Jóóó napot!
Itt a nyár újra...
Te papa... azóta Nekem sincs velük bajom mióta elváltam
Hipp: látom Nálatok sem jobb a helyzet...
De... Nekem ma vééégre bekerül az ágyam az új helyére bibiiiiii....
Igaz egyenlőre az ágy és a tv lesz bent...
Mert ugyebár az asztalos természetesen most van vidéki munkán... a padlószőnyegesem természetesen gipszben...
Átérzem hipp a helyzeted, de hát tudod... Neked se legyen jobb mint Nekem
Duplán hátrányos helyzetben vagyok: a beszerzés alatt az összes barkács és festék bótban buta tyúknak néztek...
De a pénztártól való távozás után azért csípőssé vált a nyelvem
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 09:09
Itt a nyár újra...
Te papa... azóta Nekem sincs velük bajom mióta elváltam

Hipp: látom Nálatok sem jobb a helyzet...
De... Nekem ma vééégre bekerül az ágyam az új helyére bibiiiiii....
Igaz egyenlőre az ágy és a tv lesz bent...
Mert ugyebár az asztalos természetesen most van vidéki munkán... a padlószőnyegesem természetesen gipszben...
Átérzem hipp a helyzeted, de hát tudod... Neked se legyen jobb mint Nekem

Duplán hátrányos helyzetben vagyok: a beszerzés alatt az összes barkács és festék bótban buta tyúknak néztek...
De a pénztártól való távozás után azért csípőssé vált a nyelvem

kiderülnek itt a születési rendellenességek!
Surdi, Zelli díszlekszikonos
de Te hipp bátyó diszgráfiás! elhiszem, h ezt akartad írni, de nem ezt írtad! hanem ezt: "a gázosokat ceretem, Gyuri te kivétel vagy!" ennek az a jelentése, h a gázosokat szereted Gyuri kivételével!
mint írtam a gázosokkal nekem se volt porblémám! de nekem a villanyszerelőkkel se!
Surdi, Zelli díszlekszikonos
de Te hipp bátyó diszgráfiás! elhiszem, h ezt akartad írni, de nem ezt írtad! hanem ezt: "a gázosokat ceretem, Gyuri te kivétel vagy!" ennek az a jelentése, h a gázosokat szereted Gyuri kivételével!
mint írtam a gázosokkal nekem se volt porblémám! de nekem a villanyszerelőkkel se!

Igen! Mindkettő anyagra szükségem van!(titokzatos szmájli)
Igen, Hippem! De előbb-utóbb valami tanszéket is akarok!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 14:02

Igen, Hippem! De előbb-utóbb valami tanszéket is akarok!

akkor inkább valami magasabb koffein és taurin keverék kéne nem?
akkor inkább valami magasabb koffein és taurin keverék kéne nem?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 13:12

Szia BigJoe!
Most jólesne egy jó kávé tejjel, fahéjjal megszórva! Kissé elpilledtem!

A Nappaliban dolgozók beosztása:
1. Tom1019 Rektor
2. mmePrune Igazságügyi tanszék vezető
3. Surdapapa Nyalás-dugás tanszék vezető
4. Charlotte Napi kérdések tanszék vezető
5. Gázosgyuri Technikai referens
6. Willy Ifjúsági előadó
7. Moncy Élelmezési igazgató
8. Erdőkerülő Természetvédelmi felelős
9. Big Joe Italfelelős
10. New1 Külsős munkatárs
11. Hipp Mechatronikai asszisztens
12. Zelli Oktatási referens, tanulmányi felelős
Ha valakinek kérdése, problémája van, forduljon Zellihez, mindig, mindenkiről, mindent, és jobban tud.
1. Tom1019 Rektor
2. mmePrune Igazságügyi tanszék vezető
3. Surdapapa Nyalás-dugás tanszék vezető
4. Charlotte Napi kérdések tanszék vezető
5. Gázosgyuri Technikai referens
6. Willy Ifjúsági előadó
7. Moncy Élelmezési igazgató
8. Erdőkerülő Természetvédelmi felelős
9. Big Joe Italfelelős
10. New1 Külsős munkatárs
11. Hipp Mechatronikai asszisztens
12. Zelli Oktatási referens, tanulmányi felelős
Ha valakinek kérdése, problémája van, forduljon Zellihez, mindig, mindenkiről, mindent, és jobban tud.

Szia BigJoe!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Na ja, kinek mit tölthetek?
Jahhh, minden belefér, akkor ez is:

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 12:56
ez társalgó!
kultúráltan itt is vitázhatunk /ebbe belefér a lehülyézés, ill. lófaszozás, de több már nem!/, ahogy az utóbbi időben meg is tettük ...
zelli zelli!
a kámaszutráról mindig ez jut az eszembe:
egy nőt addig kell kényeztetni míg ezt nem mondja:
"jól mondja a Kámaszuta
nem hajlik a szám a kutra!"
ma nem lesz időm elolvasni a három verset /ill fordítást/, de ha tom megteszi amit előbb mondott akkor mindenképp elolvasom!

ez társalgó!
kultúráltan itt is vitázhatunk /ebbe belefér a lehülyézés, ill. lófaszozás, de több már nem!/, ahogy az utóbbi időben meg is tettük ...
zelli zelli!
"jól mondja a Kámaszuta
ma nem lesz időm elolvasni a három verset /ill fordítást/, de ha tom megteszi amit előbb mondott akkor mindenképp elolvasom!

ez társalgó!
zelli zelli!
"jól mondja a Kámaszuta
ma nem lesz időm elolvasni a három verset /ill fordítást/, de ha tom megteszi amit előbb mondott akkor mindenképp elolvasom! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)

nem ez a megfelelő hely a nemtetszésnyilvánításnak!
aki vállalja a nyilvánosság előtt magát, az megérdemli (bármilyen nagy művész is)
hogy esetenként "játszanak" is vele!
nincs teljesen igazad, de leveszem!
és válaszoltam a megfelelő helyen!
aki vállalja a nyilvánosság előtt magát, az megérdemli (bármilyen nagy művész is)

Számszerint 4 volt! Ez közművelődésből volt a témám!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 12:51

nebassszzzzmáááá zelli
hány szigorlatod volt neked? mert lassan már minden témához megadsz egy címet

nebassszzzzmáááá zelli
hány szigorlatod volt neked? mert lassan már minden témához megadsz egy címet
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 12:38

Hát el is verlek, ha a magasabb kultúrát nem lehet a fejedbe verni! Csak Magadat hibáztathatod, mert hajnali ténykedésemre Te adtál inspirációt tegnap.
Surdi vala ihletőm!
/Éppen ez volt a szigorlati témám: Hogyan vezessük az embereket a kommersz kultúrától a magasabb kultúráig!/
Nem akarom, hogy belédtörjön a bicskám! Gyuri bácsit nem köll nézni, csak a sorokat olvasni!
Szelektív látás, vagy mifene!
Na jó! A kedvedért beszélhetünk a a magasabb szexkultúráról is! Kámaszutra, stb!
Surdi vala ihletőm!
/Éppen ez volt a szigorlati témám: Hogyan vezessük az embereket a kommersz kultúrától a magasabb kultúráig!/
Nem akarom, hogy belédtörjön a bicskám! Gyuri bácsit nem köll nézni, csak a sorokat olvasni!
Na jó! A kedvedért beszélhetünk a a magasabb szexkultúráról is! Kámaszutra, stb!

nem ez a megfelelő hely a nemtetszésnyilvánításnak!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 12:36

hülyegyerek!
mé kell elrontani egy normális topicot?
ld amit a Versekben tettél!
kabbbbeeee
kabbbbeeee

Hát el is verlek, ha a magasabb kultúrát nem lehet a fejedbe verni! Csak Magadat hibáztathatod, mert hajnali ténykedésemre Te adtál inspirációt tegnap.
Surdi vala ihletőm!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Surdi vala ihletőm!

hülyegyerek!
kabbbbeeee
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
kabbbbeeee

szted?
állnék rendelkezésükre! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
állnék rendelkezésükre! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor is menekülnél, ha a nappalis lányok akarnának "verni"?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 27. péntek 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 10:07

megversz-megversz!
figyelmeztetlek!
ha verni akarnak gyorsan tudok ám futni!
egyébként meg tom korrupt.
ajánld + Neki, h a nyakába akasztasz vagy két qrvát! és bisztosss jó munkássemberr lesssz!
és hipp gyurkának van igaza: "Mondjuk szombatra + wasárnapra"!
figyelmeztetlek!
ha verni akarnak gyorsan tudok ám futni!
egyébként meg tom korrupt.
ajánld + Neki, h a nyakába akasztasz vagy két qrvát! és bisztosss jó munkássemberr lesssz!
és hipp gyurkának van igaza: "Mondjuk szombatra + wasárnapra"!

a nappalis hölgyeknek:

én...

és hozzá egy kis reggeli (délben)
:
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)

és hozzá egy kis reggeli (délben)

jövök, mikor tudok, de most gyümibetakarítás van vegyespájinkáho' ...
feles után kávé?
no ezért, no +, h ne érezd magad egyedül visszanéztem ...
de most egy időre innen go
szeva Józsibá!
Te is jer gyakrabban! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
no ezért, no +, h ne érezd magad egyedül visszanéztem ...
de most egy időre innen go
szeva Józsibá!

Te is jer gyakrabban! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ok, addig töltök 1 kávét... ki kér?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 10:23

a baj, h melóm lenne/van úgyhogy most én lépek.
nemsoká jövök!
nemsoká jövök!