Szia Hipp barát!
Is-is...szabin waok de közbe építgetem a jöwőm...sikerült megwenni a teherautóm ami eztán majd wiszi a terheim...
Este írók majd néked...úgyis megígértem...a fotózásos-erotikás rowattal egy a gondolatunk csak egy percel megelőztél...me olwasgatwán a hozzászólásokat köbö arra jutottam én is mint Te...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 15:33

Is-is...szabin waok de közbe építgetem a jöwőm...sikerült megwenni a teherautóm ami eztán majd wiszi a terheim...

Este írók majd néked...úgyis megígértem...a fotózásos-erotikás rowattal egy a gondolatunk csak egy percel megelőztél...me olwasgatwán a hozzászólásokat köbö arra jutottam én is mint Te...

Törölt felhasználó (94621)

Szevasztok!
Mi megy itt fizikaóra a nappaliban? mit kell megérnem?
Szia Gyuri! mivan már hanyagolod a régi munkahelyed? tudom mi az, ha az ember már fállábbal odébállt, az utolsó időszak a legnehezebb. Remélem búcsuzóul kiosztod őket.
Én meg továbbra is szenvedek, de már van néminemű haladás. Kellemes délutánt mindenkinek.
Szia Gyuri! mivan már hanyagolod a régi munkahelyed? tudom mi az, ha az ember már fállábbal odébállt, az utolsó időszak a legnehezebb. Remélem búcsuzóul kiosztod őket.

Én meg továbbra is szenvedek, de már van néminemű haladás. Kellemes délutánt mindenkinek.
Szia, Hippem!
Te neveztél ki oktatási referensnek, csak a feladatom teljesítem! Kaja persze nincs!
Amikor meg beadtam a felmondásom, nem fogadtad el!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 15:33
Te neveztél ki oktatási referensnek, csak a feladatom teljesítem! Kaja persze nincs!
Amikor meg beadtam a felmondásom, nem fogadtad el!

Törölt felhasználó (94621)

Szevasztok!

Szevasztok!

Üdwölet...megint itt...

És lőn hő és sperma
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 15:07

Szia, Doki! Pá Nyú!
Jó nagy érintkezésnél, nagy súrlódási energia, vagy erő, vagy mi keletkezik!

Szia, Doki! Pá Nyú!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 15:05

De ezt még el lehet surdálódási pontnak is nevezni
na mosmá tényleg mek

na mosmá tényleg mek
De ezt még el lehet surdálódási pontnak is nevezni
na mosmá tényleg mek (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:28

na mosmá tényleg mek (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

aha a surlódási pont!
ami egyértelmü.
egyépként erre gonoltam.Megértés,szeretet és és??
Na mondjatok még

Na mondjatok még
erre már te is elökerülsz!mi?pont mikor már nekem mennem kell.
de milyen szex? na jó elárulom.
Hát Jó SZEX.
no üdv néktek,lépnem kell
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:45
de milyen szex? na jó elárulom.
Hát Jó SZEX.
no üdv néktek,lépnem kell

Törölt felhasználó (21812)
Admin

SZEX!
Üdv mindenkinek a fedélzeten!
Kicsit el voltam havazva a hétvégén (na meg egy legénybúcsú is rásegített
), így aztán most nézelődök, mi is történt a hétvégén...
Kicsit el voltam havazva a hétvégén (na meg egy legénybúcsú is rásegített

Szép napot!
- a szgép előtt? melótól függ... napi 4-8 + itthon 1-1,5 óra...
- sétálással szabad levegőn? hetente 3-4x egy-egy órákat...
- felesleges hülyeségekkel? (és mik voltak ezek?) változó... most a legutóbbi: 1,5 óra kocsimosás, eső előtt 4 órával...
- barátokkal való kapcsolattartással (telefon, e-mail, találkozás)? ha naponta nem is sikerül találkozunk, azért egy hogy vagyos napi 10-15 perces telefon, v. sms váltás van...
- emlékezéssel, múltról álmodozással? múltról felesleges...
- a jövő tervezésével? alkalmi... van úgy h. eszembe sem jut mi lesz holnapután... de most a felújítás kapcsán azért a napi 1-2 óra kijutott...és ez most sűrűsödni is fog...bár ember tervez isten végez...
- apró dolgoknak örüléssel? hááát méretfüggő

- a szgép előtt? melótól függ... napi 4-8 + itthon 1-1,5 óra...
- sétálással szabad levegőn? hetente 3-4x egy-egy órákat...
- felesleges hülyeségekkel? (és mik voltak ezek?) változó... most a legutóbbi: 1,5 óra kocsimosás, eső előtt 4 órával...
- barátokkal való kapcsolattartással (telefon, e-mail, találkozás)? ha naponta nem is sikerül találkozunk, azért egy hogy vagyos napi 10-15 perces telefon, v. sms váltás van...
- emlékezéssel, múltról álmodozással? múltról felesleges...
- a jövő tervezésével? alkalmi... van úgy h. eszembe sem jut mi lesz holnapután... de most a felújítás kapcsán azért a napi 1-2 óra kijutott...és ez most sűrűsödni is fog...bár ember tervez isten végez...
- apró dolgoknak örüléssel? hááát méretfüggő

SZEX!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:28

aha a surlódási pont!
ami egyértelmü.
Na mondjatok még

Na mondjatok még
Ezt így nehéz, mert ami a jó kapcsolathoz kell, az a felsoroltak elegye! Hogy a kémiánál maradjunk!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)

zelli!??? a legfontosabb,??
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:33
A fizikai súrlódással, és a kémiai tényezőkkel nem is volt gond!
Folytatom a felsorolásod.....bizalom, őszinteség, kompromisszumkészség, stb.....

Folytatom a felsorolásod.....bizalom, őszinteség, kompromisszumkészség, stb.....

Folytatom a felsorolásod.....bizalom, őszinteség, kompromisszumkészség, stb..... (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

aha a surlódási pont!
ami egyértelmü.
Na mondjatok még

Na mondjatok még
aha a surlódási pont!
ami egyértelmü.
Na mondjatok még (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:15

Na mondjatok még (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Rózsajány, Szia Nyú, Szia Gyuri!
Az első férjem diplomás, a második szakmunkás, mert imádja a szakmáját.(Állítom, okosabb a tanársegéd voltomnál!) Egyik kapcsolatban sem a végzettség volt a súrlódási pont!
Az első férjem diplomás, a második szakmunkás, mert imádja a szakmáját.(Állítom, okosabb a tanársegéd voltomnál!) Egyik kapcsolatban sem a végzettség volt a súrlódási pont!

Akkor az új neved tán "gyalogkakukk"?
Bip, bip.....
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:18

Bip, bip.....

Én tüztem...bip-bip...
Mindenki wigyázzon magára és towábbi szép napot...wwrrrrzzzzzz

Csak véletlen,bekavartam magam.
Már kértem,hogy kettőt töröljenek. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Már kértem,hogy kettőt töröljenek. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Én tüztem...bip-bip...

Szia Rózsajány, Szia Nyú, Szia Gyuri!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:04

tudod te Rozi,hogy értem.
A végzettségnek sztm.semmi köze a párkapcsolathoz.
Habár valahol olvastam,a nők jobban elfogadják azt,hogy párjuk alacsonyabb iskolai végzettségü.
A magasabb végzettségü férfiak nem kezelik párjukat egyenranguként.
Ott viszont mükszik a kémia
Habár valahol olvastam,a nők jobban elfogadják azt,hogy párjuk alacsonyabb iskolai végzettségü.

Szia New!
Nm értem a Katarinás képeket?? Felwilágosítól??
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 14:04
Nm értem a Katarinás képeket?? Felwilágosítól??

tudod te Rozi,hogy értem.