Jó majd ráülök a fénymásolóra!
Vagy a szkennerre! Csak össze ne törjön szegény pára!
Hol a colstokom?
Gyorsan megkerestem a filmcímet: Egy erkölcsös éjszaka. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyorsan megkerestem a filmcímet: Egy erkölcsös éjszaka. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Most akkor mutogasd...had lássuk mennyire szőrös máá...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:48

Meg még a Diadalív árnyékában jut eszembe!
De az más hely, más idő!
Charlotte kérdésére válaszolva, az óvódában még nem mutogattam! Később meg plátói szerelmeim voltak inkább: Benyovszky Móric, Trenk báró, Hét tenger ördöge!
De az más hely, más idő!
Charlotte kérdésére válaszolva, az óvódában még nem mutogattam! Később meg plátói szerelmeim voltak inkább: Benyovszky Móric, Trenk báró, Hét tenger ördöge!

Meg még a Diadalív árnyékában jut eszembe!
De az más hely, más idő!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:45
De az más hely, más idő!

nekem is ez a film ugrott be egyből, csak a címe nincs meg!
lotyókám!
na told a szám elé azt a husos kis puncid hagy kényeztessem!
ui: ja és Charl! tudod amit nem szeretek nem válaszolok, de nem is írok negatív dolgot sem, mert akkor esetleg mást is elrettentek! de most gyurka megszólított és Neki válaszoltam!
neked meg ennyit: a puncidra és a farkamra lehessen a kérdésedből.. és akkor minden OK!
lotyókám!
ui: ja és Charl! tudod amit nem szeretek nem válaszolok, de nem is írok negatív dolgot sem, mert akkor esetleg mást is elrettentek! de most gyurka megszólított és Neki válaszoltam!
neked meg ennyit: a puncidra és a farkamra lehessen a kérdésedből.. és akkor minden OK!
nekem is ez a film ugrott be egyből, csak a címe nincs meg!
lotyókám!
neked meg ennyit: a puncidra és a farkamra lehessen a kérdésedből.. és akkor minden OK! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:18
lotyókám!
neked meg ennyit: a puncidra és a farkamra lehessen a kérdésedből.. és akkor minden OK! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Az esküvőkre szoktak inkább pénzt adni, meg sütit!
Szép idők voltak azok! Nagyon jó volt a közösségi élet. Az örssel sokat kirándultunk a Vértesben!
Szerettünk a színpadon is játszani, főként vígjátékokat. Nem betanult szöveget adtunk elő, csak úgy improvizáltunk! Helység kalapácsa, Ludas Matyi,stb. Jómagam játszottam "szemérmetes Erzsókot". Ez is jó emlék! A faluban meccs volt aznap délután. Nagyon rossz lehetett, mert egyre többen jöttek az előadásra.
Melyik is az a Cserhalmis film ami a kupi-témáról szól?
Szép idők voltak azok! Nagyon jó volt a közösségi élet. Az örssel sokat kirándultunk a Vértesben!
Szerettünk a színpadon is játszani, főként vígjátékokat. Nem betanult szöveget adtunk elő, csak úgy improvizáltunk! Helység kalapácsa, Ludas Matyi,stb. Jómagam játszottam "szemérmetes Erzsókot". Ez is jó emlék! A faluban meccs volt aznap délután. Nagyon rossz lehetett, mert egyre többen jöttek az előadásra.

Melyik is az a Cserhalmis film ami a kupi-témáról szól?
Surdi, te minden kérdést utálsz, amiben nem lehet f@szozni vagy puncizni.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)

szerinted surdi egy ilyenből kimarad?
emlékeim szerint imádtam ezt csinálni!
most is ceretem ha vágytok a farkam látványára!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:11
emlékeim szerint imádtam ezt csinálni!
most is ceretem ha vágytok a farkam látványára!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na gyerekek, egy téma:
Ki mutatta meg a punciját/kukiját óvodában egy izgatottan figyelő másik ovisnak?
Ki mutatta meg a punciját/kukiját óvodában egy izgatottan figyelő másik ovisnak?

deeeee én ezeket a kérdéseket úúúúútttttáááááálllooommmm!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:38

Beszarok...Surdi lapozz mán lécci...túltrágyálwa...írd le szépen kedwenc gyermekkori emléked...mikó fakanállal szaladgáltál a búcsúbaaa...tudod...

Beszarok...Surdi lapozz mán lécci...túltrágyálwa...írd le szépen kedwenc gyermekkori emléked...mikó fakanállal szaladgáltál a búcsúbaaa...tudod...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:26

szerinted ezek a szép kérdések?
szerintem igenis arra a kérdésre haraptunk ami érdekes téma!
bár számomra nem az apás szülés, hanem a gyerek-mobil volt az igazán érdekes téma!
bár számomra nem az apás szülés, hanem a gyerek-mobil volt az igazán érdekes téma!
szerinted ezek a szép kérdések?
bár számomra nem az apás szülés, hanem a gyerek-mobil volt az igazán érdekes téma! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 13:01
bár számomra nem az apás szülés, hanem a gyerek-mobil volt az igazán érdekes téma! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Én tegnap is tettem fel szép kérdést (mi a legszexibb ruhadarab), de arra nem haraptatok annyira.
No, akkor nosztalgiázzunk. Gyerekkoromban imádtam a búcsúkat, a bazárt, a körhintázást. Annyira szeretnék igazi similabdát venni a gyerekemnek, de a mai búcsúkban már nem árulnak ilyet.
Most vasárnap búcsú lesz nálunk. Azért várom, mert ha elég bátor lesz a kölyök, felülünk valamilyen körhintára, hullámvasútra.
Nektek milyen események maradtak meg kedves emléknek gyerekkorotokból?
No, akkor nosztalgiázzunk. Gyerekkoromban imádtam a búcsúkat, a bazárt, a körhintázást. Annyira szeretnék igazi similabdát venni a gyerekemnek, de a mai búcsúkban már nem árulnak ilyet.
Most vasárnap búcsú lesz nálunk. Azért várom, mert ha elég bátor lesz a kölyök, felülünk valamilyen körhintára, hullámvasútra.

oh Frédi nem vagy fáradt?
lökhetnénk egy párat!
jól van Wilma nem bánom!
akkor told le a nadrágom!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 11:56
lökhetnénk egy párat!
jól van Wilma nem bánom!
akkor told le a nadrágom!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Az csak azért van doki, mert szégyenlős is a lelkem, ha sor kerül rá irul-pirul.
Na itt meg az egész nappali ez a kép nagyon jellemző:
én meg eldugulok, mert mára sok volt.
Na itt meg az egész nappali ez a kép nagyon jellemző:
én meg eldugulok, mert mára sok volt.

akkor megvan miért is vagy ennyire szédült!
pedig én azt hittem a születési éved tartalmazza a nicked!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 13:05

pedig én azt hittem a születési éved tartalmazza a nicked!

A Terézvárosi búcsúban (közvetlenül onnan vitték el anyámat a kórházba szűlni) születtem okt. 19.-én...
Biztosan gyors volt a körhinta...

Biztosan gyors volt a körhinta...

bocsi, de katicika után már nem emlékszem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:11

Admin

Na gyerekek, egy téma:

Az esküvőkre szoktak inkább pénzt adni, meg sütit!
Melyik is az a Cserhalmis film ami a kupi-témáról szól? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:08

Melyik is az a Cserhalmis film ami a kupi-témáról szól? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Mi is jártunk névadókra, de mi nem kaptunk érte pénzt.
Hihi, eszembe jutottak még dolgok: én a sörösüvegeket vittem vissza titokban, hogy legyen pénzem fagyira
Beugrott egy kellemetlen élmény: én voltam a Dongó örs vezetője (nótafa nem lehettem a hangom miatt
)
És volt egyszer egy riadólánc feladat. Szépen megterveztem, hogy ki kit hív fel telefonon, ki kiért megy, mert ugye az volt a feladat, hogy egymást értesítve mindenki eljut végül az iskolába. Reggel 8-kor bemondták a rádióba, hogy indulhat a riadólánc, mi meg szépen szabályosan végrehajtottuk a feladatot. Mikor beértem (loholtam) a suliba, mondták, hogy utolsók vagyunk, mert a többi örs úgy csinálta, hogy amikor meghallották a rádióban a jelet, mindenki egyenesen a sulihoz ment.
Így legyen az ember tisztességes...
Hihi, eszembe jutottak még dolgok: én a sörösüvegeket vittem vissza titokban, hogy legyen pénzem fagyira

Beugrott egy kellemetlen élmény: én voltam a Dongó örs vezetője (nótafa nem lehettem a hangom miatt

És volt egyszer egy riadólánc feladat. Szépen megterveztem, hogy ki kit hív fel telefonon, ki kiért megy, mert ugye az volt a feladat, hogy egymást értesítve mindenki eljut végül az iskolába. Reggel 8-kor bemondták a rádióba, hogy indulhat a riadólánc, mi meg szépen szabályosan végrehajtottuk a feladatot. Mikor beértem (loholtam) a suliba, mondták, hogy utolsók vagyunk, mert a többi örs úgy csinálta, hogy amikor meghallották a rádióban a jelet, mindenki egyenesen a sulihoz ment.
Így legyen az ember tisztességes...
Hát, igen a kurvázás csak egy hiánypótló szükséglet, a kupiba járás pedig egy életforma volt. Miért is nem születtem... úgy két nemzedékkel korábban??!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:01

Admin

Láttam
Szuper!
Ezt a topicot még soha sem láttam. Ráadásul most derül ki, hogy két kurvázós topic is van. Bár a kupi és a kurvázás csak részben fedik egymást...

Ezt a topicot még soha sem láttam. Ráadásul most derül ki, hogy két kurvázós topic is van. Bár a kupi és a kurvázás csak részben fedik egymást...
Na gyerekek, egy téma:

Mi is jártunk névadókra, de mi nem kaptunk érte pénzt.
)
Így legyen az ember tisztességes... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 13:45

Így legyen az ember tisztességes... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Fájóstorkú kisgyerek voltam, nem sok fagyit ehettem. 10 éves koromtól szavalni jártam esküvőkre, névadókra. Ott néha csurrant-cseppent némi pénz. A legelső alkalom után az összes pénzem fagyira költöttem, volt vagy 8 gombóc. Szószerint betegre ettem Magam! Akkor is jó élmény, mert nem csak a szokásos 50 filléres adagot ehettem. Puncs mazsolával, kávé, csokoládé!
A búcsúban a körhintát szerettem! A többi részét nem. Csupa bóvlit árultak, mint ma is, drágán! Kész anyagi csőd elvinni egy gyereket búcsúba!
A nagyon régi, vásár-jellegű búcsúkat még szerettem volna.(Bakaruhában, Körhinta)

A búcsúban a körhintát szerettem! A többi részét nem. Csupa bóvlit árultak, mint ma is, drágán! Kész anyagi csőd elvinni egy gyereket búcsúba!
A nagyon régi, vásár-jellegű búcsúkat még szerettem volna.(Bakaruhában, Körhinta)

Láttam
Szuper!
Ezt a topicot még soha sem láttam. Ráadásul most derül ki, hogy két kurvázós topic is van. Bár a kupi és a kurvázás csak részben fedik egymást... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 13:33

Ezt a topicot még soha sem láttam. Ráadásul most derül ki, hogy két kurvázós topic is van. Bár a kupi és a kurvázás csak részben fedik egymást... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)

1db-ot már felhoztam.

Fájóstorkú kisgyerek voltam, nem sok fagyit ehettem. 10 éves koromtól szavalni jártam esküvőkre, névadókra. Ott néha csurrant-cseppent némi pénz. A legelső alkalom után az összes pénzem fagyira költöttem, volt vagy 8 gombóc. Szószerint betegre ettem Magam! Akkor is jó élmény, mert nem csak a szokásos 50 filléres adagot ehettem. Puncs mazsolával, kávé, csokoládé!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 13:01

Admin

Én tegnap is tettem fel szép kérdést (mi a legszexibb ruhadarab), de arra nem haraptatok annyira.

Sziasztok!
Érdemes wolt haza ugrani...
...szét röhögtem a bukóm...
...Surdi frédi találó nagyon...
Megyek olwasgatni a topicokba...
Érdemes wolt haza ugrani...

Megyek olwasgatni a topicokba...
1db-ot már felhoztam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 13:16

Admin

Játék
Válasszatok ki három kategóriát és a sor legvégén kullogó topicokba írjatok érdemi hsz-eket, hogy felhozzuk a témákat!

Válasszatok ki három kategóriát és a sor legvégén kullogó topicokba írjatok érdemi hsz-eket, hogy felhozzuk a témákat!