Téged mindig kívánlak, drága!
Jaj, arra a kisautóra emlékszem. Én is szerettem volna olyat, de még csak ki se próbálhattam soha.
Na, megyek intézem a dolgokat.
Szép napot!
Jaj, arra a kisautóra emlékszem. Én is szerettem volna olyat, de még csak ki se próbálhattam soha.
Na, megyek intézem a dolgokat.
Szép napot!
Jó reggelt mindenkinek!
Sajnos egy-egy luser mindig ad egy kis reggeli munkát a fórumban...
Viszont hoztam nektek én is egy kis reggelit (Jó étvágyat!):
Sajnos egy-egy luser mindig ad egy kis reggeli munkát a fórumban...

Viszont hoztam nektek én is egy kis reggelit (Jó étvágyat!):

1. megvenném azt az oktató babát, amit Te mutattál itten be!
2. ha létezne megvenném azt a lábbal tekerős moszvicsot /de jó lenne viszontlátni a retro topicba/! minden vágyam volt az ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 20:44
2. ha létezne megvenném azt a lábbal tekerős moszvicsot /de jó lenne viszontlátni a retro topicba/! minden vágyam volt az ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

No, akkor egy kérdés:
Mit tennétek, ha a 3-4-5 éves fiatok hajasbabát kérne szülinapjára? Megvennétek? Idegesek lennétek, hogy ettől rossz irányba megy a szexuális fejlődése? Aggódnátok, hogy miért kér ilyet?
Lánnyal ugyanez a kérdés mondjuk távirányítós autóra vonatkozik. Bár szerintem ettől nem támadnak olyan gondolatai a szülőknek, mint a fenti példától.
Van olyan játék, amit azért vettetek meg a gyereknek, mert ti gyerekkorotokban nagyon vágytatok egy olyanra?
Mit tennétek, ha a 3-4-5 éves fiatok hajasbabát kérne szülinapjára? Megvennétek? Idegesek lennétek, hogy ettől rossz irányba megy a szexuális fejlődése? Aggódnátok, hogy miért kér ilyet?
Lánnyal ugyanez a kérdés mondjuk távirányítós autóra vonatkozik. Bár szerintem ettől nem támadnak olyan gondolatai a szülőknek, mint a fenti példától.
Van olyan játék, amit azért vettetek meg a gyereknek, mert ti gyerekkorotokban nagyon vágytatok egy olyanra?

ennél még a csemetém is többet eszik!
nálunk egy rántotta 10 tojásnál kezdődik!
na jó ezek szerint már engem se kívánsz? "de már nem kívánok mást"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 20:41
nálunk egy rántotta 10 tojásnál kezdődik!
na jó ezek szerint már engem se kívánsz? "de már nem kívánok mást"

Admin

Hihi, én ettem rántottát 2 tojásból, paradicsommal, fél szelet kenyérrel, de már nem kívánok mást. Na jó, még egy szelet torta bemegy mindjárt

de előtte végig kefélnénk a nappalis jányokat!
a spermaürítés viszont kizárólag a hölgyek kéjes kielégülése után történne!!!
aztán jöhet az általad felvázolt program!
de azért vigyázz! tomot a hp-vel riasztod és nem vonzod!
csak tudnám mi történt abban a buliban!
a meztelenül otthonban is írt vmi érdekeset -aszem- eros, itt meg halálra röhögték azon magukat, h pálesszel kínálom ...
mondjuk lassan összerakom a dolgokat!
sztem hót részegen meztelenül vonatozott haza a buliból!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 19:06
a spermaürítés viszont kizárólag a hölgyek kéjes kielégülése után történne!!!
aztán jöhet az általad felvázolt program!
de azért vigyázz! tomot a hp-vel riasztod és nem vonzod!
csak tudnám mi történt abban a buliban!
a meztelenül otthonban is írt vmi érdekeset -aszem- eros, itt meg halálra röhögték azon magukat, h pálesszel kínálom ...
mondjuk lassan összerakom a dolgokat!
sztem hót részegen meztelenül vonatozott haza a buliból!

Estét!
Csak a tojta ewés nm érdekelne...a többi mint tetszene...
Miután mindet wégig néztem...megkeresném Surdát...becserkéznénk Tomot...bewinnénk a sör sátorba magunk közé ültetnénk és sör wedelnénk...minden sörhőz innánk 1dl páleszt...jó kis íwó wersenyt rendeznénk...
Csak a tojta ewés nm érdekelne...a többi mint tetszene...

Miután mindet wégig néztem...megkeresném Surdát...becserkéznénk Tomot...bewinnénk a sör sátorba magunk közé ültetnénk és sör wedelnénk...minden sörhőz innánk 1dl páleszt...jó kis íwó wersenyt rendeznénk...

irigyellek!
oljan orrbavágó s volt az ébresztő!
már meg sem merem kérdezni, h a kisded hogyan is van!
de ha válaszolsz azonnal kopogd le! fára! mondjuk a kobakomra!
itt a kávéd:

de ezek szerintem finomak lehetnek: kávé receptek (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 08:45
oljan orrbavágó s volt az ébresztő!

már meg sem merem kérdezni, h a kisded hogyan is van!
de ha válaszolsz azonnal kopogd le! fára! mondjuk a kobakomra!
itt a kávéd:
de ezek szerintem finomak lehetnek: kávé receptek (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó reggelt.
Elaludtunk. Már ha lehet ilyet mondani a mi esetünkben. A lényeg, hogy 7 helyett most kelt fel a kisded. Na, iszok egy kávét.
Elaludtunk. Már ha lehet ilyet mondani a mi esetünkben. A lényeg, hogy 7 helyett most kelt fel a kisded. Na, iszok egy kávét.
Jó reggelt.
Elaludtunk. Már ha lehet ilyet mondani a mi esetünkben. A lényeg, hogy 7 helyett most kelt fel a kisded. Na, iszok egy kávét. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 24. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 08:42
Elaludtunk. Már ha lehet ilyet mondani a mi esetünkben. A lényeg, hogy 7 helyett most kelt fel a kisded. Na, iszok egy kávét. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 24. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)

most ez komoly?
tífusz van a nappaliban? vagy mifene?
mingyá 9 óra és senki se szólt hozzá!

kihegytad az általam választható programot!
egy hatalmas szeretkezés charlotteval!
de én azon a programon vennék részt, amiben Charlotte szerepel!
1ébként egyszerűbb, h melyikben semmiképp nem vennék részt: a tortaevő versenybe! kell a tökömnek ... de ha kiváltható sör-virsli versennyel
, vagy sültkolbászfaló versennyel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 14:14
egy hatalmas szeretkezés charlotteval!
de én azon a programon vennék részt, amiben Charlotte szerepel!
1ébként egyszerűbb, h melyikben semmiképp nem vennék részt: a tortaevő versenybe! kell a tökömnek ... de ha kiváltható sör-virsli versennyel

Admin

Szép napot!
Egy kérdés fiúknak:
Ha egyedül csellengtek valami rendezvényen, akkor az alábbi programok közül melyiket nem hagynátok ki semmi pénzért?
- vizespóló-verseny
- női sárbirkózás
- Miss Bikini szépségverseny
- tortaevő verseny - kéz nélkül
- női bikalovaglás (tudjátok, azon a körbeforgó műbikán)
- sörsátor
Egy kérdés fiúknak:
Ha egyedül csellengtek valami rendezvényen, akkor az alábbi programok közül melyiket nem hagynátok ki semmi pénzért?
- vizespóló-verseny
- női sárbirkózás
- Miss Bikini szépségverseny
- tortaevő verseny - kéz nélkül
- női bikalovaglás (tudjátok, azon a körbeforgó műbikán)
- sörsátor

most ez komoly?

szerintem teljesen mindegy, hogy mit kér szülinapjára egy 3 éves gyerek, csak lekösse legalább 1 órára!
baromságnak tartom, hogy rossz irányba vinné a szexuális fejlődését egy kislánynak egy kisautó, vagy egy kisfiúnak, ha megcibálhatja a hajasbaba egyik testrészét...

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
baromságnak tartom, hogy rossz irányba vinné a szexuális fejlődését egy kislánynak egy kisautó, vagy egy kisfiúnak, ha megcibálhatja a hajasbaba egyik testrészét...

Admin

No, akkor egy kérdés:

Csúnya dolog a földön fekvő, védtelen porszívót rugdosni!
Amúgy meg jobbulást!
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 21:47

Amúgy meg jobbulást!

sajna' csak a porszívó gégecsöve került a lábam útjába...
..és nem 1 jó pali,akit alaposan +rugdalhatnék....

Combom miatt ne aggódj, még ebben a hőségben sem csökkent semmit a kerülete. Sajna...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 21:03

Nee máá...ennyit 1 kis madár eszik...
Ja..és mi lesz a szép comboddal ha csak ennyit eszegetsz...

én vacsorára megettem a nagy semmit, és leküldtem hozzá egy negyed görögdinnyét...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 20:36

Emberek....
Megettem egy nagy tányér pörit nokedlájnal...egy kis salit is ettem hozzá...majd 8 gombóc gyümölcs fagyit
habzsoltam be...és mindezt meglocsoltam 1 liter bubi mentes áswánywízzel...
Mééég dinnyét is akarok enni...höhö...de 1elöre felborultam...háháhá

Megettem egy nagy tányér pörit nokedlájnal...egy kis salit is ettem hozzá...majd 8 gombóc gyümölcs fagyit

de jó, hogy nem voltam a közeledben, mert néha én is megérdemelnék egy-egy figyelmeztető rugást...
jobbulást kívánok!
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 21:47

jobbulást kívánok!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 20:31

Admin

No, mi történt? Ennyire vadul táncoltál?
Hát ha fiam(3éwes) hajas babát kérne...bizonyára megwenném neki abban a tudatban,hogy szétszereli majd úgyis...wagy kinyomkodja a szemét...wagy kitépkedi a haját...wagy dobálja a kutyának,hogy hozza wissza...
..erre minden esély meglenne...szerintem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

No, akkor egy kérdés:

Nee máá...ennyit 1 kis madár eszik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 20:41

Admin

Hihi, én ettem rántottát 2 tojásból, paradicsommal, fél szelet kenyérrel, de már nem kívánok mást. Na jó, még egy szelet torta bemegy mindjárt

No, akkor egy kérdés:

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 20:36

Emberek....

Emberek....