Soha nem tudnék nőt elképzelni csikló nélkül.
Mert az olyan rajtuk, mint egy Power on gomb, és még mindig nem viccelek.
(ezt már irtam vlahol)
A csikló az evolúció jóindúlatu és legkellemesebb tévedése,ott a helye ahol van,de a fitymának is. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 22. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 13:24
Mert az olyan rajtuk, mint egy Power on gomb, és még mindig nem viccelek.
(ezt már irtam vlahol)
A csikló az evolúció jóindúlatu és legkellemesebb tévedése,ott a helye ahol van,de a fitymának is. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 22. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

azt gondolom, hogy bizonyos népeknél vannak tradicionális szokások, amelyeket az emberek vagy önszántukból, vagy egy jelentősebb tömeg hatására visznek tovább...vagyis sok-sok éven keresztül nem változtatják meg, még akkor sem, ha a világ előre halad...
és elég kényes dolog más népeknek beleavatkozni ezekbe a dolgokba, kivétel persze, ha barbár módon próbálják fenntartani azokat a hagyományokat, amelyeket szükségesnek tartanak, de ugyanakkor a körülményein lehetne változtatni( csiklócsonkítás)...akkor talán elfogadható a beleavatkozás
és persze ott vannak a muzulmánok, akiknél teljesen elfogadott a nők helyzete, mi pedig ki vagyunk akadva rajta, mert mi más kultúrában nőttünk fel...ki mondja azt, hogy a miénk a tökéletes, a jó, és a példaként követendő?
és elég kényes dolog más népeknek beleavatkozni ezekbe a dolgokba, kivétel persze, ha barbár módon próbálják fenntartani azokat a hagyományokat, amelyeket szükségesnek tartanak, de ugyanakkor a körülményein lehetne változtatni( csiklócsonkítás)...akkor talán elfogadható a beleavatkozás
és persze ott vannak a muzulmánok, akiknél teljesen elfogadott a nők helyzete, mi pedig ki vagyunk akadva rajta, mert mi más kultúrában nőttünk fel...ki mondja azt, hogy a miénk a tökéletes, a jó, és a példaként követendő?
Ja, jó reggelt!
Kicsit ma elvarázsolódtam a melóban, és nem tudtam követni a tradicionális szokásokat, ami az emberek csonkítási kultúráját illeti!
(de a fiúk körbemetélése is "csonkítás", mégis teljesen elfogadott dolog, sőt egyre jobban elterjed a világon, és nem csak egyes népcsoportoknál, hanem higiéniai okok miatt egyre több helyen, ill. országban).
Viszont MP által felhozott női csonkítás, az valóban egy európai ember számára visszataszító, de akik ott művelik, náluk évszázados szokásként van elkönyvelve, és talán csak nekünk annyira rettenetes művelet-szokás!
Kicsit ma elvarázsolódtam a melóban, és nem tudtam követni a tradicionális szokásokat, ami az emberek csonkítási kultúráját illeti!
(de a fiúk körbemetélése is "csonkítás", mégis teljesen elfogadott dolog, sőt egyre jobban elterjed a világon, és nem csak egyes népcsoportoknál, hanem higiéniai okok miatt egyre több helyen, ill. országban).
Viszont MP által felhozott női csonkítás, az valóban egy európai ember számára visszataszító, de akik ott művelik, náluk évszázados szokásként van elkönyvelve, és talán csak nekünk annyira rettenetes művelet-szokás!
én főzni mentem, teeeeeee
disznó
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

krrva jól esett,de aztán elmentem
teee!
DOLGOZNI
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

DOLGOZNI

mindenkinek kakilni kell???
(perverz disznóóóó!)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)

(perverz disznóóóó!)

azt gondolom, hogy bizonyos népeknél vannak tradicionális szokások, amelyeket az emberek vagy önszántukból, vagy egy jelentősebb tömeg hatására visznek tovább...vagyis sok-sok éven keresztül nem változtatják meg, még akkor sem, ha a világ előre halad...
és persze ott vannak a muzulmánok, akiknél teljesen elfogadott a nők helyzete, mi pedig ki vagyunk akadva rajta, mert mi más kultúrában nőttünk fel...ki mondja azt, hogy a miénk a tökéletes, a jó, és a példaként követendő? (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 09:02
és persze ott vannak a muzulmánok, akiknél teljesen elfogadott a nők helyzete, mi pedig ki vagyunk akadva rajta, mert mi más kultúrában nőttünk fel...ki mondja azt, hogy a miénk a tökéletes, a jó, és a példaként követendő? (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziszi!itt vok.
no akkor,
én mindeféle csonkitást elutasitok és nem teszek különbséget
felháborító amit irtál a farok topicban.(nem az írásod hanem a témája) de tudtam ,hogy a különbségekkel fogsz jönni.
szerintem nem minden eunoh önkéntes, és ez nem háborit annyira senkit
és szerintem egy kisfiu sem önként dalolva vágatja le a fitymáját
ja és azt ne mond nekem,hogy más lenne a véleményed,ha steril körülmények közzött végeznék azt a "beavatkozást" az afrikai lányokon
no akkor,
felháborító amit irtál a farok topicban.(nem az írásod hanem a témája) de tudtam ,hogy a különbségekkel fogsz jönni.
ja és azt ne mond nekem,hogy más lenne a véleményed,ha steril körülmények közzött végeznék azt a "beavatkozást" az afrikai lányokon
így kezdődött a körülmetélt farokban...
new:
Egy dolgot nem értek.megint toleránsabb a világ egy népcsoportal szemben.
Ha egy afrikai törzs örzi a hagyományait akkor az borzalmas,undorító,felháboritó,tenni kell ellene.
Ugyanez a vörös tenger partján,hagyomány.Na ne már!
Mindkettő csonkitás.Undoritó és felháboritó.
(ne csináljon senki ideológiai kérdést a véleményemből)nem vagyok vevő!
én:
"Ha egy afrikai törzs örzi a hagyományait akkor az borzalmas,undorító,felháboritó,tenni kell ellene."
itt konkrétan mire gondolsz?
new:
Á szia Sziszi! rég találkoztunk.
Arra gondolok ami tényleg undoritó és felháborító.
A lányok csonkitásáról.uhh még a leírásán is gondolkodom ,megtegyem-e?
A csikló eltávolitása brrr!!
De a fiuk csonkitásárol is ugyanez a véleményem.
én: kicsit kezdünk offolni, de nem akarok ennek külön topicot(szóval majd rövidre zárjuk, csak reagálni szeretnék az első hszedre)..feltételeztem, hogy a csiklóra gondolsz...viszont egy alapvető különbség van...keresek hozzá neked idézetet...és beteszem majd...a férfiakat is csonkolják afrikában?
new: meg Indiában.és ez senkit nem háborit fel? meg ja ott már nem, vagyis remélem.
tudtam,hogy a különbséggel jössz.
de a csonkitás az csonkitás
(csonkolják csonkitják ne kenjük ezt el,de tényleg nem mindegy,hogy az ujjpercet vagy a karod vágják le)
én:
most elkövetem a legnagyobb offot, amit adminként meg sem tehetnék (kéretik nem követni a példát), de ez az idézet jól mutatja a különbséget
"nyolcéves korában kezét-lábát lefogták, majd csiklóját egy koszos késsel kivágták, azután a seb száját kétcentis akáctövisekkel tűzték össze. A nászéjszakáján a férjének tőrrel kellett utat vágnia magának abban a cikcakkos forradásbanm amivé a felesége nemi szerve vált..."
nem is folytatom...érted már mire gondolok, ugye?
nagyon szívesen megvitatom veled a nappaliban a továbbiakat, mert egy adminnak illene betartani a szabályokat
gondoltam érdemes lenne beszélni róla...szigorúan szabályos keretek között...tiszteletben tartva más népek kultúráját, szokásait, érzéseit!!!
new:
Egy dolgot nem értek.megint toleránsabb a világ egy népcsoportal szemben.
Ha egy afrikai törzs örzi a hagyományait akkor az borzalmas,undorító,felháboritó,tenni kell ellene.
Ugyanez a vörös tenger partján,hagyomány.Na ne már!
Mindkettő csonkitás.Undoritó és felháboritó.
(ne csináljon senki ideológiai kérdést a véleményemből)nem vagyok vevő!
én:
"Ha egy afrikai törzs örzi a hagyományait akkor az borzalmas,undorító,felháboritó,tenni kell ellene."
itt konkrétan mire gondolsz?
new:
Á szia Sziszi! rég találkoztunk.
Arra gondolok ami tényleg undoritó és felháborító.
A lányok csonkitásáról.uhh még a leírásán is gondolkodom ,megtegyem-e?
A csikló eltávolitása brrr!!
De a fiuk csonkitásárol is ugyanez a véleményem.
én: kicsit kezdünk offolni, de nem akarok ennek külön topicot(szóval majd rövidre zárjuk, csak reagálni szeretnék az első hszedre)..feltételeztem, hogy a csiklóra gondolsz...viszont egy alapvető különbség van...keresek hozzá neked idézetet...és beteszem majd...a férfiakat is csonkolják afrikában?
new: meg Indiában.és ez senkit nem háborit fel? meg ja ott már nem, vagyis remélem.
tudtam,hogy a különbséggel jössz.
de a csonkitás az csonkitás
(csonkolják csonkitják ne kenjük ezt el,de tényleg nem mindegy,hogy az ujjpercet vagy a karod vágják le)
én:
most elkövetem a legnagyobb offot, amit adminként meg sem tehetnék (kéretik nem követni a példát), de ez az idézet jól mutatja a különbséget
"nyolcéves korában kezét-lábát lefogták, majd csiklóját egy koszos késsel kivágták, azután a seb száját kétcentis akáctövisekkel tűzték össze. A nászéjszakáján a férjének tőrrel kellett utat vágnia magának abban a cikcakkos forradásbanm amivé a felesége nemi szerve vált..."
nem is folytatom...érted már mire gondolok, ugye?
nagyon szívesen megvitatom veled a nappaliban a továbbiakat, mert egy adminnak illene betartani a szabályokat
gondoltam érdemes lenne beszélni róla...szigorúan szabályos keretek között...tiszteletben tartva más népek kultúráját, szokásait, érzéseit!!!
Kellemes szép napot mindenkinek! Nem tudtam előbb jönni, mert mmePrune feladványa a kvízszobában elvette az időmet.
Még egy ilyen feladvány, és én is elmegyek erdőkerülőnek.

Nekem is ugyanez problem
megyek én is, sziasztok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 22. szerda 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
megyek én is, sziasztok!

fogok írni, de most hív a kötelesség
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 09:02

(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziszi!itt vok.
no akkor,
no akkor,
Sziszi!itt vok.
no akkor,
no akkor,
új nappali bútordb, kié

Jó reggelt mindenkinek...

Megyek munkálkodni...kb. ennyit is leszek ma...esetleg este...(?)...Surdi ha ma lesző...akkor aggyisten...mindenkinek szép napot...bár szerintem ma is esni fog a szaros eső...

Megyek munkálkodni...kb. ennyit is leszek ma...esetleg este...(?)...Surdi ha ma lesző...akkor aggyisten...mindenkinek szép napot...bár szerintem ma is esni fog a szaros eső...

nem tudom ki az a ERsok csillag, de boldog világrajöttenapot kivánok én is neki
(ha lány, akkor virtuálisan virágot is küldök neki, ha fiú, akkor egy üveg hideg pezsgőt a kezébe, majd csurgást a női cicikre, majd igyon sokat a dombocskákról!)

(ha lány, akkor virtuálisan virágot is küldök neki, ha fiú, akkor egy üveg hideg pezsgőt a kezébe, majd csurgást a női cicikre, majd igyon sokat a dombocskákról!)

és az esküvője után??? akkor már nem kell neki sok-sok pina? akkor már csak sok-sok-szor kell az az egy?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 16:29

de júúúúú picák, de ki a szőke???
(csak nyem annácska?)
Kedves E.A.
Boldog szülinapot és még sok-sok pinát kívánok a farkadra leendő esküvőd napjáig!
Munkaidőben:
Virgin Pina Colada
Hozzávalók:
12 cl ananászlé
3 cl tejszín
1 cl kókuszszirup
Elkészítés:
Az eredeti ital gyermekek és antialkoholisták számára készült változata. Az alapanyagokat egy turmixgépbe tesszük és kevés tört jéggel simára turmixoljuk. Hűtött pohárba öntjük, díszítésként egy ananászszelettel tálaljuk.
Majd utána:

Bijou Cocktail
Hozzávalók:
5 cl gin
3 cl vermut
3 cl Chartreuse zöld
3 csepp orange bitter
Elkészítés:
Az italhoz keverőpohárba öntjük a fenti alapanyagokat, majd kevés jégkockával elkeverjük. Áttöltjük egy előre lehűtött koktélos pohárba, díszítésként koktélcseresznyét tűzünk a pohár szélére.

És közben:
(csak nyem annácska?)

Kedves E.A.
Boldog szülinapot és még sok-sok pinát kívánok a farkadra leendő esküvőd napjáig!

Munkaidőben:
Virgin Pina Colada
Hozzávalók:
12 cl ananászlé
3 cl tejszín
1 cl kókuszszirup
Elkészítés:
Az eredeti ital gyermekek és antialkoholisták számára készült változata. Az alapanyagokat egy turmixgépbe tesszük és kevés tört jéggel simára turmixoljuk. Hűtött pohárba öntjük, díszítésként egy ananászszelettel tálaljuk.
Majd utána:

Bijou Cocktail
Hozzávalók:
5 cl gin
3 cl vermut
3 cl Chartreuse zöld
3 csepp orange bitter
Elkészítés:
Az italhoz keverőpohárba öntjük a fenti alapanyagokat, majd kevés jégkockával elkeverjük. Áttöltjük egy előre lehűtött koktélos pohárba, díszítésként koktélcseresznyét tűzünk a pohár szélére.

És közben:

de júúúúú picák, de ki a szőke???
(csak nyem annácska?)
Kedves E.A.
Munkaidőben:
Virgin Pina Colada
Hozzávalók:
12 cl ananászlé
3 cl tejszín
1 cl kókuszszirup
Elkészítés:
Majd utána:

Bijou Cocktail
Hozzávalók:
5 cl gin
3 cl vermut
3 cl Chartreuse zöld
3 csepp orange bitter
Elkészítés:

És közben:
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 21. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 16:04
(csak nyem annácska?)

Kedves E.A.

Munkaidőben:
Virgin Pina Colada
Hozzávalók:
12 cl ananászlé
3 cl tejszín
1 cl kókuszszirup
Elkészítés:
Majd utána:

Bijou Cocktail
Hozzávalók:
5 cl gin
3 cl vermut
3 cl Chartreuse zöld
3 csepp orange bitter
Elkészítés:

És közben:

Csatlakozom...
Szintén boldog szülinapot kívánok (mert ugye volt gyerekszobám
)
És hát... megfűztem a nappalis csajokat hogy álljanak modellt ....

Csatlakozom...
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 19. vasárnap 19:18

az asztali naptáromban be van írva erre a napra, hogy: ER...három napja töröm a fejemet, hogy mit jelent...ma végre eszembe jutott
boldog szülinapot ER** ***!

boldog szülinapot ER** ***!

Így nyaral Spapa...

Szép napot nappalisok!
Rossz helyen lakozol Apjuk... Itt 7ágra tűz a nap...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 13:46
Rossz helyen lakozol Apjuk... Itt 7ágra tűz a nap...

Jóreggelt!
Hoztam nektek kávét ebben a szar esős kora du-n:
Hoztam nektek kávét ebben a szar esős kora du-n: