Most nincs időm olvasgatni, hacsak valami érdekfeszítő nem kerül a látómezőmbe, amire egyelőre reményem sincs, egyébként is most inni akarok! Említett szó pedig - már mint fogalom -, a génjeim szintjén fejti ki áldásos tevékenységét!

ha van aki meghívjon, akkor egészségedre!
(olvas mélyebbre a "lelkem köldökzsínóros" bugyraiba, és érteni fogsz! mindenesetre azt a szót, hogy "diszkrét" Te is ismered, ha a "barát" szót nem is!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 20:10

(olvas mélyebbre a "lelkem köldökzsínóros" bugyraiba, és érteni fogsz! mindenesetre azt a szót, hogy "diszkrét" Te is ismered, ha a "barát" szót nem is!)

Törölt felhasználó (7767)

Nem a testről szól a rege, ugyanis mindenkinek az van, ami van, hanem a bájgunári máz alatt vonagló valóságról: a lélek köldökzsinóros fuldoklásáról... De ebben a hőségben egy Heinekent szívesen legurítanék én is, kedves Főúr.

Nem a testről szól a rege, ugyanis mindenkinek az van, ami van, hanem a bájgunári máz alatt vonagló valóságról: a lélek köldökzsinóros fuldoklásáról... De ebben a hőségben egy Heinekent szívesen legurítanék én is, kedves Főúr.

hogy legyen mit kérdezned "okoska"
(ha jobban ismernél lelkileg, és nem csak a farkamról, vagy rusnya pucér testemről készült fényképeket magad előtt tartva írkálnál, akkor nem kérdeznél ilyeneket!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 19:23
(ha jobban ismernél lelkileg, és nem csak a farkamról, vagy rusnya pucér testemről készült fényképeket magad előtt tartva írkálnál, akkor nem kérdeznél ilyeneket!)

Törölt felhasználó (7767)

Miért zavarna "olyankor", ha máskor nem zavar???!!!

Tudod mit?
Be is kaptam

De csak azért mert Te mondtad
Te Gyurka... mi az h. önző egyke vagyok?
Ha gondolod bekaphatod Te is... bár nem biztos h. megengedi
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 14:56
Be is kaptam

De csak azért mert Te mondtad

Te Gyurka... mi az h. önző egyke vagyok?
Ha gondolod bekaphatod Te is... bár nem biztos h. megengedi

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Moncy, tudod mit? Kabbe!

Miért zavarna "olyankor", ha máskor nem zavar???!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 17. kedd 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 18:46

Igen, zavarna, ha hülyén néznék ki olyankor! kivéve egy diszkrét baráti körben...

Igen, zavarna, ha hülyén néznék ki olyankor! kivéve egy diszkrét baráti körben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:27

Admin

Most találtam ezt a post-secreten, ahol névtelenül írják le emberek a titkaikat:

Szöveg: "videóra vettem, ahogy masztizok, hogy lássam, milyen arcot vágok élvezés közben. Bárcsak ne tettem volna."
Ti milyen arcot vágtok élvezés közben?
Zavarna titeket, ha hülyén néznétek ki olyankor?

Szöveg: "videóra vettem, ahogy masztizok, hogy lássam, milyen arcot vágok élvezés közben. Bárcsak ne tettem volna."

mondtam már, hogy APEH tisztviselő vagyok?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:30

Válaszoltam Kedves!
egyébként ide a kebleddel, mert nekem is be köll ám kapnom!
ma reggelre is csináltam 22 fokot a lakásba!
délutánra hőség lesz azzal a 24-25 fokkal!
pedig házgyári ám!
az adóhatósággal közlöm:
fszt; alatta pinece; árnyékos, de még hőszigetelés és ablakcsere előtt közvetlenül!
lehet ha leszigetelik még ilyenkor is fűtenem kell

pedig házgyári ám!
az adóhatósággal közlöm:
fszt; alatta pinece; árnyékos, de még hőszigetelés és ablakcsere előtt közvetlenül!

Unokaöcsim, már saját maga ráncigálja oda az anyjához az orrszívót, és mondja, hogy "szí... szí.."
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:55
Admin

Nátha. Egyelőre a lájtosabb verzió, de a napi 4-5 orrszívás nagyon kemény bunyóvá alakul. Küzd minden erejével. És milyen erő van benne! Uram alig tudja lefogni...
Barátnőim imádtak olyankor, viszont egyszer én is megjátszottam ezt amit a képeslap ír, de én is úgy voltam mint a képeslap készítője... :S
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Most találtam ezt a post-secreten, ahol névtelenül írják le emberek a titkaikat:

Höhö...nm te wagy az első akitől ezt hallom...wolt aki ablak csere után be is ázott...
De remélem Te ezt elkerülöd...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 16:05

De remélem Te ezt elkerülöd...

Törölt felhasználó (94621)

Sziasztok!
Mi van Gyuri szigetelési továbbképzés volt? nálam is ilyen dolgok vannak, de egyenlőre nem jött össze, mert a mesteremberek mérési technikájában egy kis hiányosság van. Piszok meleg van ki sem megyek a nappaliból. Itt aránylag kibírható.
Kellemes délutánt nektek.
Mi van Gyuri szigetelési továbbképzés volt? nálam is ilyen dolgok vannak, de egyenlőre nem jött össze, mert a mesteremberek mérési technikájában egy kis hiányosság van. Piszok meleg van ki sem megyek a nappaliból. Itt aránylag kibírható.
Kellemes délutánt nektek.
Sziasztok!
Kellemes délutánt nektek. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes délutánt nektek. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Jééééééééééé előerült édespille, úgylátszik csak rövid időre rabolták el! Üdv Pillécske!
Majom...aljas papa wagy...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:34

ha sikerült akkor rávesszük a párod, h a nappaliba tegye be!
nekünk is legyen min röhögnünk!
na tolom haza a biciglit!

Nm kell fűtened...de lehet majd penészkedni fog a falad...műjanyag ablakoknál meg állott lesz a lewegőd mert megszünik a természetes szellőzés...hmmm
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:30

Válaszoltam Kedves!
pedig házgyári ám!
az adóhatósággal közlöm:

pedig házgyári ám!
az adóhatósággal közlöm:

ha sikerült akkor rávesszük a párod, h a nappaliba tegye be!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:32

A párom mindig mondja,hogy le fog wideózni közben mert neki nagyon tetszik...de én nm akarom mert szégyenlős wagyok...

A párom mindig mondja,hogy le fog wideózni közben mert neki nagyon tetszik...de én nm akarom mert szégyenlős wagyok...

Admin

Válaszoltam Kedves!
pedig házgyári ám!
az adóhatósággal közlöm:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:14

pedig házgyári ám!
az adóhatósággal közlöm:

Admin

Privi megy mindjárt.
Én nm utállak...
rák bébi rák...ebből idézwe...nm adóhatóság csak nagy a különbség ház és ház w lakás és lakás között...ja..és szerintem ha walaki wolt már nyáron igazi wájogházban az tudja mi a természetes hűs lewegő...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:26

mi vagy te vazze? adóhatóság? nem lapostetős, körbedrájwitolt, fa nyílászárók, thermoplán üveg (?...annyi!-miből idéztem?)...két oldalon semmi, egy oldalon fák, és az előkertben is van egy kiszáradt fenyő, meg egy orgona...na jó...az ablakok a növényes oldalra nyílnak, kivéve a konyhait...
de egyébként minden zárva van reggel óta, a hálószoba elsötétítve, és ablakot is csak éjszakára nyitunk
viszont télen, ha esik a hó, akkor kib@szott sokat kell lapátolni...és a hülye nyírfáink is állandóan hullatnak valamit....lécccci léccccci ne utáljatok nagyon
de egyébként minden zárva van reggel óta, a hálószoba elsötétítve, és ablakot is csak éjszakára nyitunk
viszont télen, ha esik a hó, akkor kib@szott sokat kell lapátolni...és a hülye nyírfáink is állandóan hullatnak valamit....lécccci léccccci ne utáljatok nagyon