Nah..majd figyelembe weszem...ha el nm felejtem...
...mostanában elég feledékeny wagyok...hmm...ígértem wkinek wmit???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 24. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 19:45

Remélem Nekem is...
Mert mostanában csak a hangosak jönnek és hiába rojtolok h. NINCS hangom

Remélem Nekem is...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 24. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 16:53

DOKIIII!
Küjtem priwibe egy wiccet...nm bántásíból...félre ne értsd!!!
Annyi ganyéság azzé wót bennem,hogy Te jutottál az ecembe 1bő...bocsi de szét röhögtem magam rajta...
Jaah..többeknek kűtem...höhö

Annyi ganyéság azzé wót bennem,hogy Te jutottál az ecembe 1bő...bocsi de szét röhögtem magam rajta...

Na majd rástírölök, aztán lesz nemulass!!
Ha nagyon genya, istenuccse meg lesz a visszavágó!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 24. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 16:53

DOKIIII!

Persze, tomboltam, cédával aludtam, berúgtam, beszívtam, stb...
Részletezve:
Tábor alatt nem tudtak lecsapni, egyfolytába rángatóztam az ütemre (szinte mindig szólt valami zene a csarnokban (mikor hajnali hatkor kivezéreltek szemetet szedni, akkor is megkaptam, hogy "Wilika b+, hajnal van, minek ugrálsz?)), a koncerten, meg 120 kiló barátommal félmeztelenül zúztunk.
Volt egy lányka, aki kicsit kómás lett a sok szesztől, aztán előbb befoglalta az ágyamat. Aztán bebuktam mellé, mert én is fáradt voltam, aztán hajnali 3kor rájöttünk, hogy szar dolog farmerszoknyában/farmerban aludni...
...úgyhogy hazament, és rendesen pizsiben elaludt.
Mikor megjöttük, regisztrációnál volt "welcome-drink" (ízesített ipari szesz, Tesco gazdaságos barackpálinka, brrrr). Gondoltam, nem hisztizem, egyet elfogadok, mikor jött rám tukmálni az egyik senior. Aztán jött megint. :O
Aztán rájöttem, hogy tegnap este óta csak egy kakaót ittam, meg némi ásványvizet. Pánikszerűen elkezdtem zabálni. Aztán szédültem picit. Ránéztem egyik újonnan szerzett barűtra: Matyi, ölelj meg. Szédülök. Közben beregisztráltam, fizettem, elolvastam, és aláírtam a tábori nyilatkozatot. Fél óra múlva el is szállt a szédelgés.
Aztán volt, hogy kóstolónak egy fél korty hubertust elfogadtam. Utána megnéztük a vízifocit. Kát óra elteltével kicsit megfájdult a fejem a napsütéstől, úgyhogy bevettem egy fejfájáscsillapítót. Gondoltam, az a korty hubi már semmivé lett a beleim mélyén. Pár perc múlva elaludtam. Mikor felkeltettek vacsihoz, nem bírtam abbahagyni a dumálást, és a ficánkolást, a barátaim nem tudtak enni tőlem, mert a röhögéstől konstans köhögték fel a tarhonyát. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 12:47
Részletezve:
Tábor alatt nem tudtak lecsapni, egyfolytába rángatóztam az ütemre (szinte mindig szólt valami zene a csarnokban (mikor hajnali hatkor kivezéreltek szemetet szedni, akkor is megkaptam, hogy "Wilika b+, hajnal van, minek ugrálsz?)), a koncerten, meg 120 kiló barátommal félmeztelenül zúztunk.
Volt egy lányka, aki kicsit kómás lett a sok szesztől, aztán előbb befoglalta az ágyamat. Aztán bebuktam mellé, mert én is fáradt voltam, aztán hajnali 3kor rájöttünk, hogy szar dolog farmerszoknyában/farmerban aludni...
...úgyhogy hazament, és rendesen pizsiben elaludt.

Mikor megjöttük, regisztrációnál volt "welcome-drink" (ízesített ipari szesz, Tesco gazdaságos barackpálinka, brrrr). Gondoltam, nem hisztizem, egyet elfogadok, mikor jött rám tukmálni az egyik senior. Aztán jött megint. :O
Aztán rájöttem, hogy tegnap este óta csak egy kakaót ittam, meg némi ásványvizet. Pánikszerűen elkezdtem zabálni. Aztán szédültem picit. Ránéztem egyik újonnan szerzett barűtra: Matyi, ölelj meg. Szédülök. Közben beregisztráltam, fizettem, elolvastam, és aláírtam a tábori nyilatkozatot. Fél óra múlva el is szállt a szédelgés.
Aztán volt, hogy kóstolónak egy fél korty hubertust elfogadtam. Utána megnéztük a vízifocit. Kát óra elteltével kicsit megfájdult a fejem a napsütéstől, úgyhogy bevettem egy fejfájáscsillapítót. Gondoltam, az a korty hubi már semmivé lett a beleim mélyén. Pár perc múlva elaludtam. Mikor felkeltettek vacsihoz, nem bírtam abbahagyni a dumálást, és a ficánkolást, a barátaim nem tudtak enni tőlem, mert a röhögéstől konstans köhögték fel a tarhonyát. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)

sose kapkodj el semmit
valami szaftos élmény? hányan szívtak a pipádból?

valami szaftos élmény? hányan szívtak a pipádból?

náh, viccnek is rossz... nincs akkora mázlim. meg egyébként sem alkalmas... na mindegy... szóval nem.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 12:45

willonyos mint gólya!
remélem a gólyajányoknál volt /be/kapásod!
merre felé tanúsz ösmét?
remélem a gólyajányoknál volt /be/kapásod!
merre felé tanúsz ösmét?
Szia, Moncy!
Köszönöm az aggódást! Ez nem az Én évem!
De biztosan a javamra válik, mert szívósabbá tesz!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 24. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 15:34
Köszönöm az aggódást! Ez nem az Én évem!
De biztosan a javamra válik, mert szívósabbá tesz!

Te meg lyány gyógyulj meg!
Nem tetszel... mostanában olyan kis kelésgyenge vagy
Tessék vitaminkúrát tartani...

DOKIIII!

Te meg lyány gyógyulj meg!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 24. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 13:34

Na, most zárolom Magam egy-két órára, mancsino-pihentetés! Surdinak kellemes hétvégét!
Hippem pedig még úgyis jön Ma, meg Én is! Meg levél is megy!

Szép napot!

nos most indul a tiltásom!
hétfő reggel 9ig tiltom magam a gégészetről!
a hétvégén ne itt legyetek, hanem irány surány a szabadba...
osztán hétfőtől jól beszámolunk itten egymásnak!
én pl. menek a korrupciós nyalásra a madámhoz! osztán a hippnek lessz nemulass!
zelli a spermámat meg gyűjtöm a számodra, h azzal gyógytsalak ki mindenféle nyavajából!
a távollévőknek meg ejnye-bejnye (az igazoltan távol lévők -pl nya/ra/lás kivételével)!
szenyusztok!
ááááá gyurka!
tudom van egy restanciám a feléd! majd talán a jövő 7en!
hétfő reggel 9ig tiltom magam a gégészetről!
a hétvégén ne itt legyetek, hanem irány surány a szabadba...
osztán hétfőtől jól beszámolunk itten egymásnak!
én pl. menek a korrupciós nyalásra a madámhoz! osztán a hippnek lessz nemulass!
zelli a spermámat meg gyűjtöm a számodra, h azzal gyógytsalak ki mindenféle nyavajából!
a távollévőknek meg ejnye-bejnye (az igazoltan távol lévők -pl nya/ra/lás kivételével)!
szenyusztok!

ááááá gyurka!
tudom van egy restanciám a feléd! majd talán a jövő 7en!
Na, most zárolom Magam egy-két órára, mancsino-pihentetés! Surdinak kellemes hétvégét!

Surda! van még egy-két szaftos történetem az általad olyannyira tisztelt nőszemélyről, de ezzel megvárom a hétfő reggelt, hogy jól induljon a jövő heted is.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 13:10

Őrültek vagyunk!
de mellikek vagyunk jobban megőrülve aztat nem is sejtem!
Aki ma mornális, az nem is mornális!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 13:10

Őrültek vagyunk!
Őrültek vagyunk!
Na ez hiányzott nekem, örömöt szerezni fiatal barátomnak. úgy tetszik, amikor látom a megelégedett hsz-eid, surdi.
még mindig:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 12:54

még mindig:

mingyá menek megteszem a feljelentésem fred ellen!
összekutyújja a topicokat!
a negatívumot a negatív szexszimbóliumokba kellett vón írni!
no fel is jelentem a figyelemfelhívásokban!

Ja, tényleg!
Ideje bevenni
a gyógyszeremet orálisan!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 13:01
Ideje bevenni

ne azon gondolkodj!
hanem hogyan és mikor kéne a gyógyszer tartómra csatlakoznod!
hanem hogyan és mikor kéne a gyógyszer tartómra csatlakoznod!
ne azon gondolkodj!
hanem hogyan és mikor kéne a gyógyszer tartómra csatlakoznod! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 12:59
hanem hogyan és mikor kéne a gyógyszer tartómra csatlakoznod! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, nézzük a címet!
Miről nem írt még Havas, amiről Én írhatnék?
Mi nem voltunk Mi még?
Milyen kapcsolódási pontjai vannak Zelli és Havas pályájának?

Mi nem voltunk Mi még?

Na, nézzük a címet!
Mi nem voltunk Mi még?

Mi nem voltunk Mi még?

mingyá menek megteszem a feljelentésem fred ellen!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 12:49
Most már igazán megírhatnám Én is az Életemről szóló könyvet! Havas az Én neveltjeimről is írt könyvet!
Nekato!

Most már igazán megírhatnám Én is az Életemről szóló könyvet! Havas az Én neveltjeimről is írt könyvet!
Nekato!

Nekato!