Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1959 1960 1961 1962 1963 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9555   2007. 08. 01. szerda 10:32
zelli zelli
De az igérgetésből is elegem van! Szólj, hogy jössz! Főzök valami jót, némi bódítót is beszerzek! Aztán Action! wink hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 01. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 10:25
csettincs Te boszi!

a Te partvis-lovagod!
#9554   2007. 08. 01. szerda 10:25
surdapapa surdapapa
csettincs Te boszi!

a Te partvis-lovagod!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 01. szerda 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 10:24
Sosem szorultam a partvisra! Csak csettintenék, és jönnének a"partvis-lovagok"! Bár amikor bosziskodom, jól jönnek, ja de az seprű, vagy seprő? hehe
#9553   2007. 08. 01. szerda 10:24
zelli zelli
Sosem szorultam a partvisra! Csak csettintenék, és jönnének a"partvis-lovagok"! Bár amikor bosziskodom, jól jönnek, ja de az seprű, vagy seprő? hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 01. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 10:16
partvis kúrát az seggit?

miket nem bírsz tanácsolni!

ilyen durván elutasítani egy érted epekedő hölgyet! azt mondani zellinek dugd fel magadnak a partvist! eplus2 ehhjjj hipp ennél kultúráltabbnak ismertelek eddig!
#9552   2007. 08. 01. szerda 10:16
surdapapa surdapapa
partvis kúrát az seggit?

miket nem bírsz tanácsolni!

ilyen durván elutasítani egy érted epekedő hölgyet! azt mondani zellinek dugd fel magadnak a partvist! eplus2 ehhjjj hipp ennél kultúráltabbnak ismertelek eddig!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 31. kedd 19:48
Értem persze, hogy értem, ez egy kérdés volt, és illik rá válaszolni, ha már feladták. Charlotte úgyis sokat dolgozik azon, hogy ne unatkozzunk.
Veled meg mi van? a nagy kamatyolás közben lebetegedtél? tudod van egy olyan mondás. ...sokat akar a szarka.... ez nálad másra módosul, de akkor is igaz. Gyógyulj meg, tartsál partviskúrát az segit, a bacik ellen.
Találtam egy jó szmájlit, remélem egyetértesz....

#9551   2007. 08. 01. szerda 10:11
surdapapa surdapapa
hehe!

ez a hét vicce:
a Fred bátyám maradi!

sztem antagonisztikus ellentét van közted eljen és a maradiság közt!

eros!
én is lezártam már de ennyit hozzáfűznék, h az itt jelenlévő ffiak közül kb fifti-fifti az arány /de a szépséges hölgyeinknél is!/ aki az apás szülést választaná.
a gond itt csak az volt, h "maradinak" lettünk feltüntetve azok akik nemet mondunk a kor "vívmányaira" az apás szülésre, ill. a kisiskolások mobil használatára!

és ezért a Surdinál kiment a biztosíték! és lófaszozott a korbácsos főadmin macskásembörnek!

és most télleg off a téma!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 31. kedd 16:58
Ok eros, megértelek téged is, éa azokat is akik részt akarnak venni a gyermekük születésénél. Bár én már ehhez a témához nem kívántam hozzászólni, de mivel nekem címezted a hsz-ed, ezért válaszolok. Amikor a fiam született /valószínű idősebb nálad/ akkor még NEM VOLT papás szülés. Én akkor is bemehettem voln, ha olvastad a hsz-em akkor tudod miért. Ez a papás szülés olyan mint a pina szőrösen, vagy kopaszon. Az új kor terméke, én úgy mondanám van benne egy kis "trendi" amit én nagyon nem szeretek. Megvoltak párezer évig az emberek papás szülés, és kopasz pina nélkül is. Tudod én egy kicsit bizonyos dolgokban konzervatív vagyok, de elfogadom a mások véleményét is. Az a jó, hogy nem vagyunk egyformák. Nagyon sok dolgot majmolnak az emberek, amit "nyugatról" hoztak be hozzánk, mert nem kell azt gondolni, hogy ezek magyar találmányok. Ugye nem akarod, hogy felsoroljam ezeket. Mégegyszer mondom, elfogadom a mások hozzáállását, véleményét, de én már csak megmaradok olyannak amilyen voltam, még akkor is ha ez mások szemében maradiságnak tűnik. Szerintem nem vagyok az, ezt a GG-n lévő jelenlétem is bizonyítja, csak bizonyos dolgokról más a véleményem.
#9550   2007. 08. 01. szerda 10:11
erdokerulo erdokerulo
Csiripelték a madarak, hogy a tegnapi extázisban állandóan valami Man(a)ust emlegettél, meg hogy "de jó a negró" és a végén olyan lett a két combod töve mint az Amazonas.
Egyébként Brazilíát annak idején végig utaztam, igaz csak Molnár Gábor könyveiben, de jó lenne egyszer igaziból is.
A lázcsillapítót meg legközelebb előtte, vagy utánna adjam bé?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 01. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 09:54
Te Erdőkerülő, honnan sejtetted, hogy Brazília a gyengém? Álomút lenne, Manausban, ahol a Rio Negro és az Amazonas egybefolyik, a látványuk pedig olyan mint a kávéba kevert tejszín, pörgő-forgó, pörgő-forgó!!!!! worship
#9549   2007. 08. 01. szerda 09:54
zelli zelli
Te Erdőkerülő, honnan sejtetted, hogy Brazília a gyengém? Álomút lenne, Manausban, ahol a Rio Negro és az Amazonas egybefolyik, a látványuk pedig olyan mint a kávéba kevert tejszín, pörgő-forgó, pörgő-forgó!!!!! worship
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 08. 01. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 09:47
Szép jó napot mindenkinek!

1) Arra jöttem rá, hogy... hiányoztatok
2) Bezzeg régen... fiatalabb voltam
3) Most leginkább... aludnék egy jót
4) Életem első szerelme... a párom
5) A világon a legjobb... lenne teljesen őszintén élni
6) Még sohasem... voltam Brazíliában
7) Szívesen megnézném egyszer... a Marianne-árokot
8) Senki nem tudna rávenni arra, hogy... olyat tegyek, amiről tudom, hogy másnak árt. Magamnak az nem számít..
9) Miért nem képesek az emberek... tisztességesen, előítéletektől mentesen kommunikálni egymással?
10) Amióta idejárok...rájöttem, hogy mennyi minden lehetett volna, ami már nem lesz. És arra is, hogy a 9-dik kérdésre adott válaszom talán valamikor érvénytelen lesz.
#9548   2007. 08. 01. szerda 09:47
erdokerulo erdokerulo
Szép jó napot mindenkinek!

1) Arra jöttem rá, hogy... hiányoztatok
2) Bezzeg régen... fiatalabb voltam
3) Most leginkább... aludnék egy jót
4) Életem első szerelme... a párom
5) A világon a legjobb... lenne teljesen őszintén élni
6) Még sohasem... voltam Brazíliában
7) Szívesen megnézném egyszer... a Marianne-árokot
8) Senki nem tudna rávenni arra, hogy... olyat tegyek, amiről tudom, hogy másnak árt. Magamnak az nem számít..
9) Miért nem képesek az emberek... tisztességesen, előítéletektől mentesen kommunikálni egymással?
10) Amióta idejárok...rájöttem, hogy mennyi minden lehetett volna, ami már nem lesz. És arra is, hogy a 9-dik kérdésre adott válaszom talán valamikor érvénytelen lesz.
#9547   2007. 08. 01. szerda 09:32
X Törölt felhasználó (94621)
Szervusztok!
Charlotte kérdéseire a válaszaim:

1) Arra jöttem rá, hogy... már semmit sem értek

2) Bezzeg régen... mi volt régen? a fene sem emlékszik rá

3) Most leginkább... új ablakokat festenék, "kurvára fogom élvezni"

4) Életem első szerelme... a mai napig szeretettel gondolok rá

5) A világon a legjobb... kéjesen elnyújtózni utána

6) Még sohasem... hazudtam, káromkodtam, csaltam meg a párom, meg ilyenek......

7) Szívesen megnézném egyszer... a nappalis csajokat meztelenül, előrehajolva

8) Senki nem tudna rávenni arra, hogy... embert öljek, pedig egy-kettőt meg kellett volna

9) Miért nem képesek az emberek... ? különválogatni a szemetet

10) Amióta idejárok...sokat javult az erkölcsöm, lehet még szentté is fognak avatni .....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 07. 31. kedd 23:18
Játék!

Fejezzétek be a következő mondatokat:

1) Arra jöttem rá, hogy...

2) Bezzeg régen...

3) Most leginkább...

4) Életem első szerelme...

5) A világon a legjobb...

6) Még sohasem...

7) Szívesen megnézném egyszer...

8) Senki nem tudna rávenni arra, hogy...

9) Miért nem képesek az emberek... ?

10) Amióta idejárok...

felkialtas
#9546   2007. 08. 01. szerda 09:18
zelli zelli
a., Már nincs családom, eddig is tudtam, hogy csak Magamra számíthatok, de most ki is lett mondva!( Nekik csak a bátyám létezik, aki csak meglopta őket, átverte őket, és zsarolta őket!)
Ő még a lakásvásárláshoz is kapott segítséget! Én nem!
b., A barátaimban jobban bízhatok! Nálam az a barát, aki a rosszban is Velem van, a rostán Ők maradnak felül. 3-4 baráti család! Így vagyok Karsai Zizi édesapjáékkal is! Csak, hogy a "macskásembört" idegesítsem! Ők Most is hozzámfordulnak, nemcsak akkor amikor jobban ment!
(Karthago: Áruló című számát hallgassátok meg! Le is írom ma a megfelelő topicba!)
c., A gyerektéma még nincs lezárva, lehet, hogy még lesz! Szeretném! Kislányt az Apukának! De ha kisfiú lesz sem gond! Nevelési tanácsokat tudok adni, de saját gyereket még nem neveltem. Szeretnék!
d.,Munkatársak: 3 éve nem ismerem a fogalmat. De mélységesen csalódtam. Egyszerre emberségben, barátságban, kollegalitásban vesztett a bizalmam!
Maradt a "seggnyaló", ment a jó melós! Engem még a helyi újság is kiemelt, hogy milyen jól dolgozom! Meg a rengeteg ingyenmunka! Na, ennyit erről! wink hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 08:15
Jó reggelt!

Kérdés:

Mik azok a témák, amelyekről a legnehezebb beszélnetek
a) családdal
b) barátokkal
c) gyerekeitekkel
d) munkatársakkal

kerdes
#9545   2007. 08. 01. szerda 09:08
surdapapa surdapapa
áááá
javítsatok már, mert kicsusszantam a zidőből: Életed ...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 01. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 08:55
Életed első szerelme mély nyomokat hagyott benned?

miért egy veszekedés alkalmával összekarmolta az arcod? jó mélyen beléd eresztette a körmeit?
#9544   2007. 08. 01. szerda 09:07
surdapapa surdapapa
Te Szilva!
ha tovább olvastad a vitát tudhatod! tökéletesen egyezik a véleményünk!

csak el ne hagyjam a lotyókámat érted! eplus2

ÉRTED? eplus2

na akkor most olvasok valamit gizusból is és akkor bele is belecerelmesedek!

de hijába! én mindannyiótokat ceretlek!

fijúk korrupt vagyok!
aki sört vagy HP-t kínál azt is ceretem! /csak a seggbekukit ne várjátok tüllem!/
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 31. kedd 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 07. 31. kedd 15:46
de jó, hogy felhoztad smile
én is le akartam írni még a véleményemet
1. mobil: semmi szükség rá...legalább a gyerek még használja a személyes kontaktust...mire felnőtt lesz, úgyis csak mobilon meg neten keresztül intéz mindent....ami pedig az elérhetőségét illeti: meg lehet vele beszélni, hogy mikor kell otthon lennie, nem szükséges felhívni, hogy: ideje már haza jönnöd, fiam!
az én 11 éves gyerekem is szokta kérdezni, hogy mikor kap mobilt, erre én azt szoktam mondani, hogy a 18. születésnapodra hehe
én is el voltam mobil nélkül, és én is elmentem 17 évesen szalagavató után a sote-ra, és hazamentem taxival...egyszerűen nem tudok most mondani olyan helyzetet, ahol elengedhetetlenül szükséges lenne a gyerekemnek a mobil...és punktum!
jah...az meg, hogy a többi gyereknek van...és??? szuper márkás cipője is van a többi gyereknek, meg szuper verdával hozzák az iskolába, meg szuper mennyiségű zsebpénzük is van, de attól még az én gyerekem nem kevesebb...és evvel ő tökéletesen tisztában van...főleg, hogy olyan barátai vannak, akiknél nem ez a fontos...amíg a gyerekem nem "magányos", addig nem lesznek önértékelési problémái, mert éppen nem szuper cuccokkal van elkényeztetve
2. bizonyos mértékben teljesen normális dolog a masztizás oviskorban...de most nem néztem utána pontosan a teendőknek...olvastam valahol valami frappáns megoldást, majd megkeresem
3. nem volt bent egyik szülésnél sem a gyerekeim apja, és nem is vágytam rá különösen...és ha szülnék még a jövőben, akkor sem hiszem, hogy ragaszkodnék az apa jelenlétéhez...sok esetben azt gondolom, hogy a nők "túllihegik" a szülést, és a hozzá kapcsolódó dolgokat nyes

egyébként elolvastam, hogy miket írtatok, és nem értem, hogy miért kavart ez ekkora vihart...mindenkinek van véleménye, és ez nem baj, még akkor sem, ha más smile smile
#9543   2007. 08. 01. szerda 08:55
surdapapa surdapapa
Életed első szerelme mély nyomokat hagyott benned?

miért egy veszekedés alkalmával összekarmolta az arcod? jó mélyen beléd eresztette a körmeit?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 31. kedd 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 23:40
1.Arra jöttem rá,hogy szertek itt lenni...

2.Bezzeg régen sokkal naíwabb wótam...

3.Most leginkább fényképezném a párom

4.Életem első szerelme mély nyomokat hagyott bennem...

5.A wilágon a legjobb gyönyörködni a gyermekeimbe

6.Még sohasem ízgultam és idegeskedtem annyit mint most és a köwetkező hetekben...

7. Szíwesen megnézném egyszer a három kedwenc nappalis hölgyemet meztelenül...

8.Senki nm tudna ráwenni,hogy kaki szexet játszunk...

9.Miért nm képesek az emberek normálisan közlekedni az utakon...

10.Amióta idejárok észrewettem,hogy elfelejtem arra az időre a mindennapi problémáimat és 1re jobban kedwelek sok embert...
#9542   2007. 08. 01. szerda 08:54
zelli zelli
Kissé pipa vagyok, de akkor is válaszolok!
1. Arra jöttem rá, hogy szeretek itt lenni, sőt már beteg vagyok, ha nem lehetek itt!
2. Bezzeg régen.....több emberben bíztam!
3. Most inkább én is nyaralnék , vagy buliznék olyan emberekkel, akiket szeretek! A Nappalisokat szeretem!
4. Életem első szerelmében mélyen csalódtam. Tavaly láttam, 20 év után, szerencsére kiábrándultam belőle! Már álmaimban sem kísért!
5. A világon a legjobb a nyugodt, problémamentes élet! Egy baby is beleférne, de nem a jelenlegi partneremtől! Nem lesz soha érett a feladatra!
6. Még sohasem tettem olyat embertársaim ellen, ami az életüket gyökeresen rosszul érintette volna, de viszont ez már nem igaz!
7. Szívesen megnézném egyszer..... igen a nappalis társaságot együtt, azt igen, bulit kellene szervezni már!
8. Senki nem tudna rávenni arra, hogy érdekből, érzelmek nélkül cselekedjek!
9. Miért nem képesek az emberek tudomásul venni, hogy ez már nem az a világ, ahol jó volt élni, és már sosem lesz az!
10. Amióta ide járok.....kinyílt előttem a világ, ami 3 éve bezárult, sok jó, és sok rossz embert is megismertem! Hízom tőletek, mert net helyett inkább kondiznom kellene!
hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Játék!

2) Bezzeg régen...

3) Most leginkább...

6) Még sohasem...

10) Amióta idejárok...

felkialtas
#9541   2007. 08. 01. szerda 08:47
surdapapa surdapapa
hogyan lehet ezt bizonyítani confused

szökjel el hozzád? húúú mi történne ott! eplus2
olyan dolgok, amiket még ide se lehetne leírni, mert már itt se tűrné a nyomdafestéket! eplus2 eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 08:43
Surdikám!

Te nagyon édes vagy, de tényleg minden gondolatod én vagyok? Ezt bizonyítani is kell ám!
wink
#9540   2007. 08. 01. szerda 08:43
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Surdikám!

Te nagyon édes vagy, de tényleg minden gondolatod én vagyok? Ezt bizonyítani is kell ám!
wink
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 01. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 08:40
1) Arra jöttem rá, hogy... a lotyókám egyre kevesebbet van velem/velünk!

2) Bezzeg régen... minden szabadidejét velem/velünk töltötte

3) Most leginkább... az ölelésére vágyok

4) Életem első szerelme... no az nem Ő vót!

5) A világon a legjobb... lenne a puncija szorítását élvezni

6) Még sohasem... éreztem ezt

7) Szívesen megnézném egyszer...amint szeretkezésünk közben elélvez

8) Senki nem tudna rávenni arra, hogy... hanyagoljam Őt

9) Miért nem képesek az emberek...ezt megérteni ?

10) Amióta idejárok... kívánom Őt!

#9539   2007. 08. 01. szerda 08:41
surdapapa surdapapa
haha!

te vagy a békakirályfi?

csak azt nem értem, h miért maradtál ilyen mikor a bulin a jányok össze vissza puszilgattak! confused
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 01. szerda 07:54
Jó reggelt!
Ma szép napsütéses idő várható.

#9538   2007. 08. 01. szerda 08:40
surdapapa surdapapa
1) Arra jöttem rá, hogy... a lotyókám egyre kevesebbet van velem/velünk!

2) Bezzeg régen... minden szabadidejét velem/velünk töltötte

3) Most leginkább... az ölelésére vágyok

4) Életem első szerelme... no az nem Ő vót!

5) A világon a legjobb... lenne a puncija szorítását élvezni

6) Még sohasem... éreztem ezt

7) Szívesen megnézném egyszer...amint szeretkezésünk közben elélvez

8) Senki nem tudna rávenni arra, hogy... hanyagoljam Őt

9) Miért nem képesek az emberek...ezt megérteni ?

10) Amióta idejárok... kívánom Őt!

Játék!

2) Bezzeg régen...

3) Most leginkább...

6) Még sohasem...

10) Amióta idejárok...

felkialtas
#9537   2007. 08. 01. szerda 08:33
surdapapa surdapapa
megnéztem a hsz-eket.

no így már stimmel! ki más tudna egy szemről ennyit beszélni, mint a désasszony! eplus2

csak valahogy pillécskéhez nem tudom hozzáilleszteni a hsz-t. bezzeg ha a bondázsba lett vón az első ...

egyébként jó reggelt!

Teeeee!

szerelmetes lotyókám!

lehetnél többet is velem, izééé velünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 22:24
Jó estét!

Az első hsz-ek megoldása:

1) Katicika
2) Zelli
3) Prune
4) Pille
5) Hipp
6) Gyurka
7) Surdi
8) Moncy
9) Anthony
10) Willy
11) én

Na megyek visszaolvasni...
#9536   2007. 08. 01. szerda 08:15
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Jó reggelt!

Kérdés:

Mik azok a témák, amelyekről a legnehezebb beszélnetek
a) családdal
b) barátokkal
c) gyerekeitekkel
d) munkatársakkal

kerdes

... 1959 1960 1961 1962 1963 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48755db
Utolsó üzenet: tegnap 17:55

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!