Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1981 1982 1983 1984 1985 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9108   2007. 07. 25. szerda 22:42
X Törölt felhasználó (94621)
Kedves Charlotte!
Azt hittem, a részemről befejeztem, nem! Amikor a fiam született, a nejem 2 azaz kettő napon keresztül vajúdott, ott voltam végig vele, már élő-holt voltam, senkinek nem kívánom, még csak az hiányzott, hogy végig is nézzem. A fiam sem az előre eltervezett úton jött, kemény feje volt mint az apjának. Charlotte, nem vagy férfi és nem ismered, azaz nem tudhatod, hogy egy férfi nem azért mert gyámoltalan, hanem az általam is elszenvedett kínok után ami felért egy vajúdással, csak a végeredményre voltam kiváncsi. Lelkileg, lehet többet szenvedtem abban a két napban mint a párom. Nehéz ezt így elmagyarázni, nem is akarom. Részemről a szülést befejeztem, a technikája még érdekel az előkészítésnek, a többi nálam off.
Hogy miért húzattam ki a félmondatot? azért kedves tanszékvezető kisasszony, mert rájöttem, hogy hülyeséget írtam, ilyen egyszerú. Én legalább belátom a hibám, igaz nem sok van, de azok nem kicsik, kártyázom, iszok, GG-zek, meg vadászok, ha van mire.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 07. 25. szerda 22:21
Levél ment. De miért húzattad ki azt a bizonyos félmondatot, ha nem is tudod, mit követtél el?

hehe wave
#9107   2007. 07. 25. szerda 22:42
X Törölt felhasználó (7767)
"3. Akkora baromságot hablatyoltál már megint össze, mint Bp. és lacháza közötti kacskaringós út! (megint látszik a tájékozatlanságod, és okoskodásod)" (tom) Erre a kijelentésre sem jogosítványod sem semmiletteséged nem hatalmaz föl!
Tudod mit? El sem olvasom! S húzz a picsuba, az off topicba vagy a dühöngőbe,ott csesztesd sorra a társaságot a véleménye miatt! Én itt a vélekedésemet mondtam el, ha nem tetszik, írj ahová akarsz! Passz!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 25. szerda 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 25. szerda 22:25
Sajnos megint nem bírom ki szó nélkül:
1. mondjuk rá egyetértek;
2. megint hemzsegsz a fellengzős, lekezelő és nagyzoló dumádban, de mondjuk rá elfogadom, mert fontos a szülők egyetértése a kérdésben, de vedd/vegyétek figyelembe amit a részletesebb hsz-be írtam, kisebb kórban nemtől függetlenül az esetek többségében (természetesen vannak kivételek) az ANYÁHOZ bizalmasabb a gyerek, tőle jobban elfogadja a tanácsokat és a segítséget (nem serdülő gyerekekről szólt a kérdés, mert ott helyes út az azonos neműek felvilágosító "hadművelete" (te neked, és többi okoskának milyen gyakorlatod van ebben a netről leszedett "szakirodalmakon" kívül???)
3. Akkora baromságot hablatyoltál már megint össze, mint Bp. és lacháza közötti kacskaringós út! (megint látszik a tájékozatlanságod, és okoskodásod) Tudod, hogy működik egy kórházi körülmények között zajló és legális apás szülés? Elmesélte neked valaki, aki jártas ebben (szülész orvos v. aszisztens stb.)?
Mert, ha nem, akkor elmesélem: Az apa, a szülést közvetlen megelőzően mehet be a szülőszobába egy pontosan kijelölt helyre (ahol nem zavarja magát a szülést, és az azt levezető személyt, de az apa reakcióját jól figyelemmel követheti a személyzet (mert nem biztos, hogy mit vált ki belőle a stresz, és egyéb körülmények, arra is van eset, hogy esetleg elájulhat, ezért rá is figyelni kell).
Tehát a legtöbb estben a szülő nő feje és keze környékén állhat, ahol jól látja a párja fejét, foghatja a kezét, nyugtatgathatja, beszélhet hozzá stb., de semmi esetre sem állhat a szülőcsatornával szemben (ezért közvetlenül nem látja a szülést). A babát is csak akkor mutatják meg/fel, ha egészséges, felsírt, és az első törlésen/mosdatáson túl van.
Valamint van még egy fontos dolog, hogy a legkisebb komplikáció esetén, vagy , ha az apa nem bírja a gyűrődést, azonnal (határozottan és udvariasan) kivezetik a szülőszobából a "kispapát"!
Természetesen vannak kivételes apás szülések is, amikor az apa magát a folyamatot is végignézheti (előzetes külön kérésre, nyilatkozat mindkét esetben szükséges, orvos az illető, vagy maga vezeti le a szülést stb.), de nem ez a jellemző!
Vagyis, semmi olyan nem történik (mint felvezetőmben már említettem, egy legális és kórházi apás szülésnél) amivel ijesztgetni kellene a leendő apákat, akiknek megfordul a fejében, hogy egy életben 1-2 esetben résztvegyenek ezen vissza nem térő alkalmon!
#9106   2007. 07. 25. szerda 22:38
gazosgyuri gazosgyuri
Nagyon sok és nagyon sok féle...szakmai ártalom... wink
Wiszont nagyon kewés a hasonló gondolkodású w beállítotságú...hmm
A nagyon szegénytől a nagyon gazdagig megfordulok mindenfelé... wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 22:22
Juj milyen ismerőseid vannak neked. A múltkor az a "mér, baszni nem tudsz" beszólás, most meg a fotóriporter apukák....

hehe
#9105   2007. 07. 25. szerda 22:25
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Azért elmondanám, hogy az apukák bemehetnek a vajúdásra, ami néha 8-10-30 órán keresztül tart. Azért ezt az időt elég szar egyedül eltölteni az anyukának.
Én 8 órát vajúdtam, mielőtt kimondták az ítéletet, hogy ez a gyerek lent nem fog kijönni. Az a nyolc óra ott a szülőszobán rémálom lett volna, ha a férjem nem fogja a kezem, nem simogatja a hátam, nem törli az arcom.

A kitolás előtt ki lehet menni. De ha előtte ott van a férfi és támaszt nyújt, az rettentő nagy segítség tud lenni.

Persze láttam ellenpéldát. A szomszéd ágyon vajúdott egy lány és egyszercsak kizavarta a pasiját a szülőszobáról. Később azt mondta, hogy idegesítette a jelenléte. Szóval nem minden nő szereti, ha valaki ott téblábol. De ha nem téblábol a férfi, hanem aktívan közreműködik, az nagyon jó tud lenni.
#9104   2007. 07. 25. szerda 22:25
tom1019 tom1019 VIP Admin
Sajnos megint nem bírom ki szó nélkül:
1. mondjuk rá egyetértek;
2. megint hemzsegsz a fellengzős, lekezelő és nagyzoló dumádban, de mondjuk rá elfogadom, mert fontos a szülők egyetértése a kérdésben, de vedd/vegyétek figyelembe amit a részletesebb hsz-be írtam, kisebb kórban nemtől függetlenül az esetek többségében (természetesen vannak kivételek) az ANYÁHOZ bizalmasabb a gyerek, tőle jobban elfogadja a tanácsokat és a segítséget (nem serdülő gyerekekről szólt a kérdés, mert ott helyes út az azonos neműek felvilágosító "hadművelete" (te neked, és többi okoskának milyen gyakorlatod van ebben a netről leszedett "szakirodalmakon" kívül???)
3. Akkora baromságot hablatyoltál már megint össze, mint Bp. és lacháza közötti kacskaringós út! (megint látszik a tájékozatlanságod, és okoskodásod) Tudod, hogy működik egy kórházi körülmények között zajló és legális apás szülés? Elmesélte neked valaki, aki jártas ebben (szülész orvos v. aszisztens stb.)?
Mert, ha nem, akkor elmesélem: Az apa, a szülést közvetlen megelőzően mehet be a szülőszobába egy pontosan kijelölt helyre (ahol nem zavarja magát a szülést, és az azt levezető személyt, de az apa reakcióját jól figyelemmel követheti a személyzet (mert nem biztos, hogy mit vált ki belőle a stresz, és egyéb körülmények, arra is van eset, hogy esetleg elájulhat, ezért rá is figyelni kell).
Tehát a legtöbb estben a szülő nő feje és keze környékén állhat, ahol jól látja a párja fejét, foghatja a kezét, nyugtatgathatja, beszélhet hozzá stb., de semmi esetre sem állhat a szülőcsatornával szemben (ezért közvetlenül nem látja a szülést). A babát is csak akkor mutatják meg/fel, ha egészséges, felsírt, és az első törlésen/mosdatáson túl van.
Valamint van még egy fontos dolog, hogy a legkisebb komplikáció esetén, vagy , ha az apa nem bírja a gyűrődést, azonnal (határozottan és udvariasan) kivezetik a szülőszobából a "kispapát"!
Természetesen vannak kivételes apás szülések is, amikor az apa magát a folyamatot is végignézheti (előzetes külön kérésre, nyilatkozat mindkét esetben szükséges, orvos az illető, vagy maga vezeti le a szülést stb.), de nem ez a jellemző!
Vagyis, semmi olyan nem történik (mint felvezetőmben már említettem, egy legális és kórházi apás szülésnél) amivel ijesztgetni kellene a leendő apákat, akiknek megfordul a fejében, hogy egy életben 1-2 esetben résztvegyenek ezen vissza nem térő alkalmon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 07. 25. szerda 18:38
Bocs, talán nem késtem el...
1.A mobiltelefon korjelenség. Meg kórtünet is: a koré. Ami viszont nem jelenti azt, hogy mindennapjainkban, még gyermeki szinten is, el lehetne vonatkoztatni tőle. Korunk megannyi nélkülözhetetlen „rákfenéje” közt a mobiltelefon előkelő helyet foglal el. Pszichésen talán még evidensebb a nélkülözhetetlensége, hiszen a haladás, mint fogalom- követelmény, kötődik hozzá - szinte nélkül a kortárs tudattalanban még -, és ez meghatároz egy bizonyos emberi(szülői!) tehetetlenséget is atéren, hogy vásároljon-e fiókájának mobilt, avagy se… És vásárol, előbb említett okból, frusztráltság-enyhítésből és – miért is ne -, eléggé megindokolható meggondolásból(már ha elgondolkozik rajta)… Ugyanis ki szeretné, ha kisfiókája, amiatt, hogy nincsen, avagy éppen flinstoni korból származó mobilja van, közröhej tárgyává válva kisebbajta lélektani „kataklizma” elszenvedőjévé avanzsáljon…Száz szónak is egy a vége: én megvenném!...És a megvétel mellett szól az is, hogy ma már egyre több szülő szeretné tudni, mi van a gyerekével, ha távol van, és ilyenkor az elérhetőség a legfontosabb! Ne is beszéljünk arról, ha a gyerek bajba kerül, és csak mobilon kérhet segítséget!
2.Szigorúan nem(sexus)-függő a dolog: ha kislányom lenne, én lépnék a színre, ha meg kiskrapek tántorodna a tévelygések útjára, hát az apjukuramra hárulna a felelősség (persze, jól átbeszélt stratégia szerint!)…
Hogy mit is mondanék? Hát az attól is függ, hogy óvodás, netalán kisiskolás avagy éppenhogy kamaszkorban van a „páciens”. Mindhárom gyermeki „etap”-nak megvan a szakirodalomban a témábaillő, megfelelő kórisméje és annak remediálási algoritmusa, ami persze nem teljes annak a tudata nélkül, hogy minden gyerek mind fizikailag, mind lélektanilag egy vadonatúj, feltérképezetlen és megismételhetetlen világ. Mindenesetre - ettől a ponttól kezdve -, sokkal többet lennék a gyerekkel, és mindent elkövetnék, hogy ez a természetes szexuális kiváncsiság és ennek a véletlenül felfedezett „kellemes velejárója” ne lehessen a gyermekem kárára, sokkal inkább pozitív hatással legyen további életére(tudva azt, hogy ilyen szexuálisan kritikus periódusok valóban természetes velejárói a gyermek- és kamaszkornak).
3. Egy az egyben nagy szemfényvesztésnek tartom. Méghogy egy férfi, lettlégyen az a legszerelmetesebb párom is, másképp lásson, mint ahogyan eddigi együttlétjeinken láthatott? Kifordult placentával, ürülékes(ha a beöntés nem sikeres!), véres, elformátlanodott alsótesttel, önkivületben nyögve-sikoltozva-átkozódva Na ne!!! Végezze ő csak továbbra is a fajfenntartás nemes feladatának ráeső részét, a többit meg bizza rám! Szerintem egy igazi férfit egész életében rémálomként gyötörné a benne ilyenkor rögzült kép. Hát ne gyötörje!
#9103   2007. 07. 25. szerda 22:22
Juj milyen ismerőseid vannak neked. A múltkor az a "mér, baszni nem tudsz" beszólás, most meg a fotóriporter apukák....

hehe
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 25. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 21:27
Wan igazság benne...anno az exem is megkérdezte,hogy bemennék-e?Megundorodnék-e tőle? A második kérdésre nm tudtam a wálaszt mert nm is akartam bemenni!!
Beszéltem én is ilyen túlcsepegő apukákkal és az élményeik kimerültek abban,hogy milyen tökösek...milyen fényképeket csináltak...milyen wideó felwételeket csináltak....
A baba előbújásának megemlítése fél percet wett el a sztorizásból...nos,ezek persze csak az én egoista ismerőseim...tisztelet a kiwételnek...de szerintem a többség jó bulinak tartja és nm azért megy be,hogy a párjának segítsen wagy bátorítsa...ez is diwat inkább...szówal én így látom és ez is csak 1 wélemény... worship
#9102   2007. 07. 25. szerda 22:21
Levél ment. De miért húzattad ki azt a bizonyos félmondatot, ha nem is tudod, mit követtél el?

hehe wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 25. szerda 20:28
Charlotte! nem tudom mit követtem el, én a súlyodra nem tettem megjegyzést, mivel nem is ismerem, és ez becsszó, elnézést kérek.
#9101   2007. 07. 25. szerda 22:19
Miért olyan nehéz elhinni, hogy a férfiak örömmel vettek részt a szülésen? Miért lenne ez rájuk erőltetett kötelező viselkedés?

Nézd csak meg a nőket, hogyan változtak pár száz év alatt. Hogyan lettek eltartott, tanulatlan nőkből multinacionális cégek igazgatói. És élvezik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 21:16
Igazad lehet, nem vitatom: a Veled beszélő férfiak valóban mondhattak hasonlókat, merthiszen más választásuk nem volt. Vagy valóban így érezték(és gondolom, többségük ide tartozik), vagy pedig csak nem rombolják le - immár lassan egy egész éra férfiideálját éppen saját maguk negatív példájával, hát felmondták a kötelező leckét. Valóban csodálatos, ahogy életet adunk egy kisdednek, de ennek bizonyos körülményeit, vonatkozásait semmi értelme túlidealizálni, azok megmaradnak egyszerű, úgymond pórian nyers, "rusnyaságuktól" megszabadíthatatlan tényeknek, amit bárminémű neveltetésünkből fakadóan sem tudunk "meg nem történtekké és láthatatlanokká" tenni. Örülök, hogy kedvező tapasztalataid vannak etéren, bárcsak majd nekem is ilyenek lehetnének, ha egyáltalán megpróbálnám magam így már csak elképzelni is. Nonszensz. És emiatt is magamat sajnálom, de megváltozni képtelen vagyok...Engem egy férfi olyannak lásson, amilyennek én akarom!(Holott ez ott és akkor lehetetlen!)
#9100   2007. 07. 25. szerda 22:18
A második szülésre már egy férfi sem kíváncsi? Ez meg milyen általánosítás? Hány férfi példáját figyelembe véve állítod ezt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 22:15
Köszönöm kedves on-lány! Azt nem értem mi köze a kapcsolathoz, hogy az apa résztvesz-e a szülésnél?
Szerintem aztán semmi köze. Tudok mondani rá élő példát, sokat, az ellenkezőjére is. Miért van az, hogy a második szülésre már egy férfi sem kiváncsi, vagy legalábbis megcsappant az érdeklődés??? he? elfogyott a film a gépben, vagy eleget tettünk az első szüléssel az új trendinek, vagy mi? nem értem, persze mindent én sem érthetek.......
#9099   2007. 07. 25. szerda 22:15
Köszönöm kedves on-lány! Azt nem értem mi köze a kapcsolathoz, hogy az apa résztvesz-e a szülésnél?
Szerintem aztán semmi köze. Tudok mondani rá élő példát, sokat, az ellenkezőjére is. Miért van az, hogy a második szülésre már egy férfi sem kiváncsi, vagy legalábbis megcsappant az érdeklődés??? he? elfogyott a film a gépben, vagy eleget tettünk az első szüléssel az új trendinek, vagy mi? nem értem, persze mindent én sem érthetek.......
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 25. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 22:10
Én pl. teljesen 1etértek veled;vannak,akik azt mondják,h. ha az apa ott van szülésnél,akkor szorosabb lesz a kapcsolat;pedig sztem ez nem feltétlenül igaz(pl.:ha nagyon +romlik a szülők között a kapcs.,akkor semmit nemszámít).
Ráadásul Sztem ez is 1 olyan bensőséges dolog,mint a kisbaba szoptatása;ott is ált-ban csak ketten vannak jelen(mármint nincsenek orvosok,mint a szülésnél)..szóval:értitek
#9098   2007. 07. 25. szerda 22:10
on-lány on-lány
Én pl. teljesen 1etértek veled;vannak,akik azt mondják,h. ha az apa ott van szülésnél,akkor szorosabb lesz a kapcsolat;pedig sztem ez nem feltétlenül igaz(pl.:ha nagyon +romlik a szülők között a kapcs.,akkor semmit nemszámít).
Ráadásul Sztem ez is 1 olyan bensőséges dolog,mint a kisbaba szoptatása;ott is ált-ban csak ketten vannak jelen(mármint nincsenek orvosok,mint a szülésnél)..szóval:értitek
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 21:53
Sziasztok!
Nekem az a véleményem, valószínű a férfitársadalomban nem maradok egyedül, hogy vannak dolgok, amiket nem feltétlen kell lásson egy férfiember. Ez a papás szülés megint a mostani kor hozománya, lelkük rajta. Én azt vallom a nő maradjon meg nekem úgy ahogy én szépen, gömbölüen, aranyosan láttam, nem hiszem, hogy mindent meg kellene osztani a társsal. ez az egyik ilyen dolog, nem mondok másikat, mert úgyis értitek. Még azt tenném hozzá, hogy nem az erősség kérdése, hanem egy belső, lehet mások gyengeségnek érzik, hang aki azt mondja, ez nem rád tartozik. Az élet már csak ilyen, nem én találtam ki, még egy hosszú házasságban eltöltött idő alatt is van amit nem közösen végzünk. Tudom konzervatív vagyok, nem kell velem egyetérteni, és ez így jó. Ha nem akarok szülni akkor nem szülök, szüljön az aki fel lett ....erre hatalmazva.
#9097   2007. 07. 25. szerda 21:53
Sziasztok!
Nekem az a véleményem, valószínű a férfitársadalomban nem maradok egyedül, hogy vannak dolgok, amiket nem feltétlen kell lásson egy férfiember. Ez a papás szülés megint a mostani kor hozománya, lelkük rajta. Én azt vallom a nő maradjon meg nekem úgy ahogy én szépen, gömbölüen, aranyosan láttam, nem hiszem, hogy mindent meg kellene osztani a társsal. ez az egyik ilyen dolog, nem mondok másikat, mert úgyis értitek. Még azt tenném hozzá, hogy nem az erősség kérdése, hanem egy belső, lehet mások gyengeségnek érzik, hang aki azt mondja, ez nem rád tartozik. Az élet már csak ilyen, nem én találtam ki, még egy hosszú házasságban eltöltött idő alatt is van amit nem közösen végzünk. Tudom konzervatív vagyok, nem kell velem egyetérteni, és ez így jó. Ha nem akarok szülni akkor nem szülök, szüljön az aki fel lett ....erre hatalmazva.
#9096   2007. 07. 25. szerda 21:52
zelli | 2007.07.15
Még válaszolok Neked, Gyuri!
Elköltözöm, és a telefontársaságnak köszönhetően akár 30 napig is eltarthat, mire újra lesz netem!
De keresek más lehetőséget, hogy fórumozhassak Veletek! Remélem mihamarabb! Most gép kikapcs! Irány Horány! Szia! A babucinak és Anyucinak üdv!
Meg Mindenkinek!
(sírós szmájli)

A kaja...

A haverok... smile

...Még a macskásembör is itt van valahol...

vigyor2 wave
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 25. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 21:29
Gyurcikám, Drága tudod hol nyomul Hipp,hol nem. Növesztem amit kell, jó titkosan, mint egy nő!Egyébként láttam a régi-új betérőket, szívvel köszöntöm őket!
#9095   2007. 07. 25. szerda 21:31
zelli zelli
Ez a hely nem a GG, hanem, ahol lakom!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 25. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 21:22
Ezt a helyet régen is ismertem, nem szerettem!
Hipp-féle nyelvezetünk sajátos Ő érti, meg mások is mi a dörgés!
Aki Ismer ismer, aki nem nem!
#9094   2007. 07. 25. szerda 21:30
gazosgyuri gazosgyuri
Nm kell mindjárt bekapni keresztbe a dolgozót.... hehe

Elköltöztetted a humorodat is Zelli mama???? wink
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 25. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 21:22
#9093   2007. 07. 25. szerda 21:29
zelli zelli
Gyurcikám, Drága tudod hol nyomul Hipp,hol nem. Növesztem amit kell, jó titkosan, mint egy nő!Egyébként láttam a régi-új betérőket, szívvel köszöntöm őket!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 25. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 21:19
Szia Zelli!
Mizú weled?+szoktad az új helyet?
Szőröd nőtt?Hol?Ugye nm az arcodon? hehe
Ááááh...Hipped már a rózsajányra hajt... eplus2
A Surdababa?Gazosgyuri? Mit is kérdezel itten...heh?? wink
#9092   2007. 07. 25. szerda 21:27
gazosgyuri gazosgyuri
Wan igazság benne...anno az exem is megkérdezte,hogy bemennék-e?Megundorodnék-e tőle? A második kérdésre nm tudtam a wálaszt mert nm is akartam bemenni!!
Beszéltem én is ilyen túlcsepegő apukákkal és az élményeik kimerültek abban,hogy milyen tökösek...milyen fényképeket csináltak...milyen wideó felwételeket csináltak....
A baba előbújásának megemlítése fél percet wett el a sztorizásból...nos,ezek persze csak az én egoista ismerőseim...tisztelet a kiwételnek...de szerintem a többség jó bulinak tartja és nm azért megy be,hogy a párjának segítsen wagy bátorítsa...ez is diwat inkább...szówal én így látom és ez is csak 1 wélemény... worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 21:16
Igazad lehet, nem vitatom: a Veled beszélő férfiak valóban mondhattak hasonlókat, merthiszen más választásuk nem volt. Vagy valóban így érezték(és gondolom, többségük ide tartozik), vagy pedig csak nem rombolják le - immár lassan egy egész éra férfiideálját éppen saját maguk negatív példájával, hát felmondták a kötelező leckét. Valóban csodálatos, ahogy életet adunk egy kisdednek, de ennek bizonyos körülményeit, vonatkozásait semmi értelme túlidealizálni, azok megmaradnak egyszerű, úgymond pórian nyers, "rusnyaságuktól" megszabadíthatatlan tényeknek, amit bárminémű neveltetésünkből fakadóan sem tudunk "meg nem történtekké és láthatatlanokká" tenni. Örülök, hogy kedvező tapasztalataid vannak etéren, bárcsak majd nekem is ilyenek lehetnének, ha egyáltalán megpróbálnám magam így már csak elképzelni is. Nonszensz. És emiatt is magamat sajnálom, de megváltozni képtelen vagyok...Engem egy férfi olyannak lásson, amilyennek én akarom!(Holott ez ott és akkor lehetetlen!)
#9091   2007. 07. 25. szerda 21:22
zelli zelli
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 25. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 21:19
Szia Zelli!
#9090   2007. 07. 25. szerda 21:19
gazosgyuri gazosgyuri
Szia Zelli!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 25. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 21:03
Sziasztok, Kedveseim! Bár Valaki gúny tárgyává tette beköszönésemet!Ti valóban hiányoztatok! Még hétfőig várhattam volna a bekötéssel, de jogaimra hivatkoztam, ezellen semmit nem tud tenni a szolgáltató. Erőlködtek, Én meg mondtam mit írtam alá, mi illett, úgyhogy itt vagyok újra! De ha benyelem őket, keddnél előbb nem vagyok itt!
Bár a netkávézómban azért érdekes dolgokat olvastam. Kedvenc topicjaim a nyuszi füle alatt, Kedves Témavezető-macskásembör!
Szóval, Hippem, szőrőm nőtt! SURDIBABA? GAZOSGYURI?
Imádlak TitEket! A LÁNYOK meg egyszerűen fenomenálisak!!!!! Mindegyik!!!!! worship wink
Zelli újra Itt!
#9089   2007. 07. 25. szerda 21:16
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 20:16
3) A legtöbb férfi, akivel beszéltem (jó sok volt) és bent volt a feleségével, a szülés óta még jobban felnéz a feleségére, hogy képes volt végigcsinálni (ha sikítozva, ha véresen, ha szarosan, de akkor is végig). Egyetlen egy sem mondta, hogy rémálommá vált a kép. Mindenki azt mondta, hogy csodálatos volt, ahogy a felesége életet adott az ő gyerekének.

Ezt persze nem azért írtam le, hogy meggyőzzelek vagy megpróbáljam a véleményedet megváltoztatni, hiszen az a saját, különbejáratú érzésed, csak mint tapasztalatot mesélem el.

... 1981 1982 1983 1984 1985 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!