Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1957 1958 1959 1960 1961 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9596   2007. 08. 01. szerda 14:14
surdapapa surdapapa
elkezdtem válaszolni rá, de nem értem a végére!

biztos igazatok van, csak azt nem értem hogyan lehet, h régen 40 év volt az átlagéletkor, ma meg 70 ... /na jó biztosan nem pontosak a számok/

ja és régen ha vmi baj volt a tüdejükkel akkor tüdőbajosak voltak és kész, ma meg van 43 fajta betegség.
a többi részével egyetértek.

no majd megnézem a térképen. egyébként worship !

na de rád meg rám milyen hatása lehet ezeknek confused kicsit távol vagyunk tőle, h attól betegedjünk meg!

ja és sztem pl az allergiának az egyik okára válaszoltál is: "Köhintettél egyet? Vedd be ezt. Kettőt? Vedd be ezt is."
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 08. 01. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 14:05
Zengő hangomon kiáltanám a másik hegy nevét, de félek, hogy Tom kitilt, mert politizálok.

Egyébként nem igazán értem, hogy minek erről ennyit vitatkozni, főleg úgy, hogy majd egymásnak estek. Ezek kész tények. Akár bizonyítottan, akár a későbbiekben lesznek azok.
Mollynak igaza van, régen nem(?) volt ennyi allergiás, rákos, stb. Vagy csak nem tudunk róla. Ezekhez viszont hozzájárul az is, hogy újabban mindent rábízunk a gyógyszerekre. Köhintettél egyet? Vedd be ezt. Kettőt? Vedd be ezt is. Köhögni ugyan nem fogsz, de lesz hasmenésed/szorulásod, rókázol mint a lakodalmas kutya. Azért jobban kellene bízni az emberi test saját gyógyító mechanizmusában.
Részemről ennyi. Uff! Én beszéltem..
#9595   2007. 08. 01. szerda 14:06
Moncy Moncy
Dehogy provokállak...
Úgy is mindjárt benyögöd h. viszlát, mentél haza crazya nyes

Na Én meg elmentem világgá... Dolog van

By wave
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 01. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 14:03
kérdezd meg "apát", de a kvízbe illő lenne a válaszom.
de sztem most Te provokálsz és teljesen érted mik is ezek az x-ek. ha nem privibe megírom!
#9594   2007. 08. 01. szerda 14:05
surdapapa surdapapa
ki tudja ...

"apa" amilyen perverz a fiad rábíznád? eplus2
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 01. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 14:03
Ha beszélek és már unom... van h. egyik fülemről átteszem a másikra...
Borzalmas... a jobb fülemmel nem hallok a telóban semmit...
A fülbedugós vackot meg utálom...

Minek találták fel a mobilt? kerdes

Te Apa...
Csak abban az esetben leszel keresztapa ha fiú lesz... ha lány... nem gondolod h. Rád bízom? nyes wink
#9593   2007. 08. 01. szerda 14:05
erdokerulo erdokerulo
Zengő hangomon kiáltanám a másik hegy nevét, de félek, hogy Tom kitilt, mert politizálok.

Egyébként nem igazán értem, hogy minek erről ennyit vitatkozni, főleg úgy, hogy majd egymásnak estek. Ezek kész tények. Akár bizonyítottan, akár a későbbiekben lesznek azok.
Mollynak igaza van, régen nem(?) volt ennyi allergiás, rákos, stb. Vagy csak nem tudunk róla. Ezekhez viszont hozzájárul az is, hogy újabban mindent rábízunk a gyógyszerekre. Köhintettél egyet? Vedd be ezt. Kettőt? Vedd be ezt is. Köhögni ugyan nem fogsz, de lesz hasmenésed/szorulásod, rókázol mint a lakodalmas kutya. Azért jobban kellene bízni az emberi test saját gyógyító mechanizmusában.
Részemről ennyi. Uff! Én beszéltem..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 01. szerda 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 12:29
én azért mondtam, h a hely ismerete nélkül lehet baromság!
nem érdekel annyira a probléma! én rám biztosan nem lesz hatással!, míg a nagyvisnyó lehet! meg se verték a nyálukat az emberek!

csak azt mondjátok már meg melyik volt a másik hegy?
és vegyétek már tudomásul valakinek mindig sérteni fogja az érdekét!
miért kell pár ember miatt szívnia több ezernek?

de könyörgöm! télleg ne kelljen már kitérnem a (xxxx) tagságra!
#9592   2007. 08. 01. szerda 14:04
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Zellikém!

Kicsit kevesebb kapkodással válaszolj, ha kérhetem.

Milyen témákat NEHÉZ megbeszélned velük. Ezt kérdezem...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 01. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 14:01
Szia Charlotte!
Akkor másképp értelmezve a kérdést:
a., Család: Időjárás, ki ment férjhez, stb. Semmi komolyat! A férjemmel meg inkább baráti a viszonyom, nem szerelmi!
b., Barátok: Velük minden témát meg tudok beszélni! Ezért is a barátaim!
c., Gyerekem még nincs! Általában a gyerekekkel jól elvagyok! Magánemberként, és pedagógusként is!
Amikor még tanítottam, sokan fordultak Hozzám bizalmas kérdésekkel is!
d., Általában jóban voltam Velük, igyekeztem együttműködni, segíteni! Szakmailag és emberileg is! Valaki ezt hátbaszúrással hálálta meg!
#9591   2007. 08. 01. szerda 14:03
surdapapa surdapapa
kérdezd meg "apát", de a kvízbe illő lenne a válaszom.
de sztem most Te provokálsz és teljesen érted mik is ezek az x-ek. ha nem privibe megírom!
#9590   2007. 08. 01. szerda 14:03
Moncy Moncy
Ha beszélek és már unom... van h. egyik fülemről átteszem a másikra...
Borzalmas... a jobb fülemmel nem hallok a telóban semmit...
A fülbedugós vackot meg utálom...

Minek találták fel a mobilt? kerdes

Te Apa...
Csak abban az esetben leszel keresztapa ha fiú lesz... ha lány... nem gondolod h. Rád bízom? nyes wink
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 01. szerda 12:03
napi pol.-át ne vigyünk bele a példákba, ill a véleménycserébe! (a konkrét helyeket, pol. v. katonai szervezeteket kimoderálom!)

de annyira jó és aktuális a téma, hogy nem tudtam kihagyni charlott kérdésének további esetleges következményeinek megvitatását! hehe

(én pld. biztosan telcsizek napi 4 órát v. többet (és kb. 10 órán keresztül a testközelemben van az a kurva mobil!) szomoru1 néha elég kókadt is vagyok tőle! buck , vagy mástól? confused

Egy elrettentő példa:

#9589   2007. 08. 01. szerda 14:01
zelli zelli
Szia Charlotte!
Akkor másképp értelmezve a kérdést:
a., Család: Időjárás, ki ment férjhez, stb. Semmi komolyat! A férjemmel meg inkább baráti a viszonyom, nem szerelmi!
b., Barátok: Velük minden témát meg tudok beszélni! Ezért is a barátaim!
c., Gyerekem még nincs! Általában a gyerekekkel jól elvagyok! Magánemberként, és pedagógusként is!
Amikor még tanítottam, sokan fordultak Hozzám bizalmas kérdésekkel is!
d., Általában jóban voltam Velük, igyekeztem együttműködni, segíteni! Szakmailag és emberileg is! Valaki ezt hátbaszúrással hálálta meg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 08. 01. szerda 13:51
Szia Zelli!

Ezt a kérdést teljesen félreolvastad.

Azt kérdeztem, hogy milyen témákat nehéz megbeszélni a kérdésben szereplő emberekkel...
#9588   2007. 08. 01. szerda 13:59
Moncy Moncy
Na szép napot!

Engem csak az érdekelne h. mi a lófütyi az az xxxxxx ? nyes nyes

Ez olyan mint mikor társaságban sugdolóztok... (majdnem d betű lett az s helyett... nyes )
#9587   2007. 08. 01. szerda 13:51
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Szia Zelli!

Ezt a kérdést teljesen félreolvastad.

Azt kérdeztem, hogy milyen témákat nehéz megbeszélni a kérdésben szereplő emberekkel...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 01. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 09:18
a., Már nincs családom, eddig is tudtam, hogy csak Magamra számíthatok, de most ki is lett mondva!( Nekik csak a bátyám létezik, aki csak meglopta őket, átverte őket, és zsarolta őket!)
Ő még a lakásvásárláshoz is kapott segítséget! Én nem!
b., A barátaimban jobban bízhatok! Nálam az a barát, aki a rosszban is Velem van, a rostán Ők maradnak felül. 3-4 baráti család! Így vagyok Karsai Zizi édesapjáékkal is! Csak, hogy a "macskásembört" idegesítsem! Ők Most is hozzámfordulnak, nemcsak akkor amikor jobban ment!
(Karthago: Áruló című számát hallgassátok meg! Le is írom ma a megfelelő topicba!)
c., A gyerektéma még nincs lezárva, lehet, hogy még lesz! Szeretném! Kislányt az Apukának! De ha kisfiú lesz sem gond! Nevelési tanácsokat tudok adni, de saját gyereket még nem neveltem. Szeretnék!
d.,Munkatársak: 3 éve nem ismerem a fogalmat. De mélységesen csalódtam. Egyszerre emberségben, barátságban, kollegalitásban vesztett a bizalmam!
Maradt a "seggnyaló", ment a jó melós! Engem még a helyi újság is kiemelt, hogy milyen jól dolgozom! Meg a rengeteg ingyenmunka! Na, ennyit erről! wink hehe
#9586   2007. 08. 01. szerda 13:46
zelli zelli
Igen volt privi üzenetváltás, és hsz-törlés is, így nem könnyen értelmezhető!
Akkor még nem annyira, most már jobban Magam alá kerültem!
De az viszont jót tett Velem, hogy a GG-re jöttem, mert nagyon sok értékes Embert megismerhettem itt!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 08. 01. szerda 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 13:44
Elolvastam! Okosabb nem lettem tőle, mindeki elmondta a véleményét, ennyi. Néhány reagálásodnak nem látom a hsz-eit, lehet, hogy priviben volt, vagy azóta kitörölték őket. (itt rád gondolok Te egérpusztíTOM).
Érzésem szerint Te viszont kissé magad alatt lehettél, mikor indítottad a topicot.
#9585   2007. 08. 01. szerda 13:44
erdokerulo erdokerulo
Elolvastam! Okosabb nem lettem tőle, mindeki elmondta a véleményét, ennyi. Néhány reagálásodnak nem látom a hsz-eit, lehet, hogy priviben volt, vagy azóta kitörölték őket. (itt rád gondolok Te egérpusztíTOM).
Érzésem szerint Te viszont kissé magad alatt lehettél, mikor indítottad a topicot.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 01. szerda 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 11:58
A hűség és őszinteség ma..... Kezdetben ment, aztán a süllyesztőbe jutott! A legelső kategóriában volt, de azóta Kovi átvette az első helyet! hehe
#9584   2007. 08. 01. szerda 12:30
surdapapa surdapapa
Tőlem meg Te kapsz egy hasznos tanácsot!

menj a fenébe a reklámjaiddal! ne a nappalinkba rondíts be!
#9583   2007. 08. 01. szerda 12:29
surdapapa surdapapa
én azért mondtam, h a hely ismerete nélkül lehet baromság!
nem érdekel annyira a probléma! én rám biztosan nem lesz hatással!, míg a nagyvisnyó lehet! meg se verték a nyálukat az emberek!

csak azt mondjátok már meg melyik volt a másik hegy?
és vegyétek már tudomásul valakinek mindig sérteni fogja az érdekét!
miért kell pár ember miatt szívnia több ezernek?

de könyörgöm! télleg ne kelljen már kitérnem a (xxxx) tagságra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 01. szerda 12:20
Surda!
Igenis nagyon közel van a (xxxxx), sokszor jártam ott, voltam ott huzamosabb ideig. Itt arról van szó, hogy mekkora az a teljesítmény amit használnak, és ez a legfontosabb. A többi ezt te is tudod már részletkérdés. /belesímul-e a környezetbe, szép a kivitelezése, stb/ De azt ne várd el egy ilyen létesítménytől, hogy kis teljesítménnyel üzemeltessék, és itt kezdődnek az alapvető bajok. Részemről a továbbiakban OFF!
#9582   2007. 08. 01. szerda 12:20
X Törölt felhasználó (94621)
Surda!
Igenis nagyon közel van a (xxxxx), sokszor jártam ott, voltam ott huzamosabb ideig. Itt arról van szó, hogy mekkora az a teljesítmény amit használnak, és ez a legfontosabb. A többi ezt te is tudod már részletkérdés. /belesímul-e a környezetbe, szép a kivitelezése, stb/ De azt ne várd el egy ilyen létesítménytől, hogy kis teljesítménnyel üzemeltessék, és itt kezdődnek az alapvető bajok. Részemről a továbbiakban OFF!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 01. szerda 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 12:15
pont ezért mondom -ill. mert sajnos a rákos dologban is érintett vagyok, ill. szerencsére voltam- hogy mennyi olyan dolog van amiről jelenleg nem tudjuk, h az bizony betegséget /pl. rákot/ okoznak, ill. pontosabban bizonyos szerencsétlen egybeesések esetén okozhat.

és javíts ki, mert Te sokkalta ismerősebb vagy azon a vidéken: két hely volt ami közül választani lehetett. egyik a városhoz közel eső terület, ami ugyebár okozhatja az általad leírt dolgokat, és volt a másik, ami történetesen régebben is katonai bázis volt, de egy tájvédelmi területen van /ha jól tudom ez a Tubes-hegy/. tehát választani kellett, h az embereknek okozunk rákot, vagy gátoljuk a darvak vonulását! nos ez meg az én szűk hazám: a Bükkben Nagyvisnyó mellett igencsak messze lakott területtől, de szintén tájvédelmi körzetben évek óta működik egy ilyen lokátor, ami ugyebár semmilyen tiltakozást nem váltott ki. nem is válthat mert a darvak ugyebár miért ne repülhetnének 2 km-rel többet ...

ha rosszul tudtam és a tubes a lakossághoz közeli hegy akkor viszont hamut kell, hogy szórjak a fejemre és revidiálnom illik az előbbi álláspontom!

és szándékosan nem térek ki a (xxxx) tagság okozta kötelezettségekre, illetve a környezetvédő anarchista vadbarmokra, mert ezeknek a tárgyalása már politikai jellegű lenne. és ugyebár ide szexelni és nem politizálni jövünk!
#9581   2007. 08. 01. szerda 12:17
surdapapa surdapapa
én szerintem meg még a médiában is dolgozol!

bisztoss hüjére kerested magad! eplus2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
napi pol.-át ne vigyünk bele a példákba, ill a véleménycserébe! (a konkrét helyeket, pol. v. katonai szervezeteket kimoderálom!)

de annyira jó és aktuális a téma, hogy nem tudtam kihagyni charlott kérdésének további esetleges következményeinek megvitatását! hehe

(én pld. biztosan telcsizek napi 4 órát v. többet (és kb. 10 órán keresztül a testközelemben van az a kurva mobil!) szomoru1 néha elég kókadt is vagyok tőle! buck , vagy mástól? confused

Egy elrettentő példa:

#9580   2007. 08. 01. szerda 12:16
surdapapa surdapapa
a fiziológiai hatások ugyanazok!

és hidd el próbáljuk kerülni a politikai aktualitást!
tom1019 VIP Admin

Egy elrettentő példa:

#9579   2007. 08. 01. szerda 12:15
surdapapa surdapapa
pont ezért mondom -ill. mert sajnos a rákos dologban is érintett vagyok, ill. szerencsére voltam- hogy mennyi olyan dolog van amiről jelenleg nem tudjuk, h az bizony betegséget /pl. rákot/ okoznak, ill. pontosabban bizonyos szerencsétlen egybeesések esetén okozhat.

és javíts ki, mert Te sokkalta ismerősebb vagy azon a vidéken: két hely volt ami közül választani lehetett. egyik a városhoz közel eső terület, ami ugyebár okozhatja az általad leírt dolgokat, és volt a másik, ami történetesen régebben is katonai bázis volt, de egy tájvédelmi területen van /ha jól tudom ez a Tubes-hegy/. tehát választani kellett, h az embereknek okozunk rákot, vagy gátoljuk a darvak vonulását! nos ez meg az én szűk hazám: a Bükkben Nagyvisnyó mellett igencsak messze lakott területtől, de szintén tájvédelmi körzetben évek óta működik egy ilyen lokátor, ami ugyebár semmilyen tiltakozást nem váltott ki. nem is válthat mert a darvak ugyebár miért ne repülhetnének 2 km-rel többet ...

ha rosszul tudtam és a tubes a lakossághoz közeli hegy akkor viszont hamut kell, hogy szórjak a fejemre és revidiálnom illik az előbbi álláspontom!

és szándékosan nem térek ki a (xxxx) tagság okozta kötelezettségekre, illetve a környezetvédő anarchista vadbarmokra, mert ezeknek a tárgyalása már politikai jellegű lenne. és ugyebár ide szexelni és nem politizálni jövünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 01. szerda 11:58
Nem akarok a nagyok dolgaiba beleszólni, egy kicsit megint más véleményen vagyok. Ugyebár surda te fogod legjobban megérteni végzettséged okán.
Az elektromágneses hullámok igenis változásokat hoznak létre az élő szervezetben. Egy példa: a terápiás gépek közül sok működik nagyfrekvenciával, ennek a gyógyító hatását használják ki, szabályozott körülmények között. Rengeteg gép működik ezen az elven, a de a mikrohullámú sütő az egyik legismertebb ilyen eszköz. Nehogy már valaki kételkedjen benne, hogy az elektromágneses hullám nem okoz változást a szervezetben. Több mint 40 éve foglalkozom ezzel a dologgal, természetesen nem a hatásaival, de mint műszerész igenis is állítom, hogy nagyon is csínján kell bánni vele.
Most arra nem térnék ki, hogy a mobiltelefon szolgáltatók, a radarállomást építők milyen profit és hadászati meggondolás alapján telepítik a lakosság ellenkezését figyelmenkívül hagyva, lakókörzethez közel ezeket a berendezéseket. Surda neked tudnod kell, a nagyfeszültségű villanyvezeték körül is mágneses térerő alakul ki, ugyebár volt rá eset, /sok/ hogy az alatta lakók között igenis megszaporodott a rákos megbetegédesek száma. Olyan dologról vitatkoznak a tudósok, amit már régen is tudtak, csak a pénz által van aki az egyik van aki a másik oldalon áll. Véleményem az egyértelműen, hogy nagyon csínján kell ezzel bánni, mert nagyon is lehet káros. A mobiltelefon káros hatásait majd egy felnövő nemzedék, és annak utódai között kialakult betegségek fogják bizonyítani.
#9578   2007. 08. 01. szerda 12:13
X Törölt felhasználó (94621)
Igen, ez kimaradt a hsz-emből, nem mindegy, hogy naponta mennyit telefonálunk, mennyi ideig van a fülünkön a mobil, az egyéni érzékenység sem mindegy, de a sok mobilozás biztosan nem tesz jót az emberi agynak. Igaz én láttam sok lökött embert mobil nélkül is.

tom1019 VIP Admin

Egy elrettentő példa:

#9577   2007. 08. 01. szerda 12:03
tom1019 tom1019 VIP Admin

Egy elrettentő példa:

... 1957 1958 1959 1960 1961 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48756db
Utolsó üzenet: ma 15:21

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!