Szia kedves Rosemary, hercegnőm!
Örülök, hogy benéztél, elég ritkán ereszkedsz le a hódolóidhoz.
Jajj, ne is mond, szabin vagy? én meg itt állok, nyakig a kupiban, jövő héten indul a festés, még valahogy ki kell bírnom ezt az időt. Bár veled lehetnék, sokkal jobban tudnám értékelni.
Örülök, hogy benéztél, elég ritkán ereszkedsz le a hódolóidhoz.
Jajj, ne is mond, szabin vagy? én meg itt állok, nyakig a kupiban, jövő héten indul a festés, még valahogy ki kell bírnom ezt az időt. Bár veled lehetnék, sokkal jobban tudnám értékelni.

Nekem is feltünt, de eddig nem mertem szólni, mert majd még kivágtok a nappaliból, ha rossz leszek.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 17. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 12:08

másnak is feltűnt, hogy lotyó és surdi egyszerre mentek el nyaralni? ez több, mint gyanús

Jó reggelt mindenkinek!
Legyen szép és szex-is napotok!
Megyek az elmaradt reggelimet megebédelni, ideje du.-ra egy kis energiát gyűjteni!
Legyen szép és szex-is napotok!

Megyek az elmaradt reggelimet megebédelni, ideje du.-ra egy kis energiát gyűjteni!

másnak is feltűnt, hogy lotyó és surdi egyszerre mentek el nyaralni? ez több, mint gyanús

Sziasztok! Régen irtam a nappaliba!
már hiányoztatok, ma mostmár talán itt leszek, mert délelőtt ledolgoztam a munkát és délután szabad vagyok. Hipp nem használod ki a szabadságomat? Molly üdv köreinkben!
Te Nyú, ne riaszd el Mollyt, lehet, hogy nem olyan "strapabiró" mint a többi leányzó a nappaliban!
Charlottenak meg nem kivántam kellemes nyaralást, szóval igy utólag kivánok kellemes nyaralást Charlotte.

Sokszor elgondolkodtam rajta, milyen érdekes a nők teste. Azonkívül, hogy szépek, gusztusosak, kivánatosak, a legfőbb alkatrészük- a teremtő által- nagyon jó helyre lett elhelyezve. Előlről is hátulról is hozzálehet férni, mondhatnám, hogy tökéletes.
Itt egy kép illusztrációként, hát nem gusztusoooooooooooooooos?
Itt egy kép illusztrációként, hát nem gusztusoooooooooooooooos?

kizárt dolog! pont azért nem jött eddig, mert nem fogadtátok kellő merevséggel
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 10:08

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Szia new1 ne riasszad el Mollyt, azért nem mer bejönni mert fél, hogy megdolgozzák a fiúk.

Szia new1 ne riasszad el Mollyt, azért nem mer bejönni mert fél, hogy megdolgozzák a fiúk.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 17. péntek 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)

ma reggel gondoltam rád
hogy milyen régen írt molly a nappaliba
akkor most azt fogom gondolni, hogy milyen régen hívott fel bruce willis...ooopsz...bocsi, csörög a mobilom..majd jövök még

akkor most azt fogom gondolni, hogy milyen régen hívott fel bruce willis...ooopsz...bocsi, csörög a mobilom..majd jövök még

Azért vigyázz hová ülsz le!
könnyen beleülhetsz valamibe.
könnyen beleülhetsz valamibe.

Pont írni akartam chates a lelkem.
Molly! ez sokkal tartalmasabb
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 09:12
Molly! ez sokkal tartalmasabb

Törölt felhasználó (94621)

Szia Molly, nagyon ritkán jössz hozzánk, csak bekukkantasz néha. Gyere ismerkedj meg a társasággal, biztosan szerzel barátokat.
Szia Molly, nagyon ritkán jössz hozzánk, csak bekukkantasz néha. Gyere ismerkedj meg a társasággal, biztosan szerzel barátokat.
csasztok, na végre! aszittem festenek
Szép jó reggelt mindenkinek!

jóóóóóóóóóóóóóóóóreggelt
micsoda egy izgalmas nap a mai
1998 Augusztus 17. (9 éve történt)
Clinton, amerikai elnök elismerte Monica Lewinsky-val való kapcsolatát.
1986 Augusztus 17. (21 éve történt)
Rick Allen, a Def Leppard dobosa először játszott koncerten, miután egy balesetben elvesztette bal karját.
1962 Augusztus 17. (45 éve történt)
Megszületett Gilby Clarke gitáros a Guns N' Roses-ből.
1943 Augusztus 17. (64 éve történt)
New Yorkban megszületett Robert De Niro amerikai színész (Taxisofőr, Csak egy kis pánik).
Stella Adler, Luther James és Lee Strassberg tanítványaként 1968 óta filmezik. 1973-ban Golden Globe Díjat, 1974-ben és 1980-ban Oscar-díjat kapott. Filmjeiből: Keresztapa II., A taxisofőr, A szarvasvadászat, Angyalszív, Aki legyőzte Al Caponét, Éjszakai rohanás.
1892 Augusztus 17. (115 éve történt)
Megszületett Mae West amerikai színésznő, aki szexepiljéről, nyíltságáról és az 1940-es "My Little Chickadee" című filmjéről volt híres.
Egy brooklyni bokszoló lánya volt, akit már gyerekszínészként �baby vamp"-ként reklámoztak. Az 1890-es évek divatját idéző, telt, szőke szépség volt, általában bárénekesnőket és kitartott nőket alakított. Nyíltan vállalt, provokatív érzékiségével, tollboáival és legyezőivel szex szimbólum és saját image-ének paródiája volt egyszerre. Botrányos sikert aratott a szex tabutémáját szellemes szókimondással taglaló színdarabjaival, majd a harmincas évek elején került Hollywoodba. Az 1934-es "A kilencvenes évek szépe" című filmben is bárénekesnőt alakított, aki két férfit szeret, azonban az egyikük szélhámos.

micsoda egy izgalmas nap a mai

1998 Augusztus 17. (9 éve történt)
Clinton, amerikai elnök elismerte Monica Lewinsky-val való kapcsolatát.
1986 Augusztus 17. (21 éve történt)
Rick Allen, a Def Leppard dobosa először játszott koncerten, miután egy balesetben elvesztette bal karját.
1962 Augusztus 17. (45 éve történt)
Megszületett Gilby Clarke gitáros a Guns N' Roses-ből.
1943 Augusztus 17. (64 éve történt)
New Yorkban megszületett Robert De Niro amerikai színész (Taxisofőr, Csak egy kis pánik).
Stella Adler, Luther James és Lee Strassberg tanítványaként 1968 óta filmezik. 1973-ban Golden Globe Díjat, 1974-ben és 1980-ban Oscar-díjat kapott. Filmjeiből: Keresztapa II., A taxisofőr, A szarvasvadászat, Angyalszív, Aki legyőzte Al Caponét, Éjszakai rohanás.
1892 Augusztus 17. (115 éve történt)
Megszületett Mae West amerikai színésznő, aki szexepiljéről, nyíltságáról és az 1940-es "My Little Chickadee" című filmjéről volt híres.
Egy brooklyni bokszoló lánya volt, akit már gyerekszínészként �baby vamp"-ként reklámoztak. Az 1890-es évek divatját idéző, telt, szőke szépség volt, általában bárénekesnőket és kitartott nőket alakított. Nyíltan vállalt, provokatív érzékiségével, tollboáival és legyezőivel szex szimbólum és saját image-ének paródiája volt egyszerre. Botrányos sikert aratott a szex tabutémáját szellemes szókimondással taglaló színdarabjaival, majd a harmincas évek elején került Hollywoodba. Az 1934-es "A kilencvenes évek szépe" című filmben is bárénekesnőt alakított, aki két férfit szeret, azonban az egyikük szélhámos.

A mai meleg nap után mindenki a vendégem egy nagy adag üdítő fagyira:

Moncy téged eltemetni?? csak a fiúkról beszéltem, azért nem kerültél fel a listára, viszont a ma reggeli kaját nem tudtam megfejteni mi lehet, tudom valami tojás izé, de kinek szántad? mert, hogy azzal néminemű tevékenységet végezni bajos lenne, nagyon sovány kaja.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát... ne kövezzetek meg...
Halvány lila ... sincs ki Ő
Talán mert nem talján... talán mert nem pasiból van...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Halvány lila ... sincs ki Ő

Talán mert nem talján... talán mert nem pasiból van...

itten van...tekints bele
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Angee?
Felhomályosíthatnál...

Felhomályosíthatnál...