Ja,szerintem is, Tom csak törődjön a saját dolgával. Tudom, hogy milyen érzés a felújitás, tavaly nyáron nálunk is parkettacsere volt, kész rémálom, az akkori pasimnál aludtam valami két hétig, mert nem volt hol aludni, két szobát is felforgattunk.
De az eredmény szép, nagyon tetszik a szobámban a parkett. Most meg majd talán a házat kivülről festjük be, de nem biztos még...
Gondolok rád, és remélem, hogy jól fogom magam érezni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 19. vasárnap 13:03

Törölt felhasználó (94621)

Nem is megyünk, Te megérsz nekem egy tíltást, úgysem kaptam még, Tom meg csak had irigykedjen.
Még mindig tart a felújítás, de már látom az alagút végét, egyszer mindennek vége kell. hogy legyen. Érezd magad jól, és gondolj rám is néha.

Még mindig tart a felújítás, de már látom az alagút végét, egyszer mindennek vége kell. hogy legyen. Érezd magad jól, és gondolj rám is néha.

Nem is megyünk, Te megérsz nekem egy tíltást, úgysem kaptam még, Tom meg csak had irigykedjen.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 19. vasárnap 12:56

Te is nekem kedvesem.
Különben mi újság vagyon feléd? Most Tom garant beirja a nappaliba, hogy menjünk a Chatszobába, de nekem nincs kedvem.

Te is nekem kedvesem.
Különben mi újság vagyon feléd? Most Tom garant beirja a nappaliba, hogy menjünk a Chatszobába, de nekem nincs kedvem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 19. vasárnap 12:54

Ennyi szép, kedves szót nem kaptam már régóta, mivel nem leszel 4 napig, el is raktároztam belőle.
Hiányozni fogsz hercegnőm.

Ennyi szép, kedves szót nem kaptam már régóta, mivel nem leszel 4 napig, el is raktároztam belőle.

Szia Drága, Aranyos, Egyetlen, Kicsi Hippem! Úgy hiányoztál nekem...
Most holnaptól ismét 4 napig nem leszek....
Hiányozni fogtok...
Szép napot mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 19. vasárnap 08:00

Szép jó reggelt mindenkinek! kellemes vasárnapot!

Szép jó reggelt mindenkinek! kellemes vasárnapot!

na midég én vok utólsó?! jóccakát!
surdi mailje:
Teeeee!
Szégyenteljes!!!
Hiányzik a farkam mi?
adjátok át a többieknek az üdvözletem!
Teeeee!
Szégyenteljes!!!
Hiányzik a farkam mi?
adjátok át a többieknek az üdvözletem!
Elvis Aaron Presley 1935. január 8. 1977. augusztus 16.) amerikai énekes, zenész és színész. Mint kulturális ikon, Elvis, a Rock 'n' Roll királya, vagy a Király néven is ismerik.
Elvis Presley 1935-ben január 8-án született Vernon és Gladys Presley gyermekeként egy kétszobás házban, Tupelóban. Ikertesvére, Jessie Garon halva született. 1948-ben elköltöztek Memphis-be.
Elvist gyerekkorában sokat csúfolták érdekes hajviselete miatt, melyet már akkor "belőve" hordott. 12 évesen kapta első gitárját édesanyjától. Anyja korán elhunyt szívbetegségben 1958-ban. Első lemeze 1956-ban jelent meg. Azonnal elsöprő sikert aratott. Az embereknek rendkívül tetszett Elvis zenéje, mellyel egy új műfajt teremtett: a Rock and Rollt.
...
Végül Elvis 1977. augusztus 16-án szívroham következtében elhunyt. Egyetlen kislánya, Lisa Marie csupán 9 éves volt, mikor apja meghalt, és nem tudta felfogni, mi történt. Először Linda Thompsont hívta fel, ő közölte vele, mi történt Elvisszel. Linda gyorsan Memphisbe utazott. Akkor már ott volt mindenki a mentősöktől kezdve a testőrökig, mindenki sírt, ordított. A mentősök már nem tudtak Presley életét megmenteni, halottnak nyílvánították. Milliók zarándokoltak el temetésére Memphisbe, amelyen Jimmy Carter elnök is beszédet mondott. Az USA államaiban félárbócra eresztették a lobogókat.
Elvis Presley 1935-ben január 8-án született Vernon és Gladys Presley gyermekeként egy kétszobás házban, Tupelóban. Ikertesvére, Jessie Garon halva született. 1948-ben elköltöztek Memphis-be.
Elvist gyerekkorában sokat csúfolták érdekes hajviselete miatt, melyet már akkor "belőve" hordott. 12 évesen kapta első gitárját édesanyjától. Anyja korán elhunyt szívbetegségben 1958-ban. Első lemeze 1956-ban jelent meg. Azonnal elsöprő sikert aratott. Az embereknek rendkívül tetszett Elvis zenéje, mellyel egy új műfajt teremtett: a Rock and Rollt.
...
Végül Elvis 1977. augusztus 16-án szívroham következtében elhunyt. Egyetlen kislánya, Lisa Marie csupán 9 éves volt, mikor apja meghalt, és nem tudta felfogni, mi történt. Először Linda Thompsont hívta fel, ő közölte vele, mi történt Elvisszel. Linda gyorsan Memphisbe utazott. Akkor már ott volt mindenki a mentősöktől kezdve a testőrökig, mindenki sírt, ordított. A mentősök már nem tudtak Presley életét megmenteni, halottnak nyílvánították. Milliók zarándokoltak el temetésére Memphisbe, amelyen Jimmy Carter elnök is beszédet mondott. Az USA államaiban félárbócra eresztették a lobogókat.

mit untál meg? a szedres lángost? hiszen csak szeretettel nevettünk ki
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 18. szombat 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 18. szombat 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nah..asszem +untam....

A Shrimps-et a taljan hozta ? A Gamberonival együtt ? Te meg ramagyartejfölöztel...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 18. szombat 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 18. szombat 17:51

Mit háborogtok?
Kaptatok reggelit... nem elég?
Lightos ebéd volt:

Deee este adunk az élvezeteknek...

Ja és még desszert is lesz...

Rem. mára megfelelően elláttam a munkakörömet

Lightos ebéd volt:

szeder
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 18. szombat 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 18. szombat 20:31

Ma pont lángostot reggeliztem...de ezt a lángost kipróbálnám...
...mijaza rajta???...szeder??...w kawiár???...tök jóó...és Te ettél is ilyet???

Szeder... vazze gyurka....
Kaviár Teeeeeee
Ilyet még nem... de tonhalasat igen
De így rákkal meg kaviárral se lehet rossz
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 18. szombat 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 18. szombat 20:31

Kaviár Teeeeeee

Ilyet még nem... de tonhalasat igen

De így rákkal meg kaviárral se lehet rossz

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 18. szombat 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Mit háborogtok?
Lightos ebéd volt:

Lightos ebéd volt:

Uhh, ahogy azt a lángost megláttam, majdnem kijött az ebéd belőlem...

Mit háborogtok?
Lightos ebéd volt:

Lightos ebéd volt:

Ez igen köszönjük Moncy, majd jelentkezz fizetésemelésért.

Mit háborogtok?
Lightos ebéd volt:

Lightos ebéd volt:

Mit háborogtok?
Lightos ebéd volt:

Lightos ebéd volt:

ugyan, max megszólal a gatyaszár-trombita
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 18. szombat 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 18. szombat 13:45

Maszekolunk, maszekolunk ???
Csak aztán nehogy baj legyen belőle...

Maszekolunk, maszekolunk ???
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 18. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)