Hát én is az újságban olwastam...
...de ettől lehet,hogy Tomfönöx kibax a nappalibóóó mint macskát carni...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 08:27

na ezé hijányoztatok nekem nagyon!
dobtam egy hátast!
tom macskátlonodott, mert a szél elfújta a macskáját!

gyuri bekekszeltem a röhögéstől!
dobtam egy hátast!

gyuri bekekszeltem a röhögéstől!
Szija!
A cuna az kéne Péwel írwa és nyalwa...
De ma szerencsés napom wan...szilwa wár a szigeten széttett lábakkal...
...nm is kezdőthetne jobban a nap...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
A cuna az kéne Péwel írwa és nyalwa...

De ma szerencsés napom wan...szilwa wár a szigeten széttett lábakkal...

na ezé hijányoztatok nekem nagyon!
dobtam egy hátast!

gyuri bekekszeltem a röhögéstől! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 24. péntek 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 07:48
dobtam egy hátast!

gyuri bekekszeltem a röhögéstől! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 24. péntek 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó az alwókád...
...pedig keményen fújt a szél...igazi orkosan...
...féltem is,nehogy az autókra baxon walami nagy gallyatot...Tomfönöx-nek is lefújta a wirág kiállítását a teraszról...+ a macskáját is elfújta ha jól hallottam...
...benne wót a pajtás újságba w a hahotába olwastam...

miwan gyurka bátyó?
kéne a cuna? mi????
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 24. péntek 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 07:32
kéne a cuna? mi????

Jó reg...
Úgy becsipásodott a szemem...alig tudtam kinyitni...mik wannak...
Micsoda szélwihar weót tennap...beszarás miket kell megélni mostanába...
Mi lesz még itt...cunami???

Jó az alwókád...
...pedig keményen fújt a szél...igazi orkosan...
...féltem is,nehogy az autókra baxon walami nagy gallyatot...Tomfönöx-nek is lefújta a wirág kiállítását a teraszról...+ a macskáját is elfújta ha jól hallottam...
...benne wót a pajtás újságba w a hahotába olwastam...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 24. péntek 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 07:40

jóregg
itt mindeki szörnyű viharokról beszél...én meg aludtam, mint a bunda
látok egy-pár letört gallyat,meg víz is áll a pocsolya-lyukakban, de én semmit nem tapasztaltam éjszaka...most még viharos szexet sem

látok egy-pár letört gallyat,meg víz is áll a pocsolya-lyukakban, de én semmit nem tapasztaltam éjszaka...most még viharos szexet sem

jóregg

lehet hát...de csak Neked..mert Téged ismerlek...
és...ha saját kezüleg készitett cézársalátával lepsz meg...még az ágyadat is megigazitom...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
és...ha saját kezüleg készitett cézársalátával lepsz meg...még az ágyadat is megigazitom...

jo reggelt...
hááát..nem sok idöre voltál elérhetö...de remélem beszélünk még..
és örülök...hogy "miatta" nincs idöd...megérdemled!
....puszii
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
hááát..nem sok idöre voltál elérhetö...de remélem beszélünk még..
és örülök...hogy "miatta" nincs idöd...megérdemled!

Jó reg...

Igen, köszönöm, nagyon jól éreztem magam! Láttam itt, mintha Surda lett volna.
Ki panaszkodik és mit? Mi rosszat tettem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 18:58

Törölt felhasználó (94621)

Szia hercegnőm! semmi különös, surda visszajött a szabiról, Zelli ritkán van, a szokásos. Remélem jól érezted magad, egyébként panasz van rád, de örülök, hogy itt vagy.
Szia hercegnőm! semmi különös, surda visszajött a szabiról, Zelli ritkán van, a szokásos. Remélem jól érezted magad, egyébként panasz van rád, de örülök, hogy itt vagy.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 18:52

Sziasztok Drágáim! Megérkeztem, itthon vagyok végre...
4 nap úntig elég volt a kampolásból.
Hiányoztatok, mi újdonság van? Hipp ismét téged kérlek meg, hogy világosits fel!
Üdv. mindenkinek.

Sziasztok Drágáim! Megérkeztem, itthon vagyok végre...
4 nap úntig elég volt a kampolásból.
Hiányoztatok, mi újdonság van? Hipp ismét téged kérlek meg, hogy világosits fel!
Üdv. mindenkinek.

Isten éltessen!!!
Benne waok még a 8 napba???
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Benne waok még a 8 napba???

Nah..mijeza rengeteg hsz???...haza gyüttem ebédelni...erre mehetek át a KESZ.topicba mert ott a kaja...fura...
Zelli! Hú wótá eddig???...Hippnél??
Moncy! Már egy címmel wégeztem...wan még kettő...

Zelli! Hú wótá eddig???...Hippnél??

Moncy! Már egy címmel wégeztem...wan még kettő...

Azt hallottam, hogy önként is lehet jelentkezni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 11:24

Törölt felhasználó (52127)

hipp...olvasod Te ezt?.."jo öreg"...
annyira még nem ismerlek Titeket...csak a hozzászolásaitokat szoktam követni...deannyiradeannyirajoemebrismerövagyok,hogy azt hiszem...Figot lecserélem..no lássuk csak...kik közül is válogathatok???
nappalis láááányok....kérném szépen a javaslatokat...
annyira még nem ismerlek Titeket...csak a hozzászolásaitokat szoktam követni...deannyiradeannyirajoemebrismerövagyok,hogy azt hiszem...Figot lecserélem..no lássuk csak...kik közül is válogathatok???

18-20-ig nem ok... de utána elérhető vagyok...
Talján Ukr...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 11:24
Talján Ukr...

Törölt felhasználó (52127)

hipp...olvasod Te ezt?.."jo öreg"...

Köszönöm!
Ffi, de ez talán a puncis csajos képekből ki is derült,..... bár igazad van ezektől akár leszbi is lehetnék
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 21:23
Ffi, de ez talán a puncis csajos képekből ki is derült,..... bár igazad van ezektől akár leszbi is lehetnék

nem tudom ki az a ERsok csillag, de boldog világrajöttenapot kivánok én is neki
(ha lány, akkor virtuálisan virágot is küldök neki, ha fiú, akkor egy üveg hideg pezsgőt a kezébe, majd csurgást a női cicikre, majd igyon sokat a dombocskákról!)

(ha lány, akkor virtuálisan virágot is küldök neki, ha fiú, akkor egy üveg hideg pezsgőt a kezébe, majd csurgást a női cicikre, majd igyon sokat a dombocskákról!)

Melyik pipájából?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 12:47

sose kapkodj el semmit
valami szaftos élmény? hányan szívtak a pipádból?

valami szaftos élmény? hányan szívtak a pipádból?

Közben azért rájöttem, csak azért mondja, hogy több maradjon neki
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 17:00

és az esküvője után??? akkor már nem kell neki sok-sok pina? akkor már csak sok-sok-szor kell az az egy?

Köszönöm, de ha ez a jókívánság valóra válik, akkor nem akarok megnősülni, én a házasság után is akarok még kefélni!
Ui.: Erről az jut eszembe, hogy Mi csökkenti legjobban a női nemi vágyat?
Az esküvői torta
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 16:29

Ui.: Erről az jut eszembe, hogy Mi csökkenti legjobban a női nemi vágyat?
Az esküvői torta

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)

de júúúúú picák, de ki a szőke???
(csak nyem annácska?)
Kedves E.A.
Boldog szülinapot és még sok-sok pinát kívánok a farkadra leendő esküvőd napjáig!
Munkaidőben:
Virgin Pina Colada
Hozzávalók:
12 cl ananászlé
3 cl tejszín
1 cl kókuszszirup
Elkészítés:
Az eredeti ital gyermekek és antialkoholisták számára készült változata. Az alapanyagokat egy turmixgépbe tesszük és kevés tört jéggel simára turmixoljuk. Hűtött pohárba öntjük, díszítésként egy ananászszelettel tálaljuk.
Majd utána:

Bijou Cocktail
Hozzávalók:
5 cl gin
3 cl vermut
3 cl Chartreuse zöld
3 csepp orange bitter
Elkészítés:
Az italhoz keverőpohárba öntjük a fenti alapanyagokat, majd kevés jégkockával elkeverjük. Áttöltjük egy előre lehűtött koktélos pohárba, díszítésként koktélcseresznyét tűzünk a pohár szélére.

És közben:
(csak nyem annácska?)

Kedves E.A.
Boldog szülinapot és még sok-sok pinát kívánok a farkadra leendő esküvőd napjáig!

Munkaidőben:
Virgin Pina Colada
Hozzávalók:
12 cl ananászlé
3 cl tejszín
1 cl kókuszszirup
Elkészítés:
Az eredeti ital gyermekek és antialkoholisták számára készült változata. Az alapanyagokat egy turmixgépbe tesszük és kevés tört jéggel simára turmixoljuk. Hűtött pohárba öntjük, díszítésként egy ananászszelettel tálaljuk.
Majd utána:

Bijou Cocktail
Hozzávalók:
5 cl gin
3 cl vermut
3 cl Chartreuse zöld
3 csepp orange bitter
Elkészítés:
Az italhoz keverőpohárba öntjük a fenti alapanyagokat, majd kevés jégkockával elkeverjük. Áttöltjük egy előre lehűtött koktélos pohárba, díszítésként koktélcseresznyét tűzünk a pohár szélére.

És közben: