én a puncid nyalásának!
vagy egy jó kis szopásnak sokkalta jobban tudok ám örülni!
hát nem tudom hogyan fogom végig olvasni a gyuribá fordítását. félek ha látom a fejét behányok! hogy lehettél olyan gonosz, h azt is beteszed? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 09:20
vagy egy jó kis szopásnak sokkalta jobban tudok ám örülni!

hát nem tudom hogyan fogom végig olvasni a gyuribá fordítását. félek ha látom a fejét behányok! hogy lehettél olyan gonosz, h azt is beteszed? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm!
Már este eldöntöttem, hogy szerzek egy kis örömöt Surdikámnak!
Surdikám, azért értékelhetnéd a fáradozásaimat!

Kössz, ide csüccsenhetek, de túúl sok szellemre ne számítsatok tőlem, eléggé lerugottnak érzem magam...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 10:18

egyszerű a válasza: a Sárlott-Szilva-Surdi 3asra vágyik!
szerintemmm
Szeva Jóska!
ülj le közénk!
gyere egyél, mert abból a sok finomságból, amit tom hozott még jócskán jut Neked is!
sándorunk meg javasolta elé a kisüstit úgyis ...

szerintemmm
Szeva Jóska!
ülj le közénk!
gyere egyél, mert abból a sok finomságból, amit tom hozott még jócskán jut Neked is!
sándorunk meg javasolta elé a kisüstit úgyis ...
egyszerű a válasza: a Sárlott-Szilva-Surdi 3asra vágyik!
szerintemmm
Szeva Jóska!
ülj le közénk!
sándorunk meg javasolta elé a kisüstit úgyis ... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 07:43

szerintemmm
Szeva Jóska!
ülj le közénk!
sándorunk meg javasolta elé a kisüstit úgyis ... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)

mikor vagy/lennél benne egy 3-as szexben (te válogathatnád meg a partnereidet)???...

nem kell Neked kérdést feltenni!
csak keresd ki mely kérdéseidre nem válaszoltál Te magad. csak ezekre kérjük a válaszod! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 23:58
csak keresd ki mely kérdéseidre nem válaszoltál Te magad. csak ezekre kérjük a válaszod! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó éjt!
Találtam egy nagyon felkavaró témát, esetet, de mivel egy egyszerű apás szülésből majdnem botrányt csináltatok, ezt már nem merem betenni...
Mielőtt lefekszem, még beteszem a következő kérdést (feladatot):
Tegyetek fel kérdést NEKEM!
Találtam egy nagyon felkavaró témát, esetet, de mivel egy egyszerű apás szülésből majdnem botrányt csináltatok, ezt már nem merem betenni...
Mielőtt lefekszem, még beteszem a következő kérdést (feladatot):
Tegyetek fel kérdést NEKEM!

húú de lassan készül el a kávém... hali, annak aki itt van...

és hozni nem hoztál semmit? csak úgy beköszönésképp! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Enni enni sok kis falánk ember bár ha jól esik egészségetekre,de igyatok is valamit hozzá,ellőte kisüsti utána sör bor.
én már csak azt kérdezem, h az ilyen nő miért csodálkozik, ha felképelik?
veszekszik, vélt sérelmei miatt belédköt. elméc előle, de megy utánnad és folytatja. utánna még Te kapod a pofont!
ki az az ember /adott esetben férfi/ aki ilyen helyzetbe tudja magát tűrtőztetni? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 20:57
veszekszik, vélt sérelmei miatt belédköt. elméc előle, de megy utánnad és folytatja. utánna még Te kapod a pofont!
ki az az ember /adott esetben férfi/ aki ilyen helyzetbe tudja magát tűrtőztetni? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)

A negatíw mély nyoma az arcomon csattant...
A köwetkező történt...wallomás...
Egy barátom (ex) nagyon szerette wolna megdugni a barátnőm...az wolt a taktikája,hogy állandóan tömte a fejét,hogy itt és itt megdugtam egy jányt és ezt én meséltem neki...nos,a barátnőm egy idő után elhitte és elkezdett wele szekálni...de egy idő után minden napos lett a csesztetés,pont náluk woltam mikor besokaltam már ettől a faxságtól és mondtam neki,én megyek haza...kijött welem a lépcsőházba,hogy elköszön meg miegymás de kezdte elölről a megcsalásos dolgot...miután begurultam és mondtam,hogy menjen már a pitsába...(ha begurulok úgy beszélek mint a kocsis)...kaptam egy hatalmas pofont...ez még nm is lett wolna gáz...de reflexből kapott tőlem egy wisszakezest...a mai napig emlékszem,ahogy egy idegrángás elindult a wállamtól a kézfejemig...és durrr...rohadtúl elszégyeltem magam és nm is értettem a reakcióm...pillanatok alatt történt az egész...
Ő wolt az első és az utolsó nő akit megütöttem...
Nah...ez is én waok...woltam...
A köwetkező történt...wallomás...
Egy barátom (ex) nagyon szerette wolna megdugni a barátnőm...az wolt a taktikája,hogy állandóan tömte a fejét,hogy itt és itt megdugtam egy jányt és ezt én meséltem neki...nos,a barátnőm egy idő után elhitte és elkezdett wele szekálni...de egy idő után minden napos lett a csesztetés,pont náluk woltam mikor besokaltam már ettől a faxságtól és mondtam neki,én megyek haza...kijött welem a lépcsőházba,hogy elköszön meg miegymás de kezdte elölről a megcsalásos dolgot...miután begurultam és mondtam,hogy menjen már a pitsába...(ha begurulok úgy beszélek mint a kocsis)...kaptam egy hatalmas pofont...ez még nm is lett wolna gáz...de reflexből kapott tőlem egy wisszakezest...a mai napig emlékszem,ahogy egy idegrángás elindult a wállamtól a kézfejemig...és durrr...rohadtúl elszégyeltem magam és nm is értettem a reakcióm...pillanatok alatt történt az egész...
Ő wolt az első és az utolsó nő akit megütöttem...
Nah...ez is én waok...woltam...

Nálam azon az oldalon ahol sokat éri a napsütés, fa nyílászárók 2db nagy, a másik oldalon ahol kevésbé éri /csak délelőtt/ oda műanyag szintén 2db ablak lett beépítve. Meg kellett lépni mert elég öregek voltak, meg ezek hőszigeteltek, stb. Ja és a műanyagot nem kell festeni, hála az égnek.
Na legyen szép napotok, majd pihenésképpen néha benézek. Surda jó, hogy mondtad, ne fessem be az üveget is, kösz, te milyen rendes vagy........ (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 09:15
Na legyen szép napotok, majd pihenésképpen néha benézek. Surda jó, hogy mondtad, ne fessem be az üveget is, kösz, te milyen rendes vagy........ (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)

én se irigyellek Téged! mert jó sötét lesz a lakásotokba! ha a teljes ablakot fested
én azé a helyedbe az üveget nem festeném be!
még ki se írták a pályázatot
és asse tudom, h milyen nyílászáró lesz. ragaszkodnánk a fához de lehet nem szabad, ill. lehet qrva drága /sokkal drágább, mint ha magamnak venném/ ...
má vannak infók lehet télen kezdik el!

és asse tudom, h milyen nyílászáró lesz. ragaszkodnánk a fához de lehet nem szabad, ill. lehet qrva drága /sokkal drágább, mint ha magamnak venném/ ...

Köszönöm!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép jónapot mindenkinek!
Spapa! A válaszod első részére nem reagálok, csak arra, kár hogy nem érdekel annyira az irodalom. Szokták mondani, "ahány nyelv, annyi ember". Ehhez hozzátenném: ahány könyv, annyi élmény. Én sajna csak egy(1) ember vagyok, sok élménnyel.
A második részében meg ehhez a kitételhez "...engem ettől függetlenül nem lehetne rávenni ugyanazon művet különböző fordításba elolvassak. meggyőztél, h miért kell újra fordítani, de arról nem h vki miért is olvassa újra el." csak azt tudom mondani, hogy húzzál át vers topicba, ha még nem voltál, és olvasd el azt a három fordítást, amit Zelli berakott, és akkor meglátod a különbségeket.
Ez jó volt zelli
Spapa! A válaszod első részére nem reagálok, csak arra, kár hogy nem érdekel annyira az irodalom. Szokták mondani, "ahány nyelv, annyi ember". Ehhez hozzátenném: ahány könyv, annyi élmény. Én sajna csak egy(1) ember vagyok, sok élménnyel.
A második részében meg ehhez a kitételhez "...engem ettől függetlenül nem lehetne rávenni ugyanazon művet különböző fordításba elolvassak. meggyőztél, h miért kell újra fordítani, de arról nem h vki miért is olvassa újra el." csak azt tudom mondani, hogy húzzál át vers topicba, ha még nem voltál, és olvasd el azt a három fordítást, amit Zelli berakott, és akkor meglátod a különbségeket.
Ez jó volt zelli

OK!
de csak a Ti kedvetekért!
de már nem most, mert dolog van! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
de csak a Ti kedvetekért!
de már nem most, mert dolog van! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez jó volt zelli
Ez jó volt zelli

én se irigyellek Téged! mert jó sötét lesz a lakásotokba! ha a teljes ablakot fested
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 09:08

Törölt felhasználó (94621)

Szervusztok, jó reggelt!
Ma folytatom az ablakfestést, randa aprólékos munka, de meg kell csinálni, mert natúr szállítják. Surda nem irigyellek, nagy kupival jár, aztán utána meg lakásfestés, attól még jobban félek.

Ma folytatom az ablakfestést, randa aprólékos munka, de meg kell csinálni, mert natúr szállítják. Surda nem irigyellek, nagy kupival jár, aztán utána meg lakásfestés, attól még jobban félek.

Ja már én is fáradt voltam. de Gyurival végkép nincs bajom, nem úgy mit veled.
Ki itt a villanyszerelő, mert azt nem ösmerem.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 09:09

Ki itt a villanyszerelő, mert azt nem ösmerem.

kiderülnek itt a születési rendellenességek!
Surdi, Zelli díszlekszikonos
de Te hipp bátyó diszgráfiás! elhiszem, h ezt akartad írni, de nem ezt írtad! hanem ezt: "a gázosokat ceretem, Gyuri te kivétel vagy!" ennek az a jelentése, h a gázosokat szereted Gyuri kivételével!
mint írtam a gázosokkal nekem se volt porblémám! de nekem a villanyszerelőkkel se!
de Te hipp bátyó diszgráfiás! elhiszem, h ezt akartad írni, de nem ezt írtad! hanem ezt: "a gázosokat ceretem, Gyuri te kivétel vagy!" ennek az a jelentése, h a gázosokat szereted Gyuri kivételével!
mint írtam a gázosokkal nekem se volt porblémám! de nekem a villanyszerelőkkel se!

Ez jó volt zelli
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 08:45
Ez jó volt zelli

de ennyire fafejű vagyok!
és ennyire érdekel az irodalom.
és az öreget láttam mikor hazaköltözött, láttam beszélni! és olyan fafejű vagyok, h én ezek után nem vagyok hajlandó elolvasni Őt! pláne, h megvan azokról az emberekről a véleményem akik míg aktívak voltak külhonba éltek fizették a megélhetésükhöz tartozó dolgokat. aztán megöregednek és a Te meg az én pénzemből tartják el, amiből vígan megélnek!
mondjuk azért elég jó a hasonlatod. valamelyest megváltozott a véleményem, de azért mint a hasonlatok általában ebben is van ami sántít. tehát egy zeneműnél sokkalta egyértelműbb a helyzet, különösen ilyen zenei stílusok esetén.
engem ettől függetlenül nem lehetne rávenni ugyanazon művet különböző fordításba elolvassak. meggyőztél, h miért kell újra fordítani, de arról nem h vki miért is olvassa újra el.
1ébként:
hölgyeim puszi, uraim pacsi!
és ennyire érdekel az irodalom.
és az öreget láttam mikor hazaköltözött, láttam beszélni! és olyan fafejű vagyok, h én ezek után nem vagyok hajlandó elolvasni Őt! pláne, h megvan azokról az emberekről a véleményem akik míg aktívak voltak külhonba éltek fizették a megélhetésükhöz tartozó dolgokat. aztán megöregednek és a Te meg az én pénzemből tartják el, amiből vígan megélnek!
mondjuk azért elég jó a hasonlatod. valamelyest megváltozott a véleményem, de azért mint a hasonlatok általában ebben is van ami sántít. tehát egy zeneműnél sokkalta egyértelműbb a helyzet, különösen ilyen zenei stílusok esetén.
engem ettől függetlenül nem lehetne rávenni ugyanazon művet különböző fordításba elolvassak. meggyőztél, h miért kell újra fordítani, de arról nem h vki miért is olvassa újra el.
1ébként:
hölgyeim puszi, uraim pacsi!
Szia, Hipp! Nem irigyellek!
Surdilovics elvtárs! Nincs lexikonzavarom, csak szét vagyok esve!
Sopszka! Nyami! Imádom, de igazán jót Bulgáriában ettem!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 09:09
Surdilovics elvtárs! Nincs lexikonzavarom, csak szét vagyok esve!

Sopszka! Nyami! Imádom, de igazán jót Bulgáriában ettem!

vigyázz a sopszka salival, mert surdi eleszi előled!
na jó gyere csipegesd ki Olíviát, mert attól forog a gyomrom! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 20:16
na jó gyere csipegesd ki Olíviát, mert attól forog a gyomrom! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)

én mindig gyümisebbet eszem vacsira, mert féltem az alakomat, de nektek kell a kondi estére...

de ezt is nagyon szeretem:

de ezt is nagyon szeretem:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 20:15

Gyuri azt írtam, hogy nem szeretem az iparosokat, de te kivétel vagy!
Szervusztok, jó reggelt!

ide az egyik tányérral, hagy faljam be! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Hoztam nektek vacsit, hogy legyen erőtök reggelig vitatkozni:

aztaqrva!
mi éppen előtte állunk. de, h mennyivel? és az a baj, h én/mi nem is tudom/tudjuk irányítani!
amilyen szerencsénk van pont a pici születésekor fogják csinálni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 18:30
mi éppen előtte állunk. de, h mennyivel? és az a baj, h én/mi nem is tudom/tudjuk irányítani!
amilyen szerencsénk van pont a pici születésekor fogják csinálni.

Moncy egyetértek, énnekem meg ha mégegyszer ablakokat cseréltetek, ráadásul nincs vége, ezután majd festés, meg még amit a szem-száj megkíván. Uuuuuuutálom az iparosokat!
Cerelmem!

válaszoltam Neked a megfelelő /kvíz/ topicba! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 01. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 15:46

válaszoltam Neked a megfelelő /kvíz/ topicba! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 01. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)

rátapintottál erdokerulo édes barátom...ez a surdi tényleg fafejű (lásd kvíz topic), vagy faszfejű vagy fafaszú
szerencsére elment haza, így már ezt nem olvassa el, csak holnap...addigra meg majd elvész a sok új hsz között
de mentségemre váljon, hogy tudja, hogy imádom

de mentségemre váljon, hogy tudja, hogy imádom