A tehenészetekben már most is minden automatizálva van, a fejőnők teszik fel a tehenek tőgyére a fejőkelyheket
Tehát a fejőnők is maradnak
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 14. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 22:09

Tehát a fejőnők is maradnak

Jó estét!
Charlotte mielőtt elmész nyaralkázni zúdíts Ránk még kérdéseket
Ma volt ám bőven...
Sterilizáció kizárva...
Hallás... látás nélkül meghülyülnék... No majd egy 40 év múlva úgyis csökken e két érzékszervünk...
Melyik szakma tűnhet el?
A mezei szakmákra mindig szükség lesz... ilyen a villanyreszelő, asztalos... cipész: az viszont már nagyon kevés van... Fejőnök nem lesznek ha minden automatizálva lesz a tehenészetekben...
Baccus nem jutnak eszembe szakmák
Cukrász kell, szakács, pék, pincér kell... Vagy hát kitudja 40 év? Lehet titkárnők nem lesznek csak robotok...
Gyenge a képzelőerőm..

Ma volt ám bőven...
Sterilizáció kizárva...
Hallás... látás nélkül meghülyülnék... No majd egy 40 év múlva úgyis csökken e két érzékszervünk...

Melyik szakma tűnhet el?
A mezei szakmákra mindig szükség lesz... ilyen a villanyreszelő, asztalos... cipész: az viszont már nagyon kevés van... Fejőnök nem lesznek ha minden automatizálva lesz a tehenészetekben...

Cukrász kell, szakács, pék, pincér kell... Vagy hát kitudja 40 év? Lehet titkárnők nem lesznek csak robotok...
Gyenge a képzelőerőm..
Jó estét!
Ma volt ám bőven...
Sterilizáció kizárva...
Melyik szakma tűnhet el?
Gyenge a képzelőerőm..

Ma volt ám bőven...
Sterilizáció kizárva...

Melyik szakma tűnhet el?

Gyenge a képzelőerőm..
Willyike???Hod fog örülni a kölök....
...majd küldünk neki engesztelős mailt...
Mondjuk fotokat mint Willy(nm Billy)ka a kölyök...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 20:40

Mondjuk fotokat mint Willy(nm Billy)ka a kölyök...

Törölt felhasználó (94621)

Elnézést mellényomtam Gyurinak válaszoltam volna, Willyike nézd el öreg barátodnak.
Elnézést mellényomtam Gyurinak válaszoltam volna, Willyike nézd el öreg barátodnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 20:38
Törölt felhasználó (94621)

Gyuri!
Mindenben egyetértek veled, ez a kérdés szerintem is vicc, legyünk süketek, a többi marad....
az admin naccságáknak meg üzenem, hogy de szép az élet.......... dödödödö, meg beeeeeeeeeee......
Mindenben egyetértek veled, ez a kérdés szerintem is vicc, legyünk süketek, a többi marad....
az admin naccságáknak meg üzenem, hogy de szép az élet.......... dödödödö, meg beeeeeeeeeee......
Gyuri!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 17:16
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Hát, saruhoz sajna nem értek, de anyám konyhai robotgépének már feltérképeztem a betegségét, a javítás, még várat magára. Még spéci csavarhúzót is reszeltem hozzá, mert volt benne egy ilyen kacifántos csavar, hogy csak műhelyben lehessen felbontani...
Óriási jelentősége wan...nekik...
Abszolút nm tartom fontosnak a házasságot egy kapcsolatban...jó az papír nélkül is ha jóó...
A férfi esetében nagyon komoly ha megkéri a barátnője w élettársa kezét...nálam igen,az lenne...bár már gondolkodtam,hogy eljegyezném a mostani párom de feleségül nm kérném...nekem elég wót eccer... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 15:02

Abszolút nm tartom fontosnak a házasságot egy kapcsolatban...jó az papír nélkül is ha jóó...

A férfi esetében nagyon komoly ha megkéri a barátnője w élettársa kezét...nálam igen,az lenne...bár már gondolkodtam,hogy eljegyezném a mostani párom de feleségül nm kérném...nekem elég wót eccer... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

van egy barátnőm...együtt jár egy pasival, és szerintem tutira imádják egymást...a pasi azt mondta, hogy legyen a felesége...szerintetek mekkora jelentősége van ennek? fontos a házasság egy kapcsolatban? mennyire komoly egy férfi esetében a lánykérés? (nyilván komoly, de ott belül a lelkében)
Szerintem van jelentősége, ha egy pasi megkéri a lány kezét, pláne manapság. Ez valahogy egyenlő azzal, hogy nagyon szeretlek, veled akarok élni. És ezt jó érzés hallani.
Nem azt mondom, hogy élettársi kapcsolatban nem lehet boldog valaki, és hogy házasságban feltétlenül az lesz, de számomra még mindig van értéke a házassági ajánlatnak (a házasságnak kevésbé...
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 15:02
Nem azt mondom, hogy élettársi kapcsolatban nem lehet boldog valaki, és hogy házasságban feltétlenül az lesz, de számomra még mindig van értéke a házassági ajánlatnak (a házasságnak kevésbé...

van egy barátnőm...együtt jár egy pasival, és szerintem tutira imádják egymást...a pasi azt mondta, hogy legyen a felesége...szerintetek mekkora jelentősége van ennek? fontos a házasság egy kapcsolatban? mennyire komoly egy férfi esetében a lánykérés? (nyilván komoly, de ott belül a lelkében)
Sziasztok!
Én mindig termékeny akarok maradni....
A süketséget wálasztanám...pfff...most is néha alkalmi süket waok...
...mondjuk az eléggé zawarna ha nm hallanám a párom nyögéseit,sikolyát...néha meg kimondottan élwezném,hod süki waok...höhöhö
Rózsajány:-remélem jóóól kinyal majd az új szomszéd fiú!!!
Én mindig termékeny akarok maradni....

A süketséget wálasztanám...pfff...most is néha alkalmi süket waok...

Rózsajány:-remélem jóóól kinyal majd az új szomszéd fiú!!!

Hát, saruhoz sajna nem értek, de anyám konyhai robotgépének már feltérképeztem a betegségét, a javítás, még várat magára. Még spéci csavarhúzót is reszeltem hozzá, mert volt benne egy ilyen kacifántos csavar, hogy csak műhelyben lehessen felbontani...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 14. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 15:11

cipész.
olcsóbb új lábbelit vásározni, mintsem javittatni.
elszakadt a sarum!!! és a cipész szabadságon volt két hétig, és visszajött, és kiirta az ajtajára, hogy: betegség miatt zárva, és rohadt mérges vagyok! willy!!! elszakadt a sarum!!! :( sir-sir-sir :(

Szia eros007, ritkán jössz a nappaliba. De jót nevettem, hogy az emberek mennyire nem figyelnek. Egy új topicot nyított egy akárki /mmePrune rögtön le is apacsolta/ és az a címe, hogy:
" Miskolci fiúk lányokat,párokat kertesnek! " na wazze kertészeket keresnek Miskolcon.
Ennyire nem figyelnek még arra sem, hogy mit írnak.
" Miskolci fiúk lányokat,párokat kertesnek! " na wazze kertészeket keresnek Miskolcon.
Ennyire nem figyelnek még arra sem, hogy mit írnak.
Végre egy közös zenei pont
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 19:03

hello, mindenki! volt egy igencsak szexcentrikus hétvégém, az alant lévő zeneszám elég sokszor szólt.
kapjatok kedvet ti is.
(surdi és többiek!, kérlek, ne munka közben!)
zeeeneee...
basszus, nem birom elfelejteni ezt a számot! vagy a "kefeérzést"?
asszem, a következő alkalommal magam mellé kötözöm, bármikor rendelkezésemre álljon.

zeeeneee...
basszus, nem birom elfelejteni ezt a számot! vagy a "kefeérzést"?

Vazi nekem is lenne egy-két címem akiket el kéne takarítani.....
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 08. 14. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 15:27

oké rendel csillagrombolo megadod a cipész üzlet kordinátáját
gerjesztik az ion ágyut

gerjesztik az ion ágyut

oké rendel csillagrombolo megadod a cipész üzlet kordinátáját
gerjesztik az ion ágyut
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 14. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 15:11

gerjesztik az ion ágyut

cipész.
elszakadt a sarum!!! és a cipész szabadságon volt két hétig, és visszajött, és kiirta az ajtajára, hogy: betegség miatt zárva, és rohadt mérges vagyok! willy!!! elszakadt a sarum!!! :( sir-sir-sir :(

cipész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:04

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Tudtok olyan foglalkozásokat mondani, amelyek 30-40 éven belül kihalnak, mert nem lesz rájuk szükség?

én akkor sem akarnék siket lenni, sem vak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 14:22
Admin

Láttam egyszer egy dokumentumfilmet, egy nőnek az a furcsa betegsége volt, hogy a bőrén nem voltak érzékelő receptorok. Mivel nem érezte, hogy valami hideg vagy meleg, durva égési sérülések voltak a kezén (asszem nem is volt egyetlen utolsó ujjperce, mert le kellett amputálni).
És tapintás nélkül nincs szex. A tapintás hiánya nem csak az ujjadra érvényes, hanem az egész testedre. Nem érzed a csókolózáskor a másik száját, nem érzed a simogatását...
És tapintás nélkül nincs szex. A tapintás hiánya nem csak az ujjadra érvényes, hanem az egész testedre. Nem érzed a csókolózáskor a másik száját, nem érzed a simogatását...
És mekkora esélyét látod, hogy beteljesüljön ez a kapcsolat?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:48

Bárcsak kinyalna az új szomszédfiú!
De jó, hogy ideköltözött a szomszédságba ez a fiú!
Miért nem dug már meg?

Miért nem dug már meg?

Láttam egyszer egy dokumentumfilmet, egy nőnek az a furcsa betegsége volt, hogy a bőrén nem voltak érzékelő receptorok. Mivel nem érezte, hogy valami hideg vagy meleg, durva égési sérülések voltak a kezén (asszem nem is volt egyetlen utolsó ujjperce, mert le kellett amputálni).
És tapintás nélkül nincs szex. A tapintás hiánya nem csak az ujjadra érvényes, hanem az egész testedre. Nem érzed a csókolózáskor a másik száját, nem érzed a simogatását... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:56
És tapintás nélkül nincs szex. A tapintás hiánya nem csak az ujjadra érvényes, hanem az egész testedre. Nem érzed a csókolózáskor a másik száját, nem érzed a simogatását... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)

már akkor is vita volt ebből...miért nem akartok lemondani a tapintásról? ha a 3 közül mindenképpen választani kellene, akkor én bizony a tapintás hiányát választanám
már akkor is vita volt ebből...miért nem akartok lemondani a tapintásról? ha a 3 közül mindenképpen választani kellene, akkor én bizony a tapintás hiányát választanám
Bárcsak kinyalna az új szomszédfiú!
Miért nem dug már meg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 12:39

Miért nem dug már meg?

Admin

Fejezzétek be a következő mondatokat:
1) Bárcsak...
2) De jó, hogy...
3) Miért... ?
1) Bárcsak...
2) De jó, hogy...
3) Miért... ?