Szia Tom! tényleg az volt, olvastam. Kellemes hetet neked is.
Most látom mmePrune elment nyaralni, neki meg jó időt és kellemes nyaralást. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 10:26
Most látom mmePrune elment nyaralni, neki meg jó időt és kellemes nyaralást. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)

én válaszoltam a prividre
(szokásomhoz híven keményen és őszíntén, de természetesen a véleményem nem publikus, de ezt te is tudod!)
(szokásomhoz híven keményen és őszíntén, de természetesen a véleményem nem publikus, de ezt te is tudod!)

Szia Rosemary! jókat vigyorgok amiket írsz, nagyon tisztelem az őszinteséged. Olyan az idő mint tegnap, meleg van már most, állítólag még egy-két nap. Ezekszerint a betevő falatod tegnapra is megvolt, az ember, hogy tud ilyen "apróságnak" is örülni-úgye? Nagyon nem sikítozhattál, mert idehallatszott volna. Kellemes hetet neked is.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 10:38

Jó reggelt! Megmondaná valaki, hogy milyen az idő kint? Én még kisem dugtam az orrom!
De az éjjel a nyelvem azt bezzeg dugdostam mindenhova...
És nekem is dugdosták...

Jó reggelt! Megmondaná valaki, hogy milyen az idő kint? Én még kisem dugtam az orrom!
De az éjjel a nyelvem azt bezzeg dugdostam mindenhova...
És nekem is dugdosták...

én válaszoltam a prividre
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 08:43

Törölt felhasználó (94621)

Szervusztok! mi van surda ecsém? megártott a meleg? hiányzott az a randa szád itt a hétvégén, ráadásul nem volt kivel megbeszéljük az élet dolgait, pl. nyalás meg ilyen komoly témák. Jól sikerülhetett a weekend-ed, ha hétfőn reggel korán így berontasz a nappaliba. Na kellemes hetet neked, vigyázz, hogy a nyalástól el ne kopjon teljesen a nyelved.
Ámen!
pont ezért nem ceretem én se.
de nálam az is időhöz kötés, h ha utazunk kirándulás közben /még saját autóval is/ és a készülődéssel kelljen az időmet elcseszni ... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 21. szombat 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 21. szombat 23:40
pont ezért nem ceretem én se.
de nálam az is időhöz kötés, h ha utazunk kirándulás közben /még saját autóval is/ és a készülődéssel kelljen az időmet elcseszni ... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 21. szombat 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Én utálom ha időhőz waok (unk) kötwe...szeretek csak úgy csellengeni...bámészkodni...
Ha már nyaralok...azt csinálhassam amit én akarok...

Ha már nyaralok...azt csinálhassam amit én akarok...

hát igen!
én + ezt akartam írni:
ha marasztalni akarod akkor felsorolod az előadókat: Charlotte; MmePrune; Zelli; Rosemary
óraadó : édespille; katicika stb stb. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 08:54

én + ezt akartam írni:
ha marasztalni akarod akkor felsorolod az előadókat: Charlotte; MmePrune; Zelli; Rosemary
óraadó : édespille; katicika stb stb. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Akartam mondani, sajnos ez lemaradt:
A héten még lesz egy előadás, a következő címmel:
"A paranormális jelenségek értelmezése és alcím:
kell-e köszönni egy ismeretlen topicban, és hogyan ismerjük meg a tartalmát"
előadó: dr.W.B.Shurdee a nYALE egyetem díszdoktora.
Ebből is látszik, milyen kiváló előadók tartanak nappalinkban foglalkozást.
na ez örömteli!
de hogy a fenébe tudják ezt megoldani? negyvenvalahány fokban +fázni! a fijamnak is sikerült összehozni, csak kevésbé vészesen, mint a kend porontyja! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 21. szombat 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 21. szombat 22:36
de hogy a fenébe tudják ezt megoldani? negyvenvalahány fokban +fázni! a fijamnak is sikerült összehozni, csak kevésbé vészesen, mint a kend porontyja! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 21. szombat 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Úgy néz ki, hogy lassan vége. Már alig taknyos.

vazze!
nem tudok válaszolni amit kűtté, de igencsak tanulságosss
a story oljan a nagy tezsvír mindent lát! pedig ez itt a Nyaló Világ /ha mán így emlékeztek meg rullam!/!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 08:43
nem tudok válaszolni amit kűtté, de igencsak tanulságosss
a story oljan a nagy tezsvír mindent lát! pedig ez itt a Nyaló Világ /ha mán így emlékeztek meg rullam!/!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szervusztok! mi van surda ecsém? megártott a meleg? hiányzott az a randa szád itt a hétvégén, ráadásul nem volt kivel megbeszéljük az élet dolgait, pl. nyalás meg ilyen komoly témák. Jól sikerülhetett a weekend-ed, ha hétfőn reggel korán így berontasz a nappaliba. Na kellemes hetet neked, vigyázz, hogy a nyalástól el ne kopjon teljesen a nyelved.
Milyen nyaralást szerettek? (pl. tóparton-fekvős-napozós, bakancsos-hátizsákos-túrázós, idegenvezetős-városnézős) -ha nyaralás akkor hereáztatós! pláne ilyen hőségeb. túrázás: ilyen időben gyalogoljon az akinek 2 anyja van és mindkettő bányába dolgozik, idegenvezetős -ne mondja már meg, h számomra mi is legyen az érdekes!
szóval elég a rohanásból a nyaralás ne arról szólljon, h mindig megyünk whová ..., nekem a nyaralás télleg a semmit tevésről szólljon. de emellett jöhetnek a gyönyörű helyek megnézései de az egy pár napos hosszú 7vége alatt legyen!
Volt nyaralás alatt valamilyen érdekes szexuális kalandotok, élményetek? -maradjunk a kalandnál /bár lehetett volna több is/ ... nyaralás, egy hosszú délutános buszos program + az egész busz egy nagyobb társasággal 1ütt. természetesen a felhozatalt +néztem. igen csak jól nézett ki egy kb 16éves szlovák lány, aki a buszon pont a mögöttem lévő sorban ...
hazafelé /már sötétben/ kicsit széjjelebb ültünk. nej előttem szlovák jány mögöttem. 1*csak bele kapaszkodik a buszülésembe és "véletlenül" megérinti a vállam. aztán én átöleltem a mellettem lévő buszülést, és "véletlenül" a lábához is értem. ahelyett, h elhúzta volna még inkább ráfeszített a lábával. aztán simogattam a lábát, a combját, majd a punciját masszíroztam nadrágon keresztül /amit nagyon élvezett/. erre nem felébredt a másik oldalon ülő öcsikéje... mondott Neki vmit, de utánna már sokkal diszkrétebben kellett csinálni! a nyaralás hátra lévő idejében vizslattam az üdülőhelyet, de sajna többé nem láttam
Voltatok nyári táborban, diáktáborban? Volt valami aranyos, érdekes sztori? -életem első csókja velencefürdőn, de a csaj még tapasztalatlanabb volt /lehet ilyen?/ alig nyitotta ki a száját! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 21. szombat 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 21. szombat 21:17
szóval elég a rohanásból a nyaralás ne arról szólljon, h mindig megyünk whová ..., nekem a nyaralás télleg a semmit tevésről szólljon. de emellett jöhetnek a gyönyörű helyek megnézései de az egy pár napos hosszú 7vége alatt legyen!
Volt nyaralás alatt valamilyen érdekes szexuális kalandotok, élményetek? -maradjunk a kalandnál /bár lehetett volna több is/ ... nyaralás, egy hosszú délutános buszos program + az egész busz egy nagyobb társasággal 1ütt. természetesen a felhozatalt +néztem. igen csak jól nézett ki egy kb 16éves szlovák lány, aki a buszon pont a mögöttem lévő sorban ...
hazafelé /már sötétben/ kicsit széjjelebb ültünk. nej előttem szlovák jány mögöttem. 1*csak bele kapaszkodik a buszülésembe és "véletlenül" megérinti a vállam. aztán én átöleltem a mellettem lévő buszülést, és "véletlenül" a lábához is értem. ahelyett, h elhúzta volna még inkább ráfeszített a lábával. aztán simogattam a lábát, a combját, majd a punciját masszíroztam nadrágon keresztül /amit nagyon élvezett/. erre nem felébredt a másik oldalon ülő öcsikéje... mondott Neki vmit, de utánna már sokkal diszkrétebben kellett csinálni! a nyaralás hátra lévő idejében vizslattam az üdülőhelyet, de sajna többé nem láttam

Voltatok nyári táborban, diáktáborban? Volt valami aranyos, érdekes sztori? -életem első csókja velencefürdőn, de a csaj még tapasztalatlanabb volt /lehet ilyen?/ alig nyitotta ki a száját! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 21. szombat 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó estét!
Nagy autós körúton voltunk az ország nyugati felében. Majd teszek fel a turisztikai topicba képeket a helyekről.
Közben eszembe jutottak kérdések:
Milyen nyaralást szerettek? (pl. tóparton-fekvős-napozós, bakancsos-hátizsákos-túrázós, idegenvezetős-városnézős)
Volt nyaralás alatt valamilyen érdekes szexuális kalandotok, élményetek?
Voltatok nyári táborban, diáktáborban? Volt valami aranyos, érdekes sztori?
(én Balatonszepezden voltam, ott kaptam az első csókomat, ráadásul hivatalos esküvő után, ugyanis a táborvezető kitalálta, hogy csoportos esküvőt szervez, persze csak azért, hogy elvehesse a táborvezető csajszit
Nagy autós körúton voltunk az ország nyugati felében. Majd teszek fel a turisztikai topicba képeket a helyekről.
Közben eszembe jutottak kérdések:
Milyen nyaralást szerettek? (pl. tóparton-fekvős-napozós, bakancsos-hátizsákos-túrázós, idegenvezetős-városnézős)
Volt nyaralás alatt valamilyen érdekes szexuális kalandotok, élményetek?
Voltatok nyári táborban, diáktáborban? Volt valami aranyos, érdekes sztori?
(én Balatonszepezden voltam, ott kaptam az első csókomat, ráadásul hivatalos esküvő után, ugyanis a táborvezető kitalálta, hogy csoportos esküvőt szervez, persze csak azért, hogy elvehesse a táborvezető csajszit

Höhöhö...ez így klasz wót...höhöhö..
Mindenkinek kellemes napot...mentem...
Char:-remélem a torta sikerült
...jó szülinapozást...nagyon sok egészséget és boldogságot a jányának asszonyom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 08:54

Mindenkinek kellemes napot...mentem...

Char:-remélem a torta sikerült

Charlotte kisasszony!
Kellemes hetet kívánok neked, nyugodalmasat, hűvösebbet, mint a múlt hét.
A hszd-re a válaszom, nem, nem ez volt az első, megkerestem neked, igaz még a másik nickel írtam:
Téma: szüzesség elvesztése | 2007.04.08
Jó, hogy fiúnak születtem, nekem nem kellett az erényeimre annyira vigyázni, mint a lányoknak. Bár azt sem értem, hogy a mostani öregek miért szapulják a fiatalokat. Abban az időben, amikor én voltam 8.-ik osztályos, a lányok már akkor is fejlettek voltak, és jórészük már 14 évesen nem volt szűz. Nem a mostani fiatalok találták fel a szexet. Csak az idősebb korosztály az emlékezetéből hajlamos kitörölni azt, amire nem akar emlékezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 22:35
Kellemes hetet kívánok neked, nyugodalmasat, hűvösebbet, mint a múlt hét.
A hszd-re a válaszom, nem, nem ez volt az első, megkerestem neked, igaz még a másik nickel írtam:
Téma: szüzesség elvesztése | 2007.04.08
Jó, hogy fiúnak születtem, nekem nem kellett az erényeimre annyira vigyázni, mint a lányoknak. Bár azt sem értem, hogy a mostani öregek miért szapulják a fiatalokat. Abban az időben, amikor én voltam 8.-ik osztályos, a lányok már akkor is fejlettek voltak, és jórészük már 14 évesen nem volt szűz. Nem a mostani fiatalok találták fel a szexet. Csak az idősebb korosztály az emlékezetéből hajlamos kitörölni azt, amire nem akar emlékezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Hoppá-hoppá! Milyen nagy kujon maga!
És netán ez az akció volt magának az első együttléte nővel?

És netán ez az akció volt magának az első együttléte nővel?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 08:17

te hüppögő!
el bírom ám képzelni miért is köll Neked a zorkánkabát!
csak nem rijogatod a jányokat
Jó reggelt mindenkinek!
de inkább imígyen köszönök: Enyhülést!
vagy
Lehűlést!
el bírom ám képzelni miért is köll Neked a zorkánkabát!
csak nem rijogatod a jányokat

Jó reggelt mindenkinek!
de inkább imígyen köszönök: Enyhülést!
vagy
Lehűlést!
Jóóó regggelt mindenki!
Naná Surdikám,hogy 1 síkon mozgunk és ösmerjük a jó öreg Hippi bátyánkat is....
Char:-néha zumázok még most is...régen a felkapottabb harci játékok(meguntam)wagy a formai1...emlékeim szerint az ucsó a NFS utolsó elötti része wolt amiwel játszottam még kormányt is wettem hozzá...persze,hogy élwezetből játszottam..ma már nm tud felizgatni egyik sem...
Naná Surdikám,hogy 1 síkon mozgunk és ösmerjük a jó öreg Hippi bátyánkat is....

Char:-néha zumázok még most is...régen a felkapottabb harci játékok(meguntam)wagy a formai1...emlékeim szerint az ucsó a NFS utolsó elötti része wolt amiwel játszottam még kormányt is wettem hozzá...persze,hogy élwezetből játszottam..ma már nm tud felizgatni egyik sem...

úgy látom nem keltetted fel sokroyg érdeklődését!
ez ügyes volt:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 21. szombat 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 21. szombat 13:47
ez ügyes volt:

Helló!
Legutóbb a másodfokú egyenlet megoldóképletét ismételtük át, de ezt csak azért, hogy a lemaradtakat felzárkóztassuk. A jövő heti téma az már komolyabb lesz, az összetett függvény differenciálási szabályával foglalkozunk, természetesen ez fakultatív. Aki nem akar ebben résztvenni, az választhatja a nemiség kialakulásának buktatóiról szóló előadássorozatot.
Majdnem elfeledtem itt 30 C fok van, de lehet, hogy több?
Legutóbb a másodfokú egyenlet megoldóképletét ismételtük át, de ezt csak azért, hogy a lemaradtakat felzárkóztassuk. A jövő heti téma az már komolyabb lesz, az összetett függvény differenciálási szabályával foglalkozunk, természetesen ez fakultatív. Aki nem akar ebben résztvenni, az választhatja a nemiség kialakulásának buktatóiról szóló előadássorozatot.
Majdnem elfeledtem itt 30 C fok van, de lehet, hogy több?

na elképzellek amint ilyen öltözékben misszionárius pózban szeretkezünk! és Te átfogod a derekam a lábaddal és mélyen magadba szorítasz!
és pusztán a farkam lüktetését és a puncid szorításást érezzük! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 22:57

és pusztán a farkam lüktetését és a puncid szorításást érezzük! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Én a harisnyatartót és a harisnyát hoznám vissza:

olvasgatva benneteket meggyőztetek arról, h leírtátok a következő pár évet!
"láááátomajövőt!"
a nagyszülők be vannak oltva objektív gondolkodás ellen? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 20. péntek 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 22:47
"láááátomajövőt!"

a nagyszülők be vannak oltva objektív gondolkodás ellen? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 20. péntek 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Quad???El tudod képzelni az arcom(bazi nagy D betű
mikor a 119 thomas wonat mellé wett egy elektromos quadot a 3 éwes fiamnak...minek????...a wálasz csak...erre értem az elcseszést....5 éwesen helikopter leszállópályát kell építenem a kertbe???

mikor a 119 thomas wonat mellé wett egy elektromos quadot a 3 éwes fiamnak...minek????...a wálasz csak...erre értem az elcseszést....5 éwesen helikopter leszállópályát kell építenem a kertbe???

a puncidat nyaló surdit is el tudnád rejteni ám!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 20. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 22:27

no-no...nem azt mondtam, hogy a thomas-szal elcsesszük a gyerekeket, hanem hogy mekkora baromság-de nem is jó szó rá, inkább szemétség- hogy egy ilyen kis gőzös ilyen sok pénzbe kerül
ezt nekik
neked meg ezt:
charlotte-nak meg ezt:

ez alá sok minden befért

neked meg ezt:

charlotte-nak meg ezt:

ez alá sok minden befért

úgylássam nagyon egysíkon gondolkodunk!
vagy csak ismerjük a hüppögőt?!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 20. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy csak ismerjük a hüppögőt?!!!

wzzedegrvafasza! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Gazos György:
TÚLÁRAD BENNEM A NAPPALI
Mottó:
Sziasztok Drágáim!
Egy internet-kávézóból jelentkezem! Nem tudom mikor lesz netkapcsolatom, csak remény,
hogy a jövő héten. Nagyon hiányoztok! Nem tetszik az új hely, tudom, hogy ez átmeneti,
majd kibírom valahogy. Imádlak Titeket! Téged is "macskásember"! Az egész nappalit! Zaj,
tömeg, albérlet, főbérlő, árak! Csak ennyi a bajom! És még nincs netem! A következő
költözésem már végleges lesz! üDV A BABUCIKÁNAK! a KISMAMÁNAK IS.(Zelli)
Hejjó Zelli!Kávézók? Jönni, menni?
Ez ám a trend ma: duzzadt farokkal, oh, well!
Így tart feléd, ládd, a peckes Helly-Belly
egyébként:Mi bajod az új Hellywell???
Nézd, Harlot majd kibuggyan a bugyogóból,
Köszönj rá rögtön, vagy nyakszírted zúgva kap!
Ebadta kölyke, elég a kergekórból!
Szia Char néni!Naon hisztis wagy a meleg miatt...?
Szia Molly! Te sármos, q***a kurtizán,
Szívem pokoli óda csörömp-szavára kattan,
S ha látlak, mindenem repesve kiván!
Tök jóó,hogy még egy csajszi wan a nappaliban...
Rózsajány, ó Rózsajány!
...ne hüléskedj itte mán...
ha a trió ott lett wóna,
neked időd se lett wóna
S bár csak dobálkozni lenne...
tököm titta iszap lenne,
S tudnám, hogy a vízben wagyok:
Ott legalább benne wagyok!
Ajánlás:Gondolat olwasó wagyol Tom??
Pont reggel beszélgettük a párommal,hogy kíwánjuk a szexet de a franc se akarja magát tuningolni ebben a nagy siwatagi időjárásba...pffff
Köszönjük...jól wannak...bááár kismama elég hisztis a melegben...de úra waok a helyzetnek....
TÚLÁRAD BENNEM A NAPPALI
Mottó:
Sziasztok Drágáim!
Egy internet-kávézóból jelentkezem! Nem tudom mikor lesz netkapcsolatom, csak remény,
hogy a jövő héten. Nagyon hiányoztok! Nem tetszik az új hely, tudom, hogy ez átmeneti,
majd kibírom valahogy. Imádlak Titeket! Téged is "macskásember"! Az egész nappalit! Zaj,
tömeg, albérlet, főbérlő, árak! Csak ennyi a bajom! És még nincs netem! A következő
költözésem már végleges lesz! üDV A BABUCIKÁNAK! a KISMAMÁNAK IS.(Zelli)
Hejjó Zelli!Kávézók? Jönni, menni?
Ez ám a trend ma: duzzadt farokkal, oh, well!
Így tart feléd, ládd, a peckes Helly-Belly
egyébként:Mi bajod az új Hellywell???
Nézd, Harlot majd kibuggyan a bugyogóból,
Köszönj rá rögtön, vagy nyakszírted zúgva kap!
Ebadta kölyke, elég a kergekórból!
Szia Char néni!Naon hisztis wagy a meleg miatt...?
Szia Molly! Te sármos, q***a kurtizán,
Szívem pokoli óda csörömp-szavára kattan,
S ha látlak, mindenem repesve kiván!
Tök jóó,hogy még egy csajszi wan a nappaliban...
Rózsajány, ó Rózsajány!
...ne hüléskedj itte mán...
ha a trió ott lett wóna,
neked időd se lett wóna
S bár csak dobálkozni lenne...
tököm titta iszap lenne,
S tudnám, hogy a vízben wagyok:
Ott legalább benne wagyok!
Ajánlás:Gondolat olwasó wagyol Tom??
Pont reggel beszélgettük a párommal,hogy kíwánjuk a szexet de a franc se akarja magát tuningolni ebben a nagy siwatagi időjárásba...pffff
Köszönjük...jól wannak...bááár kismama elég hisztis a melegben...de úra waok a helyzetnek....