Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1983 1984 1985 1986 1987 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9068   2007. 07. 25. szerda 09:26
gazosgyuri gazosgyuri
1 pillanatig nm gondoltam,hogy azért wegyél a gyereknek telát mert a többinek wan...csak úgy értelmeztem soraid,hogy abszolút feleslegesnek tartod...diwatból nm weszek a gyereknek semmit én sem...a sok agyatlan tehetősebb anyukától meg apukától meg rosszul wagyok...brrr...pedig néha még szóba is kell állni welük... eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 25. szerda 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 09:14
gyuri!
Te is és én is felnőttünk e nélkül!
én idegszanatóriumba lennék, ha akkor lehetett volna ilyen! anyám kikészített vóna!

miért kéne természetesnek lennie, h 4.-es 5.-es osztályban mindenkinek van mobilja.
ha + 1 tuskó megveszi a gyermekének a többinek is meg kell, mert a gyerek fogja emiatt kevesebbnek érezni magát!

én kitiltanám az általános iskolákból!!!

ebbe még az a bosszantó, h az ideológiát is megtaláljátok hozzá!!!

de hangsúlyozom az általad leírtak /apuci által levetett régi telefon, vagy Te hogyan is írtad? "direkt nm egy csilli-willi telát kapott csak 1 egyszerűt...és azért,hogy bármikor el tudjuk érni...megnyugwást jelent...amúgy feltöltöst kapott kb. 3000-forint wolt rajta...egy hét alatt lefogyasztotta annyit sms-zet a barátnőiwel..."/ nálam bele férnek , de a "haladni kell a korral, a szokásokkal és a divattal" már nem!
#9067   2007. 07. 25. szerda 09:24
X Törölt felhasználó (24620)
"felnőttünk enélkül"

Persze, penicilin nélkül is elvoltunk párezer évig. nyes
De valami ómódú sznobizmusból nem szabad megvetni a hasznos dolgokat. csak tudni kell valami egyensúlyt tartani.

És már miért lenne baj az apás szülés? Együtt csináltátok, együtt is szenvedjétek ki. eplus2
Csak azért, mert régen az volt a hülye szokás, hogy apuka nem szennyezi magát, ő csak megvárja a készterméket? Az más amit Gyurka írt.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 25. szerda 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 09:14
gyuri!
én idegszanatóriumba lennék, ha akkor lehetett volna ilyen! anyám kikészített vóna!

miért kéne természetesnek lennie, h 4.-es 5.-es osztályban mindenkinek van mobilja.
ha + 1 tuskó megveszi a gyermekének a többinek is meg kell, mert a gyerek fogja emiatt kevesebbnek érezni magát!

de hangsúlyozom az általad leírtak /apuci által levetett régi telefon, vagy Te hogyan is írtad? "direkt nm egy csilli-willi telát kapott csak 1 egyszerűt...és azért,hogy bármikor el tudjuk érni...megnyugwást jelent...amúgy feltöltöst kapott kb. 3000-forint wolt rajta...egy hét alatt lefogyasztotta annyit sms-zet a barátnőiwel..."/ nálam bele férnek , de a "haladni kell a korral, a szokásokkal és a divattal" már nem!
#9066   2007. 07. 25. szerda 09:21
mondjuk, megjegyzendő, hogy szokatlan dolog lenne, hogy nem tudok bárkit, bármikor elérni. Megszoktam, hogy minden családtagomat bármikor elérhetem.

De az csakugyan elég borzasztó, mikor a legkisebb csikaszok valami vadiúj géppel virítanak... azt csakugyan bevágnám az úthenger alá, mint az apját-anyját.
#9065   2007. 07. 25. szerda 09:16
surdapapa surdapapa
így: eljen
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 25. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 09:07
Már elsős korában kérte a jányom a mobilt mert több osztálytársának wolt...nm kapta meg...mondtam neki majd ha wége a harmadiknak megkapja...nyálwerésből nm weszek neki mobilt...nm is kérte addig...megértette...
#9064   2007. 07. 25. szerda 09:14
surdapapa surdapapa
gyuri!

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 25. szerda 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 09:05
Azért kiwáncsi lennék,hogy wélekedsz majd 8 éw múlwa a mobilról Surda...mondjuk mikor a biciklizésből nm ér haza a gyerök a megbesztélt időre...nekem csak meg kellett csörgetnem a jányomat és 10 perc múlwa otthon wolt wagy ha éppen táborozott napközben megcsörgettem,hogy mi újság...hmm...apuci??
#9063   2007. 07. 25. szerda 09:10
1. Valami lesportolt tökrégit (fekete pontmátrixos kijelző, viszonylag kompakt méret, semmi extra) vennék én is a gyereknek, jó ha el lehet érni. Bár lehet, hogy 10 év az még kicsit korai. Én spec. (ha jól emlékszem) 15-16 évesen vehettem meg a telefonomat (5510-es nokia, olcsó volt már, de okos és virítós-pirítós. smile (mp3, teljes billentyűzet) sajnos tönkrement, azóta régi, népszériás 3310-esem van, amit a szomszéd bácsi vágott hozzám hálából, hogy megbuheráltam a gépét)

2. Megmondanám neki, hogyha sokat csinálja, akkor meg fog vakulni, elsorvad a gerince, és véresfejű majmok fognak éjszakánként rátörni, hogy megrágják a fütykösét.

3. Miért ne? Ha apuka nem ájul bele. nyes Szerintem teljesen rendben van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 07. 24. kedd 23:05
Jó estét!

Néhány kérdés:

1) Nemrég egy barátnőm 10 éves kislánya mutatta meg nekem, hogy milyen mobiltelefonja van. Én ezen úgy megdöbbentem. Minek egy 10 évesnek mobil? Szülei szerint biztonságot jelent, hogy bármikor hazatelefonálhat. Persze minden osztálytársának is van...

Ti hány éves korban vennétek (vettetek) a gyereketeknek mobilt?

kerdes

2) Mit mondanátok az óvodás/kisiskolás gyereketeknek, ha észrevennétek, hogy maszturbál?

kerdes

3) Mi a véleményetek a papás szülésről?

kerdes
#9062   2007. 07. 25. szerda 09:07
gazosgyuri gazosgyuri
Már elsős korában kérte a jányom a mobilt mert több osztálytársának wolt...nm kapta meg...mondtam neki majd ha wége a harmadiknak megkapja...nyálwerésből nm weszek neki mobilt...nm is kérte addig...megértette...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 25. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 09:03
meg is érdemlik!

az ilyen gondolkodású szülők miatt kell a többinek is mobilt venni!

bár a Gyuri válasza teljesen korrekt.
a gyerek tudja megtanulni mi az érték.

de ha így haladunk /és még 1* hangsúlyozom a szülők miatt akkor Neked és nekem már az ovis gyermekünknek mobilt kell venni! pusztán ezért: "haladni kell a korral, a szokásokkal és a divattal"

én ezért szeretem kronológiába olvasni, mert így nem befolyásolnak a mások által adott válaszok!
#9061   2007. 07. 25. szerda 09:05
gazosgyuri gazosgyuri
Azért kiwáncsi lennék,hogy wélekedsz majd 8 éw múlwa a mobilról Surda...mondjuk mikor a biciklizésből nm ér haza a gyerök a megbesztélt időre...nekem csak meg kellett csörgetnem a jányomat és 10 perc múlwa otthon wolt wagy ha éppen táborozott napközben megcsörgettem,hogy mi újság...hmm...apuci??
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 25. szerda 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 08:59
vazze!
a mobilra selytettem a válaszod: "haladni kell a korral, a szokásokkal és a divattal" -már megbocsáss 1 lófaszt!
a 2re: karakán apuka! haragudjon a gyerek az anyjára, mert rászólt!
3. ha Te ott akarsz lenni legyél! de én nagyon kiakadnák ha elvárná a párom! már mér lenne "teljesen természetes velejárója a szüléseknek" kerdes erre is ezt mondom: 1 lófaszt!

de ha túlságosan modortalan akkor cseréld ki erre: 1 pacipecert!

húúúúú
a bicska nyílik ki első sorban a mobilos dolgok miatt!

Tom ennél sokkal értelmesebbnek tartottalak! levele
#9060   2007. 07. 25. szerda 09:03
surdapapa surdapapa
meg is érdemlik!

az ilyen gondolkodású szülők miatt kell a többinek is mobilt venni!

bár a Gyuri válasza teljesen korrekt.
a gyerek tudja megtanulni mi az érték.

de ha így haladunk /és még 1* hangsúlyozom a szülők miatt akkor Neked és nekem már az ovis gyermekünknek mobilt kell venni! pusztán ezért: "haladni kell a korral, a szokásokkal és a divattal"

én ezért szeretem kronológiába olvasni, mert így nem befolyásolnak a mások által adott válaszok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 08:54
Hopp, Surdi, most rúgtad tökön Tomot és Gyurit hehe

Miért szólsz rá? Nem félsz, hogy kialakítod benne azt, hogy valami bűnös, rossz dolgot tesz?

Miért baromság az apás szülés? Nekem bent volt a férjem, és úgy érzem, hogy nélküle sokkal rosszabb lett volna. A te feleséged nem szeretné, ha bent lennél?
#9059   2007. 07. 25. szerda 08:59
surdapapa surdapapa
vazze!
a mobilra selytettem a válaszod: "haladni kell a korral, a szokásokkal és a divattal" -már megbocsáss 1 lófaszt!
a 2re: karakán apuka! haragudjon a gyerek az anyjára, mert rászólt!
3. ha Te ott akarsz lenni legyél! de én nagyon kiakadnák ha elvárná a párom! már mér lenne "teljesen természetes velejárója a szüléseknek" kerdes erre is ezt mondom: 1 lófaszt!

de ha túlságosan modortalan akkor cseréld ki erre: 1 pacipecert!

húúúúú
a bicska nyílik ki első sorban a mobilos dolgok miatt!

Tom ennél sokkal értelmesebbnek tartottalak! levele
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 24. kedd 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 24. kedd 23:18
1.) amikor már önállóan iskolába jár OK (ez van kedvesem, haladni kell a korral, a szokásokkal és a divattal), amit ugyan nem helyeslek, de elfogadom!
2.) semmit, szólnék az anyjának, hogy beszéljen vele, de én mondanám meg, hogy mit mondjon a gyereknek!
3.) ma már teljesen természetes velejárója a szüléseknek, ha az anya/szülő nő igényt tart rá, én mindenesetre ott szeretnék lenni (ha rajtam múlik) a lányom megszületésénél!
#9058   2007. 07. 25. szerda 08:57
X Törölt felhasználó (21812) Admin
És mit mondanál az anyjának, hogy mit mondjon?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 24. kedd 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 24. kedd 23:18
1.) amikor már önállóan iskolába jár OK (ez van kedvesem, haladni kell a korral, a szokásokkal és a divattal), amit ugyan nem helyeslek, de elfogadom!
2.) semmit, szólnék az anyjának, hogy beszéljen vele, de én mondanám meg, hogy mit mondjon a gyereknek!
3.) ma már teljesen természetes velejárója a szüléseknek, ha az anya/szülő nő igényt tart rá, én mindenesetre ott szeretnék lenni (ha rajtam múlik) a lányom megszületésénél!
#9057   2007. 07. 25. szerda 08:54
Hopp, Surdi, most rúgtad tökön Tomot és Gyurit hehe

Miért szólsz rá? Nem félsz, hogy kialakítod benne azt, hogy valami bűnös, rossz dolgot tesz?

Miért baromság az apás szülés? Nekem bent volt a férjem, és úgy érzem, hogy nélküle sokkal rosszabb lett volna. A te feleséged nem szeretné, ha bent lennél?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 25. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 08:52
1. nem tudnám korhoz kötni, de az biztos, h szívesen tökönrúgnám az apukát, aki ilyen korán vesz mobilt a gyereknek!
2. a 2 éves fiamnak még nem kell megmagyarázni, elég rászólni, h ne csinálja!
és használ is!
kemény 1,5 percig!
3. emeletes baromság!
#9056   2007. 07. 25. szerda 08:52
Egészséges erotika nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 25. szerda 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 08:48
hehe és szólnál a titkárnődnek:
Gizike! a kefírem!

na ez mellik filmből való?
#9055   2007. 07. 25. szerda 08:52
surdapapa surdapapa
1. nem tudnám korhoz kötni, de az biztos, h szívesen tökönrúgnám az apukát, aki ilyen korán vesz mobilt a gyereknek!
2. a 2 éves fiamnak még nem kell megmagyarázni, elég rászólni, h ne csinálja!
és használ is!
kemény 1,5 percig!
3. emeletes baromság!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 23:05
Jó estét!

Néhány kérdés:

1) Nemrég egy barátnőm 10 éves kislánya mutatta meg nekem, hogy milyen mobiltelefonja van. Én ezen úgy megdöbbentem. Minek egy 10 évesnek mobil? Szülei szerint biztonságot jelent, hogy bármikor hazatelefonálhat. Persze minden osztálytársának is van...

Ti hány éves korban vennétek (vettetek) a gyereketeknek mobilt?

kerdes

2) Mit mondanátok az óvodás/kisiskolás gyereketeknek, ha észrevennétek, hogy maszturbál?

kerdes

3) Mi a véleményetek a papás szülésről?

kerdes
#9054   2007. 07. 25. szerda 08:48
surdapapa surdapapa
hehe és szólnál a titkárnődnek:
Gizike! a kefírem!

na ez mellik filmből való?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 24. kedd 20:59
Szia Charlotte!
Én biztos rögtön beállítanék egy messzelátót, és egy kis díjazás ellenében másnak is megengedném a kukkolást. A 70-es években volt egy hasonló eset, igaz filmvetítés volt munkaidő alatt. Egy kis aprópénz befizetése ellenében már elég sok, rendszeres látogatónk volt, amíg fel nem dobott valaki bennünket. Én voltam a mozigépész, később ezt honorálták, filmem se maradt, meg gépem se, de rizikó mindenhol van....
#9053   2007. 07. 25. szerda 08:47
surdapapa surdapapa
Tevén gazember!

az az igazán fura, h ezt pont a Te szádból halljuk! eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 24. kedd 20:52
Szia Gyuri! komolytalankodsz, egyfolytában dolgozol és ilyeneken jár az eszed. Te sem javulsz, sőt...de ne hagyjon el a jókedved, kellemes estét.
#9052   2007. 07. 25. szerda 08:43
surdapapa surdapapa
Teee?

sztem megfenyetnéd a ffit, h a feleségének átadod a videót ha nem tesz azonnal magadévá! eplus2

/remélem nem haraxol meg rám ezért/
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 07. 24. kedd 19:52
Teleobjektíves kamerával felvennénk az egészet, és mivel nem érdekel bennünket az effajta kukkolás, becsöngetnénk a kérdéses lakásba, és gratulálva a teljesítményükhöz, átadnánk a filmet. Esetleg felhívnánk a figyelmet a GG videótárára és a beküldés lehetőségére... nyes
#9051   2007. 07. 25. szerda 08:40
surdapapa surdapapa
ha már a múltkor nem voltál hajlandó a hegyes kis nyelvecskédre engedni! eplus2

pedig oda szívesen és bármikor!

Drága Charl!
nem mindegy melyik a legszexibb ruhadarab? az a lényeg, h vesd le magadról mihamarabb!!!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 24. kedd 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 17:16
Jaja, és hova engeded, ha kijön? Talán forró pesti útra, hogy úgy elkezdjen sülni mint a tükörtojás fehérje? eplus2 hehe
#9050   2007. 07. 25. szerda 08:37
X Törölt felhasználó (94621)
Sziasztok!
Charlotte, ilyen könnyű kérdést még nem adtál fel, nekem egyértelműen a női alsó, mindegyik tetszik különösen a csipkés.

#9049   2007. 07. 25. szerda 08:34
tom1019 tom1019 VIP Admin
egy kivánatos mezitelen nő szemüvegben... wink nyes smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 08:20
Jó reggelt!

Fiúk, lányok!

Mi a legszexibb ruhadarab?

... 1983 1984 1985 1986 1987 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!