannyian olvastunk (de nem a kötelező olvasmányok közül)-Dörmögő dömötör-de igazán passz,
- egy humoristát, akit mindannyian szeretünk -a világ legnagyobb alakját Hofit mondom én is,
- egy ételt, amit mindannyian örömmel fogyasztunk a húsleveszt említettem vna én is, de ezé nem olvastam tovább, mert befolyásolt volna. de cerintem a palacsintát mindannyian ceretjük,
- egy filmet, amit mindannyian meg tudnánk nézni ezerszer is Bohumil Hrabal: Szigorúan ellenőrzött vonatok, de mondhatnám életem legjobb filmjét is: egy cseh komédia Örökség a címe /Bohus főszereplésével/, de a Kosturica filmjei is ide valóak, vagy a magyarok közül /a legjobban az/ Egészséges erotika, a Legényanya, vagy a Monty Pytonos Gyalog galopp! a leginkább mégis a szigorúan ellenőrzött vonatok, vagy az Egészséges erotika lenne idevaló. és igen Sárl a Bakterház nem is jutott az eszembe!
- egy helyet, ahol mindannyian jártunk (de persze nem Bp-et), Kékestetű!
- ilyesmit.
Pl.
- egy könyvet, amit mindannyian olvastunk (de nem a kötelező olvasmányok közül)-Dörmögő dömötör-de igazán passz,
- egy humoristát, akit mindannyian szeretünk -a világ legnagyobb alakját Hofit mondom én is,
- egy ételt, amit mindannyian örömmel fogyasztunk a húsleveszt említettem vna én is, de ezé nem olvastam tovább, mert befolyásolt volna. de cerintem a palacsintát mindannyian ceretjük,
- egy filmet, amit mindannyian meg tudnánk nézni ezerszer is Bohumil Hrabal: Szigorúan ellenőrzött vonatok, de mondhatnám életem legjobb filmjét is: egy cseh komédia Örökség a címe /Bohus főszereplésével/, de a Kosturica filmjei is ide valóak, vagy a magyarok közül /a legjobban az/ Egészséges erotika, a Legényanya, vagy a Monty Pytonos Gyalog galopp! a leginkább mégis a szigorúan ellenőrzött vonatok, vagy az Egészséges erotika lenne idevaló. és igen Sárl a Bakterház nem is jutott az eszembe!
- ilyesmit.
várjámá!
Pl.
- ilyesmit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 23:39
JÁTÉK
Az a neve, hogy LEGKISEBB KÖZÖS TÖBBSZÖRÖS(ÖK)
Arra vagyok kíváncsi, hogy van-e olyan dolog, amiben az összes nappalis megegyezik.
Nem általánosságokra gondolok, mint pl. hogy mindannyian elmúltunk 18 évesek, mindannyian szeretünk itt lébecolni a nappaliban vagy hogy mindannyian beszélünk magyarul.
KONKRÉT dolgok keresek.
Pl.
- egy könyvet, amit mindannyian olvastunk (de nem a kötelező olvasmányok közül),
- egy humoristát, akit mindannyian szeretünk,
- egy ételt, amit mindannyian örömmel fogyasztunk,
- egy filmet, amit mindannyian meg tudnánk nézni ezerszer is,
- egy helyet, ahol mindannyian jártunk (de persze nem Bp-et),
- ilyesmit.
Megpróbálok egyet, és meglátjuk, hogy bejön-e:
Pl. az a tippem, hogy HOFIT mindannyian szeretjük.
Van egyéb ötlet, hogy mi lehet közös?
Pl.
- ilyesmit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
JÁTÉK
Az a neve, hogy LEGKISEBB KÖZÖS TÖBBSZÖRÖS(ÖK)
Arra vagyok kíváncsi, hogy van-e olyan dolog, amiben az összes nappalis megegyezik.
Nem általánosságokra gondolok, mint pl. hogy mindannyian elmúltunk 18 évesek, mindannyian szeretünk itt lébecolni a nappaliban vagy hogy mindannyian beszélünk magyarul.
KONKRÉT dolgok keresek.
Pl.
- egy könyvet, amit mindannyian olvastunk (de nem a kötelező olvasmányok közül),
- egy humoristát, akit mindannyian szeretünk,
- egy ételt, amit mindannyian örömmel fogyasztunk,
- egy filmet, amit mindannyian meg tudnánk nézni ezerszer is,
- egy helyet, ahol mindannyian jártunk (de persze nem Bp-et),
- ilyesmit.
Megpróbálok egyet, és meglátjuk, hogy bejön-e:
Pl. az a tippem, hogy HOFIT mindannyian szeretjük.
Van egyéb ötlet, hogy mi lehet közös?
Félre ne érts, a húst ami benne van, imádom, de hogy utána még azt a löttyöt is be kelljen lapátolnom azzal a k_rva cérnametélttel (amely feltalálójának a veséjén táncolnék).
Nagyon sok erőspista kell nekem ahhoz. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:44
Nagyon sok erőspista kell nekem ahhoz. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
Jó reggelt, szép napot. Délben - ha nem jön közbe semmi - csinálok egy listát az addig összegyűlt többszörösökből, addig jöhetnek a szavazatok, ellenszavazatok.
Javaslom, hogy főzzünk (vagyis a főzni tudó csajok főzzenek) Willynek egy húslevest, hogy megváltoztassa a véleményét
Javaslom, hogy főzzünk (vagyis a főzni tudó csajok főzzenek) Willynek egy húslevest, hogy megváltoztassa a véleményét
Mióta érdekel téged a nyomdaipari elektronikus képefldolgozás?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:37
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos Drága Hipp!
Látszik is a hiányod a nappaliban!
Willy, ezt az összeállítást elfogadnám!
az igazi poén:
Ti mind egyéniségek vagytok!
Mi mindnyájan egyéniségek vagyunk!
É nem!
KUSS!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:39
Ti mind egyéniségek vagytok!
Mi mindnyájan egyéniségek vagyunk!
É nem!
KUSS!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Nah...bejugrott egy nagy kedwenc film:
Gyalog galopp...
...Brian élete
...idézek:- a nép:-mondjál wmit!!!
Brian:-menjetek a picsábaaa...
De az se semmi mikor a kőwezésen csak "férfiak wannak"!!!!
Ez két film...csak elragadtattam magam...höhö
Gyalog galopp...
...Brian élete
...idézek:- a nép:-mondjál wmit!!!Brian:-menjetek a picsábaaa...
De az se semmi mikor a kőwezésen csak "férfiak wannak"!!!!
Ez két film...csak elragadtattam magam...höhö
Sajnos Drága Hipp!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:35
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
Szervusztok!
Pár napra eltűntem sokak örömére. Ebéd után indulok Szegedre, két-három napra, mindenkinek kellemes napot kívánok.
Pár napra eltűntem sokak örömére. Ebéd után indulok Szegedre, két-három napra, mindenkinek kellemes napot kívánok.
megnézem a bookline-os historymban...
...
Na itt is van:
Buscaglia, Leo F.: A szeretet - Hétköznapi pszichológia
David Servan-Schreiber: Szíveddel figyelj
Sade márki: A szerelem stratégiája
Sade márki: Juliette története avagy a bűn virágzása
Buzás Ferenc: Nyomdaipari elektronikus képfeldolgozás
Nnah, ez a legutóbbi rendelésem. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 01:19
...
Na itt is van:
Buscaglia, Leo F.: A szeretet - Hétköznapi pszichológia
David Servan-Schreiber: Szíveddel figyelj
Sade márki: A szerelem stratégiája
Sade márki: Juliette története avagy a bűn virágzása
Buzás Ferenc: Nyomdaipari elektronikus képfeldolgozás
Nnah, ez a legutóbbi rendelésem. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdést szeretnék feltenni kedves nappalisok:
Milyen könyvet vásároltatok utoljára
1991-ben jelent meg annak a könyvnek egy kiadása(akkor nem tudtam megvenni), amit nemrég megpillantottam az antikvárium kirakatában!
Ez a könyv Barcsay Jenő: Művészeti Anatómiája.
Nagyon megörültem Neki, meg is vettem! Ráadásul 1953-as kiadás.
Na, de mára búcsúzom, mert
Milyen könyvet vásároltatok utoljára
1991-ben jelent meg annak a könyvnek egy kiadása(akkor nem tudtam megvenni), amit nemrég megpillantottam az antikvárium kirakatában!
Ez a könyv Barcsay Jenő: Művészeti Anatómiája.
Nagyon megörültem Neki, meg is vettem! Ráadásul 1953-as kiadás.
Na, de mára búcsúzom, mert
cs
a pizsamám! alf
ör alf
ög

GG-ufsz

gumimaci16
Lisa