Ahhoz nem kell Nekem ilyen kütyü...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:09

Törölt felhasználó (94621)

Gyuri! rezonancia az a következő: két különböző anyag azonos rezgésszámmal rezeg, ha ez bio, ugyebár akkor ha két különböző nemű egyed /maradjunk ennél a változatnál/ rezgésbe jön, és nagyon randa, nyomdafestéket nem tűrő dolgokat mívelnek, nemá' hogy a cigaretta így-meg úgy, Moncy is ha a rákötött ketyere hatására rezgésbe jön, rögtön be akar kapni valamit, csak nem meri kimondani.
ropi-ropi
megint elszúrtad, mert szopi-szopi!
szasztok!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:07
megint elszúrtad, mert szopi-szopi!
szasztok!

És nem görcsöl a fejem ha már egy óra elteltével nem tudok rágyújtani...
Nincs nikotin éhségem... csak a mozdulatok hiányoznak.. azóta több zöldség, gyümölcs fogy.. és kiló számra a ropi
Nincs nikotin éhségem... csak a mozdulatok hiányoznak.. azóta több zöldség, gyümölcs fogy.. és kiló számra a ropi

Gyuri! rezonancia az a következő: két különböző anyag azonos rezgésszámmal rezeg, ha ez bio, ugyebár akkor ha két különböző nemű egyed /maradjunk ennél a változatnál/ rezgésbe jön, és nagyon randa, nyomdafestéket nem tűrő dolgokat mívelnek, nemá' hogy a cigaretta így-meg úgy, Moncy is ha a rákötött ketyere hatására rezgésbe jön, rögtön be akar kapni valamit, csak nem meri kimondani.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 14:57

tudod mi az a biorezonancia?
a rekeszizmod, mikor röhögsz!
laénybúcsú? -kérjük a beszámolót a +felelő topicba!
hát ha bedöngetsz garantáltan rágyújtasz!

Átér? Na adca...
Na lépj, Én is megyek kefélek tovább
Mármint a parkettát...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:07

Na lépj, Én is megyek kefélek tovább

Mármint a parkettát...

nem jól olvastad el a használati utasítást!
a szádban pedig a farkam kell tartanod, és az onnan kioldódó fehérje fehéríti a fogad!
no télleg csőváz!
léptem!
a szádban pedig a farkam kell tartanod, és az onnan kioldódó fehérje fehéríti a fogad!
no télleg csőváz!
léptem!
És nem görcsöl a fejem ha már egy óra elteltével nem tudok rágyújtani...

nem jól olvastad el a használati utasítást!
no télleg csőváz!
léptem! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:06
no télleg csőváz!
léptem! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

A dohányzás vagy bármely szenvedélybetegség a szervezetben létrehoz és állandóan fenntart egy engramot (biológiai lenyomatot)... Ezt oltják ki... a köldökre és a csuklóra csatolnak egy övet, az egyik egy edénnyel van összekötve, amiben egy előtte fél órával félig elszívott cigi van, a másik a géphez van kötve...
Rengeteg ávizet kell utána inni...
A számban absz. nem érzem a nikotint, a fogaim kb 2 fokkal fehérebbek, és minden íz, illatot jobban érzek...
A számban absz. nem érzem a nikotint, a fogaim kb 2 fokkal fehérebbek, és minden íz, illatot jobban érzek...

A dohányzás vagy bármely szenvedélybetegség a szervezetben létrehoz és állandóan fenntart egy engramot (biológiai lenyomatot)... Ezt oltják ki... a köldökre és a csuklóra csatolnak egy övet, az egyik egy edénnyel van összekötve, amiben egy előtte fél órával félig elszívott cigi van, a másik a géphez van kötve...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Még most sem tudom mijaza rezonancásfranc...érdekőne..nm próbálnám ki mert én is hüleségnek tartom de hajt a kiwáncsiság...

húúú de féltem, mert magas labdát adtam ám fel!
tudod a nyúl tanítja a szexre a fiát ...
mire a fiú: 1,2,3,4 , bocs papa! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:04
tudod a nyúl tanítja a szexre a fiát ...
mire a fiú: 1,2,3,4 , bocs papa! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Na jó, az 5. sebességben már nem adja le a kívánt teljesítményt, de az 1-4-ig még húz rendesen.

teee!
ne reklamálj!
félórája vagy itt oszt má hipp is és én is meg akart szopatni!
oszt ha ezekre nem reagálsz jöhet a biolóf@x ...
tipikusan az az eset, amikor egy nőnek semmi se elég!
inkább menek, mert erre nincs türelmem!
ne reklamálj!
félórája vagy itt oszt má hipp is és én is meg akart szopatni!
oszt ha ezekre nem reagálsz jöhet a biolóf@x ...
tipikusan az az eset, amikor egy nőnek semmi se elég!

inkább menek, mert erre nincs türelmem!

Na jó, az 5. sebességben már nem adja le a kívánt teljesítményt, de az 1-4-ig még húz rendesen.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:01

most arról akarsz meggyőzni, h gyors vagy /arra válaszoltál!/?
még a végén azt is bevallod, h 5 másodperc a szex, mit a nyúlnak!

Bakker...nőtől ne kérdezz konkrétan semmi...mondták az öregek...és milyen igazuk wót...bahh...carok rá...nm is érdekő máá...

most arról akarsz meggyőzni, h gyors vagy /arra válaszoltál!/?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 14:54

Surda te csak ne szólj le semmit! mivel nem nő vagy megkíméllek a látványától, de lehet hogy megvakarnád a fejed
mintahogy már a gyengébb nem egy-két képviselője ezt már megtette, és nem azért mert nagyító kellett hozzá.
Úgyhogy hátrább az agarakkal.

Háá pece...mondaná a fiam...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak ezért hajt a kíváncsiság?
Baccus... erre jobban gerjedtek?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Baccus... erre jobban gerjedtek?

Még most sem tudom mijaza rezonancásfranc...érdekőne..nm próbálnám ki mert én is hüleségnek tartom de hajt a kiwáncsiság...

remélem beveszed!
aztán má nem csak a kíváncsiság hajt! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
aztán má nem csak a kíváncsiság hajt! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

tudod mi az a biorezonancia?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne viccelj... leánybúcsúra megyek
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

áááááááááá!
behalok!
most cseszed le a rózsajányt, erre Te is hasonló baromságba hiszel!
bioezotériás kütyü - "Te lyányka...
Te még mesét olvasol este lefekvés előtt??" "Tán nem kellene még ide is behozni... "
fáááááááááájjjjjjjjjj!!!!!!!!
az ivást sztem egy darabig hanyagold ...
behalok!
Te még mesét olvasol este lefekvés előtt??" "Tán nem kellene még ide is behozni... "
NEM ezotériás Teeeee jó ember...
rezonanciás...
rezonanciás...

áááááááááá!
behalok!
behalok!
Surda te csak ne szólj le semmit! mivel nem nő vagy megkíméllek a látványától, de lehet hogy megvakarnád a fejed
mintahogy már a gyengébb nem egy-két képviselője ezt már megtette, és nem azért mert nagyító kellett hozzá.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)