Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1980 1981 1982 1983 1984 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9129   2007. 07. 26. csütörtök 08:36
surdapapa surdapapa
ha egy apa laelkiekben segíteni akar az anyának, ha át akarja élni a szülést ekkor segítsen és ne a divat apás szüléssel.
perszse, ha az apa maga akar ott lenni az természetesen más dolog!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 07. 25. szerda 22:25
Azért elmondanám, hogy az apukák bemehetnek a vajúdásra, ami néha 8-10-30 órán keresztül tart. Azért ezt az időt elég szar egyedül eltölteni az anyukának.
Én 8 órát vajúdtam, mielőtt kimondták az ítéletet, hogy ez a gyerek lent nem fog kijönni. Az a nyolc óra ott a szülőszobán rémálom lett volna, ha a férjem nem fogja a kezem, nem simogatja a hátam, nem törli az arcom.

A kitolás előtt ki lehet menni. De ha előtte ott van a férfi és támaszt nyújt, az rettentő nagy segítség tud lenni.

Persze láttam ellenpéldát. A szomszéd ágyon vajúdott egy lány és egyszercsak kizavarta a pasiját a szülőszobáról. Később azt mondta, hogy idegesítette a jelenléte. Szóval nem minden nő szereti, ha valaki ott téblábol. De ha nem téblábol a férfi, hanem aktívan közreműködik, az nagyon jó tud lenni.
#9128   2007. 07. 26. csütörtök 08:33
surdapapa surdapapa
vélhetően igazad van a 3. kérdésben drTom!

csak akkor azt nem értem, h egy /birka/ földim hogy a búbánatba mutathatott a gyermekéről véres képet, amint az anyuci lába között van/ép bújik kifelé confused

ez kb olyan értékes és meggyőző indokod, mint az ősmobilos indokod volt a mobilos kérdéseddel kapcsolatban!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 25. szerda 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 25. szerda 22:25
Sajnos megint nem bírom ki szó nélkül:
1. mondjuk rá egyetértek;
2. megint hemzsegsz a fellengzős, lekezelő és nagyzoló dumádban, de mondjuk rá elfogadom, mert fontos a szülők egyetértése a kérdésben, de vedd/vegyétek figyelembe amit a részletesebb hsz-be írtam, kisebb kórban nemtől függetlenül az esetek többségében (természetesen vannak kivételek) az ANYÁHOZ bizalmasabb a gyerek, tőle jobban elfogadja a tanácsokat és a segítséget (nem serdülő gyerekekről szólt a kérdés, mert ott helyes út az azonos neműek felvilágosító "hadművelete" (te neked, és többi okoskának milyen gyakorlatod van ebben a netről leszedett "szakirodalmakon" kívül???)
3. Akkora baromságot hablatyoltál már megint össze, mint Bp. és lacháza közötti kacskaringós út! (megint látszik a tájékozatlanságod, és okoskodásod) Tudod, hogy működik egy kórházi körülmények között zajló és legális apás szülés? Elmesélte neked valaki, aki jártas ebben (szülész orvos v. aszisztens stb.)?
Mert, ha nem, akkor elmesélem: Az apa, a szülést közvetlen megelőzően mehet be a szülőszobába egy pontosan kijelölt helyre (ahol nem zavarja magát a szülést, és az azt levezető személyt, de az apa reakcióját jól figyelemmel követheti a személyzet (mert nem biztos, hogy mit vált ki belőle a stresz, és egyéb körülmények, arra is van eset, hogy esetleg elájulhat, ezért rá is figyelni kell).
Tehát a legtöbb estben a szülő nő feje és keze környékén állhat, ahol jól látja a párja fejét, foghatja a kezét, nyugtatgathatja, beszélhet hozzá stb., de semmi esetre sem állhat a szülőcsatornával szemben (ezért közvetlenül nem látja a szülést). A babát is csak akkor mutatják meg/fel, ha egészséges, felsírt, és az első törlésen/mosdatáson túl van.
Valamint van még egy fontos dolog, hogy a legkisebb komplikáció esetén, vagy , ha az apa nem bírja a gyűrődést, azonnal (határozottan és udvariasan) kivezetik a szülőszobából a "kispapát"!
Természetesen vannak kivételes apás szülések is, amikor az apa magát a folyamatot is végignézheti (előzetes külön kérésre, nyilatkozat mindkét esetben szükséges, orvos az illető, vagy maga vezeti le a szülést stb.), de nem ez a jellemző!
Vagyis, semmi olyan nem történik (mint felvezetőmben már említettem, egy legális és kórházi apás szülésnél) amivel ijesztgetni kellene a leendő apákat, akiknek megfordul a fejében, hogy egy életben 1-2 esetben résztvegyenek ezen vissza nem térő alkalmon!
#9127   2007. 07. 26. csütörtök 08:22
surdapapa surdapapa
gyurka!
de a Te véleményed ebben a dologben nagyon +egyezik a zenyémmel!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 25. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 21:27
Wan igazság benne...anno az exem is megkérdezte,hogy bemennék-e?Megundorodnék-e tőle? A második kérdésre nm tudtam a wálaszt mert nm is akartam bemenni!!
Beszéltem én is ilyen túlcsepegő apukákkal és az élményeik kimerültek abban,hogy milyen tökösek...milyen fényképeket csináltak...milyen wideó felwételeket csináltak....
A baba előbújásának megemlítése fél percet wett el a sztorizásból...nos,ezek persze csak az én egoista ismerőseim...tisztelet a kiwételnek...de szerintem a többség jó bulinak tartja és nm azért megy be,hogy a párjának segítsen wagy bátorítsa...ez is diwat inkább...szówal én így látom és ez is csak 1 wélemény... worship
#9126   2007. 07. 26. csütörtök 08:18
surdapapa surdapapa
Zelli drága!
végre itt vagy!

de Te ezt érted, amit írsz: "Szóval, Hippem, szőrőm nőtt! SURDIBABA? GAZOSGYURI?"
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 25. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 21:03
Sziasztok, Kedveseim! Bár Valaki gúny tárgyává tette beköszönésemet!Ti valóban hiányoztatok! Még hétfőig várhattam volna a bekötéssel, de jogaimra hivatkoztam, ezellen semmit nem tud tenni a szolgáltató. Erőlködtek, Én meg mondtam mit írtam alá, mi illett, úgyhogy itt vagyok újra! De ha benyelem őket, keddnél előbb nem vagyok itt!
Bár a netkávézómban azért érdekes dolgokat olvastam. Kedvenc topicjaim a nyuszi füle alatt, Kedves Témavezető-macskásembör!
Szóval, Hippem, szőrőm nőtt! SURDIBABA? GAZOSGYURI?
Imádlak TitEket! A LÁNYOK meg egyszerűen fenomenálisak!!!!! Mindegyik!!!!! worship wink
Zelli újra Itt!
#9125   2007. 07. 26. csütörtök 08:15
surdapapa surdapapa
de talán azért mert a legtöbb férfi akivel beszélsz az ilyen témákról fel tudja térképezni a rá gyakorolt hatását! és aki úgy érzi /mint pl. én/ az eleve elveti az apás szülés lehetőségét is!

bár: én a látványtól lennék rosszul, mégis amiatt csalódnék a NŐBEN, mert rámkényszerít egy olyan dolgot, amit én saját magamtól sosem vállalnék be és nem amiatt ábrándulnék ki amit láttam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 20:16
3) A legtöbb férfi, akivel beszéltem (jó sok volt) és bent volt a feleségével, a szülés óta még jobban felnéz a feleségére, hogy képes volt végigcsinálni (ha sikítozva, ha véresen, ha szarosan, de akkor is végig). Egyetlen egy sem mondta, hogy rémálommá vált a kép. Mindenki azt mondta, hogy csodálatos volt, ahogy a felesége életet adott az ő gyerekének.

Ezt persze nem azért írtam le, hogy meggyőzzelek vagy megpróbáljam a véleményedet megváltoztatni, hiszen az a saját, különbejáratú érzésed, csak mint tapasztalatot mesélem el.
#9124   2007. 07. 26. csütörtök 07:43
tom1019 tom1019 VIP Admin
Köszönöm "kedves" szavaidat, jól szórakoztam rajta (gondolom azok is, akik ismernek), viszont nem biztos, hogy mindenki egyetért szavaiddal, ezért átviszem innem a dühüngőbe, mert ott a helye!
Emlékszel kedvesem, hogy mit igértem, ha tiltás közben visszajösz fikázni bárkit is?
Nem is tudom, alszom rá egyet, és lehet hogy konzultálok a betegségedről a szerkesztőkkel!
Egyenlőre új nicnevedet véglegesen tiltottam!
Legyen szép napod, és probálj lenyugodni (ne felejtsd bevenni a gyógyóidat)!

(Jahhh, még el nem feledem. Reggelre kaptam három E-mailt, amiben jelezték, hogy már megint cívódnak a szerelmesek, és tom azért fagyasztotta katicikot, mert ő megérdemelte, és a kandúr együtt akar lenni vele egy nyugodt szerelmes napot. Az gondolom az utóbbiban tévedhettek, mert rettenetesen utálod tomot, jobban mint Jerry,
ezért sem szerelmeskedésről, sem nyugodt együttlétről szó sem lehet!
Sajnálom, de még inkább téged sajnállak "kedves" Katalin!) szomoru1
#9123   2007. 07. 26. csütörtök 07:20
gazosgyuri gazosgyuri
Jó reggelt...bár gondolom nm mindenkinek az... nyes
#9246...csak ámulok és bámulok...korán reggel wan még eme hsz olwasásához...mire jó ez..???...hát az én szíwembe nm loptad be magad Katicika w 28...pedig nm is nekem szól... levele
#9122   2007. 07. 26. csütörtök 07:08
Moncy Moncy
Gratulálok.... "okos" "ügyes" "nő?" vagy...

Próbáltál szakemberhez fordulni a problémáddal?

Hihetetlen...
Kidobják az ajtón és visszamászik az ablakon...

zavart2

#9121   2007. 07. 26. csütörtök 05:58
BigJoe23 BigJoe23
'Reggelt, csak bekukk, és mek melódzani...
#9120   2007. 07. 26. csütörtök 00:11
gazosgyuri gazosgyuri
Én élweztem mindenki hozzászólását... eljen
Ewwel is jobban megismerlek benneteket... wink

Már reggel meg akartam írni,hogy Char mosolyog a "bajsza" alatt hehe

Jó éjszakát kíwánok mindenkinek! smile
#9119   2007. 07. 26. csütörtök 00:00
X Törölt felhasználó (94621)
Charlotte!
A neveltetésemnél fogva nem akarok pimasz lenni, de látom azt a randa hátsó szándékod. Ki akarod hozni belőlünk azt amit nem kéne, és cukkolod a népet.
Elköszönök tőled, egy régi nagyon jó mondással:
"hogy a farkam legyen a sírba eresztő köteled"
ezzel azt hiszem mindent megmondtam, engem Te a csőbe nem húzol be mégegyszer, már ez is verte a lécet. Valami szép nemes büntit neked ki kell, hogy találjunk, miss tanszékvezető. Én amúgy el tudnám képzelni. Jó éjszakát nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 23:35
Vertem én már fel ennél nagyobb port is...

Pl. amikor Mary-Kay Letourneau 4 gyerekes tanárnő és 13 éves diákjának szerelmét vetettem fel. Na, az is egy jó vita volt

nyes

(Megjegyzem, én már az első perctől kezdve értek és megértek mindenkit, akinek ellenkező a véleménye, de attól még a saját véleményemet fenntartom és kifejtem)
#9118   2007. 07. 25. szerda 23:58
Vissza lehet térni az eredeti kérdésekre, mert kiiktattam a bogarat és a macskát is!
Elnézést az incidens miatt, részemről nem kivántam offolni, de katicik megint házszámot tévesztett, amikor elkezdte fikázni az ellenvéleményemet a nézeteivel szemben!

Jó éjszakát mindenkinek!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#9117   2007. 07. 25. szerda 23:55
Sajnos már nem vagyok olyan hajlékony mint 20 éves koromban (és nem is olyan nagy), hogy leszopjam magamat, de ha tehetném, akkor még mindig magamat, mint neked benyalni! beka3 mf2 nyes eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 07. 25. szerda 23:28
Én sem egyezkedem veled! Majd ha kinyaltál, akkor visszatérhetünk a halandzsáidra, addig marad az én türelmem is veled szemben(szinte normálisnak veszlek!), ha betartod az emberközi viselkedés minimális szabályait(ha ismered)!
Ne próbálj rólam hamis képet festeni, mert nagyon megjárhatod: másra szorulhatsz nyalni! nyes eplus2
..Ja, hát el is felejtettem: vigasztalóul melegen ajánlom a "szelf-szopit"! hehe
#9116   2007. 07. 25. szerda 23:35
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Vertem én már fel ennél nagyobb port is...

Pl. amikor Mary-Kay Letourneau 4 gyerekes tanárnő és 13 éves diákjának szerelmét vetettem fel. Na, az is egy jó vita volt

nyes

(Megjegyzem, én már az első perctől kezdve értek és megértek mindenkit, akinek ellenkező a véleménye, de attól még a saját véleményemet fenntartom és kifejtem)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 25. szerda 23:09
Na végre, hogy megértettél! Azt még el kell mondjam, abban az időben ilyet nem ismertek, hogy apás szülés, végig ott voltam, mint minden rendes apajelölt. Most nagyon erős légy, ha azt mondtam volna be akarok menni, bemehettem volna mert abban a kórházban voltam múszerész, nem egy baleseti műtétnél részt vettem ami 6-8 órára esetenként többre is sikeredett, és váltottuk egymást. Több dolgot láttam, mint te gondolod. De más, minden más ha a hozzátartozóról szól, meg amúgyis. Nem magyarázom tovább. Miért nem lehet azt megérteni, hogy ha valaki valakit félt, vele van, a fizikai kotaktus lehet zavaró is, ráadásul nem és nem szeretem ami nem rám tartozik és rámtukmálják.
Ha visszalapozol, egypár ezer éven keresztül, ha egy nő szült akkor onnan a férfiembert elzavarták. Mégis megvoltak, a végeredménnyel együtt. Mi a fenét tudunk erről ennyit pofázni. Charlotte az utóbbi kérdéseid közül ez volt a legelvetemültebb. Most megint ne haragudj meg, de ekkora port még nem vertél fel, tartok tőle, még egy-két ember hozzászól. /hová szegődtem?/
#9115   2007. 07. 25. szerda 23:28
X Törölt felhasználó (7767)
Én sem egyezkedem veled! Majd ha kinyaltál, akkor visszatérhetünk a halandzsáidra, addig marad az én türelmem is veled szemben(szinte normálisnak veszlek!), ha betartod az emberközi viselkedés minimális szabályait(ha ismered)!
Ne próbálj rólam hamis képet festeni, mert nagyon megjárhatod: másra szorulhatsz nyalni! nyes eplus2
..Ja, hát el is felejtettem: vigasztalóul melegen ajánlom a "szelf-szopit"! hehe
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 25. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 25. szerda 23:22
Veled nem egyezkedtem soha, és nem is fogok!
majd, ha élőben leszoptál, akkor visszatérhetünk a felvetésedre, addig marad a "megtűrésed", ha betartod az alapvető "játékszabályokat"!!
(ne próbálj megint megtéveszteni az elkendőzött dumáddal a társaságot, sz.v.sz. már nem eszi meg senki!) mf2 nyes
#9114   2007. 07. 25. szerda 23:22
Veled nem egyezkedtem soha, és nem is fogok!
majd, ha élőben leszoptál, akkor visszatérhetünk a felvetésedre, addig marad a "megtűrésed", ha betartod az alapvető "játékszabályokat"!!
(ne próbálj megint megtéveszteni az elkendőzött dumáddal a társaságot, sz.v.sz. már nem eszi meg senki!) mf2 nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 23:07
Akkor meg se ne uffolj, se ne offolj, se macskásan, sem sehogy: csak úgy, ahogy előzőleg "megegyeztünk"! eplus2
#9113   2007. 07. 25. szerda 23:09
X Törölt felhasználó (94621)
Na végre, hogy megértettél! Azt még el kell mondjam, abban az időben ilyet nem ismertek, hogy apás szülés, végig ott voltam, mint minden rendes apajelölt. Most nagyon erős légy, ha azt mondtam volna be akarok menni, bemehettem volna mert abban a kórházban voltam múszerész, nem egy baleseti műtétnél részt vettem ami 6-8 órára esetenként többre is sikeredett, és váltottuk egymást. Több dolgot láttam, mint te gondolod. De más, minden más ha a hozzátartozóról szól, meg amúgyis. Nem magyarázom tovább. Miért nem lehet azt megérteni, hogy ha valaki valakit félt, vele van, a fizikai kotaktus lehet zavaró is, ráadásul nem és nem szeretem ami nem rám tartozik és rámtukmálják.
Ha visszalapozol, egypár ezer éven keresztül, ha egy nő szült akkor onnan a férfiembert elzavarták. Mégis megvoltak, a végeredménnyel együtt. Mi a fenét tudunk erről ennyit pofázni. Charlotte az utóbbi kérdéseid közül ez volt a legelvetemültebb. Most megint ne haragudj meg, de ekkora port még nem vertél fel, tartok tőle, még egy-két ember hozzászól. /hová szegődtem?/
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 22:50
Akkor te - az én fogalmaim szerint - apás szülésen vettél részt.

Mert számomra az apás szülés nem azt jelenti, hogy az utolsó 15-30 percben ott van a férfi, hanem hogy a vajúdáson (és esetleg a kitolásnál).

Most utólag látom, hogy mást jelent az apás szülés nektek és nekem. De nem baj, a végére ezt is tisztáztuk.

Amúgy tényleg nem látszik maga a szülés a nő fejétől.

Ezt meg onnan tudom, mert 7 évvel ezelőtt én mentem be a barátnőmmel a keresztfiam születésekor. (furán is nézett rám a kórházi személyzet. Biztos azt hitték, leszbi szeretők vagyunk hihi)
#9112   2007. 07. 25. szerda 23:07
X Törölt felhasználó (7767)
Akkor meg se ne uffolj, se ne offolj, se macskásan, sem sehogy: csak úgy, ahogy előzőleg "megegyeztünk"! eplus2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 25. szerda 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 25. szerda 22:54
Kizárólag téged csesztetlek, mert csak Te beszélsz össze-vissza minden féle zagyvaságot (ne általánosíts, mert senkit nem szóltam le rajtad kívül)... wink hehe
UFF ill. OFF én beszéltem... eplus2
(de tényleg, mi a "picsut" vársz tőlem "okoska"???)
Menj át Te a dühöngőbe, v. az offba (ott a helyed a sarokban és a kukoricán), mert én nem vagyok sem dühös rád, és nem is akarlak offolni, csak "macskásan" jeleztem, mivel értek veled egyet és mivel NEM!
BÉKE! (Z-san) smile

(és volt még egy célom: pezsgést vinni a nappaliba mielőtt bezárom 10 ezer hsz után!
A 10.000-es hozzászóló érdekes és különleges ajándékot kap, valamint a következő buliban vendégem minden nemű étel, ital (ha nő, akkor egyéb) fogyasztásban is! nyes
#9111   2007. 07. 25. szerda 22:54
Kizárólag téged csesztetlek, mert csak Te beszélsz össze-vissza minden féle zagyvaságot (ne általánosíts, mert senkit nem szóltam le rajtad kívül)... wink hehe
UFF ill. OFF én beszéltem... eplus2
(de tényleg, mi a "picsut" vársz tőlem "okoska"???)
Menj át Te a dühöngőbe, v. az offba (ott a helyed a sarokban és a kukoricán), mert én nem vagyok sem dühös rád, és nem is akarlak offolni, csak "macskásan" jeleztem, mivel értek veled egyet és mivel NEM!
BÉKE! (Z-san) smile

(és volt még egy célom: pezsgést vinni a nappaliba mielőtt bezárom 10 ezer hsz után!
A 10.000-es hozzászóló érdekes és különleges ajándékot kap, valamint a következő buliban vendégem minden nemű étel, ital (ha nő, akkor egyéb) fogyasztásban is! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 22:42
"3. Akkora baromságot hablatyoltál már megint össze, mint Bp. és lacháza közötti kacskaringós út! (megint látszik a tájékozatlanságod, és okoskodásod)" (tom) Erre a kijelentésre sem jogosítványod sem semmiletteséged nem hatalmaz föl!
Tudod mit? El sem olvasom! S húzz a picsuba, az off topicba vagy a dühöngőbe,ott csesztesd sorra a társaságot a véleménye miatt! Én itt a vélekedésemet mondtam el, ha nem tetszik, írj ahová akarsz! Passz!
#9110   2007. 07. 25. szerda 22:50
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Akkor te - az én fogalmaim szerint - apás szülésen vettél részt.

Mert számomra az apás szülés nem azt jelenti, hogy az utolsó 15-30 percben ott van a férfi, hanem hogy a vajúdáson (és esetleg a kitolásnál).

Most utólag látom, hogy mást jelent az apás szülés nektek és nekem. De nem baj, a végére ezt is tisztáztuk.

Amúgy tényleg nem látszik maga a szülés a nő fejétől.

Ezt meg onnan tudom, mert 7 évvel ezelőtt én mentem be a barátnőmmel a keresztfiam születésekor. (furán is nézett rám a kórházi személyzet. Biztos azt hitték, leszbi szeretők vagyunk hihi)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 25. szerda 22:42
Kedves Charlotte!
Azt hittem, a részemről befejeztem, nem! Amikor a fiam született, a nejem 2 azaz kettő napon keresztül vajúdott, ott voltam végig vele, már élő-holt voltam, senkinek nem kívánom, még csak az hiányzott, hogy végig is nézzem. A fiam sem az előre eltervezett úton jött, kemény feje volt mint az apjának. Charlotte, nem vagy férfi és nem ismered, azaz nem tudhatod, hogy egy férfi nem azért mert gyámoltalan, hanem az általam is elszenvedett kínok után ami felért egy vajúdással, csak a végeredményre voltam kiváncsi. Lelkileg, lehet többet szenvedtem abban a két napban mint a párom. Nehéz ezt így elmagyarázni, nem is akarom. Részemről a szülést befejeztem, a technikája még érdekel az előkészítésnek, a többi nálam off.
Hogy miért húzattam ki a félmondatot? azért kedves tanszékvezető kisasszony, mert rájöttem, hogy hülyeséget írtam, ilyen egyszerú. Én legalább belátom a hibám, igaz nem sok van, de azok nem kicsik, kártyázom, iszok, GG-zek, meg vadászok, ha van mire.

... 1980 1981 1982 1983 1984 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48749db
Utolsó üzenet: tegnap 23:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!