Játék
Válasszatok ki három kategóriát és a sor legvégén kullogó topicokba írjatok érdemi hsz-eket, hogy felhozzuk a témákat!

Válasszatok ki három kategóriát és a sor legvégén kullogó topicokba írjatok érdemi hsz-eket, hogy felhozzuk a témákat!

A Terézvárosi búcsúban (közvetlenül onnan vitték el anyámat a kórházba szűlni) születtem okt. 19.-én...
Biztosan gyors volt a körhinta...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 13:01

Biztosan gyors volt a körhinta...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Én tegnap is tettem fel szép kérdést (mi a legszexibb ruhadarab), de arra nem haraptatok annyira.
No, akkor nosztalgiázzunk. Gyerekkoromban imádtam a búcsúkat, a bazárt, a körhintázást. Annyira szeretnék igazi similabdát venni a gyerekemnek, de a mai búcsúkban már nem árulnak ilyet.
Most vasárnap búcsú lesz nálunk. Azért várom, mert ha elég bátor lesz a kölyök, felülünk valamilyen körhintára, hullámvasútra.
Nektek milyen események maradtak meg kedves emléknek gyerekkorotokból?
No, akkor nosztalgiázzunk. Gyerekkoromban imádtam a búcsúkat, a bazárt, a körhintázást. Annyira szeretnék igazi similabdát venni a gyerekemnek, de a mai búcsúkban már nem árulnak ilyet.
Most vasárnap búcsú lesz nálunk. Azért várom, mert ha elég bátor lesz a kölyök, felülünk valamilyen körhintára, hullámvasútra.

Én tegnap is tettem fel szép kérdést (mi a legszexibb ruhadarab), de arra nem haraptatok annyira.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 10:05

Törölt felhasználó (94621)

Lényegretörő voltál surda! wazze hagyjátok már ezt a szülést, Charlotte, most légyszíves valami szép témát találj ki, hogy ellensúlyozzuk ezt a tegnapi napot, ja és ne somolyogj!
Ez lenne a sok?
Tudod milyen telhetetlenek vagyunk itt a nappaliban mi Lyányok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 11:56

Tudod milyen telhetetlenek vagyunk itt a nappaliban mi Lyányok!

Az csak azért van doki, mert szégyenlős is a lelkem, ha sor kerül rá irul-pirul.
Na itt meg az egész nappali ez a kép nagyon jellemző:
én meg eldugulok, mert mára sok volt.

Az csak azért van doki, mert szégyenlős is a lelkem, ha sor kerül rá irul-pirul.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Na ja, de szegény háttal van, és így még nem is lát semmit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 11:45

Naná! had dolgozzon meg a pénzéért, hamár mindenáron részt akar venni más kamatyolásán!

Naná! had dolgozzon meg a pénzéért, hamár mindenáron részt akar venni más kamatyolásán!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Ő az, aki teker???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 11:36

Szia doki! örülök, hogy itt vagy, nem érdemes beleszólni én is megbántam, meddő dolog.
Inkább nézd meg surdát a #9284 hsz-ben, milyen keményen dolgozik.

Már tudom mi hiányzott Nekem!
Ez a hangulat!
Szőke, kékszemű, és bármilyenszínű jöhet!
Szia, Doki, rég láttalak!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 10:31
Ez a hangulat!
Szőke, kékszemű, és bármilyenszínű jöhet!
Szia, Doki, rég láttalak!

én már csak azt nem tudom, h hipp miért engem ajánl apukának saját maga helyett!
na de hát állok rendelkezésedre!

Szia doki! örülök, hogy itt vagy, nem érdemes beleszólni én is megbántam, meddő dolog.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 11:34

Akkor nézd meg a dühöngőt!
Ja, és hogy be se szálltam... Bakker, ha tudnád, hogy hányszor csaptam a saját kezemre, hányszor kellett visszafognom magam, hogy ne szóljak hozzá.
De a nappaliból a dühöngőbe átvitt hsz. azt hiszem mindenkinek nyilvánvalóvá tette Katicika IGAZI arcát.
Annakidején ütöttük egymást Szonival, homepictures-szel, de ilyen mélyre nem süllyedtünk. Ilyen ordenáré kirohanást még nem láttam itt, pedig írtam és kaptam már pár "szépet".
Így áldom az eszem, hogy nem szóltam bele a vitába, pedig hidd el, nagyon viszketett az ujjam.
Ja, és hogy be se szálltam... Bakker, ha tudnád, hogy hányszor csaptam a saját kezemre, hányszor kellett visszafognom magam, hogy ne szóljak hozzá.
De a nappaliból a dühöngőbe átvitt hsz. azt hiszem mindenkinek nyilvánvalóvá tette Katicika IGAZI arcát.
Annakidején ütöttük egymást Szonival, homepictures-szel, de ilyen mélyre nem süllyedtünk. Ilyen ordenáré kirohanást még nem láttam itt, pedig írtam és kaptam már pár "szépet".
Így áldom az eszem, hogy nem szóltam bele a vitába, pedig hidd el, nagyon viszketett az ujjam.
Akkor nézd meg a dühöngőt!
Így áldom az eszem, hogy nem szóltam bele a vitába, pedig hidd el, nagyon viszketett az ujjam. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 08:46
Így áldom az eszem, hogy nem szóltam bele a vitába, pedig hidd el, nagyon viszketett az ujjam. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

na én hová kerültem!
ezek mán megint szerelmes leveleket írogattak egymásnak!
imádom, mikor ilyen színvonalon veszekszik két ember!
és még a doki be se szállt!
ezek mán megint szerelmes leveleket írogattak egymásnak!
imádom, mikor ilyen színvonalon veszekszik két ember!
és még a doki be se szállt!

a kőkorszak Sexmachine!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 10:41

Lásd nem vagyunk irigyek, neked is találunk elfoglaltságot, részt vehetsz a buliban.

Lásd nem vagyunk irigyek, neked is találunk elfoglaltságot, részt vehetsz a buliban.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 10:31

én már csak azt nem tudom, h hipp miért engem ajánl apukának saját maga helyett!

na de hát állok rendelkezésedre! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 10:13

na de hát állok rendelkezésedre! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Drága Hippem köszönöm!
Nincs kifogásom a szőke gyerek ellen!
Kicsit vitáznék Veled!
A gyerek közös szerzemény, tehát nem kellene úgy tiltakozni a szüléssel kapcsolatban! De mint mondtam ez megállapodás kérdése!
Szóval akkor nem akarod látni, amikor a szőkehajú babánk megszületik?
Te a másik végemnél leszel!
Kicsit vitáznék Veled!
A gyerek közös szerzemény, tehát nem kellene úgy tiltakozni a szüléssel kapcsolatban! De mint mondtam ez megállapodás kérdése!

Megbeszéltük.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 10:13

Drága Hippem köszönöm!
Kicsit vitáznék Veled!
Kicsit vitáznék Veled!

nem tudom mi a bajod evvel?
Ők már óvodás koruktól kezdve szerelmesek:
amikor tom húzgálja a kátya haját, akkor egy idő után Ő bokán rúgja /tudod általában kinövünk az ilyen cívódós szerelemből, de Nekik nem sikerült/. kátyának most egy kicsit feljebb sikerült rúgnia, most épp tökön rúgta tomot!
de hát ha tom nem kezdi a cívódást akkor kátya kezdi el lökdösni, h mi az tom nem akarod a hajam húzni?
no az meg tomnak kimondottan nem tetszik, sőt lehet féltékeny őmacskássága, ha kátya mással -első sorban- férfiembörrel foglalatoskodik!
na egy szó mint száz: engem szórakoztat ez!
kátya:
de erről itt csak ennyit, mert ez tovább a nappaliban off, tehát bármi lesz az offban vagy a dühöngőben folytatom! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 07:20
Ők már óvodás koruktól kezdve szerelmesek:
amikor tom húzgálja a kátya haját, akkor egy idő után Ő bokán rúgja /tudod általában kinövünk az ilyen cívódós szerelemből, de Nekik nem sikerült/. kátyának most egy kicsit feljebb sikerült rúgnia, most épp tökön rúgta tomot!
de hát ha tom nem kezdi a cívódást akkor kátya kezdi el lökdösni, h mi az tom nem akarod a hajam húzni?

no az meg tomnak kimondottan nem tetszik, sőt lehet féltékeny őmacskássága, ha kátya mással -első sorban- férfiembörrel foglalatoskodik!

na egy szó mint száz: engem szórakoztat ez!
kátya:

de erről itt csak ennyit, mert ez tovább a nappaliban off, tehát bármi lesz az offban vagy a dühöngőben folytatom! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt...bár gondolom nm mindenkinek az...
#9246...csak ámulok és bámulok...korán reggel wan még eme hsz olwasásához...mire jó ez..???...hát az én szíwembe nm loptad be magad Katicika w 28...pedig nm is nekem szól...

#9246...csak ámulok és bámulok...korán reggel wan még eme hsz olwasásához...mire jó ez..???...hát az én szíwembe nm loptad be magad Katicika w 28...pedig nm is nekem szól...

Drága Hippem köszönöm!
Kicsit vitáznék Veled!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 10:03
Kicsit vitáznék Veled!

Kedves Zelli!
Örülök, hogy újra köztünk vagy! Jól megvezettek bennünket ezzel a szüléssel, ez van. Ha netán valamikor ilyenre adod a fejed, az előkészítésben tudnék neked segíteni, nyugodtan szólj és összehozok neked egy szőke fiúgyereket, én csak azt a fajtát tudom. /lehet ebből kialakul még egy vita/ Remélem megoldódik a problémád, és újra visszaköltözöl a nappaliba. Szia addig is, a te örökre elkötelezett hipped. /Na surda milyen voltam?/
Örülök, hogy újra köztünk vagy! Jól megvezettek bennünket ezzel a szüléssel, ez van. Ha netán valamikor ilyenre adod a fejed, az előkészítésben tudnék neked segíteni, nyugodtan szólj és összehozok neked egy szőke fiúgyereket, én csak azt a fajtát tudom. /lehet ebből kialakul még egy vita/ Remélem megoldódik a problémád, és újra visszaköltözöl a nappaliba. Szia addig is, a te örökre elkötelezett hipped. /Na surda milyen voltam?/
Majd próbálkozom papa (remélem nekem is női Pcsát szánsz)csövi
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 09:57

Zelli!

hipp!
húzz a pichába!
de gyönyörű női picsa legyen ám!
Charl!
belőlem nagyon elő akar ám törni! nem akarsz segíteni?
nyú!
hol a pcsába kódorogsz? gyühetnyé gyakrabban is!
no most mán télleg megnézem a szerelmes levelet!

hipp!
húzz a pichába!
de gyönyörű női picsa legyen ám!
Charl!
belőlem nagyon elő akar ám törni! nem akarsz segíteni?

nyú!
hol a pcsába kódorogsz? gyühetnyé gyakrabban is!
no most mán télleg megnézem a szerelmes levelet!
Lényegretörő voltál surda! wazze hagyjátok már ezt a szülést, Charlotte, most légyszíves valami szép témát találj ki, hogy ellensúlyozzuk ezt a tegnapi napot, ja és ne somolyogj!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 10:01

no eszt elmentem!
jó amikor a mobiltelefonjával telefonál az óvodás barátnőjével, és közbe masztizik akkor okításképp elmondhatom az apás szülés hátulütőit!
na jól összefoglaltam a drágaszágom tennapi kérdésit?
jó amikor a mobiltelefonjával telefonál az óvodás barátnőjével, és közbe masztizik akkor okításképp elmondhatom az apás szülés hátulütőit!
na jól összefoglaltam a drágaszágom tennapi kérdésit?
Kedves Zelli!
Örülök, hogy újra köztünk vagy! Jól megvezettek bennünket ezzel a szüléssel, ez van. Ha netán valamikor ilyenre adod a fejed, az előkészítésben tudnék neked segíteni, nyugodtan szólj és összehozok neked egy szőke fiúgyereket, én csak azt a fajtát tudom. /lehet ebből kialakul még egy vita/ Remélem megoldódik a problémád, és újra visszaköltözöl a nappaliba. Szia addig is, a te örökre elkötelezett hipped. /Na surda milyen voltam?/ (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 09:56
Örülök, hogy újra köztünk vagy! Jól megvezettek bennünket ezzel a szüléssel, ez van. Ha netán valamikor ilyenre adod a fejed, az előkészítésben tudnék neked segíteni, nyugodtan szólj és összehozok neked egy szőke fiúgyereket, én csak azt a fajtát tudom. /lehet ebből kialakul még egy vita/ Remélem megoldódik a problémád, és újra visszaköltözöl a nappaliba. Szia addig is, a te örökre elkötelezett hipped. /Na surda milyen voltam?/ (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Drága Hippem!
Jónéhány szülésnél jelen voltam!
Véleményem szerint, megállapodás kérdése az egész. Ha a Kispapa látni akarja az eseményt, menjen be, ha nem, akkor meg maradjon kint!
A szülés látványra nem szép dolog, de érzelmileg nagyon megható! Ha valamikor is szülnék, Nekem jólesne, ha a Kedvesem fogná a kezem, beszélne Hozzám!
Jónéhány szülésnél jelen voltam!
Véleményem szerint, megállapodás kérdése az egész. Ha a Kispapa látni akarja az eseményt, menjen be, ha nem, akkor meg maradjon kint!
A szülés látványra nem szép dolog, de érzelmileg nagyon megható! Ha valamikor is szülnék, Nekem jólesne, ha a Kedvesem fogná a kezem, beszélne Hozzám!