Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1954 1955 1956 1957 1958 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9654   2007. 08. 02. csütörtök 10:22
surdapapa surdapapa
én a puncid nyalásának!

vagy egy jó kis szopásnak sokkalta jobban tudok ám örülni! eplus2

hát nem tudom hogyan fogom végig olvasni a gyuribá fordítását. félek ha látom a fejét behányok! hogy lehettél olyan gonosz, h azt is beteszed?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 09:20
Köszönöm!
Már este eldöntöttem, hogy szerzek egy kis örömöt Surdikámnak! hehe
Surdikám, azért értékelhetnéd a fáradozásaimat! crazya
#9653   2007. 08. 02. csütörtök 10:20
BigJoe23 BigJoe23
Kössz, ide csüccsenhetek, de túúl sok szellemre ne számítsatok tőlem, eléggé lerugottnak érzem magam...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 10:18
egyszerű a válasza: a Sárlott-Szilva-Surdi 3asra vágyik! eplus2

szerintemmm

Szeva Jóska!

ülj le közénk!
gyere egyél, mert abból a sok finomságból, amit tom hozott még jócskán jut Neked is!

sándorunk meg javasolta elé a kisüstit úgyis ...
#9652   2007. 08. 02. csütörtök 10:18
surdapapa surdapapa
egyszerű a válasza: a Sárlott-Szilva-Surdi 3asra vágyik! eplus2

szerintemmm

Szeva Jóska!

ülj le közénk!
gyere egyél, mert abból a sok finomságból, amit tom hozott még jócskán jut Neked is!

sándorunk meg javasolta elé a kisüstit úgyis ...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 02. csütörtök 07:43
mikor vagy/lennél benne egy 3-as szexben (te válogathatnád meg a partnereidet)???... nyes
#9651   2007. 08. 02. csütörtök 10:15
surdapapa surdapapa
nem kell Neked kérdést feltenni!

csak keresd ki mely kérdéseidre nem válaszoltál Te magad. csak ezekre kérjük a válaszod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 08. 01. szerda 23:58
Jó éjt!

Találtam egy nagyon felkavaró témát, esetet, de mivel egy egyszerű apás szülésből majdnem botrányt csináltatok, ezt már nem merem betenni...

Mielőtt lefekszem, még beteszem a következő kérdést (feladatot):

Tegyetek fel kérdést NEKEM!

vigyor5 hehe
#9650   2007. 08. 02. csütörtök 10:15
BigJoe23 BigJoe23
húú de lassan készül el a kávém... hali, annak aki itt van...
#9649   2007. 08. 02. csütörtök 10:12
surdapapa surdapapa
worship worship

és hozni nem hoztál semmit? csak úgy beköszönésképp!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 21:00
Enni enni sok kis falánk ember bár ha jól esik egészségetekre,de igyatok is valamit hozzá,ellőte kisüsti utána sör bor.
#9648   2007. 08. 02. csütörtök 10:11
surdapapa surdapapa
én már csak azt kérdezem, h az ilyen nő miért csodálkozik, ha felképelik?

veszekszik, vélt sérelmei miatt belédköt. elméc előle, de megy utánnad és folytatja. utánna még Te kapod a pofont!

ki az az ember /adott esetben férfi/ aki ilyen helyzetbe tudja magát tűrtőztetni?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 20:57
A negatíw mély nyoma az arcomon csattant...

A köwetkező történt...wallomás...
Egy barátom (ex) nagyon szerette wolna megdugni a barátnőm...az wolt a taktikája,hogy állandóan tömte a fejét,hogy itt és itt megdugtam egy jányt és ezt én meséltem neki...nos,a barátnőm egy idő után elhitte és elkezdett wele szekálni...de egy idő után minden napos lett a csesztetés,pont náluk woltam mikor besokaltam már ettől a faxságtól és mondtam neki,én megyek haza...kijött welem a lépcsőházba,hogy elköszön meg miegymás de kezdte elölről a megcsalásos dolgot...miután begurultam és mondtam,hogy menjen már a pitsába...(ha begurulok úgy beszélek mint a kocsis)...kaptam egy hatalmas pofont...ez még nm is lett wolna gáz...de reflexből kapott tőlem egy wisszakezest...a mai napig emlékszem,ahogy egy idegrángás elindult a wállamtól a kézfejemig...és durrr...rohadtúl elszégyeltem magam és nm is értettem a reakcióm...pillanatok alatt történt az egész...
Ő wolt az első és az utolsó nő akit megütöttem...

Nah...ez is én waok...woltam... shakehead
#9647   2007. 08. 02. csütörtök 09:21
X Törölt felhasználó (94621)
Nálam azon az oldalon ahol sokat éri a napsütés, fa nyílászárók 2db nagy, a másik oldalon ahol kevésbé éri /csak délelőtt/ oda műanyag szintén 2db ablak lett beépítve. Meg kellett lépni mert elég öregek voltak, meg ezek hőszigeteltek, stb. Ja és a műanyagot nem kell festeni, hála az égnek.
Na legyen szép napotok, majd pihenésképpen néha benézek. Surda jó, hogy mondtad, ne fessem be az üveget is, kösz, te milyen rendes vagy........
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 09:15
én se irigyellek Téged! mert jó sötét lesz a lakásotokba! ha a teljes ablakot fested eplus2

én azé a helyedbe az üveget nem festeném be! eplus2
még ki se írták a pályázatot
és asse tudom, h milyen nyílászáró lesz. ragaszkodnánk a fához de lehet nem szabad, ill. lehet qrva drága /sokkal drágább, mint ha magamnak venném/ ...
má vannak infók lehet télen kezdik el! levele szomoru1
#9646   2007. 08. 02. csütörtök 09:20
zelli zelli
Köszönöm!
Már este eldöntöttem, hogy szerzek egy kis örömöt Surdikámnak! hehe
Surdikám, azért értékelhetnéd a fáradozásaimat! crazya
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép jónapot mindenkinek!

Spapa! A válaszod első részére nem reagálok, csak arra, kár hogy nem érdekel annyira az irodalom. Szokták mondani, "ahány nyelv, annyi ember". Ehhez hozzátenném: ahány könyv, annyi élmény. Én sajna csak egy(1) ember vagyok, sok élménnyel.

A második részében meg ehhez a kitételhez "...engem ettől függetlenül nem lehetne rávenni ugyanazon művet különböző fordításba elolvassak. meggyőztél, h miért kell újra fordítani, de arról nem h vki miért is olvassa újra el." csak azt tudom mondani, hogy húzzál át vers topicba, ha még nem voltál, és olvasd el azt a három fordítást, amit Zelli berakott, és akkor meglátod a különbségeket.

Ez jó volt zelli eljen
#9645   2007. 08. 02. csütörtök 09:18
surdapapa surdapapa
OK!

de csak a Ti kedvetekért!

de már nem most, mert dolog van!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Spapa! A válaszod első részére nem reagálok, csak arra, kár hogy nem érdekel annyira az irodalom. Szokták mondani, "ahány nyelv, annyi ember". Ehhez hozzátenném: ahány könyv, annyi élmény. Én sajna csak egy(1) ember vagyok, sok élménnyel.

A második részében meg ehhez a kitételhez "...engem ettől függetlenül nem lehetne rávenni ugyanazon művet különböző fordításba elolvassak. meggyőztél, h miért kell újra fordítani, de arról nem h vki miért is olvassa újra el." csak azt tudom mondani, hogy húzzál át vers topicba, ha még nem voltál, és olvasd el azt a három fordítást, amit Zelli berakott, és akkor meglátod a különbségeket.

Ez jó volt zelli eljen
#9644   2007. 08. 02. csütörtök 09:15
surdapapa surdapapa
én se irigyellek Téged! mert jó sötét lesz a lakásotokba! ha a teljes ablakot fested eplus2

én azé a helyedbe az üveget nem festeném be! eplus2
még ki se írták a pályázatot
és asse tudom, h milyen nyílászáró lesz. ragaszkodnánk a fához de lehet nem szabad, ill. lehet qrva drága /sokkal drágább, mint ha magamnak venném/ ...
má vannak infók lehet télen kezdik el! levele szomoru1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 02. csütörtök 09:08
Szervusztok, jó reggelt!
Ma folytatom az ablakfestést, randa aprólékos munka, de meg kell csinálni, mert natúr szállítják. Surda nem irigyellek, nagy kupival jár, aztán utána meg lakásfestés, attól még jobban félek.

#9643   2007. 08. 02. csütörtök 09:15
Ja már én is fáradt voltam. de Gyurival végkép nincs bajom, nem úgy mit veled. nyes
Ki itt a villanyszerelő, mert azt nem ösmerem.

rolleyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 09:09
kiderülnek itt a születési rendellenességek!

Surdi, Zelli díszlekszikonos

de Te hipp bátyó diszgráfiás! elhiszem, h ezt akartad írni, de nem ezt írtad! hanem ezt: "a gázosokat ceretem, Gyuri te kivétel vagy!" ennek az a jelentése, h a gázosokat szereted Gyuri kivételével!

mint írtam a gázosokkal nekem se volt porblémám! de nekem a villanyszerelőkkel se! eplus2
#9642   2007. 08. 02. csütörtök 09:15
erdokerulo erdokerulo

Ez jó volt zelli eljen
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 08:45
de ennyire fafejű vagyok!
és ennyire érdekel az irodalom.
és az öreget láttam mikor hazaköltözött, láttam beszélni! és olyan fafejű vagyok, h én ezek után nem vagyok hajlandó elolvasni Őt! pláne, h megvan azokról az emberekről a véleményem akik míg aktívak voltak külhonba éltek fizették a megélhetésükhöz tartozó dolgokat. aztán megöregednek és a Te meg az én pénzemből tartják el, amiből vígan megélnek!

mondjuk azért elég jó a hasonlatod. valamelyest megváltozott a véleményem, de azért mint a hasonlatok általában ebben is van ami sántít. tehát egy zeneműnél sokkalta egyértelműbb a helyzet, különösen ilyen zenei stílusok esetén.
engem ettől függetlenül nem lehetne rávenni ugyanazon művet különböző fordításba elolvassak. meggyőztél, h miért kell újra fordítani, de arról nem h vki miért is olvassa újra el.

1ébként:
hölgyeim puszi, uraim pacsi!
#9641   2007. 08. 02. csütörtök 09:13
zelli zelli
Szia, Hipp! Nem irigyellek!
Surdilovics elvtárs! Nincs lexikonzavarom, csak szét vagyok esve!
zavart2
Sopszka! Nyami! Imádom, de igazán jót Bulgáriában ettem! finom
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 09:09

de Te hipp bátyó diszgráfiás! elhiszem, h ezt akartad írni, de nem ezt írtad! hanem ezt: "a gázosokat ceretem, Gyuri te kivétel vagy!" ennek az a jelentése, h a gázosokat szereted Gyuri kivételével!

mint írtam a gázosokkal nekem se volt porblémám! de nekem a villanyszerelőkkel se! eplus2
#9640   2007. 08. 02. csütörtök 09:11
surdapapa surdapapa
vigyázz a sopszka salival, mert surdi eleszi előled!
na jó gyere csipegesd ki Olíviát, mert attól forog a gyomrom!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 01. szerda 20:16
én mindig gyümisebbet eszem vacsira, mert féltem az alakomat, de nektek kell a kondi estére... eplus2

de ezt is nagyon szeretem:

#9639   2007. 08. 02. csütörtök 09:09
surdapapa surdapapa

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 20:15
Gyuri azt írtam, hogy nem szeretem az iparosokat, de te kivétel vagy!
#9638   2007. 08. 02. csütörtök 09:08
Szervusztok, jó reggelt!
Ma folytatom az ablakfestést, randa aprólékos munka, de meg kell csinálni, mert natúr szállítják. Surda nem irigyellek, nagy kupival jár, aztán utána meg lakásfestés, attól még jobban félek.

#9637   2007. 08. 02. csütörtök 09:05
surdapapa surdapapa

ide az egyik tányérral, hagy faljam be!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 01. szerda 20:10
Hoztam nektek vacsit, hogy legyen erőtök reggelig vitatkozni:

#9636   2007. 08. 02. csütörtök 09:04
surdapapa surdapapa
aztaqrva!

mi éppen előtte állunk. de, h mennyivel? és az a baj, h én/mi nem is tudom/tudjuk irányítani!

amilyen szerencsénk van pont a pici születésekor fogják csinálni. levele
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 18:30
Moncy egyetértek, énnekem meg ha mégegyszer ablakokat cseréltetek, ráadásul nincs vége, ezután majd festés, meg még amit a szem-száj megkíván. Uuuuuuutálom az iparosokat!
#9635   2007. 08. 02. csütörtök 08:55
surdapapa surdapapa
Cerelmem!

válaszoltam Neked a megfelelő /kvíz/ topicba!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 01. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 01. szerda 15:46
rátapintottál erdokerulo édes barátom...ez a surdi tényleg fafejű (lásd kvíz topic), vagy faszfejű vagy fafaszú hehe szerencsére elment haza, így már ezt nem olvassa el, csak holnap...addigra meg majd elvész a sok új hsz között smile
de mentségemre váljon, hogy tudja, hogy imádom

... 1954 1955 1956 1957 1958 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48754db
Utolsó üzenet: ma 00:24

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!