Akkor először a tudományos része:
Az erogén zónák az emberi test olyan területei, amelyek ingerlése azok fokozott érzékenysége miatt szexuális izgalmat vált ki. Egyéntől függően ez akár a test minden területe lehet, de a férfiak és nők többségének gyakori (és közös) erogén zónáik vannak. Bár a leggyakoribbak egyes bőrfelületek, ezeken kívül például a prosztata a férfiaknál, és a csikló a nőknél szintén erogén zónának számítanak. Általánosságban igaz, hogy a férfiagyra a látvány, a nőkre pedig az érintés hat serkentőbben.
Anatómiai szempontból az emberi bőrnek kétfajta erogén zónája van:
Nem-specifikus
Ezeken a területeken a bőr hasonló a közönséges szőrrel borított bőrfelülethez, normális mennyiségű idegvégződést és szőrtüszőt tartalmaz. Ilyen területek például a nyak oldalsó és hátsó része, a hónalj és a test oldalain a hónaljtól a csípőcsontig vonuló rész. Az elmének szintén fontos szerepe van (főként az érzelmekkel kapcsolatos funkcióinak), fogékony az erotikus beszédre, hasonlatokra; az erotikus fantáziákra.
Specifikus
Ezek a területek hevesebb ingert váltanak ki, ide tartoznak például a nemi szervek (beleértve a fitymát, a péniszt, a klitoriszt, a női külső nemi szerveket és az ánusz környéki bőrt, a herezacskót, az ajkakat, a mellbimbót és a szemet). A fedőhám ideghálózata jól fejlett, és több idegvégződés van közel a bőr külső felszínéhez, mint a szőrrel borított bőrnél.
Fejbőr: a fejbőrmasszázs feszültség- és görcsoldó hatású.
Szemek: nyugaton a szemre adott csók nem szokatlan jelenség. Néhány kultúra hite szerint a tartós szemkontaktus (lélek-látás) akár orgazmushoz is vezethet.
Ajkak: a bőr felületén kezdetleges idegvégződések találhatóak. Az ideghálózatok közel vannak a fedőhámhoz, a külső részek felé csökkenő sűrűséggel. A szájüreg felé az irharéteg elvékonyodik, az idegvégződések száma pedig csökken. A csókolózás során az ajkak megduzzadnak, megtelnek vérrel, és a vékony bőr miatt sokkal jobban ingerelhetők (a csók tulajdonképpen egyfajta ajakmasszázs). Csókolózási módszerek.
Száj: a szájüregben Ruffini és Meissner testecskék találhatóak, a nyelv nyálkahártyáján pedig visszirányú idegi kiterjedések.
Nyak: a nyak és a kulcscsont körüli terület szintén érzékeny terület. Ez a részen az erek könnyen elpattannak, a túl heves csók vagy harapdálás zúzódásokat okoz (kiszívott nyak jelenség).
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 17:26
Az erogén zónák az emberi test olyan területei, amelyek ingerlése azok fokozott érzékenysége miatt szexuális izgalmat vált ki. Egyéntől függően ez akár a test minden területe lehet, de a férfiak és nők többségének gyakori (és közös) erogén zónáik vannak. Bár a leggyakoribbak egyes bőrfelületek, ezeken kívül például a prosztata a férfiaknál, és a csikló a nőknél szintén erogén zónának számítanak. Általánosságban igaz, hogy a férfiagyra a látvány, a nőkre pedig az érintés hat serkentőbben.
Anatómiai szempontból az emberi bőrnek kétfajta erogén zónája van:
Nem-specifikus
Ezeken a területeken a bőr hasonló a közönséges szőrrel borított bőrfelülethez, normális mennyiségű idegvégződést és szőrtüszőt tartalmaz. Ilyen területek például a nyak oldalsó és hátsó része, a hónalj és a test oldalain a hónaljtól a csípőcsontig vonuló rész. Az elmének szintén fontos szerepe van (főként az érzelmekkel kapcsolatos funkcióinak), fogékony az erotikus beszédre, hasonlatokra; az erotikus fantáziákra.
Specifikus
Ezek a területek hevesebb ingert váltanak ki, ide tartoznak például a nemi szervek (beleértve a fitymát, a péniszt, a klitoriszt, a női külső nemi szerveket és az ánusz környéki bőrt, a herezacskót, az ajkakat, a mellbimbót és a szemet). A fedőhám ideghálózata jól fejlett, és több idegvégződés van közel a bőr külső felszínéhez, mint a szőrrel borított bőrnél.
Fejbőr: a fejbőrmasszázs feszültség- és görcsoldó hatású.
Szemek: nyugaton a szemre adott csók nem szokatlan jelenség. Néhány kultúra hite szerint a tartós szemkontaktus (lélek-látás) akár orgazmushoz is vezethet.
Ajkak: a bőr felületén kezdetleges idegvégződések találhatóak. Az ideghálózatok közel vannak a fedőhámhoz, a külső részek felé csökkenő sűrűséggel. A szájüreg felé az irharéteg elvékonyodik, az idegvégződések száma pedig csökken. A csókolózás során az ajkak megduzzadnak, megtelnek vérrel, és a vékony bőr miatt sokkal jobban ingerelhetők (a csók tulajdonképpen egyfajta ajakmasszázs). Csókolózási módszerek.
Száj: a szájüregben Ruffini és Meissner testecskék találhatóak, a nyelv nyálkahártyáján pedig visszirányú idegi kiterjedések.
Nyak: a nyak és a kulcscsont körüli terület szintén érzékeny terület. Ez a részen az erek könnyen elpattannak, a túl heves csók vagy harapdálás zúzódásokat okoz (kiszívott nyak jelenség).
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Egy ingerlést az erogén zónáimnál, bizonyítsad be, hogy tényleg alkalmas vagy a tanszékvezetői állásra...

Sziasztok!
Wégig olwastam a napot...nm semmi...
Na,megyek...+látogatom a kindertojás ewő wilágbajnokot...
Wégig olwastam a napot...nm semmi...

Na,megyek...+látogatom a kindertojás ewő wilágbajnokot...

Egy ingerlést az erogén zónáimnál, bizonyítsad be, hogy tényleg alkalmas vagy a tanszékvezetői állásra...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 17:25

Törölt felhasználó (21812)
Admin

És rögtön tanszékvezető lettem... ez hihetetlen!
Mit kérsz hálám jeléül?

Mit kérsz hálám jeléül?

És rögtön tanszékvezető lettem... ez hihetetlen!
Mit kérsz hálám jeléül?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 17:23

Mit kérsz hálám jeléül?

Kedves Charlotte, kívánom, hogy minden kívánságod ilyen gyorsan teljesüljön.
A Nappaliban dolgozók beosztása:
1. Tom1019 Rektor
2. mmePrune Igazságügyi tanszék vezető
3. Surdapapa Nyalás-dugás tanszék vezető
4. Charlotte Erogén zónák vizsgálata és ingerlése tanszék vezető
5. Gázosgyuri Technikai referens
6. Willy Ifjúsági előadó
7. Moncy Élelmezési igazgató
8. Erdőkerülő Természetvédelmi felelős
9. Big Joe Italfelelős
10. New1 Külsős munkatárs
11. Hipp Mechatronikai asszisztens
12. Zelli Oktatási referens, tanulmányi felelős
a hálálkodás kevés, majd jelentkezni fogok a bérezésért...
1. Tom1019 Rektor
6. Willy Ifjúsági előadó
9. Big Joe Italfelelős

Kedves Charlotte, kívánom, hogy minden kívánságod ilyen gyorsan teljesüljön.
1. Tom1019 Rektor
6. Willy Ifjúsági előadó
9. Big Joe Italfelelős
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 17:14
1. Tom1019 Rektor
6. Willy Ifjúsági előadó
9. Big Joe Italfelelős

Admin

Hipp, ha nem gond és el tudod intézni, én inkább szeretnék az Erogén zónák vizsgálata és ingerlése tanszékre kerülni BÁRMILYEN POZÍCIÓBA!
Ha meg tudnánk oldani, nem lennék hálátlan

Hipp, ha nem gond és el tudod intézni, én inkább szeretnék az Erogén zónák vizsgálata és ingerlése tanszékre kerülni BÁRMILYEN POZÍCIÓBA!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 13:26

1. Tom1019 Rektor
4. Charlotte Napi kérdések tanszék vezető
6. Willy Ifjúsági előadó
9. Big Joe Italfelelős
Ha valakinek kérdése, problémája van, forduljon Zellihez, mindig, mindenkiről, mindent, és jobban tud.
1. Tom1019 Rektor
4. Charlotte Napi kérdések tanszék vezető
6. Willy Ifjúsági előadó
9. Big Joe Italfelelős
Ha valakinek kérdése, problémája van, forduljon Zellihez, mindig, mindenkiről, mindent, és jobban tud.

"Fétis - szeressük"
Ez érdekelne bővebben. (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 14:44
Ez érdekelne bővebben. (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)

1) üzenet: email
2) kéz: punciban
3) negyven: mi negyven?
4) webcam: hm...
5) nudi: még a listán van
6) társ: feleség
7) szűz: fiatal
8) amatőr: lányok
9) fétis: szeressük
10) izé: bigyo

Szia Rosemary! a szokásos, dugásról, nyalásról, lakásfelújításról, meg pár kérdés megválaszolása amit Charlotte adott fel. meg ment a hülyéskedés ezerrel. többet kéne látogatnod a nappalit, te is mindig kódorogsz, csak nem pasiztál be?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 15:43

Szerbusztok! Megjöttem én is, sajnos túl fáradt vagyok, ahhoz, hogy elolvassam az összes hsz-t a távollétem óta, úgyhogy, ha valakinek van kedve, akkor világositson fel, hogy mi újdonság van, komótosan meghálálom...

1) Arra jöttem rá, hogy... hülye vagyok és be fogok szopni
2) Bezzeg régen... csak hülye voltam

3) Most leginkább... dolgoznom kellene
4) Életem első szerelme...egy jó csaj volt
5) A világon a legjobb...pasi nem én vagyok
6) Még sohasem...ejtőernyőztem
7) Szívesen megnézném egyszer...a Niagarát
8) Senki nem tudna rávenni arra, hogy... hagyjam, hogy megdugjanak
9) Miért nem képesek az emberek...normálisak lenni ?
10) Amióta idejárok...megismeretem jópár gyönyörű hölgyet és jófej urat

Admin

Játék!
Fejezzétek be a következő mondatokat:
1) Arra jöttem rá, hogy...
2) Bezzeg régen...
3) Most leginkább...
4) Életem első szerelme...
5) A világon a legjobb...
6) Még sohasem...
7) Szívesen megnézném egyszer...
8) Senki nem tudna rávenni arra, hogy...
9) Miért nem képesek az emberek... ?
10) Amióta idejárok...
Fejezzétek be a következő mondatokat:
1) Arra jöttem rá, hogy...
2) Bezzeg régen...
3) Most leginkább...
4) Életem első szerelme...
5) A világon a legjobb...
6) Még sohasem...
7) Szívesen megnézném egyszer...
8) Senki nem tudna rávenni arra, hogy...
9) Miért nem képesek az emberek... ?
10) Amióta idejárok...

Szerbusztok! Megjöttem én is, sajnos túl fáradt vagyok, ahhoz, hogy elolvassam az összes hsz-t a távollétem óta, úgyhogy, ha valakinek van kedve, akkor világositson fel, hogy mi újdonság van, komótosan meghálálom...

Még jó, hogy eddig nem törölted, szomorú lennék, ha nem tudtam volna elolvasni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 31. kedd 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Tovább olvasva a nappalit most már értem az álláspontod.
Nem biztos, hogy idősebb nálam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 16:58
Nem biztos, hogy idősebb nálam!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Ok eros, megértelek téged is, éa azokat is akik részt akarnak venni a gyermekük születésénél. Bár én már ehhez a témához nem kívántam hozzászólni, de mivel nekem címezted a hsz-ed, ezért válaszolok. Amikor a fiam született /valószínű idősebb nálad/ akkor még NEM VOLT papás szülés. Én akkor is bemehettem voln, ha olvastad a hsz-em akkor tudod miért. Ez a papás szülés olyan mint a pina szőrösen, vagy kopaszon. Az új kor terméke, én úgy mondanám van benne egy kis "trendi" amit én nagyon nem szeretek. Megvoltak párezer évig az emberek papás szülés, és kopasz pina nélkül is. Tudod én egy kicsit bizonyos dolgokban konzervatív vagyok, de elfogadom a mások véleményét is. Az a jó, hogy nem vagyunk egyformák. Nagyon sok dolgot majmolnak az emberek, amit "nyugatról" hoztak be hozzánk, mert nem kell azt gondolni, hogy ezek magyar találmányok. Ugye nem akarod, hogy felsoroljam ezeket. Mégegyszer mondom, elfogadom a mások hozzáállását, véleményét, de én már csak megmaradok olyannak amilyen voltam, még akkor is ha ez mások szemében maradiságnak tűnik. Szerintem nem vagyok az, ezt a GG-n lévő jelenlétem is bizonyítja, csak bizonyos dolgokról más a véleményem.
rám mindent lehet mondani (fikázni), csak azt NEM, hogy gonosz, rosszindulatú és haragtartó!
(én voltam az, aki az összes amdin között /és még szilva/ ellene volt az utólagos változtatásnak)
Viszont a tíz percbe bőven belefértem, és ráadásul a kérésednek megfelelően azonnal reagáltam!
nyasgemmm
(na így kell viccesen és barátilag válaszolni és NEM ezzel az ikonnal
, mert ez már komoly sértésnek szoktuk szánni!
)
BÉKE! (zombiee-san!) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 14:22
(én voltam az, aki az összes amdin között /és még szilva/ ellene volt az utólagos változtatásnak)
Viszont a tíz percbe bőven belefértem, és ráadásul a kérésednek megfelelően azonnal reagáltam!
nyasgemmm

BÉKE! (zombiee-san!) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)

de tudod az azért nálam nem nagyon fér bele, h miután reagálok a hsz-edre módosítod azt. így manipulálható ám egy vita!
ez így kicsit gonosz!
ez így kicsit gonosz!
Baccus... Ti pasik köpködtök minden fele mint a tv maci
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 14:50

az én farkamnak is van ilyen hatása!
csak az egyik kezeddel a zacsit kell simogatni a másikkal pedig a makkot kényeztetni.
aztán szájjal is lehet csinálni mindezt! és ahol köp ott van az ágynak a legmegfelelőbb helye!
nos fájó szívvel de itten kell, h hagyjalak mára benneteket!
csak az egyik kezeddel a zacsit kell simogatni a másikkal pedig a makkot kényeztetni.
aztán szájjal is lehet csinálni mindezt! és ahol köp ott van az ágynak a legmegfelelőbb helye!
nos fájó szívvel de itten kell, h hagyjalak mára benneteket!
az én farkamnak is van ilyen hatása!
nos fájó szívvel de itten kell, h hagyjalak mára benneteket! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 14:47
nos fájó szívvel de itten kell, h hagyjalak mára benneteket! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze.. jött a bnőm a pálcikáival... de az egész házban pörgött
A garage-ban már nem...

A garage-ban már nem...

És ha lenne zongorám, még azt is megjavítaná!
Te Moncy, hát van itt mindenféle szakember a nappaliban! Asztalost meg tudok Neked szerezni!
Kalákában megoldható!
Meg azt is mondják, ahova a macska fekszik, oda ne feküdjek! Akkor gyakorlatilag sehova!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Te Moncy, hát van itt mindenféle szakember a nappaliban! Asztalost meg tudok Neked szerezni!
Kalákában megoldható!

Meg azt is mondják, ahova a macska fekszik, oda ne feküdjek! Akkor gyakorlatilag sehova!

nem azt mondtam, h bejön, de a hippi féle "Mechatronikai asszisztens"-t nem tudom máshová tenni. mondjuk a baszógép elromlik és a "Mechatronikai asszisztens" megjavíccsa!
esetleg alkatrész hiányában helyettesíti és kielégíti az adott nappalis hölgyet!

esetleg alkatrész hiányában helyettesíti és kielégíti az adott nappalis hölgyet!

Persze.. jött a bnőm a pálcikáival... de az egész házban pörgött
A garage-ban már nem...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 14:39

A garage-ban már nem...

Na már megint fetrengek Tőletek!
Surdikám Neked bejön a mechanikus baszógép?
Te mondtad, no fakanál!
Nemszeressemlakásfelújítás!
Moncy, természetgyógyászatilag be van vizsgálva, hogy jó helyen van-e az ágy?

hééé
mily nyihuhu kaputban /lóhalálában/ rohansz utánnunk!
nemrég még az áprilisi kérdésekre válaszoltál most + má a hét elejeikre ...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
mily nyihuhu kaputban /lóhalálában/ rohansz utánnunk!
nemrég még az áprilisi kérdésekre válaszoltál most + má a hét elejeikre ...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)

10) izé: bigyo (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 29. vasárnap 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 29. vasárnap 13:18

10) izé: bigyo (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 29. vasárnap 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Na, próbáljunk meg valamilyen asszociációs játékot megint:
1) üzenet
2) kéz
3) negyven
4) webcam
5) nudi
6) társ
7) szűz
8) amatőr
9) fétis
10) izé
1) üzenet
2) kéz
3) negyven
4) webcam
5) nudi
6) társ
7) szűz
8) amatőr
9) fétis
10) izé

nem azt mondtam, h bejön, de a hippi féle "Mechatronikai asszisztens"-t nem tudom máshová tenni. mondjuk a baszógép elromlik és a "Mechatronikai asszisztens" megjavíccsa!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 14:39

Na már megint fetrengek Tőletek!
Te mondtad, no fakanál!