képzejjétek!
tennap délutántól én se tudtam feljönni a gégére, már azt hittem valami baj van, mikor eszembe jutott hisz itthon nincs is net!
hali zelli!
mi az csak mi vagyunk + a korbácsos macskásembör?
hehe elképzeltem, h macskafarokból kéne Neki korbácsot fonni!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 31. kedd 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 07:52
tennap délutántól én se tudtam feljönni a gégére, már azt hittem valami baj van, mikor eszembe jutott hisz itthon nincs is net!

hali zelli!
mi az csak mi vagyunk + a korbácsos macskásembör?
hehe elképzeltem, h macskafarokból kéne Neki korbácsot fonni!

Jó reggelt Mindenkinek!
Akkor megnyugodtam! Nem Bennem volt a hiba, amikor nem tudtam feljönni a GG-re!

Jó reggelt Mindenkinek!

a gésa golyós hsz a Charlottomé!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 16:02
Törölt felhasználó (94621)

Moncy ezt elrontottam. Szentül meg voltam győződve, mivel tudtommal te táncolsz, azt hittem te használsz gésagolyókat. Már nem emlékszem kihez szóltam az első hsz-emben, ezekszerint hozzád. Köszöntelek kedves Moncy, már akkor a sokadik alkalomból!

Tegnap este "technikai" karbantartás volt!
Egy rövid ideig nem ment a GG.
Ezért korai pihi volt!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 31. kedd 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 07:20
Egy rövid ideig nem ment a GG.
Ezért korai pihi volt!

Reggelt!
Tegnap én is próbáltam feljönni...de nm sikerült...
Megyek munka...mindenkinek szép napot...

dehogy szívat, dehogy szívat!
Ő akar szívatni, mikor ősszel címre megy! osztán a természetbeni fizetést kéris kiskegyedtől!
de mielőtt rátok töröm a zajtót résnyire kinyitom és finoman beköszönve jó reggelt kívánok! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:27
Ő akar szívatni, mikor ősszel címre megy! osztán a természetbeni fizetést kéris kiskegyedtől!

de mielőtt rátok töröm a zajtót résnyire kinyitom és finoman beköszönve jó reggelt kívánok! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Külső rácsokat? Lekötni? Mármint amelyik az ucca felé néz?
Lekötni? Hát de az a szellőzője nem?
Na akkor most finoman, nőiesen leveretem...
Ja és itt már süt a napocska...
De ugye ezt most nem azért mondtad h. aztán majd ősszel ríjjak és hívjalak címre?

De ugye ezt most nem azért mondtad h. aztán majd ősszel ríjjak és hívjalak címre?

Jó reggelt!
Legyen mindenkinek derűs napja!
Legyen mindenkinek derűs napja!

Reggelt!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 07. 31. kedd 01:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 01:34

Vazeee végre lett volna egy kis időm olvasni erre pont nem megy az oldal
, na megyek aludni.

Vazeee végre lett volna egy kis időm olvasni erre pont nem megy az oldal
, na megyek aludni.

Magához Kishölgy címre megyek...bánom is milyen messze lakik...csak + ne fagyjon...csak ezt tartom szemelött...
Meg azt is,hogy Surdi szétrágná a kefét...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Meg azt is,hogy Surdi szétrágná a kefét...

Kedves Főadminasszony!
Szeretettel köszöntünk ismét körünkben, hiányzott kedvességed és segítőkészséged!
Szeretettel köszöntünk ismét körünkben, hiányzott kedvességed és segítőkészséged!
Kedves Szilvia! vége a nyaralásnak jól időzítettétek, most romlott el az idő. remélem sok élményetek volt.
Egy kis édességgel, és aprósüteménnyel köszöntünk újra közöttünk:

Egy kis édességgel, és aprósüteménnyel köszöntünk újra közöttünk:

Moncy ezt elrontottam. Szentül meg voltam győződve, mivel tudtommal te táncolsz, azt hittem te használsz gésagolyókat. Már nem emlékszem kihez szóltam az első hsz-emben, ezekszerint hozzád. Köszöntelek kedves Moncy, már akkor a sokadik alkalomból!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 14:51

1 Katicika
2 Szilva
3 Zelli
4 Pillécske
5 Hipp
6 Gyurka
7 Spapa
8 Én
9 Doki
10 Will
11 Charlotte
(NEM ÉN használok tánc közben golyókat
)
Hipp... tudtad h. első hsz-ed Hozzám szólt?
2 Szilva
3 Zelli
4 Pillécske
5 Hipp
6 Gyurka
7 Spapa
8 Én
9 Doki
10 Will
11 Charlotte
(NEM ÉN használok tánc közben golyókat

Hipp... tudtad h. első hsz-ed Hozzám szólt?

Már állok is neki...
De ha gáz van címre jössz...

Mennem kell...Moncy ha wmi nm gömbölyű estére megjöwök...kérdezz nyugodtan szíwesen wálaszolok...priwibe is küldheted...

Mennem kell...Moncy ha wmi nm gömbölyű estére megjöwök...kérdezz nyugodtan szíwesen wálaszolok...priwibe is küldheted...

A külső rácsokról leweszed a nylon zacsit ősszel
mikor be akarsz gyújtani...nm szíwatlak...nyugodtan slagold...én pár éwente ki szoktam szedni az égőt és kimosom azt is...általában a tulaj kádjában,hogy had örüljön ő is...a dobba is fog menni wíz ha kész wagy öntsd ki belöle oszt hagyd száradni... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:27
mikor be akarsz gyújtani...nm szíwatlak...nyugodtan slagold...én pár éwente ki szoktam szedni az égőt és kimosom azt is...általában a tulaj kádjában,hogy had örüljön ő is...a dobba is fog menni wíz ha kész wagy öntsd ki belöle oszt hagyd száradni... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:25

Ha finoman és nőiesen wereted a slaggal akkor semmi bajuk nm lesz...csak a gyújtó porcelán lesz wízes de az kiszárad egy idő után...mondanám,hogy hagyd kint a napon míg kiszárad de hol a nap?
Ha a külső rácsokat lekötöd egy nylon zacsiwal akkor a pók sem tud belemászni ősszel...
Ha a külső rácsokat lekötöd egy nylon zacsiwal akkor a pók sem tud belemászni ősszel...

Ha finoman és nőiesen wereted a slaggal akkor semmi bajuk nm lesz...csak a gyújtó porcelán lesz wízes de az kiszárad egy idő után...mondanám,hogy hagyd kint a napon míg kiszárad de hol a nap?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:21

Hát persze h. agyban dől el minden...
Most pl baromi nagy késztetést érzek... de csak mert az asztalosom elhúzott 3 napra vidékre dógozni... És addig nem tudok visszaköltözni
Figy Gyurka: egy szakmai kérdés: konvektorok levannak szerelve... szted szerelő lesz a dologból ha Én most egy az egyben leveretem slaggal?
Most pl baromi nagy késztetést érzek... de csak mert az asztalosom elhúzott 3 napra vidékre dógozni... És addig nem tudok visszaköltözni

Figy Gyurka: egy szakmai kérdés: konvektorok levannak szerelve... szted szerelő lesz a dologból ha Én most egy az egyben leveretem slaggal?

Hát persze h. agyban dől el minden...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:16

Nah..ez olyan tréé mint a mágneses faxság amin én is wótam w 3 éwe...szart sem ért...már jöttem le a "kezelés" után a lépcsőházban és rá akartam gyújtani...bzzz...majd este ittam pár sört meg HP-t
és mán cigiztem is...bzzz
Majd másnap reggel felbaxtam magam,hogy ezzé kifizettem 5gurigát és ezzé nm gyújtottam rá 4 hónapig...a saját akaratom wégett nm cigiztem...1 hét után mindenki elkerült mert agybajos wotam...majd 3 hét eltelte után kezdtem érezni az illatokat és nm kíwántam tsak ritkán a cigit...a negyedik hónapban történt wmi és én fac rágyújtottam...az első 3 cigitől úgy elszédűltem mint a franc...nah így jártam én...
és mán cigiztem is...bzzz

Majd másnap reggel felbaxtam magam,hogy ezzé kifizettem 5gurigát és ezzé nm gyújtottam rá 4 hónapig...a saját akaratom wégett nm cigiztem...1 hét után mindenki elkerült mert agybajos wotam...majd 3 hét eltelte után kezdtem érezni az illatokat és nm kíwántam tsak ritkán a cigit...a negyedik hónapban történt wmi és én fac rágyújtottam...az első 3 cigitől úgy elszédűltem mint a franc...nah így jártam én...

Értem én,hogy gőzgép!!!
De mi hajtja???
Surdi szewa..kapd be a mogyoróid...
Lassan mennem kő címre...+kő keresnem a cigire a pízt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:09

Surdi szewa..kapd be a mogyoróid...

Lassan mennem kő címre...+kő keresnem a cigire a pízt...

Törölt felhasználó (94621)

Gyuri! rezonancia az a következő: két különböző anyag azonos rezgésszámmal rezeg, ha ez bio, ugyebár akkor ha két különböző nemű egyed /maradjunk ennél a változatnál/ rezgésbe jön, és nagyon randa, nyomdafestéket nem tűrő dolgokat mívelnek, nemá' hogy a cigaretta így-meg úgy, Moncy is ha a rákötött ketyere hatására rezgésbe jön, rögtön be akar kapni valamit, csak nem meri kimondani.