Inkább a látás lenne, mivel tudjuk, hogy a vak embereknek a hallása megerősödik miután megvakulnak! A tapintásról semmiképp sem mondanék le!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 12:35

Törölt felhasználó (21812)
Admin

No, akkor te - meg aki még nem válaszolt rá - megkapja egy régi kérdésemet:
Ha a következő érzékek közül az egyikről le kellene mondanod, melyik lenne az? Miért?
- látás
- hallás
- tapintás
Ha a következő érzékek közül az egyikről le kellene mondanod, melyik lenne az? Miért?
- látás
- hallás
- tapintás

A csoda az lenne, ha ezentúl a csupasz punci topicba tennél százával képeket...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:33

Törölt felhasználó (94621)

Hehehe, akkor még a "szőrös punci képek" topicot nem is láttad, vannak még csodák..

Hehehe, akkor még a "szőrös punci képek" topicot nem is láttad, vannak még csodák..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:27

Admin

Feltűnően sok képet raksz fel a cumizás topicba, nekem az lett gyanús...

Feltűnően sok képet raksz fel a cumizás topicba, nekem az lett gyanús...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:18

Megint rátapintottál kedves Charlotte, de igen, sőt, nem akarom ragozni.......
De kurva jó kedvem van...
De kurva jó kedvem van...
Kérdésedre a válasz: zongorahangoló, mert előbb-utóbb úgyis agyoncsapják.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:04

Admin

Tudtok olyan foglalkozásokat mondani, amelyek 30-40 éven belül kihalnak, mert nem lesz rájuk szükség?

Megint rátapintottál kedves Charlotte, de igen, sőt, nem akarom ragozni.......
De kurva jó kedvem van... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:14
De kurva jó kedvem van... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jaja, van olyan szemüvegem, hogy ha felveszem, látom az emberek belső szerveit, meg a gondolataikat, érzelmeiket.
Te, Hipp, és akkor te most nem vagy nagy bajban?

Te, Hipp, és akkor te most nem vagy nagy bajban?
Jaja, van olyan szemüvegem, hogy ha felveszem, látom az emberek belső szerveit, meg a gondolataikat, érzelmeiket.
Te, Hipp, és akkor te most nem vagy nagy bajban? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:08

Te, Hipp, és akkor te most nem vagy nagy bajban? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Nafene de gyorsan megjelent a két admin naccsága, tudtam, hogy megütközik a nép rajta, aztán jön a kivesézés. Hehe mozog a fantázia, de nem mondok semmit, mert nem akarok célpont lenni.
Csak annyit, hogy kit érdekel a lakásfelújítás, egyszer majd csak elkészül. A többit meg nem árulom el, Charlotte beletaláltál a kérdéseiddel. Sztm te belelátsz az emberekbe....
Csak annyit, hogy kit érdekel a lakásfelújítás, egyszer majd csak elkészül. A többit meg nem árulom el, Charlotte beletaláltál a kérdéseiddel. Sztm te belelátsz az emberekbe....

Nafene de gyorsan megjelent a két admin naccsága, tudtam, hogy megütközik a nép rajta, aztán jön a kivesézés. Hehe mozog a fantázia, de nem mondok semmit, mert nem akarok célpont lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 12:59

Admin

Ez az utolsó két mondat egy ügyes mesterembert jelent vagy egy új szerelmet?

Tudtok olyan foglalkozásokat mondani, amelyek 30-40 éven belül kihalnak, mert nem lesz rájuk szükség?

nyilván mesterasszonyt
végre megtalálta a tökéletes vízvezetékszerelőnőt, aki minden dugulást elhárít valami speciális szívótechnikával
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 12:59

Admin

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 12:47

Válasz Charlotte kérdéseire:
1) Bárcsak... vége lenne a lakásfelújításnak
2) De jó, hogy... rátaláltam valakire..
3) Miért... csak most, és nem előbb ?

Válasz Charlotte kérdéseire:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 12:39

Admin

Fejezzétek be a következő mondatokat:
1) Bárcsak...
2) De jó, hogy...
3) Miért... ?
1) Bárcsak...
2) De jó, hogy...
3) Miért... ?

Fejezzétek be a következő mondatokat:
1) Bárcsak...
2) De jó, hogy...
3) Miért... ?
1) Bárcsak...
2) De jó, hogy...
3) Miért... ?

No, akkor te - meg aki még nem válaszolt rá - megkapja egy régi kérdésemet:
- látás
- hallás
- tapintás
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 14. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 10:15
- látás
- hallás
- tapintás

Hát de nekem akkor is hiányozni fognak, még ha hülyeségek is, úgy szeretem amikor kérdezgetsz, néha baromságok, de nagyon tetszik...

Hát de nekem akkor is hiányozni fognak, még ha hülyeségek is, úgy szeretem amikor kérdezgetsz, néha baromságok, de nagyon tetszik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 09:47

Admin

Ez az utolsó mondat nagyon jól esett
Egyébként ne aggódj, a nappali túlélt már több ilyen távozást, és nagyszerűen elbeszélgettek nélkülem. Sőt, talán még jobban is, mint amikor nyaggatom őket a hülyeségeimmel

Egyébként ne aggódj, a nappali túlélt már több ilyen távozást, és nagyszerűen elbeszélgettek nélkülem. Sőt, talán még jobban is, mint amikor nyaggatom őket a hülyeségeimmel

Kisbusz, nagybusz, csuklósbusz?
(a keresztfiam egy ideig csiklósbusznak hívta, mi meg alig bírtuk ki, hogy ne röhögjünk...)
Na, kimentünk a szabadba. Pusssz. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 09:11
(a keresztfiam egy ideig csiklósbusznak hívta, mi meg alig bírtuk ki, hogy ne röhögjünk...)
Na, kimentünk a szabadba. Pusssz. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Hmm... gyerekek...
Egy busznyit szeretnék! Vagy még többet! Egymagam megállítani a népességfogyást!
Sterilizáció? Talán.
Egy busznyit szeretnék! Vagy még többet! Egymagam megállítani a népességfogyást!

Sterilizáció? Talán.
Ez az utolsó mondat nagyon jól esett
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 14. kedd 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 09:30

Jó reggelt! Sziasztok! Hippem, látom végre egy kicsit koncentrálsz majd a nappalira is, nem csak a munkára...
Charlotte, soha nem tenném meg a sterilizációt, nekem elég egy gyerek is, esetleg kettő, vagy még a harmadikat is bevállalnám, de ha már jön még, akkor csak jöjjön, nem fog zavarni, ha lesz több is...
De úgy fognak hiányozni a kérdéseid ha elmész...

Igen, arra gondoltam.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 14. kedd 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 09:18

sziasztok!
miféle kérdés ez,? tudod milyen konzervativ vagyok.
tökéletesen elég nekem az a probléma ha a szám száraz
tehát a válaszom: nem,no,nyet,nájn.....
(ha a ondóvezeték átvágására gondoltál)
miféle kérdés ez,? tudod milyen konzervativ vagyok.
tökéletesen elég nekem az a probléma ha a szám száraz

tehát a válaszom: nem,no,nyet,nájn.....
(ha a ondóvezeték átvágására gondoltál)