ha már a múltkor nem voltál hajlandó a hegyes kis nyelvecskédre engedni!
pedig oda szívesen és bármikor!
Drága Charl!
nem mindegy melyik a legszexibb ruhadarab? az a lényeg, h vesd le magadról mihamarabb!!! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 24. kedd 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 17:16

pedig oda szívesen és bármikor!
Drága Charl!
nem mindegy melyik a legszexibb ruhadarab? az a lényeg, h vesd le magadról mihamarabb!!! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 24. kedd 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaja, és hova engeded, ha kijön? Talán forró pesti útra, hogy úgy elkezdjen sülni mint a tükörtojás fehérje?

Sziasztok!
Charlotte, ilyen könnyű kérdést még nem adtál fel, nekem egyértelműen a női alsó, mindegyik tetszik különösen a csipkés.
Charlotte, ilyen könnyű kérdést még nem adtál fel, nekem egyértelműen a női alsó, mindegyik tetszik különösen a csipkés.

egy kivánatos mezitelen nő szemüvegben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 08:20

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
Fiúk, lányok!
Mi a legszexibb ruhadarab?
Fiúk, lányok!
Jó reggelt!
Fiúk, lányok!
Fiúk, lányok!
Jó reggelt!

Egy kis kaja...kw...inniwaló...reggelire...

Jóóó reggelt!
Mobil?...asszem 11 éwes wolt a lányom mikor kapott mobilt...direkt nm egy csilli-willi telát kapott csak 1 egyszerűt...és azért,hogy bármikor el tudjuk érni...megnyugwást jelent...amúgy feltöltöst kapott kb. 3000-forint wolt rajta...egy hét alatt lefogyasztotta annyit sms-zet a barátnőiwel...
Maszturbál? Így reggelire semmit nm tudok mondani...nm is hiszem,hogy szólnom kellene érte...
Papás szűlés?...Eddig sem mentem be...most sem fogok...nekem marad a járkálás a szűlőszoba elött...azért mert úgy kellene felmosni engem a sok wér látwánya miatt...
Mobil?...asszem 11 éwes wolt a lányom mikor kapott mobilt...direkt nm egy csilli-willi telát kapott csak 1 egyszerűt...és azért,hogy bármikor el tudjuk érni...megnyugwást jelent...amúgy feltöltöst kapott kb. 3000-forint wolt rajta...egy hét alatt lefogyasztotta annyit sms-zet a barátnőiwel...

Maszturbál? Így reggelire semmit nm tudok mondani...nm is hiszem,hogy szólnom kellene érte...
Papás szűlés?...Eddig sem mentem be...most sem fogok...nekem marad a járkálás a szűlőszoba elött...azért mert úgy kellene felmosni engem a sok wér látwánya miatt...

1.) amikor már önállóan iskolába jár OK (ez van kedvesem, haladni kell a korral, a szokásokkal és a divattal), amit ugyan nem helyeslek, de elfogadom!
2.) semmit, szólnék az anyjának, hogy beszéljen vele, de én mondanám meg, hogy mit mondjon a gyereknek!
3.) ma már teljesen természetes velejárója a szüléseknek, ha az anya/szülő nő igényt tart rá, én mindenesetre ott szeretnék lenni (ha rajtam múlik) a lányom megszületésénél! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 23:05
2.) semmit, szólnék az anyjának, hogy beszéljen vele, de én mondanám meg, hogy mit mondjon a gyereknek!
3.) ma már teljesen természetes velejárója a szüléseknek, ha az anya/szülő nő igényt tart rá, én mindenesetre ott szeretnék lenni (ha rajtam múlik) a lányom megszületésénél! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó estét!
Néhány kérdés:
1) Nemrég egy barátnőm 10 éves kislánya mutatta meg nekem, hogy milyen mobiltelefonja van. Én ezen úgy megdöbbentem. Minek egy 10 évesnek mobil? Szülei szerint biztonságot jelent, hogy bármikor hazatelefonálhat. Persze minden osztálytársának is van...
Ti hány éves korban vennétek (vettetek) a gyereketeknek mobilt?
2) Mit mondanátok az óvodás/kisiskolás gyereketeknek, ha észrevennétek, hogy maszturbál?
3) Mi a véleményetek a papás szülésről?
Néhány kérdés:
1) Nemrég egy barátnőm 10 éves kislánya mutatta meg nekem, hogy milyen mobiltelefonja van. Én ezen úgy megdöbbentem. Minek egy 10 évesnek mobil? Szülei szerint biztonságot jelent, hogy bármikor hazatelefonálhat. Persze minden osztálytársának is van...

2) Mit mondanátok az óvodás/kisiskolás gyereketeknek, ha észrevennétek, hogy maszturbál?

Jó estét!
Néhány kérdés:
Néhány kérdés:

Szia Hipp bátyám...naná,hogy semmi nm weszi el a jókedwemet...csak röwid időre legfeljebb...
...nana...ne szidd az iparosokat..köcce...
Wilika!
+gyöttél??...hol pipáztál eddig??...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 20:52

Wilika!
+gyöttél??...hol pipáztál eddig??...

Törölt felhasználó (94621)

Szia Gyuri! komolytalankodsz, egyfolytában dolgozol és ilyeneken jár az eszed. Te sem javulsz, sőt...de ne hagyjon el a jókedved, kellemes estét.
Szia Charlotte!
Én biztos rögtön beállítanék egy messzelátót, és egy kis díjazás ellenében másnak is megengedném a kukkolást. A 70-es években volt egy hasonló eset, igaz filmvetítés volt munkaidő alatt. Egy kis aprópénz befizetése ellenében már elég sok, rendszeres látogatónk volt, amíg fel nem dobott valaki bennünket. Én voltam a mozigépész, később ezt honorálták, filmem se maradt, meg gépem se, de rizikó mindenhol van....
Én biztos rögtön beállítanék egy messzelátót, és egy kis díjazás ellenében másnak is megengedném a kukkolást. A 70-es években volt egy hasonló eset, igaz filmvetítés volt munkaidő alatt. Egy kis aprópénz befizetése ellenében már elég sok, rendszeres látogatónk volt, amíg fel nem dobott valaki bennünket. Én voltam a mozigépész, később ezt honorálták, filmem se maradt, meg gépem se, de rizikó mindenhol van....
Szia Gyuri! komolytalankodsz, egyfolytában dolgozol és ilyeneken jár az eszed. Te sem javulsz, sőt...de ne hagyjon el a jókedved, kellemes estét.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 24. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 18:43

Egy ideig nézném majd jobb mulatságot keresnék...kiwerném majd lezuhanyoznék...kiwerném majd lezuhanyoznék...kiwerném majd lezuhanyoznék
Így két legyet ütnék 1 csapásra...
(Tomtól tanultam)

Így két legyet ütnék 1 csapásra...

Sziasztok!
eros kaptam házipáleszt egy kedves jóbarátomtól, körte, a legfinomabb anyag, megkinálhatlak?
Állítólag ez orvosság, mindenre jó, és szívesen adom, kurva jó íze van....
itt elkezdett esni, nem valami nagy intenzitással, de több a semminél.
utálom az iparosokat, bár jól dolgoznak, de a kupit amit maguk után hagynak, csak HP-vel lehet kibírni. (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 07. 24. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
eros kaptam házipáleszt egy kedves jóbarátomtól, körte, a legfinomabb anyag, megkinálhatlak?
Állítólag ez orvosság, mindenre jó, és szívesen adom, kurva jó íze van....
itt elkezdett esni, nem valami nagy intenzitással, de több a semminél.
utálom az iparosokat, bár jól dolgoznak, de a kupit amit maguk után hagynak, csak HP-vel lehet kibírni. (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 07. 24. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Utálok vizesen felöltözni.
Utálom, hogy ebben a melegben egyfolytában ragadok. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 14:41
Utálom, hogy ebben a melegben egyfolytában ragadok. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Ma olyan sokáig pancsolt a gyerek a vízben, hogy teljesen kiázott a keze. Mikor meglátta, hogy néz ki a tenyere, elkezdett sírni, hogy töröljük le a ráncokat
Nektek van ilyen testi dolog, amit utáltok?
Pl. ha vizes lesz az arcotok hajmosás közben (én ezt utálom), vagy ha nagyon ragacsos lesz valamitől a kezetek, ilyesmi)

Nektek van ilyen testi dolog, amit utáltok?
Pl. ha vizes lesz az arcotok hajmosás közben (én ezt utálom), vagy ha nagyon ragacsos lesz valamitől a kezetek, ilyesmi)

Tóparton fekvő napozós pihenős éjjel-nappal sexelős élszaka meztelenül fürdős nappal kicsit berugós sokat beszélgetős
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 21. szombat 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 21. szombat 21:17
Admin

Jó estét!
Nagy autós körúton voltunk az ország nyugati felében. Majd teszek fel a turisztikai topicba képeket a helyekről.
Közben eszembe jutottak kérdések:
Milyen nyaralást szerettek? (pl. tóparton-fekvős-napozós, bakancsos-hátizsákos-túrázós, idegenvezetős-városnézős)
Volt nyaralás alatt valamilyen érdekes szexuális kalandotok, élményetek?
Voltatok nyári táborban, diáktáborban? Volt valami aranyos, érdekes sztori?
(én Balatonszepezden voltam, ott kaptam az első csókomat, ráadásul hivatalos esküvő után, ugyanis a táborvezető kitalálta, hogy csoportos esküvőt szervez, persze csak azért, hogy elvehesse a táborvezető csajszit
Nagy autós körúton voltunk az ország nyugati felében. Majd teszek fel a turisztikai topicba képeket a helyekről.
Közben eszembe jutottak kérdések:
Milyen nyaralást szerettek? (pl. tóparton-fekvős-napozós, bakancsos-hátizsákos-túrázós, idegenvezetős-városnézős)
Volt nyaralás alatt valamilyen érdekes szexuális kalandotok, élményetek?
Voltatok nyári táborban, diáktáborban? Volt valami aranyos, érdekes sztori?
(én Balatonszepezden voltam, ott kaptam az első csókomat, ráadásul hivatalos esküvő után, ugyanis a táborvezető kitalálta, hogy csoportos esküvőt szervez, persze csak azért, hogy elvehesse a táborvezető csajszit

Neked is öt a rekord
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 21:35

Törölt felhasználó (94621)

Persze én meg ötször, miből vagytok? wazze sok mindent elhiszek de ez már szerintem a melegtől van........
Nem mondod, Tom én kerestem a fene tudja mennyi ideig nem találtam róla képet. Abban az időben az egész ország ebben "suhogott" ez volt a divat. Ja a négerbarna volt a menő, de volt szürke, és fekete.
Régi szép emlékek, de tényleg praktikus volt, én már csak tudom...
Nem mondod, Tom én kerestem a fene tudja mennyi ideig nem találtam róla képet. Abban az időben az egész ország ebben "suhogott" ez volt a divat. Ja a négerbarna volt a menő, de volt szürke, és fekete.
Régi szép emlékek, de tényleg praktikus volt, én már csak tudom...

Jah, hogy neked gyakran van alkalmad ilyen műsort nézni?
Szia! Merre jártál? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 19:22

Szia! Merre jártál? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Őszinte legyek, én már k_rvára unom...
a moltov-koktélos pontot kihagytad, de én azt választanám, vagy a "növesztek 50 kiló izmot és átmegyek a krumplinyomóval, vagy a mosófával, de a golfütő is játszik."
Egyébként sziasztok, megjöttem
a moltov-koktélos pontot kihagytad, de én azt választanám, vagy a "növesztek 50 kiló izmot és átmegyek a krumplinyomóval, vagy a mosófával, de a golfütő is játszik."
Ennek a megállapításához tulajdonképpen egy sort sem kell írnod, elég ha tudjuk, hogy nő vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 20:44

Admin

Nem is írtam annyit, hogy kiderüljön, hisztis vagyok. Mégis miből sikerült kikövetkeztetned?
Amúgy meg néni neked a mindjárt megmondom kicsoda!
Amúgy meg néni neked a mindjárt megmondom kicsoda!

Teleobjektíves kamerával felvennénk az egészet, és mivel nem érdekel bennünket az effajta kukkolás, becsöngetnénk a kérdéses lakásba, és gratulálva a teljesítményükhöz, átadnánk a filmet. Esetleg felhívnánk a figyelmet a GG videótárára és a beküldés lehetőségére...

Őszinte legyek, én már k_rvára unom...