A múltkor nem azt mondtad, hogy nem focizol, hanem vizilabdázol?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 12:51

Sziasztok fiúk, lányok! Bevágódtam ismét, tegnap nem értem rá...
Fociztam, volt meccs, éshát én nem maradhatok le, mivel a bomba góljaim kellenek...
(Na jó tudom, hogy ez egy kicsit beképzelt kijelentés volt, dehát ha igy van...)
Meséljetek csak, mi volt itt a nappaliban? Nincs kedvem olvasgatni az összes hsz-t, annyin még itt voltam, hogy Sárlot kérdezte, hogy miért nézek sorozatot, és melyik a kedvencem. Nahát én nagyon keveset tv-zek, ha nézem , akkor általában valami értelmeset igyekszem nézni. De a sorozatok közül a Bűvöletet szeretem nagyon, várom már, hogy folytassák!

miéééért? most dícsértelek meg az előző hszben
ez nálunk ment így evvel a címmel? ők a szereplők, de nem ez volt a sorozat címe...mármint annak, amit én láttam
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 12:54
ez nálunk ment így evvel a címmel? ők a szereplők, de nem ez volt a sorozat címe...mármint annak, amit én láttam
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Na itt van a sorozatodhoz 2 link, és azé csak 2 mert most utállak egy kicsit
Foglalkoznak már önnel?
Are You Being Served?

Foglalkoznak már önnel?
Are You Being Served?
hippnek: ezt most mire írtad?
erosnak meg: "me dagatt vagyok"...hülye vagy
eszméletlen jó pasi vagy...mindenből pont akkora van, mint amekkora kell, hogy legyen
pocak is, és izééé...pirulós szmájli...az is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 08:43

erosnak meg: "me dagatt vagyok"...hülye vagy

Törölt felhasználó (94621)

Prune kisasszony!
Mivel kevés szókinccsel áldott meg a sors, csak így tudom kifejezni elismerésemet.
Mivel kevés szókinccsel áldott meg a sors, csak így tudom kifejezni elismerésemet.

Na itt van a sorozatodhoz 2 link, és azé csak 2 mert most utállak egy kicsit
Foglalkoznak már önnel?
Are You Being Served? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 15. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 15:02

Foglalkoznak már önnel?
Are You Being Served? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 15. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

hehe...találtam valamit
csak az elejét nézzétek meg...az asztalnál ülők utaznak le vidékre...de asszem rájöttem még valamire...az áruházos részeket nálunk nem adták le...vagyis nem a teljes sorozat ment, csak az a pár rész, amire én is emlékszem...a szerzőpáros ugyanaz, mint a csengetett mylordnál...most már valaki tényleg mondja meg, hogy mi volt a címe nálunk

csak az elejét nézzétek meg...az asztalnál ülők utaznak le vidékre...de asszem rájöttem még valamire...az áruházos részeket nálunk nem adták le...vagyis nem a teljes sorozat ment, csak az a pár rész, amire én is emlékszem...a szerzőpáros ugyanaz, mint a csengetett mylordnál...most már valaki tényleg mondja meg, hogy mi volt a címe nálunk
Sziasztok fiúk, lányok! Bevágódtam ismét, tegnap nem értem rá...
Fociztam, volt meccs, éshát én nem maradhatok le, mivel a bomba góljaim kellenek...
(Na jó tudom, hogy ez egy kicsit beképzelt kijelentés volt, dehát ha igy van...)
Meséljetek csak, mi volt itt a nappaliban? Nincs kedvem olvasgatni az összes hsz-t, annyin még itt voltam, hogy Sárlot kérdezte, hogy miért nézek sorozatot, és melyik a kedvencem. Nahát én nagyon keveset tv-zek, ha nézem , akkor általában valami értelmeset igyekszem nézni. De a sorozatok közül a Bűvöletet szeretem nagyon, várom már, hogy folytassák!

Köszi!
Hopsz ezt kicsit benéztem joelnek van ilyen avtarja
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 15. szerda 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 23:25

Hopsz ezt kicsit benéztem joelnek van ilyen avtarja

jenó!!!!!!! kurva szar az avatarod,így betesznek luzernek!
Jóéjt nappali

Jóéjt nappali

érdekes megközelítés ez a nemecsekes dolog
asszem valakit nemecsekhez hasonlítani egy nagyon szép és nemes gesztus, ismerve nemecseket
"nem a név teszi az embert "
azért evvel vitatkoznék...nagy jelentősége van annak, hogy valaki milyen nevet visel, és szerintem annak is, hogy itt a fórumon milyet használ...a többivel egyetértek (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 12:23

"nem a név teszi az embert "
azért evvel vitatkoznék...nagy jelentősége van annak, hogy valaki milyen nevet visel, és szerintem annak is, hogy itt a fórumon milyet használ...a többivel egyetértek (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)

szerintem senkit nem zavar, hogy itt a fórumban lenemecsekezel bennünket, sőt...
én kimondottam megsértődnék, ha nagybetűznéd "becses és kedvenc" nevemet!
nem a név teszi az embert
(és nem a leírása - habár mindenki igényét ezzel kapcsolatban illik tiszteletben tartani - , de ez itt nem hivatalos megszólítások, hanem egy fórum kommunikáció),
sokkal inkább az, ami az emberekben benne és mögötte van!
(és nem a leírása - habár mindenki igényét ezzel kapcsolatban illik tiszteletben tartani - , de ez itt nem hivatalos megszólítások, hanem egy fórum kommunikáció),

szerintem senkit nem zavar, hogy itt a fórumban lenemecsekezel bennünket, sőt...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 12:11

az a baj a hallás hiányával, hogy ez nem csak arra korlátozódik, hogy nem hallasz...ennek sajnos vannak "idegi" következményei...és abba is gondoljatok bele, hogy akkor is hanggal nézünk egy filmet, ha olyan idegen nyelven megy, amit nem értünk egyáltalán...és ha van lehetőségetek siketek kommunikációját megnézni, akkor figyeljétek, hogy a heves gesztusaikon kívül mennyi agresszió van a "társalgásukban"...én még mindig a tapintás hiányát választanám:(:(:(
jah...közérdekű...ha valakit zavar, hogy kis betűvel írom a nevét, az szóljon...elég bunkó vagyok, hogy eddig erre nem gondoltam
jah...közérdekű...ha valakit zavar, hogy kis betűvel írom a nevét, az szóljon...elég bunkó vagyok, hogy eddig erre nem gondoltam

Hát persze, de már kevesebb, mint 32!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 12:18

jesszus zelli
a 3 is több, mint 2
de ugye annyinál azért több van?

jesszus zelli
a 3 is több, mint 2
de ugye annyinál azért több van?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 12:14

Nem is vagy bunkó Prune! Engem nem zavar! De ha valaki külön kéri, azt is megértem!
Még szerencsére több a fogam, mint a fülem!

Nem is vagy bunkó Prune! Engem nem zavar! De ha valaki külön kéri, azt is megértem!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 12:11

az a baj a hallás hiányával, hogy ez nem csak arra korlátozódik, hogy nem hallasz...ennek sajnos vannak "idegi" következményei...és abba is gondoljatok bele, hogy akkor is hanggal nézünk egy filmet, ha olyan idegen nyelven megy, amit nem értünk egyáltalán...és ha van lehetőségetek siketek kommunikációját megnézni, akkor figyeljétek, hogy a heves gesztusaikon kívül mennyi agresszió van a "társalgásukban"...én még mindig a tapintás hiányát választanám:(:(:(

hehe...még fogazni is tud akkor
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 12:04

Törölt felhasználó (94621)

Szia Zelli! tegnap nem láttalak, mondtad mégy a fogorvoshoz. Remélem rendben vagy már és tudsz harapni is.

Drága, Kicsi Hippem!
Nem voltam sajnos, mert még mindig rossz a kocsim, anélkül meg nehéz eljutni a dokihoz, nem helybeli. Harapni, csípni, karmolászni még tudok!
Ja meg még sokmindent!
Nem voltam sajnos, mert még mindig rossz a kocsim, anélkül meg nehéz eljutni a dokihoz, nem helybeli. Harapni, csípni, karmolászni még tudok!

Nagyon kemény
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 00:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 00:39

Törölt felhasználó (24620)

Nnah, nézzétek mit varrtunk Anyuval! ^_^
Varrtunk egy fezt a vízipipához, gólyatáborban majd virítom
Varrtunk egy fezt a vízipipához, gólyatáborban majd virítom
Szia Zelli! tegnap nem láttalak, mondtad mégy a fogorvoshoz. Remélem rendben vagy már és tudsz harapni is.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 12:01

Sziasztok! Jó napot!
Hiányozni fog Charlotte!(szomorú szmájli, sírós)
Sziasztok! Jó napot!
Talán a dugás a nyalás, szopás, és az orgiák
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 22:56

talán a fonó...és a tengerihántás...meg a közös éneklések

Jaja az benne a legjobb!
Azt a részt láttad, amikor elmentek valami "sextovábképzőtanfolyamra" amit egy öreg férfi és egy nyanya tartott, a mami verte a pasi cerkáját az meg vonaglott, mint állat, és végül a pasi fekvő helyzetből arcon lőtte Mirindát, hát az nagyon komoly volt, úgy röhögtem, hogy leestem az ágyról. El se hittem, hogy lemerték adni a részt...... Persze azért rendesen szoftos volt...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 23:15
Azt a részt láttad, amikor elmentek valami "sextovábképzőtanfolyamra" amit egy öreg férfi és egy nyanya tartott, a mami verte a pasi cerkáját az meg vonaglott, mint állat, és végül a pasi fekvő helyzetből arcon lőtte Mirindát, hát az nagyon komoly volt, úgy röhögtem, hogy leestem az ágyról. El se hittem, hogy lemerték adni a részt...... Persze azért rendesen szoftos volt...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)

nem is trééé...nagyon élvezetes tud lenni...főleg samantha, aki minden helyzetben képes szopni
de sarah jessica parkernek ó-combjai vannak

de sarah jessica parkernek ó-combjai vannak

Szia eros007 nehéz döntések ezek, nem is tudom mit válaszolnék, valószínű a hallást választanám.
Ritkán jössz, gondolom dolgozol. Surdapapa is nyaral, nincs kivel hülyéskedni, Gyuri csak este van, most meg Charlotte is elment nyaralni. Majd helyreáll a rend nemsokára. (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 11:28
Ritkán jössz, gondolom dolgozol. Surdapapa is nyaral, nincs kivel hülyéskedni, Gyuri csak este van, most meg Charlotte is elment nyaralni. Majd helyreáll a rend nemsokára. (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyikről sem!
Komolyan nézve, a látásról semmiképpen sem, így marad a hallás és a tapintás!
Elsőre én is a tapintást mondtam volna, de ezt csak akkor, ha ez csak a kézre korlátozódik, bár a g-pontot tapintás nélkül nehéz megtalálni. Viszont ha az egész testemen sem éreznék semmit, akkor inkább a hallás, akkor viszont soha többé nem hallanám a nők nyögéseit, egy jó zenét, vagy a dudáló kamiont mielőtt éppen elüt
.
Nehéz döntés, talán leginkább a hallás hiánya fájna a legkevésbé.....

Komolyan nézve, a látásról semmiképpen sem, így marad a hallás és a tapintás!
Elsőre én is a tapintást mondtam volna, de ezt csak akkor, ha ez csak a kézre korlátozódik, bár a g-pontot tapintás nélkül nehéz megtalálni. Viszont ha az egész testemen sem éreznék semmit, akkor inkább a hallás, akkor viszont soha többé nem hallanám a nők nyögéseit, egy jó zenét, vagy a dudáló kamiont mielőtt éppen elüt

Nehéz döntés, talán leginkább a hallás hiánya fájna a legkevésbé.....