Érdekes...érdekes...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 17:07

Törölt felhasználó (7767)

[http://**********]
(Katicika, más erotikus honlap url-jét nem tesszük be a gg fórumába, ezt szabályzat nélkül is tökéletesen tudod: charlotte)
Azért a "marihónalja" kimaradhatott volna belőle!"Fütyüljétek ki"!
(Katicika, más erotikus honlap url-jét nem tesszük be a gg fórumába, ezt szabályzat nélkül is tökéletesen tudod: charlotte)

[http://**********]
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Isten éltesse a jányát(holnap)...kedwesem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 14:40

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Holnap lesz 2 éves a vén tyúk

jaja, az északi tengeri fürdés után nevetségesen rövid... vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 14:41
Admin

Ma olyan sokáig pancsolt a gyerek a vízben, hogy teljesen kiázott a keze. Mikor meglátta, hogy néz ki a tenyere, elkezdett sírni, hogy töröljük le a ráncokat
Nektek van ilyen testi dolog, amit utáltok?
Pl. ha vizes lesz az arcotok hajmosás közben (én ezt utálom), vagy ha nagyon ragacsos lesz valamitől a kezetek, ilyesmi)

Pl. ha vizes lesz az arcotok hajmosás közben (én ezt utálom), vagy ha nagyon ragacsos lesz valamitől a kezetek, ilyesmi)

Jaja, ebből csinálok valami találós kérdést és beteszem a kvíztopicba
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma olyan sokáig pancsolt a gyerek a vízben, hogy teljesen kiázott a keze. Mikor meglátta, hogy néz ki a tenyere, elkezdett sírni, hogy töröljük le a ráncokat

2 egész éves lessz? naa, dupla annyi, mint tavaj
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 14:40

Admin

(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak nem szülinapja van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 14:33
Admin

Én tortát sütök a lányomnak, ez súlyosbítja a kánikulát.
*izzadós szmájli*
*izzadós szmájli*
Én tortát sütök a lányomnak, ez súlyosbítja a kánikulát.
*izzadós szmájli*
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 13:07
*izzadós szmájli*
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt fúj a szél...ez wmit enyhít a kániqlán...
Char:-de walóságosabb is...asszonyom...

Itt fúj a szél...ez wmit enyhít a kániqlán...

Teljesen egyetértek, még jó hogy szabin vok...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 11:41

Jó reggelt! Én kurva jót aludtam, nem zavart a meleg, de még mindig álmos vagyok...Most keltem fel!
Elég baj az, ha nem tudunk melegben aludni, mert az ember kimerültségében sokszor eltéveszti a fonalat, és akkor néha már van egy kis gáz mindenhol!

Jó reggelt! Én kurva jót aludtam, nem zavart a meleg, de még mindig álmos vagyok...Most keltem fel!
Elég baj az, ha nem tudunk melegben aludni, mert az ember kimerültségében sokszor eltéveszti a fonalat, és akkor néha már van egy kis gáz mindenhol!

Szia Charlotte!
Táborozás, az kérem egy nagy emlék, emlékek tömege. Egy rövid történet, valamikor hajdanán a csillebérci úttörőtáborban ifivezető továbbképzés volt, én akkor múltam 18, és egy kéthetes turnusban vettem részt. A tábor szigorú volt, akit szexen vagy valami pajzánságon kaptak, azt másnap reggel a zászlófelvonásnál "ünnepélyesen" elbúcsuztatták. Sokan voltunk a táborban, de már a harmadik-negyedik naptól kezdve fogyatkoztunk. Az altábor amiben én is voltam, szintén vegyes volt, sok-sok szép csajjal, és kevés fiúval. A vezető egy 27 éves tanárnő volt, és szigorúan vigyázott a lányok erkölcsére. Nem húzom a történetet hosszúra, az utolsó előtti napon sikerült becserkészni a tanárnőt aki a saját erkölcsére nem vigyázott olyan szigorúan, és nagyon kellemes emlékkel távoztam a táborból.
"mint a mókus fenn a fán"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 21. szombat 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 21. szombat 21:17
Táborozás, az kérem egy nagy emlék, emlékek tömege. Egy rövid történet, valamikor hajdanán a csillebérci úttörőtáborban ifivezető továbbképzés volt, én akkor múltam 18, és egy kéthetes turnusban vettem részt. A tábor szigorú volt, akit szexen vagy valami pajzánságon kaptak, azt másnap reggel a zászlófelvonásnál "ünnepélyesen" elbúcsuztatták. Sokan voltunk a táborban, de már a harmadik-negyedik naptól kezdve fogyatkoztunk. Az altábor amiben én is voltam, szintén vegyes volt, sok-sok szép csajjal, és kevés fiúval. A vezető egy 27 éves tanárnő volt, és szigorúan vigyázott a lányok erkölcsére. Nem húzom a történetet hosszúra, az utolsó előtti napon sikerült becserkészni a tanárnőt aki a saját erkölcsére nem vigyázott olyan szigorúan, és nagyon kellemes emlékkel távoztam a táborból.
"mint a mókus fenn a fán"

Admin

Jó estét!
Nagy autós körúton voltunk az ország nyugati felében. Majd teszek fel a turisztikai topicba képeket a helyekről.
Közben eszembe jutottak kérdések:
Milyen nyaralást szerettek? (pl. tóparton-fekvős-napozós, bakancsos-hátizsákos-túrázós, idegenvezetős-városnézős)
Volt nyaralás alatt valamilyen érdekes szexuális kalandotok, élményetek?
Voltatok nyári táborban, diáktáborban? Volt valami aranyos, érdekes sztori?
(én Balatonszepezden voltam, ott kaptam az első csókomat, ráadásul hivatalos esküvő után, ugyanis a táborvezető kitalálta, hogy csoportos esküvőt szervez, persze csak azért, hogy elvehesse a táborvezető csajszit
Nagy autós körúton voltunk az ország nyugati felében. Majd teszek fel a turisztikai topicba képeket a helyekről.
Közben eszembe jutottak kérdések:
Milyen nyaralást szerettek? (pl. tóparton-fekvős-napozós, bakancsos-hátizsákos-túrázós, idegenvezetős-városnézős)
Volt nyaralás alatt valamilyen érdekes szexuális kalandotok, élményetek?
Voltatok nyári táborban, diáktáborban? Volt valami aranyos, érdekes sztori?
(én Balatonszepezden voltam, ott kaptam az első csókomat, ráadásul hivatalos esküvő után, ugyanis a táborvezető kitalálta, hogy csoportos esküvőt szervez, persze csak azért, hogy elvehesse a táborvezető csajszit

haggyuk egész este csak tébláboltam, hajnali 3 ig nem tudtam aludni... ezt a meleget csak vízben lehet kibírni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 10:26
Admin

Hozzáképzelheted, de úgy sz@rabb lesz a sztori
Jó reggelt mindenkinek!
Látom, más sem tud aludni/élni a melegben...

Jó reggelt mindenkinek!
Látom, más sem tud aludni/élni a melegben...
Hozzáképzelheted, de úgy sz@rabb lesz a sztori
Jó reggelt mindenkinek!
Látom, más sem tud aludni/élni a melegben... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 00:14

Jó reggelt mindenkinek!
Látom, más sem tud aludni/élni a melegben... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Iiiigeeeen...a párom meg letépi a tojásaim...ezt is hozzá képzelem...jóóó...

Szia Gyuri! ne is mond, egész héten bolyongtam, bár nálam a nappaliban tűrhető idő van, de ez már csúcs. bizosan fogytam a héten jópár kilót, ez nem baj, de nem találom a helyem. nem emlékszem, ilyen hosszantartó melegre, pedig egy-két nyarat megértem. na kellemes vasárnapot nektek, egyszer mindennek végeszakad.
a leesett tojások meg megsültek.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 10:01
a leesett tojások meg megsültek.

Szia Hipp!
Szerintem is qwa unalmas ez a meleg...ma sokáig akartam aludni...hát nm jött össze...1,5 órája bolyongok a lakásba...nmtom mit kezdjek magammal...a párom irigylem Ő lazán alszik...
Szerintem is qwa unalmas ez a meleg...ma sokáig akartam aludni...hát nm jött össze...1,5 órája bolyongok a lakásba...nmtom mit kezdjek magammal...a párom irigylem Ő lazán alszik...

én azt hiszem kiülök a medencémbe a teraszra... csak ott lehet kibírni....
Szia Hipp!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 09:57

Törölt felhasználó (94621)

Szervusztok, kellemes vasárnapot!
szia BigJoe, alszanak, az este sokáig fennt voltak. meg a nagy meleg, már rohadtul únom.
szia BigJoe, alszanak, az este sokáig fennt voltak. meg a nagy meleg, már rohadtul únom.
Szia!
Kómásan kw-zom...a wíz kezd fojni rólam...jóó meleg wasárnap lesz ez is...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Kómásan kw-zom...a wíz kezd fojni rólam...jóó meleg wasárnap lesz ez is...