Közben azért rájöttem, csak azért mondja, hogy több maradjon neki
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 17:00

és az esküvője után??? akkor már nem kell neki sok-sok pina? akkor már csak sok-sok-szor kell az az egy?

Köszönöm, de ha ez a jókívánság valóra válik, akkor nem akarok megnősülni, én a házasság után is akarok még kefélni!
Ui.: Erről az jut eszembe, hogy Mi csökkenti legjobban a női nemi vágyat?
Az esküvői torta
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 16:29

Ui.: Erről az jut eszembe, hogy Mi csökkenti legjobban a női nemi vágyat?
Az esküvői torta

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)

de júúúúú picák, de ki a szőke???
(csak nyem annácska?)
Kedves E.A.
Boldog szülinapot és még sok-sok pinát kívánok a farkadra leendő esküvőd napjáig!
Munkaidőben:
Virgin Pina Colada
Hozzávalók:
12 cl ananászlé
3 cl tejszín
1 cl kókuszszirup
Elkészítés:
Az eredeti ital gyermekek és antialkoholisták számára készült változata. Az alapanyagokat egy turmixgépbe tesszük és kevés tört jéggel simára turmixoljuk. Hűtött pohárba öntjük, díszítésként egy ananászszelettel tálaljuk.
Majd utána:

Bijou Cocktail
Hozzávalók:
5 cl gin
3 cl vermut
3 cl Chartreuse zöld
3 csepp orange bitter
Elkészítés:
Az italhoz keverőpohárba öntjük a fenti alapanyagokat, majd kevés jégkockával elkeverjük. Áttöltjük egy előre lehűtött koktélos pohárba, díszítésként koktélcseresznyét tűzünk a pohár szélére.

És közben:
(csak nyem annácska?)

Kedves E.A.
Boldog szülinapot és még sok-sok pinát kívánok a farkadra leendő esküvőd napjáig!

Munkaidőben:
Virgin Pina Colada
Hozzávalók:
12 cl ananászlé
3 cl tejszín
1 cl kókuszszirup
Elkészítés:
Az eredeti ital gyermekek és antialkoholisták számára készült változata. Az alapanyagokat egy turmixgépbe tesszük és kevés tört jéggel simára turmixoljuk. Hűtött pohárba öntjük, díszítésként egy ananászszelettel tálaljuk.
Majd utána:

Bijou Cocktail
Hozzávalók:
5 cl gin
3 cl vermut
3 cl Chartreuse zöld
3 csepp orange bitter
Elkészítés:
Az italhoz keverőpohárba öntjük a fenti alapanyagokat, majd kevés jégkockával elkeverjük. Áttöltjük egy előre lehűtött koktélos pohárba, díszítésként koktélcseresznyét tűzünk a pohár szélére.

És közben:

Köszönöm!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 21. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 16:04

Csatlakozom...
Szintén boldog szülinapot kívánok (mert ugye volt gyerekszobám
)
És hát... megfűztem a nappalis csajokat hogy álljanak modellt ....
Szintén boldog szülinapot kívánok (mert ugye volt gyerekszobám

És hát... megfűztem a nappalis csajokat hogy álljanak modellt ....

Ezt meg akarom nézni szinházba az idén, remélem játszák majd valahol.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 20. hétfő 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 20. hétfő 20:35

ma este ez lesz a tv-ben:

ez az a film, amit akár mindegyik augusztus 20-án megnézek szívesen

ez az a film, amit akár mindegyik augusztus 20-án megnézek szívesen

Na ma se úntatok meg!
remélem lassacskán utólérem magam!
most is csak visszanézni volt időm!
kellemetes délutánt!
remélem lassacskán utólérem magam!
most is csak visszanézni volt időm!
kellemetes délutánt!

Drágám!
Dobj már egy privit, h Sárl merre jár és mikor jön? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Dobj már egy privit, h Sárl merre jár és mikor jön? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
drága virágszálam...mindenekelőtt nézz be ide
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 12:45

willonyos mint gólya!
remélem a gólyajányoknál volt /be/kapásod!
merre felé tanúsz ösmét?
merre felé tanúsz ösmét?
sose kapkodj el semmit
valami szaftos élmény? hányan szívtak a pipádból?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 12:41

valami szaftos élmény? hányan szívtak a pipádból?

Törölt felhasználó (24620)

nah, gondoltam beköszönök, ha már kedd este hazajöttem a gólyatáborból.
willonyos mint gólya!
merre felé tanúsz ösmét? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 12:41
merre felé tanúsz ösmét? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

olvastam!
köce!
így már érthető. bár picit jobb lenne, ha megnyitjuk az adott topicot akkor is látnánk, h zárolt. /de ez már nem is idevaló hanem valamelyik szolgálati közleményes topicba!/
hipp!
Te tudod, h a "jó"-n van az én mondandómban a hangsúly! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 12:03
köce!
így már érthető. bár picit jobb lenne, ha megnyitjuk az adott topicot akkor is látnánk, h zárolt. /de ez már nem is idevaló hanem valamelyik szolgálati közleményes topicba!/
hipp!
Te tudod, h a "jó"-n van az én mondandómban a hangsúly! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem nagy sajnálatodra nincs puncim, de válaszoltam prividre...lol...

nekem nagy sajnálatodra nincs puncim, de válaszoltam prividre...lol...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)

surdától eltűröm, ráadásul most jött vissza szabiról, majd megkapja a magáét, ne félj királylányos.

hipp...olvasod Te ezt?.."jo öreg"...
annyira még nem ismerlek Titeket...csak a hozzászolásaitokat szoktam követni...deannyiradeannyirajoemebrismerövagyok,hogy azt hiszem...Figot lecserélem..no lássuk csak...kik közül is válogathatok???
nappalis láááányok....kérném szépen a javaslatokat...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
annyira még nem ismerlek Titeket...csak a hozzászolásaitokat szoktam követni...deannyiradeannyirajoemebrismerövagyok,hogy azt hiszem...Figot lecserélem..no lássuk csak...kik közül is válogathatok???

nappalis láááányok....kérném szépen a javaslatokat...

az a 'baj' h egyenlőre a napi termést sem tudom követni, nem még visszaolvasni. hisz az egy novella! 22 oldal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 10:58
Törölt felhasználó (94621)

Hát ez hiányzott a nappaliból, surda ha nem lennél téged ki kéne találni, üdv a fedélzeten!
üdvözöl öreg haverod:
üdvözöl öreg haverod:

Hát ez hiányzott a nappaliból, surda ha nem lennél téged ki kéne találni, üdv a fedélzeten!
üdvözöl öreg haverod:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
üdvözöl öreg haverod:

még érzem a puncija ízét a nyelvem hegyén!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 10:53

vaze azt hittem (tük) veled van.
Ha ma megjelenik,buktatok,de nagyot
(meg hát mi a bajod a rózsajánnyal)+hát

(meg hát mi a bajod a rózsajánnyal)+hát
Őrá a jó öreg hipp barátom igényt tart!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 10:48
Törölt felhasználó (52127)

a "rozsalyány" meg majd kell Másnak....

vaze azt hittem (tük) veled van.
(meg hát mi a bajod a rózsajánnyal)+hát (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 10:31

(meg hát mi a bajod a rózsajánnyal)+hát (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem igen:
Charlotte-Surdi
Madám-Surdi
Zelli-Surdi
Moncy-Surdi
csak a rózsalyány
nem köll!
ki tudja a választ: az én drága lotyókám meddig nem lészen?
Charlotte-Surdi
Madám-Surdi
Zelli-Surdi
Moncy-Surdi
csak a rózsalyány

ki tudja a választ: az én drága lotyókám meddig nem lészen?
majd ha a VB selejtezőkből hátralévő meccsek felét megnyerik megemelem a kalapom előttük!
de addig egy félgőzön játszó, bennünket lebecsülő, majd hátrányban görcsössé váló ellenfél elleni sikertől el ne szálljunk már!
a buzi Matthaus is produkált vmi keveset edzőmeccsen, aztán a kapitányi tudása megmutatkozott ... 3 világverő ellen /bolgár, horvát, és svéd v norvég/ a csoportban és 6 meccsen 2 pötty!
remélem most nem ez lesz! de az azért biztató, h volt ötlet és volt JÁTÉK! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 08:29
de addig egy félgőzön játszó, bennünket lebecsülő, majd hátrányban görcsössé váló ellenfél elleni sikertől el ne szálljunk már!
a buzi Matthaus is produkált vmi keveset edzőmeccsen, aztán a kapitányi tudása megmutatkozott ... 3 világverő ellen /bolgár, horvát, és svéd v norvég/ a csoportban és 6 meccsen 2 pötty!

remélem most nem ez lesz! de az azért biztató, h volt ötlet és volt JÁTÉK! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
Azért mert tegnap este kicsit megkritikáztam a magyar focit, nem kellene ennyire lesújtóan pesszimistának lenni!
1. az olasz csapatot nem lehet megvenni (az egész magyar foci költségvetése is kevés lenne hozzá)

2. a rossz 2. félidei taktika és cserék miatt szétesett az olasz csapat

3. kivételesen a magyarok hittel és jól játszottak (nem volt tét ami miatt remegni kellett volna a lábaiknak a beszarástól)

4. amíg a labda gömbölyű bármi megtörténhet a pályán

5. "Persze a "végső" értékelést majd szeptember 8-án lehet megvonni, amikor az együttes Bosznia-Hercegovinát fogadja Eb-selejtezőn." (a szokásos tuti zakó)
Azért mert tegnap este kicsit megkritikáztam a magyar focit, nem kellene ennyire lesújtóan pesszimistának lenni!
1. az olasz csapatot nem lehet megvenni (az egész magyar foci költségvetése is kevés lenne hozzá)

2. a rossz 2. félidei taktika és cserék miatt szétesett az olasz csapat

3. kivételesen a magyarok hittel és jól játszottak (nem volt tét ami miatt remegni kellett volna a lábaiknak a beszarástól)

4. amíg a labda gömbölyű bármi megtörténhet a pályán

5. "Persze a "végső" értékelést majd szeptember 8-án lehet megvonni, amikor az együttes Bosznia-Hercegovinát fogadja Eb-selejtezőn." (a szokásos tuti zakó)